2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ama yaptıkları yasal değil gibi ben açıkçası 23.500 TL ödedim, tahlillerim, nst, sezeryan doğum + spinal anestezi, iki refakatçi, bir gece yatış, bebeğin tahlilleri, çocuk doktoru kontrolü, 5 gün sonra yine doktor kontrolü ve benim kadın doğum kontrolüm oldu ekstra vermedim.

Herkese günaydınnnn güzel anneler

Kızlar magnezyum içmeyi bıraktınız mı??
Ben daha bırakmadım ama ben 36. Haftadayım zaten bırakırsam bacağımın teki kesin kopar gibi
Gerçekten hepsi kongreye gitmişler ülkede perinatolog kalmadı
Kızlarrr sabah 10.30da eğer açıklığım varsa suni sancı alacağım yoksa sezaryene gireceğim bebeğime kavuşuyorum bana dua edin uyku tutmuyor
Rabbim kolay geçirsin sağlıcakla al kucağına kuzucum

A acemianne92 ay çok heyecanlı bi gece olmuş. Heyecanla okudum hepsini bence şu an doğurmuşsundur diye düşünüyorum. Hadi bize hayırlı güzel haberlerle gel kuzum

lady peacock sen de bugün inşallah bebişini alıp eve götüreceksin kuzummm

Benim artık iyice sinirim bozuldu hormonlar iyice tavan yaptı sanırım her şey bozuluyorum ağlıyorum pre lohusalık sendromu falan sanırım
Oğlum yüzünden aşırı gerginim doğum sonrası ne yapacağım diye, eşime aşırı sinirliyim depodan beşiği hala çıkarmadı çıkarıp temizlenip yıkanması yerleşmesi var sonuçta ayın 7sinde sezeryanım var ve çocuğun beşiği yok.
Deponun anahtarı yöneticide güya iki kere aramış açmamış ondan alamıyormuş dün artık evlerine gittim sinirimden alıp kendim çıkaracaktım evde yoklardı
Bi koltuk yıkar mısın bi de beşiği çıkarır mısın dedim onları da son güne bıraktı dün sinirlenip patladım artık doğum öncesi iyice moralim bozuldu o da diyor ki çok gerginsin sürekli seni alttan alıyorum e ama yani bir zahmet al ya 9 aydır karnımda taşıyorum evdeki de anne diye yakamdan düşen bir çocuk değil baba olarak bir zahmet sende beni alttan alıver diye kızdım

Kızlar benim bebek cuma günü doğdu, ayak geldi sezaryenle aldılar. Hiç halim yoktu ilk günler. Bebekin kıyafetleri için leke çıkarıcı lazım etkili birşey. E bebekteki bi hakta yaramadı
Domol markasının sprey leke çıkarıcısını kullanıyorum cnm, bence deneyebilirsin. Ben çok memnunum. Rossmanda satılıyor.

Magnezyum candır bizi her türlü ağrılardan sızılardan herşeyden korur

Kızlar magnezyum içmeyi bıraktınız mı??
Ya ben bir haftadır hiç bir vitaminimi hiçbir takviyemi içemiyorum görünce midem bulanıyor. Ayrıca mideme çok ağır geliyor. Sürekli renine içmem gerekiyor bir haftadır nerdeyse hiç renine içmedim.
Kan ilacını bile almıyorum. Doğumdan sonra başlarım artık.
Her hastanenin farklı uygulaması var. Medikal park doğumdan sonraki 28 gün içinde bebeğin her türlü işlemleri ücretsiz demişti. Memorial ise 5 gün ücretsiz demişti. Ok
lady peacock doğumdan önce evrak imzalamış mıydınız? Aceba orda ne yazıyor? Şimdi şikayet etsen de o evrak esas alınır. Onu incele ona göre gidip konuşursun.
Bana da yengem verdi çok temiz kullanmıştı bir iki süt kalıntısı vardı. Tencereye koyup kaynar su döküp kapağını kapattım 2 saat sonra yıkadım. Kalmadı süt kalıntısı vs tertemiz oldu. Ama buna rağmen ben de kullanmak istemiyorum. Büyük ihtimal ben de alırım yenisi. Sipariş ver gelsin aynısı zaten açıklama da yapma eşine ve annene. Yeni aldığını anlamazlar. Benim eşim zaten kullanamı istemiyor yeni al diyor annem kıyamet koparıyor. Benimki elektrikli büyük ihtimal aynısını almam şu giyiilebilirlerden alırım bu daha çok süt sağıyormuş acıtmıyormuş derim bir şey demez artık.

Az daha dursan evde doguracakmissin zaten maşallah, sağlıcakla kavuşun inşallah bizi de haberdar et A acemianne92
Bacım sen doğurursan sanki bi sen değil, hepimiz rahatlayacağız biliyor musun ?

Sanki tüm temmuz anneleri için bi sembolsün. Senin de hayırlı güzel haberlerini alalım ins

Ayy son zamanlarınızda iş çıkarmışlar size ya. Allah kolaylık versin. Benimde başıma gelmişti böyle bişey. Duvarlar kurusun bekledik öyle yaptırdık. Üst kattada oturan vardı kırdırmak istemediler. Bi cırladım sizin sıkıntınızı ben mi çekcem diye. Ertesi gün usta getirdi yaptırdı. Biraz anlayışlıda olmak lazım başkasına zarar vermeye kimsenin hakkı yok. İnşallah kısa sürede halledersiniz canım.

Bi makine getiriyolar canım biraz gürültülü ama üst kattakinin tüm borularında o makine sayaesinde balçık gibi bişey döndürüyorumuş ısıtıp 3-4saat kadar sürüyo sonra nerde ne delik var kaçak var donuyo o içerde çevirdiği sıvı kapatıyo. Diğer türlü tespit edemediler bizim öyle hallettiler çok şükür 4 senedir bidaha olmadı. Ama dire kırışan bi musluk yada hortum belliyse onu tamir ederler kurtulursun. Havalarda sıcak çabuk kurur temizlettirirsin inşallah canını sıkma

Ay çok geçmiş olsun hamile halinle nasıl temizleyecen şuan gerçekten çekilecek bı durum değil çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…