2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Henüz doğum yapmamış canım kızlar..

Bana hastaneden de verdiler ama çantanızda mutlaka depend gibi bi lohusa külodu olsun. En büyük boylardan ped de almıştım yanıma ancak bunlar o kadar pratik ki, su an evde de giyiyorum. Paketin bitmesine az kaldı. Kanamam az, eğer yoğun olsaydı, bir paket daha alırdım. Öyle rahat..

Ben gecelikle çok rahat ettim. Son gece pijama giydim. Sezaryenli olduğum için mi bilmiyorum, hiç rahat edemedim. WC ye gittiğimde zaten eğilmekte güçlük çekiyorum, paçaları yere değecek diye ekstra çaba sarf etmek gerekiyor. Kalıbı büyük, lastiği de çok esnek bi pijamaydı. Buna rağmen lastiği karnımı acıttı. Rahim o kadar hassas ve ağrılı ki, en ufacık temas bile canımı yakıyordu. Bence gecelik bu bakımdan çok pratik.

Bacım sen doğurursan sanki bi sen değil, hepimiz rahatlayacağız biliyor musun ?

Sanki tüm temmuz anneleri için bi sembolsün. Senin de hayırlı güzel haberlerini alalım ins
İnşallah bacım sagolasinn, inan sabaha kadar doğurdu doğurucam heralde modunda bekledim, ağrılarım hiç rahatlamadi, gelse artık çok iyi olacak, sezeryane dönsün hiç istemiyorum

Canım taburcu oldun mu bebisin durumu nasıl inan artık ozellere hiç güvenim kalmadı

Yaaa gözünüz aydinn, rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin

Oy geldi günümüzün güzel haberi çok şükür kuzucum hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin güzel kızçene

Aminn aminnn, Rabbim şifa versin, sağlıcakla kavuştursun sana kuzunu

Elhamdülillahi Rabbil alemin
Gözün aydın bacım. Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun
İkizi de gözlerinizden öperim.
Domol markasının sprey leke çıkarıcısını kullanıyorum cnm, bence deneyebilirsin. Ben çok memnunum. Rossmanda satılıyor.
Kızımdan kalan kıyafetleri temiz olarak kaldırıldığım halde, sandık lekesi gibi izler olmuş. Bazı giysilerde de yıkandığı halde çıkmayan yemek lekeleri vardı. Bunları çıkarıp tekrar yıkadım bana mısın demedi. Rossman dan domol aldım. Çoğunu tamamen cıkardı, kimisi de giyilebilecek kadar temizledi diyebilirim. Ben memnun kaldım. Renkliler için de ayrı deterjanı var.

Canım taburcu oldun mu bebisin durumu nasıl inan artık ozellere hiç güvenim kalmadı
Canım, ben dün öğleyin taburcu oldum ancak bebeğim hala hastanede. Tek dileğim şu an onun sağlıkla eve gelmesi

Aşkım sorun şu ki patlattıkları gün taşınıyorlardı ve gittiler şu an muhattap olacağım biri yok

Rabbim kavuştursun

ayyyyy gözün aydın canım benim maşallah heyecanla bekliyoruz doğum hikayeni :)
canım, umarım en kısa zamanda toparlasınız ve kavuşursunuz :)

aryakusum canım senden haberler nasıl. Buralara gelirsen bizi de bilgilendir :)

Ohh çok şükür hayırlı uğurlu olsun rabbim bahtını güzel eylesin annecigine babacigina hayırlı evlat olsun 3. Normal doğumumuz da oldu çok şükür darısı bize inşallah

Maşallah sağlıcakla mutlulukla büyütün bebeğinizi. İyi ki erkenden gitmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…