2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar kanamanız ne durumda? Benim birkaç gündür hafif pembe açık renkliydi bugün biraz yoğun kırmızı renkte endişelenmeli miyim?

Ayy canım benim Rabbim yardımcın olsun siz hastaneyi değiştirdiniz mi , memeyle kavga gibi olduğunda gaz aklıma geliyor direk benim
Ay bizimki de kafayı sağa sola ata ata bi hal oldu sanırım gaz ya o zaman tutup atıyor memeyi
Doğumdan 2. Gece de bizim kız baya uyumadı sabaha kadar neredeyse hemsıreyi en son cagırdık bir gazını cıkarttı bebek rahatladı dedik gaz 15 gün sonra başlamaz mı doğumdan itibaren oluyor artık bebeklerde dedi.
Bizim ertesi güne 60 gr kaybetmiş doktor iyi dedi normal şimdi 5.gün 130 gr kaybetmiş olmuş doktor sorun yok kilo kaybında dedi sık sık emzir dedi normal yani sizinki de sacma sapan konusmus o
Sağımı nasıl yapıyorsun canım ben de başlayacağım

Sağımı nasıl yapıyorsun canım ben de başlayacağım
Avent elektrikli pompa var bende. Önce sıcak suda ıslatıp suyunu sıktığım havluyu mememe sarıyorum. Sonra önce masaj modu sonra sağım modunda sağıyorum aynı zamanda masaj yapıyorum süt bitince buz kompres yapıp diğer memeye aynı işlemleri uyguluyorum canım. Bu işlemi bebiş doyup uyuyunca yapıyorum ki birden aranırsa meme boş kalmasın.

Ya ben kahve içtim 3 fincan ondan oluyor sandım herkeste oluyormuş. Gecenin en tatlı saatinde 2-4.30 arası emiyor uyuyor yatırıyorum 2 dk geçmeden ağlayıp aranıyor. 5-6 kez aynı şey oldu nasıl bu kadar emebilir anlamıyorum ben yoruldum o yorulmadı. Evdekiler de uyuyor diye uyandırmadım çişe bile gitmeye vaktim olmadı çok zorlaştı bizim gece rutini...

Bende kullanıyorum hatta nidilatta kullanmaya başlayacağım 2 hafta kadar
kızlar ben de 32. haftamda erken doğum riskiyle karşılaştım (hem sancım çıkmıştı hem de benek aşağı inanılmaz baskı yapıyordu çünkü rahim ağzım aşırı kısalmıştı) 5 hafta sola doğru yattım. progestan koydum ve zorunlu olmadıkça kalkmadım, yürümedim. her hafta ciğer geliştirici yapılacağını konuştuk ama bir şekilde gerek kalmadan 38’e geldim şimdi de gelsin diye uğraşıyorum endişelenmeyin peogestan+ sol tarafa doğru uzanın sadece.

Kızlar merhaba bebeğim 7 günlük göbek bağı düştü ama dibi ıslak gibi biraz korktum normal mi acaba görüntü ekliyorum
Bizimki de böyle düştü. Koku kızarıklık ateş yoksa eğer 1 2 güne tamamen kuruyo arkadaşım endişe etme biz gittik doktora çünkü için rahat olsun. Bez kapatma üzerine göbeği düşmemiş gibi devam ve kuru kalsın silme

Ah sağol güzel bacım
Kızımda ben de nurse harweys kullandığımı hatırlıyorum.

Bizimki pazartesi doğdu. Size 7 günlükken ilaç verildiğine göre bizim gaz sorunu da erken sayılmaz.

Masajı yapacağım.
Dün anne uyumuna kaldık hastanede. Bu sabah taburcu etti Dr.

Eve geldik duş aldık, kahvaltı ettik. Şimdi pramatüre doğum yapan arkadaşa gidicez. Yenidogan hemşiresi var yanında. Bi şeyler öğreniriz ins

Kuzum sarılık var maalesef gerilemiş ama kilo da kaybetmiş nasıl oldu o bilmiyorum

Bence mamayi bir dusunun gidecegin doktorada bir sor bisey demezse. Sarilik olanlarda takviye olarak hizli toparlanmasi icin veriliyor diyede biliyorum.
Evet sarılık olmasa yine çok endişe etmem ama sarılık olunca geriliyorum ben de

Doyup doymadığını bezden anlayın diyorlar da bizim bez sayısı az yarın doktor randevusu var 5.günü bir tartıcak bakalım yüzü de sarardı bebeğin bana öyle geliyor inşallah ilerlemez
Bizim bez sayısı da iyi ama çocuk kilo almamış gerçekten insanın delireceği geliyo

Benim oğlan da erken doğduğu için daha bağırsakları gelişmedi çok gazı var. Sabsimplex ve biogaia beraber kullanıyorum anca etki ediyo

Kizlar bu şekilde devam eden kasılmalarim var hastaneye gidip gitmemekte kararsızım. Pazartesi yatış yapılacak zaten diye.

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-05-12-03-25-510_com.openai.chatgpt.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar kanamanız ne durumda? Benim birkaç gündür hafif pembe açık renkliydi bugün biraz yoğun kırmızı renkte endişelenmeli miyim?
Yok canım dogum sonrası normal bir süre takip et. Bazen yoğunlaşıp bazen azalması normal rahim toparlamaya çalışıyor yavaş yavaş ama eğer siddetlenirse bir doktora sorarsın
Kizlar bu şekilde devam eden kasılmalarim var hastaneye gidip gitmemekte kararsızım. Pazartesi yatış yapılacak zaten diye.
Cabim düzenli görünmüyor ama rahmin calismaya başlamış biraz daha bekle derim. 5 dakikada bire inene kadar

Takip ediyorum. Bu şekilde bile pazartesiyi bulacaz anlaşılan.

Kızlar 0rh - kana ihtiyacımız var
Çok zor bulunan bir kan hastanede yokmuş etrafımda hepsi +
Benimde 15 gün önce acil kan ihtiyacım oldu, yeterli bulunmayınca çaprazlama yaptılar. Farklı kan gurubu bağış yaptı, bize Kızılay negatifti gönderdi hastaneye rezerve edildi. İnşallah bir an önce hallolur

Herkese merhaba canım hanımlar selamünaleyküm.
Doğuranlar olmuş ben gelmeyeli bayağı Rabbim tüm bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah
Benim nişanım geleli 20 gün oldu bir santim açıklığım vardı Hala bir santim ama ilerleme yok suyum normal hareketleri yerinde olduğu için doktor bekleyelim dedi Hala bekliyoruz şu an 38+ 6'yım. Bakalım artık her an bekliyoruz keyfi ne zaman olursa paşamizin

BDT 12 temmuz hurma pilates vs yapmaya çalışıyorum yürüyüş sicaklardan dolayi pek cikamiyorum fenalik basiyor onun yerine evde is yapiyorum pilates yapiyorum. Akşam olunca zaten gunun yorgunluğu çöküyor hiç dışarıya çıkasım gelmiyor. Böyle boyle geçiyor günler.

Gününü bekleyenlere de Rabbim yardımcı olsun inşallah bir avazda doğururuz. Sezeryan olacaksak da kolayca atlatırız inşallah herseyin hayırlısı Allahtan sağlıkla gelsinler

Bugun kontrol vardi doktor bir damla yazdi bakalim insallah fayda eder
Bu kadar erken yasayacagimizi sanmiyordum hic bunlari hani bebekler 18 saat uyuyordu kandirildik

Benimde bebek aşağıya aşırı baskı yapıyor rahim ağzı da kısalmış sanırım progestan kullandım bende ama kasılmalarım devam ediyor

Millet alaçatı antalya valizi hazırlarken ben hastane çantası hazırlıyom
Biberon pompa filan yıkadım. Çk ktüym
Olsun seneye gideriz dimi kızlar. Seneye bu zamanlar atarız bebeyi denize birlikte yüzeriz mi?

Eklentiler

• IMG_9554.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Kontrolden çıktım bebek 3682 ve ben bunu normal doğurcam nasıl doğurcam
Kafası çıktı mı gerisi kolay. Balık gibi kayıp gidecek inşallah. Olumlama yapıyorum ben. Güzelce bedenimin açıldığını hissedip derin nefes alıyorum. Sağlıkla kolaylıkla doğacaklar inşallah. Umarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…