2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Canım suyun gelmediyse beklesen keşke suni sanci seni çok yorar acil bir durum yoksa tabiki

Bende doğurmadım ama bu da bana oldu doluluk hissi ve ağrı sancı olmuştu ara ara geçiyor emzirdikçe geçer diye düşünüyorum

Ya kızlar nasıl anlıyorsun ayaklarını başını ben hiç anlamıyorum neyi nerede bı sağdan vuruyor bı soldan
Kontrole gittiğimde bebek baş aşağı demişti Dr ama demese bile kaburgamin altından 2 parmaklik bişey çıkıyor sivriliyo topuk yada ayak gibi ordan anlıyorum

Gözünüz aydııın eve gidiş ne güzel bir histir bebekle birlikte
Canım benim dur bakalım üzme canını. Bakımdan sonra sağlıkla kucağına gelecek inşallah sen sütünü arttırmaya bak. Dualarım seninle

Ay çok sevindim canım inş 3 kilo olduğu haberini de verirsin
Aminnn inşallah kuzucummm
Ya varya bana plesenta aşağıdaylen 35 de alırız diyip duruyorlardı sen yine çok iyi geldin kuzucum maşallah sana da bebeğine de
Bende de biraz sancı çıktı canım rabbim yardımcımız olsun
Amin kuzumm idare edeceğiz. Su içince gerçekten azalıyormuş sancılar ama
Kuzummm hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüsün minik yavrun emdikçe tuvaletini yapacak yaptıkça da sarılığı vücuttan atacak inşallah değer evet yükselmiş ama çok sık görülen bir şey zaten. Aşırı da yüksek değil. Bi takip edin bakalım
Çok geçmiş olsun kuzucum. Antibiyotik tedavisine başlarlar enfeksiyonu varsa. Hemencecik atlatırsınız inşallah. Tüm dualarım sizinle
Allah yardımcınız olsun. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Bende en son gittiğimda baş aşağıydı, baskı hissim var bu gece yine bakalım
İnşallah bebeklerimiz zamanlarını beklerler kendilerini ve bizleri yormazlar. 29hftadan beri erken doğumla mücadele ediyorum. O kadar korktum ki şu küvöz olayından birde bebek hemşiresiyim ben. Anladım ki ne kadar korkar ve dillendirirsen onu yaşıyorsun. Susup oturuyorum artık sadece

37 de keselim dedi doktorum daha fazlaya gerek yokmuş. Bebek ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin dedi ama Benim makat geliş hala bebeğim dönmedi 38 de alıcak sezeryanla
Canım egzersizlerle bebegı dönen çok var Eldorin den bilgi alabilirsin istersen onunki öyle döndü diye hatırlıyorum

Kızlar merhaba bebeğim 7 günlük göbek bağı düştü ama dibi ıslak gibi biraz korktum normal mi acaba görüntü ekliyorum
Sen orayı kuru bir pamuk ile sil. Islak bırakma, birşey sürme . Şu an normal 1-2 güne kurur . Ancak akıntının rengi değişir beyaz iltihaplı akıntıya dönerse doktoruna hemen daniş belki o Antibiyotikli krem gerekebilir

Canım egzersizlerle bebegı dönen çok var Eldorin den bilgi alabilirsin istersen onunki öyle döndü diye hatırlıyorum
Evet evet duydum o hareketleri ama doktorum önermedi. İçerde yeri az olduğu için dönemediğini belirtti. hareketlerle de doğumu tetiklersem diye korkuyorum

Evet canım ama günlük su tüketimim 2,5 litre daha ne yapabilirim

Sağol canım ladycim çok zor durummuş o kadar ağladım ki artık hemşireler gelip gidip stres yapma sütün gelmez dediler
Bebeğimi görmeye gittim benim geldiğimi hissetti elini tuttum gülümsedi
Allahım dedim sen şifa ver tez zamanda yanına gelsin
Eşimle kan gurubumuz 0rh+ oğlumda 0rh-

Bence mamayi bir dusunun gidecegin doktorada bir sor bisey demezse. Sarilik olanlarda takviye olarak hizli toparlanmasi icin veriliyor diyede biliyorum.

Canim Allah en kisa surede sifa versin. İnsallah hizlica toparlayacak dualarimiz sizinle
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim
Canım mübarek Aşure günü yarın , Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bebeğin bir an önce yanına getirsin inşallah sağlıkla hızlıca kavuştursun sizi
Allah razı olsun canım benim belki birimizin duasıyla bebeğim kendine gelir toparlar daha iki günü dolmadan yanımdan ayırdılar tez vakitte gelsin şimdiden çok özledim
aryakusum biran önce sağlıkla kolaylıkla bebeğine kavuşmak nasip olsun inşaallah amin
Amin ecmain Allah razı olsun canım
Evet başlamışlar bugünden itibaren büyün tetikleri yapacaklarmış Dr konuştum eve gitmeden farkedilmesi daha iyi oldu dedi Allah korusun farklı şeyler de olabilir miş çok şükür buna da ekstra da sarılık da başlamış oda bugün farkedildi onunda tedavisi devam edilecek inşallah hemencecik atlatır bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…