2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Masaallah canım benim güzel haberlerle gelirsin inşaallah benim Kızımda anlatigin şekildeydi oğlumda da o şekilde oldu çene altına dokundugumda iki emip uyukluyordu hemşire bana yoruluyor normal sen dinlenmesine izin ver çene altina dökün demişti bencede sıkıntı yok ama hastaneler sanırım garantiye almak için yapiyorlar

Kızlar süt sağmayı deneyeceğim. Sağabilirsem dolabın altında mı muhafaza etmeliyim? Yarın öğleye doğru hastaneye gideceğim.

Ayy çok fena olmuş ya aksilik işte ne insanlar var ya öküz gibi

Sezaryen doğum yapanlar, size yara yeri için hangi ilaç reçete edildi ?
Eki Görüntüle 3612681
Bana yazmadı herhangi bir krem ama önceki doğumumda madecassol vermişti yine onu kullanıcam
Kızlar süt sağmayı deneyeceğim. Sağabilirsem dolabın altında mı muhafaza etmeliyim? Yarın öğleye doğru hastaneye gideceğim.
Buzluk kısmında değil soğutucu kısımda 4 güne kadar bekliyormuş ben sağıp soğutucu kısma koyuyorum buzluğa koyunca tadı değişir belki diye

Ben dolapta boş bulduğum yere koyuyorum aynı gün tüketiyoruz neredeyse zaten. 3-4 gün kalacaksa buzluğa yakın iyi olabilir canım

Yenidoğan yoğun bakımdan özel hastane de olsa hastadan para alamıyorlar devlet karşılıyor. Ancak eşim bu işin içinde olduğu ve gördüğü için biliyorum ki özel hastaneler hem yenidoğan hem normal yoğun bakımları doldurmaları gerekiyor devletten para almak için belli bir kotaları var. O yüzden en ufak şeyde yatırıyorlar. Biz de konu bebek olduğu için risk alamayıp tamam diyoruz ne derlerse

Başka bir doktora da danışmakta fayda var

Bence şimdiden sonunu düşünmeyin anın tadını çıkarmaya bakın
Kız bu bütün doktorlar nereye gitti be korkma bi şey yok
Prag'da perinatoloji kongresinde
Ebe bana emzirme eğitiminde 4 saat dışarda 4 gün dolapta 6 ay dondurucuda saklayabilirsin demişti. Bir de gece sütü gündüz sütü diye etiketlemek gerekiyormuş

Geçmiş olsun İnşallah kısa zamanda toparlanıp sağlıkla sütünü içer miniğimiz. Dualarım sizinle

Geçmiş olsun İnşallah kısa zamanda toparlanıp sağlıkla sütünü içer miniğimiz. Dualarım sizinle

O muhteşem doktorun ellerinden öperim cumaya kadar doğurcaksın gibi bir his var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…