2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar. Artık o kadar gerginim ki dün eşimi kafamda kalbimde yüz defa idam edip yüz defa falataya yatırıp yüz defa boşadim. Çok aşırı alıngan bir durumdayim farkında olduğu halde bu erkeklerin bu kadar duyarsız gamsız olması beni çileden çıkarmaya yetiyor. Ben değilim hamile olan kendisi vallahi kendisi ya. Böyle birşey görmedim ben. Sizinle esleriniz hamile kendisiymis gibi davranıyor mu gerçekten. Bana ben vazgecmistim sen istedin bu çocuğu ben istemedim dedi sonra kivirdi öyle demek istemedimlerle. Sabaha kadar ağladım sinirden. Yıllarca kapımda yatan kul köle olan peşimi birakmayan adam bu halimde ağladığımi duya duya bile bile yüzünü dönüp ağlama demedi ya. Horul horul uyudu resmen. Bir ara gırtlağına yapışıp bogasim geldi resmen. Halen çok kötüyüm neden çocuk yaptım ki diye kendimi sucluyorum. Çalışip yiyip icmeme gezmeme baksaydim diye bin tane laf ettim kendime. Duygusal çöküntü içindeyim resmen.

Boşver canım erkeklerin çoğu hatta bence hepsi gerizekalı onların dedikleri seni üzmesin çünkü konuştuklarını anlamayacak kadar salaklar çocuğu olduğu an kucağına aldığı an erkekler baba olduğunu anlıyor sen onu hiç takma

Geçecek bitecek bu günler hiç merak etme şimdiden pişmanlık vs gibi duygularla kendini koreltme sen artık doğumun eşiğindesin böyle hissetmen gayet normal esinde bebeğini kucağına alınca anlayacak gerçekten doğumun olunca daha farklı olacak herşey strese girip bebeginide etkileme annesi sen güçlü dur çünkü biz artık güçlü olmak zorundayiz çünkü anneyiz

Yaaa gözünüz aydinn, rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin

Oy geldi günümüzün güzel haberi çok şükür kuzucum hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin güzel kızçene

Çok şükür benim canımmm çok şükür

Ohh çok şükür hayırlı uğurlu olsun rabbim bahtını güzel eylesin annecigine babacigina hayırlı evlat olsun 3. Normal doğumumuz da oldu çok şükür darısı bize inşallah
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun minik kız yanımda uyuyor. Gece 3.30 da sancıyla uyandım, yatakta bekledim arka arkaya sık gelince telefonu alıp mutfağa geçtim. Baktım sık geliyor en geç 3 dkda falan. Vücudumu yıkadım eşimi annemi kaldırdım geldik 5 bucuga dogru. Açılma ilerlememis 2.5 cm dedi. 3 e yakin dedi. Nstde sancılar çok sıktı zaten bende zorlanıyordum. Sonra dra haber verdi. Bu arada vajinismus teşhisi koyuldu muayenelerde rahat olmayınca. Nst bitince yatışım yapıldı, lavman yapıldı çok çabuk ilerleyecek dedi. Epidural istedigimi söyledim. Epidural gelmeden suyum patladı sancı eşliginde. Sonra iyice sıklaşti. Gelip epidural taktılar saat 7 civarı sanırım. O beni rahatlattı ebe baktı 7cm.olmus. Sonra suniyi de verdiler bir ara uyuyacaktım neredeyse o.kadar rahatlattı epidural. Sonra birden baskilamaya başladı saat 8i geçiyordu. Anne koş haber ver bu galiba geliyor dedim. Annem ebeyi çağırdı bir baktı gelmiş dedi. Beni dogumhaneye alana kadar neredeyse yatakta doguracaktim. Çok şükür doktorum da yetişti iki üç ıkınmada geldi. Doğar doğmaz başladı ağlamaya gür sesiyle çok fena ablasına benziyor aynısı resmen. Ablayı bekliyoruz şimdi babaannesi getiriyor. Bakalım ne yapacak

Bilmiyorum hepsi mi böyle gerçekten. Dün akşam annemlere gitmiştik malum herkesin evinde klima yok daha bir saat olmadan çıktı dışarı hadi gidelim dedi. Bizimkiler de noldu tartıştiniz mi diye sordu. İki km yürüyüş yaptık arabayla gelmemiştik. Yolda ben bir kez bile WC ye gitmedim kendisi gitti. Telefonum da yanında cebinde kalmış. Bana ilerle geliyorum dedi. Ben de ilerledim yavaş yavaş. Oturdum bir yerde gelmiyor yarım saat geçti yoldan birinden aradım bağırdı çağırdı gerizekalıli cümleler neye uğradığımi şaşırdım. Geldi yine bağırıyor salak salak. Sustum rezil olmamak için. Ailemin 40 yıldır yaşadığı semtteydik çevreden sesimiz duyulmasin diye karsilik vermedim. Dönerken de yoruldum oturayım dedim ağrım vardı ben yorgunum ne oturması dedi sinirlendim git sen ben tek dönerim burda beni germenin manası yok deyince gitti. Ve daha 1,5 km uolumuz vardi. Ben tek başıma bir saat sonra 10.5 oldu yeni eve varabildim. Geldim ağladım sinirlendim hiç takmadı bile. Yorgunum diyen adam saat bire kadar oturup telefonla ilgilendi. Ay varya böyle dün o kadar ağladım ki kendimi sucladim ki. Mesleğim vardı evim arabam vardı ben ne diye evlenip böyle salaklik yaptım sevgiye inandım diye yedim bitirdim kendimi resmen.

İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine rabbim biran önce sağlık sıhhat versin

Kendimi o kadar güçlü hissetmiyorum. Şuan bile ağlıyorum. Neden evlendim neden çocuk yaptım diye. Ne gerek vardı ki

Maşallah sende kavuştun yavruna sağlıkla büyüsün inşallah darısı hayırlı bir şekilde biz bekleyenlere

Kendimi o kadar güçlü hissetmiyorum. Şuan bile ağlıyorum. Neden evlendim neden çocuk yaptım diye. Ne gerek vardı ki
Canım bu şekilde düşünme çocuğunu kucağına alınca hepsi geçecek banada arada geliyorlar aynı bu şekilde soyleniyorum bazen durduk yere eşime kızıyorum bunlar sonra düşününce hep hormonların etkisiyle olduğunu bildiğim için dua edip sakinlesiyorum inan drlar bana riskin var deyip durdu bazen uyku uyumadım ama artık hiç takmıyorum herşey olacağına varır ama bildiğim tek şey güzel düşünelim herşey güzel olsun

Negatif düşünceler şuanda sana bebeğine zarar verir bak onlarca insan var bizim yerimizde olmak isteyip olamayan keza geçen yıl bende hasretle beklediğim durumun içindeyim ama son zamanlarda öyle acılı sancılı günler yaşıyorum ki uyku uyumak vs herşey lüks oldu şuanda ama karnimizdaki bı mucize nimet bunun güzel taraflarini görmeye calis evet negatif düşüncelere çok kapilmissin ama sonu yok cektikte içine çeker seni güzel düşün güzel olsun bak rabbim evlat nasip etmiş sana güzel günler yakındır öyle düşün pozitif düşündükçe güzellikleri çekersin Allah'a sigin gerçekten bebeğini kucağına aldığında bu dusuncelerin birer birer bitecek ve sana saçma bile gelecek onun kokusu sana dünyalara bedel olacak İnan bana

Oyy sağlıkla büyüsün minik kuşun

Canım sen güçlü dur boşver ya çocuktan sonra da devam ederse koyarsın götüne tekmeyi sonuçta gücün var meslegın var sen ne ileriyi düşünüyorsun şimdiden sen anın tadını çıkar boşver onun ne dediği ve yaptığıyla ilgilenme kendi napıyorsa yapsın o sana nasıl geliyorsa öyle git hiç yüzüne bile bakma boşver

Teşekkür ederim tecrübe ve önerilerinize canlarım. Sanırım ihtiyaç olduğunda yenisini almayı tercih edeceğim. Lohusa bir anneyi eskiyi kullan diye zorlamak yerine heralde en iyisini en güzelini alırlar diye düşünüyorum. Tabii inşallah ihtiyaç duymam

Ayyy hadi bakalım gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin, hızlıca

aryakusum A acemianne92 kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin bir avazda kurtarsın

Rabbim yardımcın olsun kuzummm kolay bir şekilde dogur yavruna kavuş bir an önce

Canım nasılsın bize de haber ver inşAllah çok güzel geçecek

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarım sizinle kuzum

Umarım sağlıkla kucağına almışsındır ya da alırsın canım

Sağlıkla tek nefeste gelsin kuzucuk inşallah

Kızlar hepinizden Allah razı olsun
Güzel mesajlarınız dualarınız için sizlere kocaman sarılıyorum
Çok ama çok zor bir doğumum oldu dün 3 gibi yatış yapıldı açılmam hiç yoktu zaten suni sancı ile başlatacağız dediler 4 de verdiler vajinal muayeneden 8 e kadar sancım olmadı açılmam olmadı 8 de tekrar vajinal sancı verildi artık yavaştan başladı benim sancılar ama tabi çok acılı bir şeydi
Gece 3 e kadar sürekli nst yapıldı sonra hareketler başlandı yürüyüş bacak açma topla vs sonrasından sabaha karşı benim çığlıklar başladı o an o kadar kötü oldum ki aklıma binlerce şey geldi
Bağıra çağıra kendimi doğuma aldırdım 7 cm açılma ile biraz sor geldi doktor karnıma bastırarak çıkarmaya çalıştı
5:40 gece oğlum dünyaya geldi
Kilosu 3.100 gr 50 cm
Şimdilik işitme cihazından geçemedi yeni doğmuş sıvı kaçmış olabilir denildi
Kan alınıyor sürekli ama pıhtılaşma yapıyor sebebi nedir bilemiyorum
Benim şekerimden dolayı bebekte de şeker düşüklüğü oldu sık sık emzirmemi istiyorlar ama emmiyor sürekli denemeye çalışıyorum bakalım nasıl geçecek süreç
Biraz ağrım var benimde hala suni sancı etkisindeyim dikişler ağrıtıyor biraz
Böyle işte kızçelerim
Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim

Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim acılarını hafifletsin bebeğinede şifa versin rabbim sana bağışlasın

Engin bilgilerini sürekli bizimle paylaştığın için çok sagol Lady saglıkla güzellikle bebişini büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…