- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.841
En hayırlı hastane en hayırlı Dr ile karşılaşın inşallah minik kuş en kısa zamanda şifa ile taburcu olup evine dönsün. Rabbim sana da güç kuvvet versin leydim geçecek inşallahSabah hastaneye geldik. Dr, bugün 4. Gün. Bi önünde 60 ml içmesi gerekiyor ama fazla geliyor kusuyor dedi. Sonra aramızda bi güvensizlik oluştu. Bu şekilde tedaviden verim alınamaz dedi.
Biz de baştan beri iletişimde ve bilgilendirmede sorun oldu. Yoksa kimsenin şahsıyla yahut sizin de bilgi ve tecrübenizle alakalı bi durum yok dedik.
Sonra emzirdim. Bir göğüsten 25-30 dk boyunca. Önceki emmeleriyle arasında dünya kadar fark vardı.Bu bi anlık bi şey miydi? Böyle olumlu yönde gelişme devam mı edecek bilmiyorum ama beni çok mutlu etti.
Güzel vakumladı. Dura dura emdi ama uzun emdi. Satürasyonu hiç düşmedi. Nefes nefese kalmadı.
Çıkışta eşime söyledim. Demek gelişme var. Bir iki gün daha takip edelim dedik. Sonra Dr a gittim. Öğleden sonra bi kez daha emzirmek istiyorum diye.
Adam beni görünce emzirin tamam ama ben sevk istemi yapıcam dedi. Ben de biz öyle bi karar vermedik hocam dedim. Ama ben bu tedaviye devam etmek istemiyorum dedi. Öyleyse tamam. Sizi zorlayamayız dedim.
112 ile iletişime geçip, öncelikli devlet, olmazsa özel hastanelerde yer aranacak. Uygun kuvuöz bulununca ambulansla bebeği oraya sevk edecekler. Bize de haber vereceklermiş. İns yakındaki bi devlet hastanesine yer bulunur.Ya Rabbim sen büyüksün
Bu arada gece 12de ve sabah 5te aynı biberona sağım yaptım. Gelince hemşireye sordum. Bir saat arayla bile yapsan ısı farklılığı olan sütleri aynı kaba koyamazsın dedi. Bu bakımdan boşa gitti. Ama göğsüm boşalmış oldu. Ama ben buzdolabında saklamıştım. Belki oda ısısında sorun olmuyordur. Onu bilmiyorum. Size de söylemiş olayım, aklınızda bulunsun. Dikkat edin. Siz de sorun.
Bir saat sonra tekrar emzirecegim için hastane bahçesinde bekliyoruz şimdi. Bizden haberler böyle..
Rabbim şifa versin bebegine sağ sağlim kavuştursun siziarkadaşlar sabah 9 da doğum yaptım bebeğimi bikaç saniye görebildim apar topar götürdüler yeni doğan yoğun bakıma almışlar oksijen sıkıntısı varmış oksijen desteği takılmış riskli durumdaymış çok dua edin bebeğime lütfen böyle olup düzelen oldu mu
Canim Allah şifasini versinarkadaşlar sabah 9 da doğum yaptım bebeğimi bikaç saniye görebildim apar topar götürdüler yeni doğan yoğun bakıma almışlar oksijen sıkıntısı varmış oksijen desteği takılmış riskli durumdaymış çok dua edin bebeğime lütfen böyle olup düzelen oldu mu
inşaallah çok mutsuzumCanim Allah şifasini versinEn kisa surede toparlayacaktir minik kuş bak gor onlar gercekten cok dirayetliler cok gucluler
Aynen öyle kuzum. Biz bilemiyoruz ama Rabbim ayarlıyor en güzel şekildeYa ne kadar ayıp insan bi temizler ben temiz halinden tiksinir misin diye soruyor zannettim başta çünkü ben ilk oğluma kullandığım aparatları bile kullanırken çekindim baktım sararma vs yok iyice temizleyip kullandım.
Şöyle yapabilirsin bazı markaların yedek aparatları satılıyor sendeki markanın süt sağdığın aparatları varsa sütün temas ettiği kısımlar onları satın alıp makineyi kullanabilirsin o şekilde hijyen sıkıntısı olmaz. Hastanelerde de bu şekilde oluyor sonuçta makine ortak ama sütün sağıldığı ve biriktiği kısım herkesin özel aparatları
Gözünüz aydın canım sağlıkla kavuşmuşsun ne güzel Allah analı babalı büyütsün
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun
Bugün gelen misafirim tıpta doğum yapmanda bir hayır varmış ne bu şehirde ne de çevre illerde yoğunbakımlarda yer varmış dedi. Her durumda bir hayır vardır gerçekten sürece güvenmek lazım
Aramıza HoşgeldinizSelam, Ağustos analarından buraya transfer oldum. En iyi ihtimalle Perşembe, en kötü ihtimalle bu pazar sezeryan ile alıyorlar bizim tez canlı yavrumuzu
Canımın öncelikle hayırlı uğurlu olsun. En ufacık bi oksijen sıkıntısında yoğunbakıma yatırıyorlar zaten her ihtimale karşı. Eğer sezaryen yaptıysan sezaryen doğumlarda solunum sıkıntısıyla karşılaşılıyormuş genelde. Lady e yazmıştım hatta. Anne karnında bebişlerimiz ciğerlerinde su oluyormuş. Normal doğumda sıkışarak kanaldan geçtiği için o su çıkıyormuş. Ama sezaryende o su ile doğduğu için solunum sıkıntısı çekebiliyorlarmış. Eğer sezaryende belki sebebi budur. Ama bunu da zaten tolere edebiliyorlarmış. En kısa zamanda kavuşmanız için dualarım seninle sizinlearkadaşlar sabah 9 da doğum yaptım bebeğimi bikaç saniye görebildim apar topar götürdüler yeni doğan yoğun bakıma almışlar oksijen sıkıntısı varmış oksijen desteği takılmış riskli durumdaymış çok dua edin bebeğime lütfen böyle olup düzelen oldu mu
Kontrolsüz şeker, tansiyon, su azlalığı, birde su sızmaya başladı amniyosure pozitif çıktı. Burada gün sayanlari solladigima inanamiyorum.Aynen öyle kuzum. Biz bilemiyoruz ama Rabbim ayarlıyor en güzel şekilde
Aramıza Hoşgeldinizneden erken gelmek istiyormuş bebişinizzz. Burada da bir sürü erkenci kuşumuz var
Canımın öncelikle hayırlı uğurlu olsun. En ufacık bi oksijen sıkıntısında yoğunbakıma yatırıyorlar zaten her ihtimale karşı. Eğer sezaryen yaptıysan sezaryen doğumlarda solunum sıkıntısıyla karşılaşılıyormuş genelde. Lady e yazmıştım hatta. Anne karnında bebişlerimiz ciğerlerinde su oluyormuş. Normal doğumda sıkışarak kanaldan geçtiği için o su çıkıyormuş. Ama sezaryende o su ile doğduğu için solunum sıkıntısı çekebiliyorlarmış. Eğer sezaryende belki sebebi budur. Ama bunu da zaten tolere edebiliyorlarmış. En kısa zamanda kavuşmanız için dualarım seninle sizinle
Ben de normalde ağustos annesiydimKontrolsüz şeker, tansiyon, su azlalığı, birde su sızmaya başladı amniyosure pozitif çıktı. Burada gün sayanlari solladigima inanamiyorum.
Çok geçmiş olsun Allahın izniyle bebeğiniz düzelecek ve çevremde de böyle olan çok oldu benim de erken doğum riskim var normal mi yaptınız bir de kilosu kaçtıarkadaşlar sabah 9 da doğum yaptım bebeğimi bikaç saniye görebildim apar topar götürdüler yeni doğan yoğun bakıma almışlar oksijen sıkıntısı varmış oksijen desteği takılmış riskli durumdaymış çok dua edin bebeğime lütfen böyle olup düzelen oldu mu
Benimde Ağustos 20 normaldeBen de normalde ağustos annesiydim1 Ağustos gösteriyordu tarih. Ama plesenta sıkıntıları sebebiyle bu gruba kayıverdim bu grubun da yarısı zaten hazirana kaydı aramıza hoşgeldin
Bende aynı ağustos annesi olarak başladım ama suyum fazla bakalım hala Ağustos olabilirBen de normalde ağustos annesiydim1 Ağustos gösteriyordu tarih. Ama plesenta sıkıntıları sebebiyle bu gruba kayıverdim bu grubun da yarısı zaten hazirana kaydı aramıza hoşgeldin
Endişelenme 28 haftada doğan bebeklerin ciğeri kadar da mı gelişmemiş ki ciğeri. Onlar da bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra gelişiyor ciğerleri taburçu oluyorlar. Hastanende iyi Allahtan özele gitmemişsin.bağcılar araştırmada sebebi şeker demişler eşime yeterli oksijeni alamıyor ciğerleri gelişmemiş demişler
38. Haftada alırız dedi doktorum ama yarın bi kontrole gideceğim bakalım. Eğer 38 de alırsa 15 Temmuz haftası oluyorBenimde Ağustos 20 normaldesağlıklı olsunlarda inşallah. Size gün verdiler mi
Grubun yarısı haziranda doğurdu. Büyük çoğunluk bu haftalarda doğuracak. Geriye 5-6 kişi falan kalıyoruz galibaBende aynı ağustos annesi olarak başladım ama suyum fazla bakalım hala Ağustos olabilir
Canim öncelikle gözünüz aydın erken mi oldu? Kac haftalik suan? Kisa bir süre tutulacagini düşünüyorum ben.insallah kavusursunuz bebisinle tez vakitte. Kendini yıpratma sütün etkilenmesin bebisin sana ihtiyacı varbağcılar araştırmada sebebi şeker demişler eşime yeterli oksijeni alamıyor ciğerleri gelişmemiş demişler
canım içini ferah tut. Bebeğinin haftası iyi. Toparlar ve kucağına gelir. Tabiki üzülmüşsündür şimdi ama. Geçecek diye düşünarkadaşlar sabah 9 da doğum yaptım bebeğimi bikaç saniye görebildim apar topar götürdüler yeni doğan yoğun bakıma almışlar oksijen sıkıntısı varmış oksijen desteği takılmış riskli durumdaymış çok dua edin bebeğime lütfen böyle olup düzelen oldu mu
Oooo 38 çok çok iyi Allah'a şükür kurtarmış çok sevindim,38. Haftada alırız dedi doktorum ama yarın bi kontrole gideceğim bakalım. Eğer 38 de alırsa 15 Temmuz haftası oluyor
Grubun yarısı haziranda doğurdu. Büyük çoğunluk bu haftalarda doğuracak. Geriye 5-6 kişi falan kalıyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?