- 27 Ekim 2023
- 7.606
- 20.906
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.601
Yaaa hadi İnşallah sağlıcakla kavuşunÇıkıyorum artık evden kuzum. Bakalım.beni neler bekliyorevet canım.simdilik.normal görünüyor
Ay çok fena ya zoruma giden tek şey diyebilirim su doğum asamasinda. Her yeri elliyorlar gibi hissediyorum
Dualarim seninle kuzum inşallah bir avazda dogurursun bebeğini
Amin inşallah kuzum benimbakalım gidiyorum ne diyecekler belki de geri gönderirler
Amin inşallah canım benim inşallah
Amin canım inşallah teşekkür ederim
Hadi bakalım şekerim birlikte doguralim artık inşallah
2 ay oldu bende taşınalı ama ev sahibi üstte oturuyo herşeye karışıyor ev çok küçük tadilat yapmak istesek kiradan düşmüyor komşular falan iyi ama kışın soğuk olacak gibi görünüyor bebiş emeklemeye başlarsa burda soğuk olur birde eşimin işine uzak apar topar burayı bulduk uygundu kirasida bende agirlasmadan taşınmak istedim ama daha büyük bi ev istiyorum bende senin gibi yani burda uzun vadede durmak istemiyorumKız ben gezemiyorum ya yolda izde suyum gelir diye
a aa sen daha yeni taşındın ne oldu kız ne sorun çıktı. Allahım isteyen bütün annelere gönlünce huzur içinde yaşayabilecegı düzgün güzel komşuların olduğu büyük ferah huzurlu sorunsuz bi ev nasip etsin
Yeminle sen dogursan kendim doğurmuş gibi rahatlayacam mesajlarını okurken bile diyorum ki şu kadın hayırla tez zamanda bı dogursaAy inşallah bı doguraydim ilk dogurcam demeye basladm hala bekliyorumağrılar yoruyor, sürekli kasılma ağrı sancı modundayim şimdi normal, haftaya azicikta kilo alırsa değişebilir hazırlıklı ol dedi
Sağolasin canm hepiniz sağolun, az kaldı halledeceğiz cümleten2 ay oldu bende taşınalı ama ev sahibi üstte oturuyo herşeye karışıyor ev çok küçük tadilat yapmak istesek kiradan düşmüyor komşular falan iyi ama kışın soğuk olacak gibi görünüyor bebiş emeklemeye başlarsa burda soğuk olur birde eşimin işine uzak apar topar burayı bulduk uygundu kirasida bende agirlasmadan taşınmak istedim ama daha büyük bi ev istiyorum bende senin gibi yani burda uzun vadede durmak istemiyorum
Yeminle sen dogursan kendim doğurmuş gibi rahatlayacam mesajlarını okurken bile diyorum ki şu kadın hayırla tez zamanda bı dogursa
Bende seninle aynı hataya düştüm ilk evim çok küçüktü ucuzdu gittim komşular iyiydi ev sahibim en tepedeydi çok karışmıyordu ama sürekli bi baskı hissediyordum ve ne yaptırmak istesem kiradan düşmüyordu ve orası çok uzaktı sonra daha merkezi bir yere taşınmak istedim buranın konumu güzel diye taşındım 1 sene oldu haziranda başıma gelenler: tuvaletler aktı yaptırdık banyolar hala akıyor taşıyor yani su yandan o yüzden kirli sepeti bile koyamıyorum banyolara sonra banyo lavabosu çöktü sonra Mutfak lavabosu akıttı şimdi ev tamamen akıyor depremde de 6.2 olan ev çok sallandı alt komşum 7 yolluk bina olmasına rağmen videoları attı ful çatlak şimdi size asansörün yanını göstereyim2 ay oldu bende taşınalı ama ev sahibi üstte oturuyo herşeye karışıyor ev çok küçük tadilat yapmak istesek kiradan düşmüyor komşular falan iyi ama kışın soğuk olacak gibi görünüyor bebiş emeklemeye başlarsa burda soğuk olur birde eşimin işine uzak apar topar burayı bulduk uygundu kirasida bende agirlasmadan taşınmak istedim ama daha büyük bi ev istiyorum bende senin gibi yani burda uzun vadede durmak istemiyorum
Yeminle sen dogursan kendim doğurmuş gibi rahatlayacam mesajlarını okurken bile diyorum ki şu kadın hayırla tez zamanda bı dogursa
Yaa canım benim inşallah tez zamanda hayirla gönlümüze göre ev buluruz taşınma işleri zor bebekle dahada zordur o yüzden kışa kalmadan taşınmak istiyorumBende seninle aynı hataya düştüm ilk evim çok küçüktü ucuzdu gittim komşular iyiydi ev sahibim en tepedeydi çok karışmıyordu ama sürekli bi baskı hissediyordum ve ne yaptırmak istesem kiradan düşmüyordu ve orası çok uzaktı sonra daha merkezi bir yere taşınmak istedim buranın konumu güzel diye taşındım 1 sene oldu haziranda başıma gelenler: tuvaletler aktı yaptırdık banyolar hala akıyor taşıyor yani su yandan o yüzden kirli sepeti bile koyamıyorum banyolara sonra banyo lavabosu çöktü sonra Mutfak lavabosu akıttı şimdi ev tamamen akıyor depremde de 6.2 olan ev çok sallandı alt komşum 7 yolluk bina olmasına rağmen videoları attı ful çatlak şimdi size asansörün yanını göstereyim
Valla bana taşınalım deseler karnım burnumda olsam taşınırdım ama sabretmek zorundayım 2 sene ard arda taşınma bizi biraz maddi olarak zorladı E doğum sadece 70 bin e kanamalı geçirdim ben bi arada haftada 2 doktora gittim orda da çok para gitti toparlanmayı bekliyorumYaa canım benim inşallah tez zamanda hayirla gönlümüze göre ev buluruz taşınma işleri zor bebekle dahada zordur o yüzden kışa kalmadan taşınmak istiyorum
Bende bunu 36. Haftadan itibaren yaşamaya başladım canım valla 2 haftadır ara ara oluyor önemli bi şey olduğunu sanmıyorum yalancı kasılma olabilir cumaya kadar yorulma doktoruna yaz gel derse gidersin gelme derse kontrolde bi bakar rahim ağzı uzunlugun nasıl ?Kızlar ya. Bugün 36+1 olduk. 33. Haftamdaki kanamadan sonra 36 ya gelmiş olmak bile beni mutlu ediyor çok şükür. Dün gece felaket bir kasık ağrısıyla uyandım. Yerimden de çok zor kalktım. Zaten malum vajina ve bacak kısmında felaket ağrılar oluyor dönmeyi bile etkiliyor o ağrılar. Lavaboya gittim. Karnım semsertti bi yarım saatte anca geçti sertliği. Sabah uyandığımda karnım yine sertti. Kahvaltı falan yaptım ve o saatten beri hiç kalkmadım tekrar. Karnım devamlı sert. Bebek bi yerde toplanıyor hissediyorum. Bazen çekilsin diye elimle dürtüyorum bu sefer de başka yerde toplanıyorbu karın sertliği korkmam gereken bir şey mi ? Bu arada karnım hala yukarda henüz aşağı inmedi. Bebeğin ayakları da midemde hatta. Çok net hissediyorum. Kontrolüm cuma günü
Ben de ondan endişelendim ya. İşin kötüsü doktorum yurtdışında. Haftaya da yok. Cuma günü farklı bi doktor arkadaşı muayene edecek. O da şu an yurtdışında hatta cuma gelecekmişBende bunu 36. Haftadan itibaren yaşamaya başladım canım valla 2 haftadır ara ara oluyor önemli bi şey olduğunu sanmıyorum yalancı kasılma olabilir cumaya kadar yorulma doktoruna yaz gel derse gidersin gelme derse kontrolde bi bakar rahim ağzı uzunlugun nasıl ?
Canım normal bebek artık büyüdü sığmıyor kendine yer arıyor o yer ararken de kasılma olabiliyor. Bir de braxton hicksler başlar artık yavaş yavaş. Sık ve düzenli olmadıkça için rahat olsun hepsi normalKızlar ya. Bugün 36+1 olduk. 33. Haftamdaki kanamadan sonra 36 ya gelmiş olmak bile beni mutlu ediyor çok şükür. Dün gece felaket bir kasık ağrısıyla uyandım. Yerimden de çok zor kalktım. Zaten malum vajina ve bacak kısmında felaket ağrılar oluyor dönmeyi bile etkiliyor o ağrılar. Lavaboya gittim. Karnım semsertti bi yarım saatte anca geçti sertliği. Sabah uyandığımda karnım yine sertti. Kahvaltı falan yaptım ve o saatten beri hiç kalkmadım tekrar. Karnım devamlı sert. Bebek bi yerde toplanıyor hissediyorum. Bazen çekilsin diye elimle dürtüyorum bu sefer de başka yerde toplanıyorbu karın sertliği korkmam gereken bir şey mi ? Bu arada karnım hala yukarda henüz aşağı inmedi. Bebeğin ayakları da midemde hatta. Çok net hissediyorum. Kontrolüm cuma günü
Oh iyi bari içimi rahatlattınız kızlar ya.Canım normal bebek artık büyüdü sığmıyor kendine yer arıyor o yer ararken de kasılma olabiliyor. Bir de braxton hicksler başlar artık yavaş yavaş. Sık ve düzenli olmadıkça için rahat olsun hepsi normal
Ah canım, vakitlice gelir senin oğluş uslu gibiAh benim aşkım ya evim şarıl şurul akıyor ama yine de salak gibi gülüyorumdoktorum cumaya kadar yok oğluma diyorum cumaya kadar içimdesin bak Heee bakalım dinleyecek mi doktor parmakladı gitmeden normal doğuma elverişli dedi namusumla oynadı ve 1 haftalığına tatile gitti cumayı bekliyorum. sen nasılsın okuyorum valla gayet iyisin ya ne yazsan hepsini dikkate alıyorum sen de artık tecrübeli bi anasın
Öğleden sonra yoğun akıntımdan dolayı hastaneye gittim. Nst ye falan girdim muayne oldum. Pazartesine sezeryan için gün verdi. Çok erken ama riske atmak istemiyorum dedi. Doktorum tüp bebekçim aynı zamanda çok emek harcadık beklersek anormal bir durumla karşılaşabiliriz dedi. Tamam dedim. Pazartesi 37+6 olacağım.Valla bı gece de catladim düne kadar ben bişey görmedim alt tarafı çok goremiyorsun aynadan bı baktım çatlaklar başlamış ne kremler ne başka bişey olacağı varsa olur belli olmuyor belki sende olmayabilir bende36+5 bı kaç gün var aramızda senin günün belli mi sezeryan mi normal mi olacaksin
Rabbim kolaylıkla sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahÖğleden sonra yoğun akıntımdan dolayı hastaneye gittim. Nst ye falan girdim muayne oldum. Pazartesine sezeryan için gün verdi. Çok erken ama riske atmak istemiyorum dedi. Doktorum tüp bebekçim aynı zamanda çok emek harcadık beklersek anormal bir durumla karşılaşabiliriz dedi. Tamam dedim. Pazartesi 37+6 olacağım.
Kiz yok şuan kipirdayamam sırtım agriyoValla bana taşınalım deseler karnım burnumda olsam taşınırdım ama sabretmek zorundayım 2 sene ard arda taşınma bizi biraz maddi olarak zorladı E doğum sadece 70 bin e kanamalı geçirdim ben bi arada haftada 2 doktora gittim orda da çok para gitti toparlanmayı bekliyorum
Endişe etme ben de 37+5te doğum yaptım herhangi bir sorun olmadıÖğleden sonra yoğun akıntımdan dolayı hastaneye gittim. Nst ye falan girdim muayne oldum. Pazartesine sezeryan için gün verdi. Çok erken ama riske atmak istemiyorum dedi. Doktorum tüp bebekçim aynı zamanda çok emek harcadık beklersek anormal bir durumla karşılaşabiliriz dedi. Tamam dedim. Pazartesi 37+6 olacağım.
Ben de aynı şeyleri hissediyorum kaç haftadır hep aşağı baskı yapıyordu dünden beri sanki yan tarafa yapıyor. Bugün randevum var bakalım doktor söyler artıkKızlar gece neredeyse hiç uyuyamadım 5 haftadır baş geliş duran çocuk sanki dün gece döndü mideme bi baskı yaptı ki anlamadım mide yanması bi yandan çok afedersiniz kusma bi yandan gebeliğin ilk zamanlarını tekrar yaşıyormuşum gibi hissettimhala midem bi acayip üşüttüm desem değil ne olduğunu anlayamadım
Ay çok geçmiş olsun sinir bozucu cidden. Geçer gider bu zamanlar, sen içini ferah tutmaya çalış artık olduğu kadarBense kötü bi güne uyandım gece hiç uyuyamamıştım sabah namazını kıldım tık tık ses geliyor dedim herhalde komşunun musluk iyi sıkılmamış yada gevşemiş lavabosuna akıyor sonra sabah 7 de yüne uyandım bi baktım eşim sigara içiyor ne yapıyorsun bu saatte dememe kalmadan bir de duyarım ki üstümüzdekiler taşınırken boruyu patlatmış evin 2 yeri banyo ve hol ışığın ortasından damlıyor geri kalan bütün odalarda tavanlar ıslak ıslak çook üzgünümsu da sarı çişli midir nedir ağladım kaç kere 7 den beri tam uyku yok holümün halısı da mafoldu Eki Görüntüle 3612535
Kızlar az önce geldim hastaneden. Acilmam 2.5 cmmiş ama güzel sancıların var dedi. Zaten artık sancı gelince zorluyor. Ev yakın olduğu için gönderdi. Evde bekleyeceğim. Kızımı yıkadım gelir gelmez işlere girisecegim şimdi. Akşam üstü 5 gibi gel bir daha bakalım dedi. Ama bu gece ama yarın olacak artık dedi. Ebe de 2. Çabuk ilerler dedi. Gitmeden önceki halimden daha sık geliyor şimdi. Akşam üstü yatışım yapılabilir duruma göre. Acilmami ne hızlandırır sıcak su falan tutuyorum girip çıkıp. Bir an önce hızlansın en azından artık madem gelecek bu cimcimebaşka ne hızlandırır acaba
Allah kolaylıkla ve çabucak kurtarsın kızlarYatışım verildi kızlar bol bol dua istiyorum sizlerden nasıl olur nasıl geçecek bilmiyorum
İnşallah kısa zamanda biter
Kızım dışarda babasıyla aklım onda
Geçen hafta şehir hastanesinde karnını ve boyunu 2 hafta geri çıkartmışlardı bugünkü muayenede her şeyi 37. Haftayla uyumlu çıkardı doktor. O bira kafamı karıştırdı. Ya tam büyüyememişse diye endişelendim. 3150 kilosu ama 400 fazla da eksik de doğabilir net kilo ölçüsü değil dedi.Endişe etme ben de 37+5te doğum yaptım herhangi bir sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?