2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Biz 3 gündür belli bir saatte bu moda giriyoruz süt üretmeye fırsat vermiyor sürekli meme... 40 çıksın emzik başlayacağım.

Sahi genel sorayım emzik başlayan oldu mu?
Valla pazartesi gunu olan kontrolde sordum doktora. Cok zorlandigin zamanlarda eger memeyi emme yerine yalanci emzik gorevinde kullaniyorsa o zamanlari ver emzik dedi. Bende geceleri beni yalanci emzik yaptiginda veriyorum

Kızlar doktordan geldim son regl tarihime göre 34+3 üm ama bebeğime göre 36 hafta baş çevresi 37 boy 37+5 te göbek çevresi 3200 ölçüldü regl baş alındığı için erken doğum olabilir dedi ve nst de kasılmalarım çıktı mecburen akciğer geliştirici iğne vuruldum dua edin 36 haftayı tamamlayıp gelsin diye

İnşAllah canım

Philips avent emzik aldim ben kullaniyor suanda.Bipste aldim ama henuz kullanmadim onu. Ya ne reddi adam nerdeyse kanimi emecek

Etrafımda ki herkes diyoki daha dün gibi test yaptığın gün ne zaman geldi doğum diyolar ah ben bide bana sorun diyorum son günler 8 aya bedelmis valla bu hamilelik sürelerini azaltsalar ya ahahaha

Philips avent emzik aldim ben kullaniyor suanda.Bipste aldim ama henuz kullanmadim onu. Ya ne reddi adam nerdeyse kanimi emecek
Ahahahhahah kaçıncı günden sonra verdiniz bende ona göre aldım da annemlerde kalacağım oraya da götüreyim
Etrafımda ki herkes diyoki daha dün gibi test yaptığın gün ne zaman geldi doğum diyolar ah ben bide bana sorun diyorum son günler 8 aya bedelmis valla bu hamilelik sürelerini azaltsalar ya ahahaha
son ay zormuş zor bacım

Ahahahhahah kaçıncı günden sonra verdiniz bende ona göre aldım da annemlerde kalacağım oraya da götüreyim

son ay zormuş zor bacım
5. Gunde isyan bayragini kaldirdim ben
Karin bolgem bildigin mayali hamur. Dokunmak dahi istemiyorum cok tuhaf his birakiyor. Sezaryen kesisine dogru uyusukluk gibi bir histe var.

çok şükür gördüm bebeğimi dün gittiğinden bu sabaha kadar makinaya bağlıymış bugün çıkarmışlar bin şükür sadece küvezden oksijen desteği alıyormuş şimdilik süt sıkıntım var umarım onuda hallederiz kızımda sağlıkla biran önce çıkar

Valla hepsi var arkadaşım ama kilosu iyi değil dedi bugün doktor. Sarılık gerilemiş yine ama kilo alımı yokmuş anlamadım ya doğum kilosu yanlış ya da yanlış emziriyosun dedi öyke olsa sarılık nasıl geriler bilmiyorum başka doktora götürelim dedik bi de

+1 yazalım oraya vampir gibi uyurken de memeyi bir dil uzağında istiyo hahahha kafasını falan sallıyo deli deli hareketler yapıyohırsla çektire çektire emiyo

17-18di sanırım lekelenmem olmuştu ama bundan dolayı değil başından beri kullandırıyor bana
Önemli değil canım hiç bir zararı yok ne zaman bıraktırırsa bırakırsın sorun değil
5. Gunde isyan bayragini kaldirdim ben
Karin bolgem bildigin mayali hamur. Dokunmak dahi istemiyorum cok tuhaf his birakiyor. Sezaryen kesisine dogru uyusukluk gibi bir histe var.
tamam bende alayım yanıma ne olur ne olmaz

magnezyumu benim doktorum da bıraktırdı kızlar 2 gün önceki kontrolde. ananas, hurma, pilates topu, paris, yürüyüş, tüm tuşlara basabilirsin dedi. magnezyumu kesmeli miyim kasılmalar için dedim, kendim sordum. kes onu da süreci geciktirmemize artık gerek yok dedi.

Kontrolden ciktim kızlar. 12sine sezaryeni kesinleştirdik.37+5 olacak bir sıkıntı olmaz dedi drum.hgb değeri 7 benim onun icin de kan veririz dedi.bir de hematolojiye yönlendirdi damardan serum icin pzt de onu yaptırcaz inşallah. Kilosu icin 3 boyu icin 51 cm dedi.ama kilosu bu kadar yoktur 200 eksik düşün dedi.haftaya kadar 3 olur dedi.bizden haberler böyle inşallah hgb yükselir suan tek düşüncem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…