2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
En hayırlı hastane en hayırlı Dr ile karşılaşın inşallah minik kuş en kısa zamanda şifa ile taburcu olup evine dönsün. Rabbim sana da güç kuvvet versin leydim geçecek inşallah

Rabbim şifa versin bebegine sağ sağlim kavuştursun sizi sezeryan mi yaptın normal mi

Canim Allah şifasini versin En kisa surede toparlayacaktir minik kuş bak gor onlar gercekten cok dirayetliler cok gucluler

Aynen öyle kuzum. Biz bilemiyoruz ama Rabbim ayarlıyor en güzel şekilde
Selam, Ağustos analarından buraya transfer oldum. En iyi ihtimalle Perşembe, en kötü ihtimalle bu pazar sezeryan ile alıyorlar bizim tez canlı yavrumuzu
Aramıza Hoşgeldiniz neden erken gelmek istiyormuş bebişinizzz. Burada da bir sürü erkenci kuşumuz var
Canımın öncelikle hayırlı uğurlu olsun. En ufacık bi oksijen sıkıntısında yoğunbakıma yatırıyorlar zaten her ihtimale karşı. Eğer sezaryen yaptıysan sezaryen doğumlarda solunum sıkıntısıyla karşılaşılıyormuş genelde. Lady e yazmıştım hatta. Anne karnında bebişlerimiz ciğerlerinde su oluyormuş. Normal doğumda sıkışarak kanaldan geçtiği için o su çıkıyormuş. Ama sezaryende o su ile doğduğu için solunum sıkıntısı çekebiliyorlarmış. Eğer sezaryende belki sebebi budur. Ama bunu da zaten tolere edebiliyorlarmış. En kısa zamanda kavuşmanız için dualarım seninle sizinle

Kontrolsüz şeker, tansiyon, su azlalığı, birde su sızmaya başladı amniyosure pozitif çıktı. Burada gün sayanlari solladigima inanamiyorum.

bağcılar araştırmada sebebi şeker demişler eşime yeterli oksijeni alamıyor ciğerleri gelişmemiş demişler

Kontrolsüz şeker, tansiyon, su azlalığı, birde su sızmaya başladı amniyosure pozitif çıktı. Burada gün sayanlari solladigima inanamiyorum.
Ben de normalde ağustos annesiydim 1 Ağustos gösteriyordu tarih. Ama plesenta sıkıntıları sebebiyle bu gruba kayıverdim bu grubun da yarısı zaten hazirana kaydı aramıza hoşgeldin

Çok geçmiş olsun Allahın izniyle bebeğiniz düzelecek ve çevremde de böyle olan çok oldu benim de erken doğum riskim var normal mi yaptınız bir de kilosu kaçtı

Ben de normalde ağustos annesiydim 1 Ağustos gösteriyordu tarih. Ama plesenta sıkıntıları sebebiyle bu gruba kayıverdim bu grubun da yarısı zaten hazirana kaydı aramıza hoşgeldin
Benimde Ağustos 20 normalde sağlıklı olsunlarda inşallah. Size gün verdiler mi

Bende aynı ağustos annesi olarak başladım ama suyum fazla bakalım hala Ağustos olabilir

bağcılar araştırmada sebebi şeker demişler eşime yeterli oksijeni alamıyor ciğerleri gelişmemiş demişler
Endişelenme 28 haftada doğan bebeklerin ciğeri kadar da mı gelişmemiş ki ciğeri. Onlar da bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra gelişiyor ciğerleri taburçu oluyorlar. Hastanende iyi Allahtan özele gitmemişsin.

Benimde Ağustos 20 normalde sağlıklı olsunlarda inşallah. Size gün verdiler mi
38. Haftada alırız dedi doktorum ama yarın bi kontrole gideceğim bakalım. Eğer 38 de alırsa 15 Temmuz haftası oluyor
Bende aynı ağustos annesi olarak başladım ama suyum fazla bakalım hala Ağustos olabilir
Grubun yarısı haziranda doğurdu. Büyük çoğunluk bu haftalarda doğuracak. Geriye 5-6 kişi falan kalıyoruz galiba

Canim öncelikle gözünüz aydın erken mi oldu? Kac haftalik suan? Kisa bir süre tutulacagini düşünüyorum ben.insallah kavusursunuz bebisinle tez vakitte. Kendini yıpratma sütün etkilenmesin bebisin sana ihtiyacı var

canım içini ferah tut. Bebeğinin haftası iyi. Toparlar ve kucağına gelir. Tabiki üzülmüşsündür şimdi ama. Geçecek diye düşün

Oooo 38 çok çok iyi Allah'a şükür kurtarmış çok sevindim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…