- 26 Eylül 2018
- 617
- 1.874
- 113
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.041
Gözünüz aydın, Allah analı babali büyütsün hayırlı evlat eylesin size de çok geçmiş olsunKızlar selamlar ,
Doğuranlara hayırlı olsun diyorum
Bebişine kavuşamayanlara en kısa zamanda en güzel şekilde kavuşmayı diliyorum
Doğurmayı bekleyenlere sabırlar diliyorum havalar çok ısındı artık
Bizde kızımla kavuştuk şükür2. Sezaryanım eşim girdi doğuma öle olunca çok rahattım spinal aneztezi ile oldum 5-6 saat sonra ayağa kaldırdılar şükür herşey yolunda
Kuru kayısı , incir ve kayısı suyu içmek iyi geldi banaçokda su içen biriyim sanırım oda fayda etti
Ama anestezi sonrasında baş ağrısı yaptı onunda biraz ağrı kesici biraz kötü kahve ile çözdük
Bebişime gelince doğumda amniyon sıvısı yutmuş oyüzden doğunca güzel beslenemedi midesini aspire ettiler, kulağınada su kaçtığı için ilk duyma testinden geçmedi bugün ikinci testten geçti şükür
Ama sarılık var 48 saatte 10.33 du 4 gün gittiğimizde 13.48 dedi , hastaneden çıkış kilosunun üstüne 70 gr almış ok dedi doktor bizde sarılık içinde emmeye devam dedi ama bana güven vermedi .
Sizlerde sarılık nasıl çıktı?
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin kısa sürede toparlar sağlıkla kavuşursunuzBebeğimi yoğun bakıma aldılar
Kan pıhtılaşması var demiştim sekiz defa alındı iki gündür elleri kolları mahvoldu
Enfeksiyonu var bir kaç değerleri sıkıntılı
Onsuz eve döndüm
Dualarınızı bebeğimden eksit etmeyin
Ya kızlar nasıl anlıyorsun ayaklarını başını ben hiç anlamıyorum neyi nerede bı sağdan vuruyor bı soldanBöbrek mi nerdeyse cigerlerimde ayol o ayaklarını hiç kaburgamdan çekmiyor zatende
Canım arkadaşim çok geçmiş olsun hiç üzme kendini bak gör birkaç güne toparlar minik savaşçın onlar bizden kat be kat güçlü dünyaya geliyorlar tüm kalbimle dualarım sizinleBebeğimi yoğun bakıma aldılar
Kan pıhtılaşması var demiştim sekiz defa alındı iki gündür elleri kolları mahvoldu
Onsuz eve döndüm
şu hastaneden bir çıksak inşaallah maddi durumu da halledip aklımızda kesmekDoğum yapan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun bir öneri de bulunacağım acaba bebeklerinizin akika kurbanını kesseniz fayda sağlar gibi aklıma geldi paylaşmak istedim
Canım sen bu kadar işe hiç yorulmadin mi ben iki bulaşık topluyorum pert gibi oluyorum bel ağrısından hemen kendimi yere atıyorum çokta kendini yorma bence o vakti gelince her türlü gelirO vakite kadar hiç sancin yok muydu. Biranda mi başladı. Valla bugün squat çömelme ve daha kaç çeşit hareket yaptım. Evim 160 MT temizledim. 20-30 dakika da koridorda baya tempolu yürüyüş yaptım öncesinde ve sonrasında lavanta yağı ile sıcak oturma banyosu yaptım yarım saat. Hava serinlesin takatim kalmadı ama yapabilirsem bir saat daha yürüyüş yapıp 6 kat merdiven cikacam eve. Bunlara rağmen sancı olmasa tüm ümidim yok olur galiba
Canım benim inşallah şifa ile taburcu olur rabbim yardımcıniz olsun dualarimdasinBebeğimi yoğun bakıma aldılar
Onsuz eve döndüm
Cok şükür bacım.çok şükür gördüm bebeğimi dün gittiğinden bu sabaha kadar makinaya bağlıymış bugün çıkarmışlar bin şükür sadece küvezden oksijen desteği alıyormuş şimdilik süt sıkıntım var umarım onuda hallederiz kızımda sağlıkla biran önce çıkar
Hayırlı olsun. 38-39. haftalar sezaryen için en uygun zamanlar.Kontrolden ciktim kızlar. 12sine sezaryeni kesinleştirdik.37+5 olacak bir sıkıntı olmaz dedi drum.hgb değeri 7 benim onun icin de kan veririz dedi.bir de hematolojiye yönlendirdi damardan serum icin pzt de onu yaptırcaz inşallah. Kilosu icin 3 boyu icin 51 cm dedi.ama kilosu bu kadar yoktur 200 eksik düşün dedi.haftaya kadar 3 olur dedi.bizden haberler böyle inşallah hgb yükselir suan tek düşüncem bu
Benim kızımda öyle oldu. 40 hafta doldu. Ne açılma, ne yumuşama, ne sancı. Böyle tembel çocuk görülmemiş diyordu annemKizlar selam . Yarin 40 haftalik olucam kiz bebek bekliyorum. Bugun Doktor açılman hic yok bebek 3,5 kilo boyu da 52 cm biraz daha beklicez dedi ama gerginim sezaryen mi isteseydim diyorum bazen. Neredeyse 40 haftalikken hic dogum belirtisi olmamasi normal mi sizce ? Nst falan her sey normal cikti şükür.
Güzel hatırlattınDoğum yapan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun bir öneri de bulunacağım acaba bebeklerinizin akika kurbanını kesseniz fayda sağlar gibi aklıma geldi paylaşmak istedim
E bebekler doğum kilosunun %10unu zaten vermiyor mu ilk haftada.Kuzum 3525 doğdu bugün 3100 tarttılar 10.gün ama 2 gün önce acilde 3270 tartmışlardı tartınız yanlış olabilir mi dedik onların tartısı yanlıştır dediler
Eşim biraz tartıştı hatta. Sürekli kaka ve çiş alıyorum bezle ben anlamadım. Sorduk da genetik rahatsızlık bile olabilir dedi
Mama vermedim belki versem daha çabuk toparlardı ama şimdi bi doktora daha gıdıcez bakalım onun söylemlerine göre artık. Ama beslenmesi falan iyi gibi öyle görünüyor aç olsa ağlar diye düşünüyorum bilmiyorum ki tecrübe de olmayınca
Macera sizi bekliyorHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün evimize geldik şükür 36+2 de doğduk. 3.180 gram 50 cm. Meme ile savaş veriyoruz. Eve geldik ablamız bebği görünce ağlamaya başladı bebek onun sesine bağırmaya başladı evde dev bir kaos içindeyiz
Sarılık hakkında çok bilgim yok. Ama tek çaresi emzirme diye biliyorum.Kızlar selamlar ,
Doğuranlara hayırlı olsun diyorum
Bebişine kavuşamayanlara en kısa zamanda en güzel şekilde kavuşmayı diliyorum
Doğurmayı bekleyenlere sabırlar diliyorum havalar çok ısındı artık
Bizde kızımla kavuştuk şükür2. Sezaryanım eşim girdi doğuma öle olunca çok rahattım spinal aneztezi ile oldum 5-6 saat sonra ayağa kaldırdılar şükür herşey yolunda
Kuru kayısı , incir ve kayısı suyu içmek iyi geldi banaçokda su içen biriyim sanırım oda fayda etti
Ama anestezi sonrasında baş ağrısı yaptı onunda biraz ağrı kesici biraz kötü kahve ile çözdük
Bebişime gelince doğumda amniyon sıvısı yutmuş oyüzden doğunca güzel beslenemedi midesini aspire ettiler, kulağınada su kaçtığı için ilk duyma testinden geçmedi bugün ikinci testten geçti şükür
Ama sarılık var 48 saatte 10.33 du 4 gün gittiğimizde 13.48 dedi , hastaneden çıkış kilosunun üstüne 70 gr almış ok dedi doktor bizde sarılık içinde emmeye devam dedi ama bana güven vermedi .
Sizlerde sarılık nasıl çıktı?
Ah canım benim.Bebeğimi yoğun bakıma aldılar
Onsuz eve döndüm
Sen niyetlen, Rabbim nasip eder kolaylaştırırşu hastaneden bir çıksak inşaallah maddi durumu da halledip aklımızda kesmek
Bence mamayi bir dusunun gidecegin doktorada bir sor bisey demezse. Sarilik olanlarda takviye olarak hizli toparlanmasi icin veriliyor diyede biliyorum.Kuzum 3525 doğdu bugün 3100 tarttılar 10.gün ama 2 gün önce acilde 3270 tartmışlardı tartınız yanlış olabilir mi dedik onların tartısı yanlıştır dediler
Eşim biraz tartıştı hatta. Sürekli kaka ve çiş alıyorum bezle ben anlamadım. Sorduk da genetik rahatsızlık bile olabilir dedi
Mama vermedim belki versem daha çabuk toparlardı ama şimdi bi doktora daha gıdıcez bakalım onun söylemlerine göre artık. Ama beslenmesi falan iyi gibi öyle görünüyor aç olsa ağlar diye düşünüyorum bilmiyorum ki tecrübe de olmayınca
Canim Allah en kisa surede sifa versin. İnsallah hizlica toparlayacak dualarimiz sizinleBebeğimi yoğun bakıma aldılar
Onsuz eve döndüm
Doyup doymadığını bezden anlayın diyorlar da bizim bez sayısı azBizim oğlan da yerine koyunca iğnelere yatırmışız gibi çığlık atıyor kucağımda dewamke...
1.5saatte bir kendiliğinden uyanıp emip uyuyor ama doymuyor hissi var bende
Böyle garip yumuş yumuş bisey 5 aylık hamile gibi ama daha korse takmadım benKızlar kimse doğurduktan sonra ki karnının hissinden bahsetmedi ya bi anlatın nasıl oluyor ?
evet hiç olmadı beaxton hicksleri ile hissetmedim ben doğuma kadarO vakite kadar hiç sancin yok muydu. Biranda mi başladı. Valla bugün squat çömelme ve daha kaç çeşit hareket yaptım. Evim 160 MT temizledim. 20-30 dakika da koridorda baya tempolu yürüyüş yaptım öncesinde ve sonrasında lavanta yağı ile sıcak oturma banyosu yaptım yarım saat. Hava serinlesin takatim kalmadı ama yapabilirsem bir saat daha yürüyüş yapıp 6 kat merdiven cikacam eve. Bunlara rağmen sancı olmasa tüm ümidim yok olur galiba
Canım mübarek Aşure günü yarın , Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bebeğin bir an önce yanına getirsin inşallah sağlıkla hızlıca kavuştursun siziBebeğimi yoğun bakıma aldılar
Onsuz eve döndüm
Masaallah canım bizim evde benzer şimdi birde gaz çıktı bakalım Allah sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize amin bugünlere şükür daha güzel sağlıklı günlerimiz olsun hep inşaallah aminHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün evimize geldik şükür 36+2 de doğduk. 3.180 gram 50 cm. Meme ile savaş veriyoruz. Eve geldik ablamız bebği görünce ağlamaya başladı bebek onun sesine bağırmaya başladı evde dev bir kaos içindeyiz
Uzandigim gibi zaten sağ tarafım tutuldu kuzumCanım sen bu kadar işe hiç yorulmadin mi ben iki bulaşık topluyorum pert gibi oluyorum bel ağrısından hemen kendimi yere atıyorum çokta kendini yorma bence o vakti gelince her türlü gelir
Allah yardımcın olsun canım ama daha erken değil mi bebeğin durumu iyiyse beklenilebilirdi. 41 haftaligiz üç haftadır 2 cm ile duruyoruz. Suni en son tercihimiz. Tabi bebeğin ve senin durumun iyiyse.kızlar 3 cm açıklık ile yatırıldım ben . Sancım başta vardı nst de çıkıyordu şimdi yokduruma göre bu gece doğum gerçekleşmezse sabah epidural olacak ve suni sancı ile desteklenecek lütfen dua edin
Peki rahat oturabilip kalkmak nasıl ben şu an ne oturabiliyorum ne yatabiliyorumDoyup doymadığını bezden anlayın diyorlar da bizim bez sayısı azyarın doktor randevusu var 5.günü bir tartıcak bakalım yüzü de sarardı bebeğin bana öyle geliyor inşallah ilerlemez
Böyle garip yumuş yumuş bisey 5 aylık hamile gibi ama daha korse takmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?