- 8 Ağustos 2011
- 12.671
- 15.060
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.721
İnşallah bacım sagolasinn, inan sabaha kadar doğurdu doğurucam heralde modunda bekledim, ağrılarım hiç rahatlamadi, gelse artık çok iyi olacak, sezeryane dönsün hiç istemiyorumBacım sen doğurursan sanki bi sen değil, hepimiz rahatlayacağız biliyor musun ?
Sanki tüm temmuz anneleri için bi sembolsün. Senin de hayırlı güzel haberlerini alalım ins
Canım taburcu oldun mu bebisin durumu nasıl inan artık ozellere hiç güvenim kalmadıAminnnnEcmainnnn
Yapılan her türlü işlemi, tüm hasta dosyasını göstermiyorlar. Kan gazı tahlillerinin resmini ısrar üzerine verdiler.
Bugün bi umut, kendi taburcu eder mi diye Dr u bekliyorum.Yoksa dün eşimle imza verip çıkaracaktık. Olmazsa şehir hastanesine gideriz. Muayene ettirir, tahillerini yaptırırız. Özellere inancımız sarsıldı.
Az önce Dr um geldi. Plasenta alınmasını sordum. Bakanlık almıyor. Ben Dr olarak yanık ünitelerine bağışlamak için şahsen istiyorum İsterseniz iptal edelim dedi.
Yani gözünün içine bakarken iptal edin diyemedim ama için hiç rahat değil.
Çıkarken onamın resmini isteyeceğim.
Pazartesi de beni muayeneye çağırdı. İns bu durum aramızda bi gerginliğe sebep olmaz. Bebeğim de burada, henüz hastane işe organik ilişkimiz devam ediyor.Bu durumda nasıl hareket edeceğine karar vermek de zor.
Yaaa gözünüz aydinn, rabbim ömrünü bahtını güzel eylesinKızlarrrr doğdu benim minik Edamsabah 8.42 de 2980 48 cm olarak doğdu. Çok şükür şimdilik bir problem yok emzirdim de uzun uzun kavuştuk çok şükür dualariniz için çok teşekkür ederim müsait olunca anlatacağım
Oy geldi günümüzün güzel haberiKızlarrrr doğdu benim minik Edamsabah 8.42 de 2980 48 cm olarak doğdu. Çok şükür şimdilik bir problem yok emzirdim de uzun uzun kavuştuk çok şükür dualariniz için çok teşekkür ederim müsait olunca anlatacağım
Aminn aminnn, Rabbim şifa versin, sağlıcakla kavuştursun sana kuzunuHerkese merhabalar doğum yapanlara gözün aydın diyorum hayırlı olsun daha doğumunu bekleyenleri de Rabbim tez vakitte hayırla evladına kavuştursunben ayın 1inde doğum yaptım bebeğim biraz aceleci çıktı sadece 1 defa emzirebildim şuan hala yoğun bakımda hayırla kavuşmayı bekliyorum
Aminnn çok teşekkür ederimAminn aminnn, Rabbim şifa versin, sağlıcakla kavuştursun sana kuzunu
Elhamdülillahi Rabbil aleminKızlarrrr doğdu benim minik Edamsabah 8.42 de 2980 48 cm olarak doğdu. Çok şükür şimdilik bir problem yok emzirdim de uzun uzun kavuştuk çok şükür dualariniz için çok teşekkür ederim müsait olunca anlatacağım
Kızımdan kalan kıyafetleri temiz olarak kaldırıldığım halde, sandık lekesi gibi izler olmuş. Bazı giysilerde de yıkandığı halde çıkmayan yemek lekeleri vardı. Bunları çıkarıp tekrar yıkadım bana mısın demedi. Rossman dan domol aldım. Çoğunu tamamen cıkardı, kimisi de giyilebilecek kadar temizledi diyebilirim. Ben memnun kaldım. Renkliler için de ayrı deterjanı var.Domol markasının sprey leke çıkarıcısını kullanıyorum cnm, bence deneyebilirsin. Ben çok memnunum. Rossmanda satılıyor.
Canım, ben dün öğleyin taburcu oldum ancak bebeğim hala hastanede. Tek dileğim şu an onun sağlıkla eve gelmesiCanım taburcu oldun mu bebisin durumu nasıl inan artık ozellere hiç güvenim kalmadı
Aşkım sorun şu ki patlattıkları gün taşınıyorlardı ve gittiler şu an muhattap olacağım biri yokBi makine getiriyolar canım biraz gürültülü ama üst kattakinin tüm borularında o makine sayaesinde balçık gibi bişey döndürüyorumuş ısıtıp 3-4saat kadar sürüyo sonra nerde ne delik var kaçak var donuyo o içerde çevirdiği sıvı kapatıyo. Diğer türlü tespit edemediler bizim öyle hallettiler çok şükür 4 senedir bidaha olmadı. Ama dire kırışan bi musluk yada hortum belliyse onu tamir ederler kurtulursun. Havalarda sıcak çabuk kurur temizlettirirsin inşallah canını sıkma
Amin Allah razı olsun canım benimAy çok geçmiş olsun hamile halinle nasıl temizleyecen şuan gerçekten çekilecek bı durum değil çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun
Çok şükür benim canımmm çok şükürKızlarrrr doğdu benim minik Edamsabah 8.42 de 2980 48 cm olarak doğdu. Çok şükür şimdilik bir problem yok emzirdim de uzun uzun kavuştuk çok şükür dualariniz için çok teşekkür ederim müsait olunca anlatacağım
Rabbim kavuştursunHerkese merhabalar doğum yapanlara gözün aydın diyorum hayırlı olsun daha doğumunu bekleyenleri de Rabbim tez vakitte hayırla evladına kavuştursunben ayın 1inde doğum yaptım bebeğim biraz aceleci çıktı sadece 1 defa emzirebildim şuan hala yoğun bakımda hayırla kavuşmayı bekliyorum
ayyyyy gözün aydın canım benim maşallah heyecanla bekliyoruz doğum hikayeni :)Kızlarrrr doğdu benim minik Edamsabah 8.42 de 2980 48 cm olarak doğdu. Çok şükür şimdilik bir problem yok emzirdim de uzun uzun kavuştuk çok şükür dualariniz için çok teşekkür ederim müsait olunca anlatacağım
canım, umarım en kısa zamanda toparlasınız ve kavuşursunuz :)Herkese merhabalar doğum yapanlara gözün aydın diyorum hayırlı olsun daha doğumunu bekleyenleri de Rabbim tez vakitte hayırla evladına kavuştursunben ayın 1inde doğum yaptım bebeğim biraz aceleci çıktı sadece 1 defa emzirebildim şuan hala yoğun bakımda hayırla kavuşmayı bekliyorum
Ohh çok şükür hayırlı uğurlu olsun rabbim bahtını güzel eylesin annecigine babacigina hayırlı evlat olsunKızlarrrr doğdu benim minik Edamsabah 8.42 de 2980 48 cm olarak doğdu. Çok şükür şimdilik bir problem yok emzirdim de uzun uzun kavuştuk çok şükür dualariniz için çok teşekkür ederim müsait olunca anlatacağım
Maşallah sağlıcakla mutlulukla büyütün bebeğinizi. İyi ki erkenden gitmissiniz.Kızlarrrr doğdu benim minik Edamsabah 8.42 de 2980 48 cm olarak doğdu. Çok şükür şimdilik bir problem yok emzirdim de uzun uzun kavuştuk çok şükür dualariniz için çok teşekkür ederim müsait olunca anlatacağım
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahBen elendim kızlar normalinde hafta perşembeydi doğum bugün kontrolüm vardı bebek dikişlere dayanmış hem su geliyor hem iç kanama var öğlen 2 de alınacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?