2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Dualarimdasin canım

Canımcımm benim de 32 ye kadar her şey normaldi. Hatta boyu hep 10 gün önden gidiyordu 32 de bir hafta geride çıktı. Ama tabi ben bu süreçte özele gidiyordum 32 de geri ölçen üniversite hastanesinde perinatologdu. Sonra 34 e geldik. Yine boyu tam gününde kafası 2 hafta geriye düştü. Kafası dediğim de bpd olan değer. Diğer hc değeri bir hafta geri dedi. Bir şey olmaz dedi. 35 de gittim yine bpd nerdeyse 16 gün falan geride çıktı. Diğerleri de bir hafta geride yani bpd hiç artmıyor gibiydi haftalardır. E haliyle endişelendim. Hoca da dedi ki artık genetik işin içine girdi. Sen minyon birisin beneğin kafasının büyük olması sorun olurdu ama senin kafan da küçük dedi. Ayrıca hc bir hafta geride olduğu için önemli değil sadece bpd ye bakılmaz hepsi beraber değerlendirilir bu çocuğun hiç bi sorunu yok dedi. Yine de hep içimde bi kuşku var. Yarın tekrar gideceğim ama kendi doktorum izinli olduğu için başka bir perinatolog bakacak. Biz seninle aynı gibiyiz ben şu an 36+2 yim. 34. Haftada bizimkinin kilosu 2380 gibi bi şey çıkmıştı ortalama. Ama pepsi yi de korkutmuşlardı bak gayet sağlıklıymış bebeği. Bence bizimkilerde de hiç bi sorun yok

Hayırlı olsun gözünüz aydınn inşallah hızlıca toparlayıp yanınıza gelir bebişiniz merak etmeyin çok güçlüler
Bir öğünde 60 ml içmesi yüksek değil mi yenidoğan için yani midesi ne kadar ki bebenin , hepsine fazla gelir bence .
Bir de kim olsa aynı güvensizliği yaşardı doktorla yani büyük bir şehir ya da devlet hastanesine gecmesi daha hayırlı olucaktır inşallah canım en azından insanın içi rahat eder. Sizin de aklınıza gelmiştir tabi de bebişe adak veya akikasını kesebilirsiniz , sağ selamet hızlıca evine gelsin inşallah minik kuzu
Doğum olmadan beni arayıp duran ebenin numarasından arıyorum bir de doğum yapınca mutlaka haber ver ara diye kaç kere tembihledi şimdi dönmüyorlar ikisi de ebe ve hemşire artık 5.gün götürüp söylicem bu ne biçim iş diye.
Bizim hastanedeki gecemiz de sabaha kadar dikti bizi ayağa hanımefendi bir türlü uyutamadık ebe geldi gazını cıkardı da sabah 6 da uyuyabildi ama evde dün gece fena değildi 2 saatte bir uyandı emzirdim gündüz daha çok uyuyor ya zor uyandırıyorum sarılık olmasın diye korkuyorum sık sık emse diye de

Her gün üçer doğum haberi alıyoruz maşallah Gözünüz aydın, sağlıcakla büyütmek nasip olsun inşallah

Masaallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah amin

Sağlıkla biran evvel kavuşmak nasip olsun inşaallah amin

Kızlarrr sabah 10.30da eğer açıklığım varsa suni sancı alacağım yoksa sezaryene gireceğim bebeğime kavuşuyorum bana dua edin uyku tutmuyor
İnşallah kolay ve hızlı bir doğum olmuştur sizin için
Ben elendim kızlar normalinde hafta perşembeydi doğum bugün kontrolüm vardı bebek dikişlere dayanmış hem su geliyor hem iç kanama var öğlen 2 de alınacak inşallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah umarım şu an daha iyisinizdir
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ne güzel sakinlikle bekleyebilmişsin o yüzden de hızlı ilerlemiş hastane sürecin (ben acemiyim 5te hastaneye gidip 8de doğurmak kısa geldi. Tabi Allah bilir sen o sürede neler yaşadın daa). Uzun ve sağlıklı ömürler

aryakusum ve sirinemm1 kızlar size de hayırlı olsun. Allah bahtlarını açık etsin. Sağlıkla kucağınıza alıp eve dönmeyi nasip etsin inşallah

Ay kesinlikle ilk doğumumda o kadar rahat ettim ki depend ile, dedim ben bunu normal adetimin ilk günlerinde de giyerim
Evet herkese günaydınlar diliyorum sona ve dona kalmışlar size de Güno
Güno bacım güno, elimde ananas dilimiyle veriyorum bu selamı
Ben elendim kızlar normalinde hafta perşembeydi doğum bugün kontrolüm vardı bebek dikişlere dayanmış hem su geliyor hem iç kanama var öğlen 2 de alınacak inşallah
Allah sağlıcakla kavuştursun
Hepsi hallolur inş sağlıcakla taburcu olursunuz

Ya ne kadar ayıp insan bi temizler ben temiz halinden tiksinir misin diye soruyor zannettim başta çünkü ben ilk oğluma kullandığım aparatları bile kullanırken çekindim baktım sararma vs yok iyice temizleyip kullandım.

Şöyle yapabilirsin bazı markaların yedek aparatları satılıyor sendeki markanın süt sağdığın aparatları varsa sütün temas ettiği kısımlar onları satın alıp makineyi kullanabilirsin o şekilde hijyen sıkıntısı olmaz. Hastanelerde de bu şekilde oluyor sonuçta makine ortak ama sütün sağıldığı ve biriktiği kısım herkesin özel aparatları

Gözünüz aydın canım sağlıkla kavuşmuşsun ne güzel Allah analı babalı büyütsün
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun
Bugün gelen misafirim tıpta doğum yapmanda bir hayır varmış ne bu şehirde ne de çevre illerde yoğunbakımlarda yer varmış dedi. Her durumda bir hayır vardır gerçekten sürece güvenmek lazım

Oh çok şükür Allah analı babalı büyütsün, hayırlı sağlıklı bir evlat olsun
Canım, ben dün öğleyin taburcu oldum ancak bebeğim hala hastanede. Tek dileğim şu an onun sağlıkla eve gelmesi
Amin amin burada hep birbirimizin dualarındayız. Sağlıcakla gelecek inş
Erkekler böyle duygusal olarak yoğun dönemlerde hödükleşebiliyorlar başa çıkamadıkları için. Bu dönemin geçici olduğunu düşünüyorum. Sen kendine ve bebeğine odaklan. Az kaldı zaten sonra bebiş gelince geçer bunlar inş Tabi lohusayken de kendine dikkat etmen gerektiğini unutma herkeste olmuyor ama kimini gerçekten etkiliyor
Ay maşallah ne güzel, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Sizin de aklınıza gelmiştir tabi de bebişe adak veya akikasını kesebilirsiniz , sağ selamet hızlıca evine gelsin inşallah minik kuzu
Biz salı günü bebeğin yanından biraz olumsuz haberlerle ve can sıkıntısıyla ayrıldık çok ağladım o gün. Sonra annem hatırlattı akikasını kesseniz iyi olur diye. Hemen onu hallettik kesildi Allah kabul etsin ve 2 gündür bebekten güzel haberler alıyoruz, sağlığı iyiyie gidiyor çok şükür

Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim acılarını hafifletsin bebeğinede şifa versin rabbim sana bağışlasın
Amin Allah razı olsun canım
Evet gidip sordum bende yeni doğan bebeklerde olabilşyormuş umarım bir sıkıntı olmaz
Amin canın benim bütün bebişlerimize inşallah
İnşallah canım inşallah
Aynı şekilde yapıyorum bende uyarıyorum sürekli tembel bu çocuk vallahi heryerine dokunuyorum ama yok kalkmıyor sol göğüsümü tutmayı hele hiç sevemedi

Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın inşAllah bir an önce toparlanır kendine gelirsin atlattın şükürr
Darısı biz doğuracaklara kolay doğumlar nasip etsin Rabbim Amin.
Amin kuzum teşekkür ederim darısı kalan arkadaşlarıma inşallah kolay güzel doğumlar nasip etsin
Gözün aydın canım benim geçmiş gitmiş olsun inşallah çabucak toparlarsın bundan sonra
İnşallah canım benim teşekkür edeim
Her gün üçer doğum haberi alıyoruz maşallah Gözünüz aydın, sağlıcakla büyütmek nasip olsun inşallah
Amin inşallah kuzum
Masaallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah amin
Allah razı olsun canım benim hepimizin bebelerini Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsün
İnşallah canım benim teşekkür ederim
Şeker düzenim yoluna girerse yarına taburcu olurum inşallah oğlumla evimize döneriz kızım bizi bekliyor hastaneye geldi bir kaç kez görmeye ama sürekli arayıp soruyor durmuyor tez vakitte ona gitmek istiyorum
İnşallah canım benim
Allah razı olsun kuzum teşekkür ederim

Maşallah subhanallah Rabbim hayırlı evlat etsin çok sevindim sağlıkla taburcu olun. Gözün aydın

Normal doğum yapan analar pijamalar sizi de rahatsız ediyor mu ? Bilgilendirir misiniz ona göre etekli gecelik vs koyalım yanımıza yedek
Bizde hastaneden çıkana kadar hastane önlüğü ile duruyorsun. Ama zaten ped veya depend giydiğin için gecelik veya pijama çok farketmez gibi geliyor.
Daha iyi olmuş bence de böyle inş. Güzel bir hastaneye sevk edilirsiniz için daha rahat olur

Gözün aydın Rabbim şifa ile taburcu olmayı nasip etsin inşallah. Hayırlı evlat olsun. Artık şunu öğrendik ki ne devlet ne özel illa bir problem pürüz var diye ya ilaç ya başka tedavi yöntemleri dayatıyolar çok ciddi bir şey olmadıkça kendimizi üzüp strese sokmaya gerek yok Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…