2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
İnşallah herşey yolunda gider de kuzucugunla dönersin evine canım benim

Şehir hastanesinin ölçümleri bence güven verici değil özeller bu konuda çok daha iyi, naçizane görüşüm bu yönde ama yine de endişe edecek bir şey olduğunu sanmıyorum

Şehir hastanesi kadın doğum acilde gelişim geriliği var diye kucağımda uyuyan beyefendiyi almaya kalktılar mesela. Oradan hesap edelim

Kız bu bütün doktorlar nereye gitti be korkma bi şey yok
Oh iyi bari içimi rahatlattınız kızlar ya. rdrsn doktorum da burada değil evde kendi kendime paniklemiştim canımsınız
sende canımsınnn
cuma 39. Haftaya giriyoruz gelebilir istiyorsa sonra gelsin ama cumadan önce gelmesin sarılık değerini hatırlıyorum canım yüksek bi değer değil tanıdığımın 26 27ydi şimdi çok iyi onu hiç takma düzelir inş
aynen öyle sakinleşmeye çalışıyorum

İnşAllah yarın kavuşursunuz sabret

Lady benim oğlum da oksijen desteğindeydi. Başında bağlı olduğu makine var. Normalde oksijen değeri 100 olmalı, 70-80e kadar düşüyordu bunun düzelmesini beklediler. Aynı şekilde emerken duraklıyodu gıdısından dokununca uyanıp devam ediyordu. Emerken yine oksijeni düşüyordu gün geçtikçe düzeldi bu oksijen desteksiz yapmaya başladı öyle çıkardılar

Canım seninki, erkenci kuştu hatırladığım. 2 kilonun altında doğmuştu di mi ?

Sabah emzirirlen bi ara 90a düştü. Hemşire o zaman yoruldu, oksijen düşüyor, kuvöze alalım dinlensin dedi.

2. Sefer 10 dk emzirdim. 94 en düşük seviye gördüm.

Oğlunun süreci ne kadar sürdü ? Yani kaç hafta kuvözde kaldı ?

Kızlar ben geri eve geldim evdeyim. Acilmam sabah ki ile aynı çok bir fark olmamış ama sancılar acayip sık. Ebe dra bilgi verdi. Sezaryenden çıkıp yanıma geldi konuşmaya. İstersen yatırayım bu gece ama açılma olsun diye zorlamayacagim bekleyeceğiz dedi. Bende evde beklemek istediğimi soyledim. Sancidan duramaz hale gelirsem, suyum gelirse, farklı bir kan falan gelirse gideceğim. Normalde kontrol ne zamandı dedi cumaydı dedim. O zamana kadar sıklasmazsa cuma sabah gel dedi. Ev yakın olmasa gondermeyecekti evin yakın olmasının çok avantajı var. Ve doğumu illa olsun diye zorlamayıp akışa bırakıyor bu huyunu çok.seviyorum doktorumun evimde kızımla eşimle bekleyecegiz artık off ne heyecan be sabahtan beri valla bittim ya.

Evet 31 haftalık doğmuştu ciğerleri daha gelişmemişti. 90-94 çok da düşük değil orda tutmak için korkutuyor olabilirler mi ? Biz 1 ay kaldık küvözde ilk 3 hafta küvözün içinde oksijen hep açıktı en son hafta tamamen kapattılar

Aynı durumdayiz şimdilik, eli kulağında bekleyelim bakalım

Süreci evde beklemek, zamana ve bebeğe bırakmak, en güzeli Bu sürede eşinle kızınla evde olursun.
Bize de öyle geliyor. Ciddi korkutuyorlar. Eşime kalsa çıkaracaktık. Baş hemşire çok bastırdı. Yarını bekleyelim dedik en son. Ne değişecek bir günde bilmiyorum ama bekliyoruz.

Cok şükür canım dahada toparlarsin inşallah

Rabbim yardımcınız olsun şifa versin bebişine çabucak iyileşip evinize dönün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…