- 6 Mart 2024
- 11.193
- 21.528
- 318
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.981
İkiz yok galibaDiğer annelerden de sana merhaba canım
Bizim oğlan da yerine koyunca iğnelere yatırmışız gibi çığlık atıyor kucağımda dewamke...Bugun cok zor geciyorsaat 15:00 den beri derin uykuya gecmemeye direniyor. Gogsumde uyuyor artik yoruluyorum birakiyorum yerine hoop geri uyaniyor. Ne yapcagimi sasirdim herhangi bir sikayetide yok gibi. Ama bu kadar uykusuzluga ragmen hala nasil cin gibi bakiyor anlayamiyorum
Böbrek mi nerdeyse cigerlerimde ayol o ayaklarını hiç kaburgamdan çekmiyor zatendeBenim böbreğime kadar çocuğum var
Aşkom ciğerlerimde ayakları var ben ellerinden bahsediyorum böbreğimde diyeBöbrek mi nerdeyse cigerlerimde ayol o ayaklarını hiç kaburgamdan çekmiyor zatende
Valla benimki öyle söyledi canım 1 haftadır içmiyordum başlıycam bendeNasıl yaniiiii ben doktora sormadan bırakmıştım geri mi başlasam
E bende başlıyım anca beraber kanca beraberValla benimki öyle söyledi canım 1 haftadır içmiyordum başlıycam bende
Benimde öyle bir sürecim olmuştu o zamandan beridir soruyor yoksa yazıyor alıyorum bendeNeden kullanıyorsun ben kanamam olmuştu uzun süre kullandım sonra bıraktım
oldu güzelim benKızlar progestan kullanan var mı bana daha devam dedi Salı ne der bilmiyorum yada bu haftalara kadar kullanan oldu mu
Aşkom ciğerlerimde ayakları var ben ellerinden bahsediyorum böbreğimde diyegötü de bi oraya dayanıyor bi buraya artık ben tam yan yatamıyorum bebek sığmıyor
Banada vaktine kadar dursun diye kullandırıyor gibi geldi yanılmamışım açıklamanlaoldu güzelim benbütün hamileliğim boyunca kullandım desem yeri. 32’de erken doğum kasılmaları yüzünden yeniden başladım progestana 37 dolduğunda kesti doktorum. geçen hafta yani. artık gelirse gelsin diyor. geçen haftaya kadar sabah akşam 200’lük koydum vajinal fitil olarak.
Vardı da kimdi hatırlayamadım benim hafıza iyi değil bu konudaİkiz yok galiba
Biz 3 gündür belli bir saatte bu moda giriyoruz süt üretmeye fırsat vermiyor sürekli meme... 40 çıksın emzik başlayacağım.Yaa bide doymuyordu adeta dun birak sutumu kanimi emecektibugun normale dondu sukur hergun yeni bir olay yasayacagiz belli
Benim 22 haftada falan bıraktırdı bu haftalara kadar kullanmak ne biliyim uzun geldi bana ne zaman kanaman oldu ne zaman bitti ben 12 de kanadım yaklaşık 2 ayBenimde öyle bir sürecim olmuştu o zamandan beridir soruyor yoksa yazıyor alıyorum bende
Valla bende veriyorum emzik yapcak bisey yok cok zorluyor cunkuBizimki de dün gece öyleydi emiyor uyuyakalıyor agzından meme cıkınca viyaklıyorcok uykum vardı 3 saat böyle oldu en son kundak yaptık emmeyi bitirince azcık emzik verdim daldı uykuya, attı emziği sonra uyudu çok şükür
Yaaa aynen oyle yataga yatinca sanki bisey batiyor vucuduna deliriyorBizim oğlan da yerine koyunca iğnelere yatırmışız gibi çığlık atıyor kucağımda dewamke...
1.5saatte bir kendiliğinden uyanıp emip uyuyor ama doymuyor hissi var bende
Çok sevindim güzel yürekli bacımKızlar hastaneden aradılar. Anne uyumu uygun görüldü dediler.
Zaten dünkü iyilik durumundan belliydi.
Öğleyin hastaneye gideceğim. Yanıma verecekler normal odada. Güzdüz ve gece bebeğin emmesini, bakımını takip edecekler. İns sabaha taburcu oluruz.
Allahım, cumanın hürmetine bebekleri annelerine kavuştur Ya Rabbim
Aşırı tatlı semtatiksinnnE bende başlıyım anca beraber kanca beraber
Canım bıraktırır ama bu ilacın zaten en ufak zararı yok o yüzden hiç endişelenme
gerçekten son aya kadar nasıl geçti ya falan muhabbeti yaparken sımdı son ay bitmiiyiiiiBende yatamiyom valla bı tuhaf yan desen değil düz desen değil bitmiyordu ne uzunmuş bu hamilelik yaav
emzik meme reddine sebep olmuyor mu hangi emziği önerirsiniz bi de ?Valla bende veriyorum emzik yapcak bisey yok cok zorluyor cunku
Yaaa aynen oyle yataga yatinca sanki bisey batiyor vucuduna deliriyorkucakta uyumaya alisti iyice doyup doymadigini gun icerisinde aldigimiz cisli kakali bezlerden anlayabilirmisiz. Gunde 4/5 cisli bez 1/2 de kakali bez alirsak demek ki doyuyolarmis.
ah benim aşkım bende aynı şeyleri senin için düşünüyorumAşırı tatlı semtatiksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?