2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
lady peacock gerçekten şoklar içinde okuyorum yazdıklarını Allah sana sabır versin böyle bir hastaneye denk geldiğin için çok üzgünüm. Sevk edilmesi daha hayırlı sizin için inşallah güzel bir yere sevk edilir de hemen taburcu olursunuz.

Hangi hastaneyse bu söyle de gitmeyelim bir daha gerçekten. Sevk işlemleri bittikten sonra da mutlaka cimere vs şikayet et, hiçbir şekilde paranı da bırakma bunlara

Nisanda kontrol etti en son o zaman 9du. Demir ilacını 2 tane aliyordum ama etki etmemiş demekki

Bugün perinatoloğun yönlendirmesiyle randevu almıştım doktor raporu ve reçeteyi yazdı, aşağı indim eczaneden 487-TL ödeyip ilacı aldım. Acilde taktıracağım. Bana da 6.000-TLden bahsetmişlerdi ama nasıl böyle oldu anlamadım. Belki de süreç beklediğimden hızlı ilerledi

Kuzum doğru yeter de olan bize olacak maalesef yumurta kapıya dayandı hahahah
İşte doğumdan sonra birer tane daha serum alırız canım toparlarız inş ben bu serumu senede 2 almayı düşünüyorum ilaç bana serum kadar fayda etmedi çünkü bu arada benimle ilgili şunu söyleyeyim bu ultrasonlar falan hikaye ne doğum hikayesi izlesem yüzde doksanı ultrasondan fazla çıkıyor kilo da boyda karın çevresi de hiç takmayın ya benimki 2 hafta önden gidiyordu şimdi tam haftasıyla uyumlu çıkıyor falan bosverdım ben sağlıklı olsun da boy kilo boş işler

Canım çok iyi çok sevindim adına çünkü değerin fazla düşük belki ondan olabilir sen bunu taktır doğumu yap sonra bi tane daha taktır bence

Kafamı kaldıramıyorum ya bi demir ilacına uyanıyorum sonra biraz uyku, sonra kahvaltıya uyanıyorum tekrar uyku, su ve lavabo için vücudum uyandırıyor sonra kaldığım yerden devam
Eşim işten gelecek daha yemek yapmadım
Bi kahve içip ayılıp akşam yemeğini hazırlamam lazım….

Eklentiler

• image.webp
    106,6 KB · Görüntüleme: 24
Yükselsin de mecbur yaptircaz canim.tesekkür ederim bilgilendirme için

Canim senle ayni seyleri ben yasadim. Her gittigim farkli olctu. Kendi doktorum bile bir hafta 2600 derken oteki hafta 2350 ye dusuyordu pozisyonuna gore.
Dogumdan uc gun onceki olcumude 2650 dendi. Dogum kilosu 2200 cikti.simdi bir haftalik oldu gayet hizlida toparliyor. O yuzden hic takilmayin benimki tecrubeyle sabitlendi

kuzum evet iki üç gün içinde senin halsizliğin gider 1-2 haftada en az 1 birim yükseliyor diye biliyorum. Feramat gibi güçlü bir demir ilacı bunu 1 ayda yapıyor en az
Doğum 12sinde olacak gibi umarım yükselir nette güzel şeyler okumadım bu durumla ilgili o yüzden biraz telaş yaptim keşke daha önce baksalardi değerlere

Gözün aydın canım benim geçmiş gitmiş olsun inşallah çabucak toparlarsın bundan sonra

Ay ben de öyleyim ya elim.kolum.kalkmiyir dün oğlanı uyuturken ben de onlar beraber bir uyudum sekiz gibi, sabah 7de uyandım. Ona rağmen hala uykum var yatsam uyurum sıcaktan mı başka bir şeyden mı anlamadım

Bende aynı böyle sarhos gibiyim ama kahve içince de gece uyuyamıyorum nasıl olcak bilmiyorum

Kız ben gece çok aktifim yaprak dökümüne başladım can sıkıntısından 40.bölüme geldim 4ü geçiyor uyuyorum
Ay yok ben 1 en geç 2 sonra salak oluyorum ama zaten gece de çok uyanıyorum bak 1 de uyuyorum 2 buçukta uyanıyorum 3 bucuk 4 buçuk uyanıyorum 7 uyanıyorum 8 9 buçuk bu böyle bi döngü

Doktora gidince sordum olabilir dedi,eğer doğum sancısı gibi olsaydı duramazdın dedi,yani aslında biraz daha artsa ve sürekli ve sık sık olsa mecburen doktora gidecektim,bana da geliyor o adet sancısı gibi alttan sanki vuruyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…