2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kız deme öyle bırak dogursun kadincagiz dönünce anlatır ayrıntılarıyla
Ay gerçi evet ya sancıları vardı en son. Doğurursa bi kaç kişiyle iletişim halinde onlardan alırız haberini
Doktorum muz ceviz ve vitamin ilaçlarıni al demişti. Bir haftada 400 gram almıştı kuzum. Maşallah. Vitaminler iyi geliyormus demekki
Aynen omega 3 kullanıyorum bende muhtemelen o da iyi geliyor
Ben hala Fransız canım şuna anlamıyorum
Sezeryandı senin dimi, kaçıncı hafta için konuştunuz? Bana henüz net bişey demedi ama normal doğum gibi ilerliyoruz sanırım o da belirsiz biraz bakalım
Sezaryen kuzucum. 38 de alırız demişti en son. Zaten sonraki randevu 10 gün sonra. 37+6 da oluyoruz. O hafta içi bir güne verebilir gibi konuştu

Kizlar selam . Yarin 40 haftalik olucam kiz bebek bekliyorum. Bugun Doktor açılman hic yok bebek 3,5 kilo boyu da 52 cm biraz daha beklicez dedi ama gerginim sezaryen mi isteseydim diyorum bazen. Neredeyse 40 haftalikken hic dogum belirtisi olmamasi normal mi sizce ? Nst falan her sey normal cikti şükür.

Doğum yapan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun bir öneri de bulunacağım acaba bebeklerinizin akika kurbanını kesseniz fayda sağlar gibi aklıma geldi paylaşmak istedim

Günlerimiz yakınmış birbirine bende 41. Haftanin ilk günü gideceğim bebeğin suyu hareketleri vs herşeyi normalse beklemekde fayda var tabi ben sezeryandan korkuyorum diye böyle düşünüyorum bol bol hurma ananas yürüyüş falan yap belki kendiliğinden gelir canim

Allah allah sarilik geriliyosa vucudu toparliyor demek. Nasil kilo alimi yokmus. Kac kg dogdu suan kac kilo ki ?
Valla cis aliyorsan gunde 4 den fazla dogru emziriyorsun canim yoksa nerden sivi alacak ?
Birde mama takviyesi onerdi mi ? Ben gunde 3 defa ek mama veriyorum. Sarilik olmadi ama kilosu cok dusuktu yakalanip kilo vermesin diye onlem amacli veriyoruz.

Aynen katılıyorum sana benimde Dr 36 da alırız dedi sonra 37 neyse biraz daha kalsın dediler tabi bu arada evde ful dinlenme modundayim aman bişey olmasın diye dışarı bile çıkmıyorum bı yere de gitsem eşim arabayla getir götür yapıyor sadece yemek bulaşık evi de hiç soylemiyim artık bıraktım temizlik de yapmicam doğumda annemde kalacağım için eşim sağolsun dağınıktır her türlü evi yine eski haline getirir diye annemde doğum sonrası eve geçince bir gün gelir el atarız temizlerim dedi öyle saldım herşey bebiş için

Normal 39+2 ne sancı ne nst de sancı kanala yeni girmeye calısıyor dedi 2 hafta sonra gelmezse suni sancı dedi doktorum acele etmeyin bence normal dogum görünüyor ise ve bebişin suyu normal oldugu sürece sıkıntı yapmıyor Doktorlar

Bende de biraz sancı çıktı canım rabbim yardımcımız olsun

Kuzum 3525 doğdu bugün 3100 tarttılar 10.gün ama 2 gün önce acilde 3270 tartmışlardı tartınız yanlış olabilir mi dedik onların tartısı yanlıştır dediler

Eşim biraz tartıştı hatta. Sürekli kaka ve çiş alıyorum bezle ben anlamadım. Sorduk da genetik rahatsızlık bile olabilir dedi

Mama vermedim belki versem daha çabuk toparlardı ama şimdi bi doktora daha gıdıcez bakalım onun söylemlerine göre artık. Ama beslenmesi falan iyi gibi öyle görünüyor aç olsa ağlar diye düşünüyorum bilmiyorum ki tecrübe de olmayınca

Örnek ben canım

41 e kadar Dr um bekleyelim dedi. Ne sancı var ne kasılma. Yalnız degilsin

O vakite kadar hiç sancin yok muydu. Biranda mi başladı. Valla bugün squat çömelme ve daha kaç çeşit hareket yaptım. Evim 160 MT temizledim. 20-30 dakika da koridorda baya tempolu yürüyüş yaptım öncesinde ve sonrasında lavanta yağı ile sıcak oturma banyosu yaptım yarım saat. Hava serinlesin takatim kalmadı ama yapabilirsem bir saat daha yürüyüş yapıp 6 kat merdiven cikacam eve. Bunlara rağmen sancı olmasa tüm ümidim yok olur galiba

Kızlar selamlar ,
Doğuranlara hayırlı olsun diyorum
Bebişine kavuşamayanlara en kısa zamanda en güzel şekilde kavuşmayı diliyorum
Doğurmayı bekleyenlere sabırlar diliyorum havalar çok ısındı artık

Bizde kızımla kavuştuk şükür 2. Sezaryanım eşim girdi doğuma öle olunca çok rahattım spinal aneztezi ile oldum 5-6 saat sonra ayağa kaldırdılar şükür herşey yolunda
Kuru kayısı , incir ve kayısı suyu içmek iyi geldi bana çokda su içen biriyim sanırım oda fayda etti
Ama anestezi sonrasında baş ağrısı yaptı onunda biraz ağrı kesici biraz kötü kahve ile çözdük

Bebişime gelince doğumda amniyon sıvısı yutmuş oyüzden doğunca güzel beslenemedi midesini aspire ettiler, kulağınada su kaçtığı için ilk duyma testinden geçmedi bugün ikinci testten geçti şükür
Ama sarılık var 48 saatte 10.33 du 4 gün gittiğimizde 13.48 dedi , hastaneden çıkış kilosunun üstüne 70 gr almış ok dedi doktor bizde sarılık içinde emmeye devam dedi ama bana güven vermedi .
Sizlerde sarılık nasıl çıktı?

Oyy canım benim Rabbim şifa versin çabucak toparlayıp kavuştursun sana bebeğini çabucak iyileşsin inşallah dualarım seninle

Kuzum benim ya. Eminim çok çabuk atlatacaktir. Biran evvel kavuşsun tüm anneler kuzularina inşallah.

Kızlar hayırlı akşamlar
Bugün tüm gün bir halsizlik hali hakimdi yattım kaltım derken akşamı yaptık çok şükür bende bir anda sancı desem sancı değil böyle ishal olunca bir huzursuzluk verici hal olur ya karnında tam olarak öyle bir ağrı başladı aynı anda mide bulantısı da başladı sanki ayağa kalksam bayılacak gibiyim 2-3 gün önce de benzer bir durum yaşadım sancı mı geliyor bu nedenle kaynaklı daha önce aranızda yaşayan var mı böyle bir durum o kadar rahatsızlık verdi ki yemek yiyemedim sofradan kalktım attım kendimi yatağa

Örnek ben canım

41 e kadar Dr um bekleyelim dedi. Ne sancı var ne kasılma. Yalnız degilsin
Teşekkür ederim kizlar saglikla gelsin
Bebeklerimiz inşallah , gelenlerde sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…