2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Gözünüz aydın, Allah analı babali büyütsün hayırlı evlat eylesin size de çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin kısa sürede toparlar sağlıkla kavuşursunuz

Sol göğsümde ağrı ve batma var. Elimle yokladığımda topluk geliyor. Hafif sıkınca ucu ıslandı. Ne yapacağım ağrının geçmesi için? Süt desem daha doğurmadım ki mastitlik bi durum olmaması lazım. Batma acı nasıl geçer fikri olan var mı

Canım arkadaşim çok geçmiş olsun hiç üzme kendini bak gör birkaç güne toparlar minik savaşçın onlar bizden kat be kat güçlü dünyaya geliyorlar tüm kalbimle dualarım sizinle

Canım sen bu kadar işe hiç yorulmadin mi ben iki bulaşık topluyorum pert gibi oluyorum bel ağrısından hemen kendimi yere atıyorum çokta kendini yorma bence o vakti gelince her türlü gelir

Canım benim inşallah şifa ile taburcu olur rabbim yardımcıniz olsun dualarimdasin

Cok şükür bacım. Oksijen desteği hafif bi destek. Bizimki 2 gün durdu. 3. Gün onu da çıkardılar. İns kızın da en kısa sürede çıkar.

Süt için bestlak diye bi damla verdiler bana. Doğum yapan herkese hemen aldırmışlar. Yoğun bakım kapısında konuşurken diğer annelerle fark ettik. Günde 4 kez 20-25 damla bir bardak suyla içiyorsun. Etkisi tam olarak ne kadar bilmiyorum ama süt sıkıntım hiç olmadı.
Hayırlı olsun. 38-39. haftalar sezaryen için en uygun zamanlar.

İns serumla kan değerleri kalan zamanda daha da toparlar. Doğum kilosuna takılmamak lazım. Ölçümler çok doğru çıkmıyor. Biraz daha dirayetli olması açısından 3 kg geçmiş olması güzel tabi
Benim kızımda öyle oldu. 40 hafta doldu. Ne açılma, ne yumuşama, ne sancı. Böyle tembel çocuk görülmemiş diyordu annem

Ama doğum kader. Günlerce haftalarca beklenip olmayan, birkaç saatte birden gerçekleşir.
Doğum yapan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun bir öneri de bulunacağım acaba bebeklerinizin akika kurbanını kesseniz fayda sağlar gibi aklıma geldi paylaşmak istedim
Güzel hatırlattın
Yapmak lazım. İns imkan dahilinde elimizden geleni yapıcaz.
E bebekler doğum kilosunun %10unu zaten vermiyor mu ilk haftada. Ödem o. Sonra kilo almaya başlıyorlar.

Tartı bozukmuş demek. Mamayı aklına getirme. Çocuk aç olsa ekstra huzursuz olur. İnan doymayan çocuk anlaşılır. Sarılık falan yoksa endişe etme.
Macera sizi bekliyor
Gözünüz aydın tekrar.
Sarılık hakkında çok bilgim yok. Ama tek çaresi emzirme diye biliyorum. Taranta y belki.

Benimle beraber doğum yapan bi anne vardı. Onun bebeği de yoğun bakımda. Kız, baş ağrısından ayakta duramıyor. Duvara kapıya dolaba tutunuyor. Kahve ilaç çare olmuyor. Bilseydim genel olurdum dedi.

Neyin kime yan etki yapacağı belli değil malesef.
Ah canım benim.
Keşke yanında olsaydım sarılsaydım sana.
İnsan ne dese, ne duysa içi rahatlamıyor.

Allahım tez zamanda Şafii ismiyle şifasını göndersin yavrunun

Benim bebeğimin ellerini delik deşik etmişlerdi. Hep ödemden şişmiş. Mosmor olmuştu. Her görüş saatinde bakıp ağlıyordum

Pıhtılaşma sende de var mıydı ? Eşinle kan gruplarınız hani ?
şu hastaneden bir çıksak inşaallah maddi durumu da halledip aklımızda kesmek
Sen niyetlen, Rabbim nasip eder kolaylaştırır

Bence mamayi bir dusunun gidecegin doktorada bir sor bisey demezse. Sarilik olanlarda takviye olarak hizli toparlanmasi icin veriliyor diyede biliyorum.
Canim Allah en kisa surede sifa versin. İnsallah hizlica toparlayacak dualarimiz sizinle

Kızlar merhaba bebeğim 7 günlük göbek bağı düştü ama dibi ıslak gibi biraz korktum normal mi acaba görüntü ekliyorum

Eklentiler

• IMG_9257.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 89
Bizim oğlan da yerine koyunca iğnelere yatırmışız gibi çığlık atıyor kucağımda dewamke...

1.5saatte bir kendiliğinden uyanıp emip uyuyor ama doymuyor hissi var bende
Doyup doymadığını bezden anlayın diyorlar da bizim bez sayısı az yarın doktor randevusu var 5.günü bir tartıcak bakalım yüzü de sarardı bebeğin bana öyle geliyor inşallah ilerlemez

Kızlar kimse doğurduktan sonra ki karnının hissinden bahsetmedi ya bi anlatın nasıl oluyor ?
Böyle garip yumuş yumuş bisey 5 aylık hamile gibi ama daha korse takmadım ben

evet hiç olmadı beaxton hicksleri ile hissetmedim ben doğuma kadar

Canım mübarek Aşure günü yarın , Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bebeğin bir an önce yanına getirsin inşallah sağlıkla hızlıca kavuştursun sizi

Masaallah canım bizim evde benzer şimdi birde gaz çıktı bakalım Allah sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize amin bugünlere şükür daha güzel sağlıklı günlerimiz olsun hep inşaallah amin

selamlar kızlar
inşallah herkes bebeğine sağlıkla kavuşur

bugün kontrolüm vardı 36.cı hafta içerisindeyim. nst de herhangi sancı vs yoktu doktorum haftaya doğum şeklini konuşalım çokta riske atmak istemiyorum dedi sanırım aklındaki sezaryen doğum :')

sizlerde durumlar nasıl?

Allah yardımcın olsun canım ama daha erken değil mi bebeğin durumu iyiyse beklenilebilirdi. 41 haftaligiz üç haftadır 2 cm ile duruyoruz. Suni en son tercihimiz. Tabi bebeğin ve senin durumun iyiyse.

Peki rahat oturabilip kalkmak nasıl ben şu an ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…