2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Canım benim inşallah şifa ile taburcu olur rabbim yardımcıniz olsun dualarimdasin
Çok teşekkür ederim canım benim
Sağol arkadaşım elimden geleni yapıyorum süt için şimdilik 5cc şırınga ile başladım çok az az geliyor ne kadar geldiyse doldurup götürüp vereceğim inşallah şifa olur
Ah minnoşuma bunuda atlatacak Allahın izniyle
Amin inşallah kuzum çok teşekkür ederim

Amin inşallah 37den sonrası için ne zaman gelirse gelişimi tamamlamış oluyor diyor uygulama siz daha iyi bilirsiniz hem artık bekleyeceğiz sağlıkla güzellikle gelmelerini

Peki rahat oturabilip kalkmak nasıl ben şu an ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
Ahhaaha rahat oturup kalkmak mı bi süre pek rahat olamadı benimki dikişlerim var çünkü Ama hızlı iyileşir demişti doktor inşallah öyle olur Göbeğin engel olmaması harika bi his ama ya özlemişim eski halimi, hamilelikten çok yorulmuştum

Mükemmel ya ben resmen oturamıyorum bel ağrısı kaburga baskısından artık

Allahım. Bu nasıl bi geceydi ?
Son haftalarda uyuyamıyorum diyip yakındığım tum geceler için cok pişmanım.

Gündüz emdi, gaz çıkardı, kucakta durdu, uyudu, az mızıldadı. Sonra tekrar emdi, uyudu.. bu döngü güzel devam etti.

Gece 12ye doğru bi hal geldi. Devamlı vuruyor. Çığlık çığlığa ağlıyor. Devamlı memede. Az içiyor. Çok kavga ediyor. Karnı mı ağrıyor anlamadım. Ayağımda salladım. Kucağımda gezdirdim. Basımızda satürasyon cihazı. Çocuk ağlıyor. Cihaz devamlı ötüyor. Bir zerre uyumadım.

Günaydın kızlar Bugün öğleden sonra doktor kontrolümüz var ve heyecandan bu saatte uyandım... Doktor ne diyecek sezeryan için gün verecek mi çok meraklıyım. Pazartesi 38. haftamıza giriyoruz, pazartesi gel alalım mı der yoksa haftaya mı gel der diye düşünmekten çok stres yaptım. İnşallah güzel haberler alacağımız bir gün olur.

lady peacock 'ciğim yerim ben o minik eli Allahım şifa versin tez vakitte sağlıkla evinize dönün inşallah. Kolaylıklar diliyorum, her zaman duamdasın canım

allah razı olsun canım allah hiç bir anneyi evladından uzak koymasın canımız acıyor böyle aynı damlayı eşimede demişler gece aldı getirdi başladım inşaallah fayda eder

Canım arkadaşim çok geçmiş olsun hiç üzme kendini bak gör birkaç güne toparlar minik savaşçın onlar bizden kat be kat güçlü dünyaya geliyorlar tüm kalbimle dualarım sizinle
inşallah arkadaşım çok teşekkür ederim Destekleriniz mesajlarınız ve dularınızda bebeğime yer edindiğiniz için hepinizden Allah razı olsun
Sizleri seviyorum

Ahh kuzucum benim
Yaa ayni kaos bizim evdede vardi dun gece. Cildirmis gibi memeye saldiriyor kafasini oyle atiyor ki saga sola bir sakatlik cikacak diye odum koptu. Iki gram ya uyudu ya uyumadi. Ciglik atacaktim bi ara. Stresten bir kutu lokum yedim bitirdim

Yaaa inşallah kolay bir şekilde geçer ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın arkadaşım

Canım kızlar, bebeği gaz sorunu çekenler, sıkıntı ne zaman başladı ? İlaç kullanan var mı ?

Bu geceki tecrübem, benim çocuğumun gazı var. Altını temizlemek için ayaklarını kaldırdığımda bacakları karnına bası yaptığı için tazyikli şekilde gaz çıkardı. Ve her pırtladıgında rahatladı çocuk. Gece boyu aralıksız 5 dk uyumayan çocuk, 10 dk dır uyuyor. Hemşire geldi şimdi aldı işitme testine götürdü.

Sabah çocuk Dr u geldi. Geceniz nasıl geçti dedi. Durumu anlattım. Belki gece gündüzü ayıramıyor ama gaz sıkıntısı da var dedim. Gaz için erken, ilaç da kullanılmaz su an diyor.

Kızımda 15 günlükken başlamıştı gaz sancıları doğru. Ama bu çocuk da acı çekiyor görüyorum.

Hea bi de 60 gr vermiş çocuk bende iken. Beslenmesi yetersiz diyor. Bu çocuk 4 kg yakın doğdu. 60 gram ciddi bi rakam değil. Şeytan diyor ki kafasına küreği geçir.

Bebekler ilk on gün doğum kilosunun yüzde 10unu kaybeder. Bu normaldir.

Hatta doğum kilosu ile (1-2 gün sonra) hastaneden çıkarkenki taburcu kilosu farklıdır. Giden de kilo diyoruz ama ödemdir

Son düzenleme:
Lady bu masaj benim kolik oğlanı çok rahatlatmıştı kuzum. Her akşam 5 te başlıyor gece 1 e kadar kıvranıyordu. Memeyle kavga ediyordu sinirden. Göbeği düşünce 7 gibi duş aldırıyordum uykuya geçmesi kolay oluyordu. Saat yönünde alt karna yarı aç yarı tokken ellerinle manevralarla masaj yapıyosun. Ellerini yağlayarak yaparsan da olur rahatlar. Dene bakalım.
Bizim doktor 7 günlükken biogaia damla nurse harveys şurup vermişti. Kullanmak zorunda kaldık biraz olsun rahatlatmıştı. Tamamen geçmiyor ama hafifletiyor. Allah yardımcın olsun

Eklentiler

• IMG_9552.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 78
Leydi bahsettiğin durum gaz sancısına benziyor ilk oğlumda 13 günlükken başlamıştı ama şimdi bebekte gittiğim vakitlerde ıkınma gözlemlemedim 9 günlük oldu

Bu arada ben tabucu oldun sanıyordum seni, bebeğinin sevki gerçekleşti mi?

Kızlar kimse doğurduktan sonra ki karnının hissinden bahsetmedi ya bi anlatın nasıl oluyor ?
Ben duygulandım ya bomboş oldu birden..
Yumuşadı aşağı indi 4.gün korse başladım şu an 3-4 aylık gibi duruyor epey küçüldü. 7 kilo vermişim bir de
Sarılık hakkında çok bilgim yok. Ama tek çaresi emzirme diye biliyorum. Taranta y belki.
Canım, bol emzirmek lazım 1 saatte 1,5 saatte hiç aksatmadan. 1 haftada ancak rengi açılmaya başladı bizim. Ben bir de emzirme bitince sağıyorum günde birkaç defa, onu da aralarda kaşık biberonla veriyorum.
Bence mamayi bir dusunun gidecegin doktorada bir sor bisey demezse. Sarilik olanlarda takviye olarak hizli toparlanmasi icin veriliyor diyede biliyorum.

Canim Allah en kisa surede sifa versin. İnsallah hizlica toparlayacak dualarimiz sizinle
Mama bence çaresiz kalırsanız düşünün
Günde 5 çişli bez çıkıyorsa beslenme iyi demek dedi doktorumuz. Kakayı saymayın 5 çiş dolu bez.
Kızlar merhaba bebeğim 7 günlük göbek bağı düştü ama dibi ıslak gibi biraz korktum normal mi acaba görüntü ekliyorum
Bizim de 7.gün düştü o ıslaklık zamanla geçiyor doktor fito krem verdi günde 2 defa sürüyoruz. Dokunmayın pamukla temizlemeyin de dedi canım. Yine de çocuk doktoruna sorabilirsin biz WhatsApp üzeri sorduk.

Allahım sana sabır versin bi an önce tam manasıyla kavuştursun bütün anneleri evlatlarıyla amin

Ben oturamıyorum yatamıyorum artık o hissi bende yaşasam iyi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…