2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bizim oğlan da yerine koyunca iğnelere yatırmışız gibi çığlık atıyor kucağımda dewamke...

1.5saatte bir kendiliğinden uyanıp emip uyuyor ama doymuyor hissi var bende

Kızlar progestan kullanan var mı bana daha devam dedi Salı ne der bilmiyorum yada bu haftalara kadar kullanan oldu mu
oldu güzelim ben bütün hamileliğim boyunca kullandım desem yeri. 32’de erken doğum kasılmaları yüzünden yeniden başladım progestana 37 dolduğunda kesti doktorum. geçen hafta yani. artık gelirse gelsin diyor. geçen haftaya kadar sabah akşam 200’lük koydum vajinal fitil olarak.

Banada vaktine kadar dursun diye kullandırıyor gibi geldi yanılmamışım açıklamanla

Yaa bide doymuyordu adeta dun birak sutumu kanimi emecekti bugun normale dondu sukurhergun yeni bir olay yasayacagiz belli
Biz 3 gündür belli bir saatte bu moda giriyoruz süt üretmeye fırsat vermiyor sürekli meme... 40 çıksın emzik başlayacağım.

Sahi genel sorayım emzik başlayan oldu mu?

Valla bende veriyorum emzik yapcak bisey yok cok zorluyor cunku
Bizim oğlan da yerine koyunca iğnelere yatırmışız gibi çığlık atıyor kucağımda dewamke...

1.5saatte bir kendiliğinden uyanıp emip uyuyor ama doymuyor hissi var bende
Yaaa aynen oyle yataga yatinca sanki bisey batiyor vucuduna deliriyor kucakta uyumaya alisti iyice doyup doymadigini gun icerisinde aldigimiz cisli kakali bezlerden anlayabilirmisiz. Gunde 4/5 cisli bez 1/2 de kakali bez alirsak demek ki doyuyolarmis.

Çok sevindim güzel yürekli bacım sağlıkla yuvanıza gittiğiniz haberini de alacağız en kısa sürede. Sen fırsat buldukça uyuyup dinlen annes sütü ballansın bebişinin

Bıraktırır herhalde 36 sonrası rdrsn
Canım bıraktırır ama bu ilacın zaten en ufak zararı yok o yüzden hiç endişelenme
Bende yatamiyom valla bı tuhaf yan desen değil düz desen değil bitmiyordu ne uzunmuş bu hamilelik yaav
gerçekten son aya kadar nasıl geçti ya falan muhabbeti yaparken sımdı son ay bitmiiyiiii yana yatamıyorum sırt üstü yatıyorum zararlı diyorlar ama çocuk resmen artık böbreğime vuruyor
emzik meme reddine sebep olmuyor mu hangi emziği önerirsiniz bi de ?
Aşırı tatlı semtatiksinnn
ah benim aşkım bende aynı şeyleri senin için düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…