2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bence gerekirse sipariş verirsin, her zaman lazım olmuyor. Ben ilk bebekte doğduktan sonra gerektiğinde almıştım. Kilosu az gidiyordu sağıp ölçerek veriyordum. Sonra da arada dışarı çıkmak istediğimde babasına süt bırakmak için kullandım genelde

İlk doğumumu senin doktorunda yapmıştım şimdi kütahyada olmasam ya da şartlar elverişli olsa yine onda yapmak isterdim
Gerçekten işinin ehli bigili aynı zamanda çok iyi anlayışlı gebeyi anlayan nadir doktorlardan

Ay çok heyecanlı sağlıkla gelsin su gibi kolay bir doğum olsun
Ama iyi yapmışsın evde beklemek daha güzel insan hastanede stres oluyor yani ben öyle oluyorum
Amin canım inşallah kolaylıkla gelir. Şuan mutfaktayım. Annem salonda, eşim yatak odasında uyuyor, kızım da kendi odasında. 3 ü geçene kadar uyumuşum. Sancı sık ve çok zorlayıcı olmayınca. 3 bucuga doğru sancı ile açtım gözümü. Neyse bir kaç kere art arda geldi zorla kalkıp geldim telefonu alıp. Bir baktım 2- 2.5 - 3 dakikada bir geliyor. Şuan düşünüyorum bu sancılarla sabahı edebilir miyim diye. Gitsem şuan hastanede yine muayene edip duracaklar, gitmesem şiddeti artıp süresi kisaliyor kalktığımdan beri. Elim karnimda okuya okuya bir sağa bir sola yürüyorum. Dua edin valla bu iş sabahı zor bulacak sancilardan zor duracağım gibi gözüküyor. İnşallah en azından 8 e kadar falan dayanırım. Bugünkü ebem çok iyiydi o olur yanımda kızı gibi davrandı. Pantolonumu bile o çıkardı giydirdi düşün.. Bol dua edin bana ve bebeğime kızlar lütfen. Bakalım kaça kadar evde kalabilecem

Aynen öyle canım o kadar iyi ki gerçekten insan hiç bir şekilde çekinmiyor soru sormaya falan. Gerçekten insanın korkusunu anlıyor panik olduğunu anlıyor ona göre davranıyor. Beni bugün yatirsa yatirirdi. Baktı gördü muayeneden çok rahatsız oluyorum evde beklesem daha rahat olacağım gönderdi sağolsun. Hiç bir şekilde doğumu zorlamamasi da en güzel yanı kendi gelişmesini bekliyor.

2,3 dakikada birse baya yaklaşmış bence artık sabah dogurursun bence canım çok zamanın yok 2/3 saat

Canım benim normal doğum sancısı az çektim ilkinde 3.5-4 cm açılmam vardı ama suyu çok azalmıştı bir de 40+0 ama karın çevresi 36 haftaydı doktor da bana istersen vajinal deneyelim ama suyu azaldığı için bebek strese girer kalp atışı düşerse sezeryana da alabiliriz kararı sana bırakıyorum demişti.Eşim de çok pimpiriklidir hiç riske atmayalım sen ne diyorsun diyince apar topar sezeryan olmuştum
Yani sancı aralığın çok sık 3 dkda bir düzenli gelen sancı bildiğim tahmin ettiğin kadarı ile 4 cm açılmayı geçmiştir
Bir de 2.doğumun sancılar sıklaşınca açılma daha hızlı oluyor bence bir saat sabret takip et hemen git derim

2,3 dakikada birse baya yaklaşmış bence artık sabah dogurursun bence canım çok zamanın yok 2/3 saat
Kız gerçekten mi. Eşimi uyandirsam mı bilemedim şuan. İyice kasılmaya başladı. Açıklık ne kadardır acaba 4 olmusmudur kuzum ya. O iş beni geriyor

Ay şimdi heyecandan bayılcam ciddi misin kuzum. 4 olmuşsa hiç durmayayım zaten benim derdim o. Az daha sabretmeye çalışayım olmadı gidelim sonra.

Sancılar şu an ne durumda? 3 dk ise aslında beklemesen mi? İkinci doğum daha hızlı olur derler ya

Sancılar şu an ne durumda? 3 dk ise aslında beklemesen mi? İkinci doğum daha hızlı olur derler ya
Aynen en fazla 3 dkda bir geliyor kuzum. Şimdi eşimi kaldircam annemi de. Eşim annesini alsın gelsin kızın başına onlar da dibimizde zaten sonra gidelim.. duramayacak gibiyim artık..

Kız gerçekten mi. Eşimi uyandirsam mı bilemedim şuan. İyice kasılmaya başladı. Açıklık ne kadardır acaba 4 olmusmudur kuzum ya. O iş beni geriyor
Kız daha ne duruyorsun haber ver git bence nolucak ne kaybedersin hem yakın zaten inşallah sağlıkla kucağına alırsın ya doktor ve ebe ne güzelmiş iyi insanlar

Ay şimdi heyecandan bayılcam ciddi misin kuzum. 4 olmuşsa hiç durmayayım zaten benim derdim o. Az daha sabretmeye çalışayım olmadı gidelim sonra.
Ay canım benim.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
İns bi avazda sağlıkla kolaylıkla kurtulursun
Kızlarrr sabah 10.30da eğer açıklığım varsa suni sancı alacağım yoksa sezaryene gireceğim bebeğime kavuşuyorum bana dua edin uyku tutmuyor
Rabbim kolaylık versin. İns güzel haberlerini alırız.

Ay canım benim.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
İns bi avazda sağlıkla kolaylıkla kurtulursun

Rabbim kolaylık versin. İns güzel haberlerini alırız.
Teşekkür ederim kızlar günü geçti artık bekleyecek şeyimde kalmadı inşallah sağlıkla gelsin bebeğim

Ay benim de midem kalktı ya insan böyle nasıl pis olabilir bir de utanır açıp yıkar vermeden. Ben yerinde olsam sıfır alırdım canım.
Kullanımla ilgili, herkesin süreci farklı öncelikle benim durumum şöyle gelişti. Kızımı kontrol eden çocuk doktoru kadın memelerime baktı taş gibiydi. Sağım yap yoksa mastit de olur bebek de zor çeker dedi. Bir de memeyi bitirmeden uyuyakalıyor ve sonda kalan yağlı besleyici sütü ememiyor o nedenle sağıyorum günde birkaç kez iki memeyi de boşaltıyorum. Kızımda sarılık da var bol anne sütü almalı o yüzden gün içinde birkaç defa sağdığım sütten 10 ml - 20 ml ne kadar alırsa ilave ediyorum beslenmesine kaşık biberonla.
Bizim durum bu şekilde işte. Ben makine olmadan zorlanırdım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…