- 22 Mayıs 2023
- 2.520
- 7.147
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.021
Ay gerçi evet ya sancıları vardı en son. Doğurursa bi kaç kişiyle iletişim halinde onlardan alırız haberiniKız deme öyle bırak dogursun kadincagiz dönünce anlatır ayrıntılarıyla
Aynen omega 3 kullanıyorum bende muhtemelen o da iyi geliyorDoktorum muz ceviz ve vitamin ilaçlarıni al demişti. Bir haftada 400 gram almıştı kuzum. Maşallah. Vitaminler iyi geliyormus demekki
Sezaryen kuzucum. 38 de alırız demişti en son. Zaten sonraki randevu 10 gün sonra. 37+6 da oluyoruz. O hafta içi bir güne verebilir gibi konuştuBen hala Fransız canım şuna anlamıyorum
Sezeryandı senin dimi, kaçıncı hafta için konuştunuz? Bana henüz net bişey demedi ama normal doğum gibi ilerliyoruz sanırım o da belirsiz biraz bakalım
Doğum yapan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun bir öneri de bulunacağım acaba bebeklerinizin akika kurbanını kesseniz fayda sağlar gibi aklıma geldi paylaşmak istedimçok şükür gördüm bebeğimi dün gittiğinden bu sabaha kadar makinaya bağlıymış bugün çıkarmışlar bin şükür sadece küvezden oksijen desteği alıyormuş şimdilik süt sıkıntım var umarım onuda hallederiz kızımda sağlıkla biran önce çıkar
Günlerimiz yakınmış birbirine bende 41. Haftanin ilk günü gideceğim bebeğin suyu hareketleri vs herşeyi normalse beklemekde fayda var tabi ben sezeryandan korkuyorum diye böyle düşünüyorum bol bol hurma ananas yürüyüş falan yap belki kendiliğinden gelir canimKizlar selam . Yarin 40 haftalik olucam kiz bebek bekliyorum. Bugun Doktor açılman hic yok bebek 3,5 kilo boyu da 52 cm biraz daha beklicez dedi ama gerginim sezaryen mi isteseydim diyorum bazen. Neredeyse 40 haftalikken hic dogum belirtisi olmamasi normal mi sizce ? Nst falan her sey normal cikti şükür.
Allah allah sarilik geriliyosa vucudu toparliyor demek. Nasil kilo alimi yokmus. Kac kg dogdu suan kac kilo ki ?Valla hepsi var arkadaşım ama kilosu iyi değil dedi bugün doktor. Sarılık gerilemiş yine ama kilo alımı yokmuş anlamadım ya doğum kilosu yanlış ya da yanlış emziriyosun dedi öyke olsa sarılık nasıl geriler bilmiyorum başka doktora götürelim dedik bi de
ay halimize gülüyorum kimi sıcak sulardan Parislerden çıkmıyor doğum başlasın diye biz de doğum başlamasın, bi gün daha içerde kalsın diye her tuşa basıyoruz bence evde yatınca, gerçek anlamda hiç bir şey yapmayınca bebiş de rahat ediyor içerde diye düşünüyorum kuzum. İnşallah bebişlerimiz bekleyecek
NormalKizlar selam . Yarin 40 haftalik olucam kiz bebek bekliyorum. Bugun Doktor açılman hic yok bebek 3,5 kilo boyu da 52 cm biraz daha beklicez dedi ama gerginim sezaryen mi isteseydim diyorum bazen. Neredeyse 40 haftalikken hic dogum belirtisi olmamasi normal mi sizce ? Nst falan her sey normal cikti şükür.
Bende de biraz sancı çıktı canım rabbim yardımcımız olsunYa bebiş hiç hareket etmiyordu bence uyuyordu güzel kızımhemşire hareket etmesi gerek dedi salladı baya karnımı bi de çikolata falan yedim o arada sürekli yat kalk yaptım bence kesin ondan çıktı sancı
Kuzum 3525 doğdu bugün 3100 tarttılar 10.gün ama 2 gün önce acilde 3270 tartmışlardı tartınız yanlış olabilir mi dedik onların tartısı yanlıştır dedilerAllah allah sarilik geriliyosa vucudu toparliyor demek. Nasil kilo alimi yokmus. Kac kg dogdu suan kac kilo ki ?
Valla cis aliyorsan gunde 4 den fazla dogru emziriyorsun canim yoksa nerden sivi alacak ?
Birde mama takviyesi onerdi mi ? Ben gunde 3 defa ek mama veriyorum. Sarilik olmadi ama kilosu cok dusuktu yakalanip kilo vermesin diye onlem amacli veriyoruz.
Örnek ben canımKizlar selam . Yarin 40 haftalik olucam kiz bebek bekliyorum. Bugun Doktor açılman hic yok bebek 3,5 kilo boyu da 52 cm biraz daha beklicez dedi ama gerginim sezaryen mi isteseydim diyorum bazen. Neredeyse 40 haftalikken hic dogum belirtisi olmamasi normal mi sizce ? Nst falan her sey normal cikti şükür.
41 e kadar Dr um bekleyelim dedi. Ne sancı var ne kasılma. Yalnız degilsinKizlar selam . Yarin 40 haftalik olucam kiz bebek bekliyorum. Bugun Doktor açılman hic yok bebek 3,5 kilo boyu da 52 cm biraz daha beklicez dedi ama gerginim sezaryen mi isteseydim diyorum bazen. Neredeyse 40 haftalikken hic dogum belirtisi olmamasi normal mi sizce ? Nst falan her sey normal cikti şükür.
O vakite kadar hiç sancin yok muydu. Biranda mi başladı. Valla bugün squat çömelme ve daha kaç çeşit hareket yaptım. Evim 160 MT temizledim. 20-30 dakika da koridorda baya tempolu yürüyüş yaptım öncesinde ve sonrasında lavanta yağı ile sıcak oturma banyosu yaptım yarım saat. Hava serinlesin takatim kalmadı ama yapabilirsem bir saat daha yürüyüş yapıp 6 kat merdiven cikacam eve. Bunlara rağmen sancı olmasa tüm ümidim yok olur galibacanım zaten sancı birden aşlar. Öyle sürekli olmaz. Eğer sürekli bakarsan doğmaz zaten. Dikkatini başka şeylere verip akışına bırakmak lazım. Nasıl dökülmesin diye çaylara bakarak çay taşıyınca çaylar mutlaka dökülür. Kaynasın diye başında beklersen o çaydanlıktaki su asla kaynamaz? Bu da aynen öyle pazartesiye kadar biraz salmaya çalış. Çok zor biliyorum, sabırsızlanıyorsun. Aynı yoldan ben de geçtim oğlum 41+0 da doğdu. Bir gün neyse ya dedim artık yapacak bir şey yok gelirse gelir gelmezse zatn en nihayetinde çıkacak. Arkadaşlarımla buluştum, misafirliğe gittim falan... Bıraktım yani düşünmeyi. Gecesine doğumum başladı.
Maşallah sizeHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün evimize geldik şükür 36+2 de doğduk. 3.180 gram 50 cm. Meme ile savaş veriyoruz. Eve geldik ablamız bebği görünce ağlamaya başladı bebek onun sesine bağırmaya başladı evde dev bir kaos içindeyiz
Oyy canım benim Rabbim şifa versin çabucak toparlayıp kavuştursun sana bebeğini çabucak iyileşsin inşallah dualarım seninleBebeğimi yoğun bakıma aldılar
Kan pıhtılaşması var demiştim sekiz defa alındı iki gündür elleri kolları mahvoldu
Enfeksiyonu var bir kaç değerleri sıkıntılı
Onsuz eve döndüm
Dualarınızı bebeğimden eksit etmeyin
Kuzum benim ya. Eminim çok çabuk atlatacaktir. Biran evvel kavuşsun tüm anneler kuzularina inşallah.Bebeğimi yoğun bakıma aldılar
Kan pıhtılaşması var demiştim sekiz defa alındı iki gündür elleri kolları mahvoldu
Enfeksiyonu var bir kaç değerleri sıkıntılı
Onsuz eve döndüm
Dualarınızı bebeğimden eksit etmeyin
Günlerimiz yakınmış birbirine bende 41. Haftanin ilk günü gideceğim bebeğin suyu hareketleri vs herşeyi normalse beklemekde fayda var tabi ben sezeryandan korkuyorum diye böyle düşünüyorum bol bol hurma ananas yürüyüş falan yap belki kendiliğinden gelir canim
Normal39+2 ne sancı ne nst de sancı kanala yeni girmeye calısıyor dedi 2 hafta sonra gelmezse suni sancı dedi doktorum acele etmeyin bence normal dogum görünüyor ise ve bebişin suyu normal oldugu sürece sıkıntı yapmıyor Doktorlar
Örnek ben canım
Teşekkür ederim kizlar saglikla gelsin41 e kadar Dr um bekleyelim dedi. Ne sancı var ne kasılma. Yalnız degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?