- 24 Temmuz 2024
- 2.036
- 6.069
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.121
İnşAllah canım boyu da uzun zaten de artık otururken zorlanıyorum kemikleri batıyor yavrumun ama gelesi yokKafası çıktı mı gerisi kolay. Balık gibi kayıp gidecek inşallah. Olumlama yapıyorum ben. Güzelce bedenimin açıldığını hissedip derin nefes alıyorum. Sağlıkla kolaylıkla doğacaklar inşallah. Umarız
1 yaşındaki bebişle tatil nasıl olur acaba ben de bunu düşünüyorum sürekliMillet alaçatı antalya valizi hazırlarken ben hastane çantası hazırlıyom
Biberon pompa filan yıkadım. Çk ktüym
Olsun seneye gideriz dimi kızlar. Seneye bu zamanlar atarız bebeyi denize birlikte yüzeriz mi?
Oy maşallah minik tosuncukKontrolden çıktım bebek 3682 ve ben bunu normal doğurcam nasıl doğurcam bu da Nst
Hiç bilmiyorum inş güzel geçer. Denemek lazım otel almayız da bi yer kiralarız sanki durmazsa döneriz gibi geliyor. Neyse ya tarih yazıcaz ya tarih olucaz1 yaşındaki bebişle tatil nasıl olur acaba ben de bunu düşünüyorum sürekli
Oy maşallah minik tosuncukpozitif düşünüyoruz derin nefes alıyoruz. Fırt diye çıkacak annesi
Ben progestanı bıraktım. Korka korka pilates topuyla tepişiyom. Sancı girince uzanıyorum. Bi yandan korkuyorum daha erken. Ben de minyonum koca uzun. Bebek boy olarak ve kafa olarak 2 hafta önde. Ama zayıf. İnce uzun bi kızçem var. Oturup kalkmak işkence. Bekliyoruz bakalım sağ salim kolaylıkla doğuralım inşİnşAllah canım boyu da uzun zaten de artık otururken zorlanıyorum kemikleri batıyor yavrumun ama gelesi yokşunu anladım ki en güzeli 38 de doğurmak
Çok şükür bulunduBenimde 15 gün önce acil kan ihtiyacım oldu, yeterli bulunmayınca çaprazlama yaptılar. Farklı kan gurubu bağış yaptı, bize Kızılay negatifti gönderdi hastaneye rezerve edildi. İnşallah bir an önce hallolur
Canım drun ne dedi doğum için bekle mi dedi bende cuma gideceğim inşallah benim tosunda 3.5 kg olmuşturKontrolden çıktım bebek 3682 ve ben bunu normal doğurcam nasıl doğurcam bu da Nst
Kırmızı benım bayaKızlar kanamanız ne durumda? Benim birkaç gündür hafif pembe açık renkliydi bugün biraz yoğun kırmızı renkte endişelenmeli miyim?
10.gün doğum kilosunu yakalamasını mı bekliyolar neden kılo almamış dedılerKuzum sarılık var maalesef gerilemiş ama kilo da kaybetmiş nasıl oldu o bilmiyorum
Evet sarılık olmasa yine çok endişe etmem ama sarılık olunca geriliyorum ben de
Bizim bez sayısı da iyi ama çocuk kilo almamış gerçekten insanın delireceği geliyo
Bana da 38 de 3500 demıştı 39 da 3230 doğdu yani ultrason ölçümü belli olmuyor canımKontrolden çıktım bebek 3682 ve ben bunu normal doğurcam nasıl doğurcam bu da Nst
Bende aynı soruyu kendime soruyorum nasıl olacak diye jajajajajajjaKontrolden çıktım bebek 3682 ve ben bunu normal doğurcam nasıl doğurcam bu da Nst
Ay inşAllah canım başağım ya bi de bunu taktım kafama1 yaşındaki bebişle tatil nasıl olur acaba ben de bunu düşünüyorum sürekli
Oy maşallah minik tosuncukpozitif düşünüyoruz derin nefes alıyoruz. Fırt diye çıkacak annesi
bende öyle diyordum sen ni de 38lerde gör Aman AllahımBen progestanı bıraktım. Korka korka pilates topuyla tepişiyom. Sancı girince uzanıyorum. Bi yandan korkuyorum daha erken. Ben de minyonum koca uzun. Bebek boy olarak ve kafa olarak 2 hafta önde. Ama zayıf. İnce uzun bi kızçem var. Oturup kalkmak işkence. Bekliyoruz bakalım sağ salim kolaylıkla doğuralım inş
Rabbim kolayca doğumunu gerçeklestırmeyı nasip etsinSelam herkese bugün kontrol diye gittim nst de sancı çıkınca çatı muayenesi için doğumhaneye gittim ebe yaptı ilk kontrolü ve 3 cm açılman var dedi sonra doktorum 2 saat sonra kendisi muayene etti 3-4 cm arası açılman var evine git sancını çek suyun gelsin dedi şimdi eve geldik herkesten dua istiyorum ve hepinize dua ediyorum son yazılanları okuyamasam da herkese hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
kız dogsuktan sonra da alıyorlar kilo doğum kolay olması için bence az kilo olması daha iyiCanım drun ne dedi doğum için bekle mi dedi bende cuma gideceğim inşallah benim tosunda 3.5 kg olmuştur
ay öyle de 3200 ölçülüp 3600 çıkan da var benimki de eksik çıksa inan hiç üzülmem derdim zaten kolay doğurmakKırmızı benım baya
10.gün doğum kilosunu yakalamasını mı bekliyolar neden kılo almamış dedıler
Bana da 38 de 3500 demıştı 39 da 3230 doğdu yani ultrason ölçümü belli olmuyor canım
bu cevabı bi bulayım rahatlayacagım öküzler gibi rahat yatmayı özledimBende aynı soruyu kendime soruyorum nasıl olacak diye jajajajajajja
Canım benim Doğuma nasıl gerçekleştireceğin tamamen senin kararın aslında yani sen doktorundan ne talep edersen onu sana sunar sen istemiyorum dersen seni ikna etmeye çalışması çok etik bir davranış değil ve ayrıca şöyle bir şey aslında sezeryan doğum doktorların daha çok işine gelen bir doğum şekli diyebilirim çünkü hata payı az hem de planlı olduğu için Kendileri gece evden çıkıp gelme gibi bir durumları olmuyor ama normal doğum da birtık cesaret işi eğer sen istemiyorum dersen bu durumda seni zorlayamaz yani etik değil gerçekten benim doktorum sadece şunu söyledi normal doğum denemek istiyorum ben dedim o da tamam deneriz ama kendini şartla eğer bir şey olursa sezeryana da alırız gibisinden konuştu Bilmiyorum yani bu senin kararınMerhabaa
Kontrolden geldim. 37. Haftanın son günündeyiz bugün. Genelde 38-39da sezeryan yapılıyor diye biliyorum. Doktor belki önümüzdeki haftaya doğum için plan yapar diyordum. Doktora normal doğum düşünmüyorum da o yüzden doğum hakkında biraz konuşmak istiyorum dedim. 'Ben kimseyi zorlamıyorum size soruyorum siz ne derseniz o oluyor sen bilirsin. Haftalık kontrollere devam ederiz 40. hafta için de bir hafta öncesinden plan yaparız' dedi. Doktorumun instagram hesabına baktığımda normal doğumu da destekleyen biri aslında. Neden normal doğum düşünmüyorsun diye sorar, iki doğum şeklini de anlatır gibi düşünmüştüm. Sen bilirsin diyip 1 hafta sonra kontrole gel dedi çıktım. Normal doğumu anlatsa kendince belki fikrim değişir diyordum ama sen bilirsin dedi sadece. Üstelik 40. haftada sezeryan yapmayı planlıyor, 40 biraz geç değil mi? 39a da tamamım ama 40ı bekledikten sonra normal doğumu da beklerim ne kalmış şunun şurasında. Ki muhtemelen 40a kadar iyice ağırlaşırım ve karın ağrıları iyice artar, e bu durumda da sezeryan olmasına gerek yok ben normal doğum sürecinin stresinden beklemekten ve ağrılarından korktuğum için sezeryan istiyorum.
3 kilo olmuşuz bu arada, bebeğimin keyfi yerinde gibi görünüyor sancı vs çıkmadı nstde. Ama ben bekledikçe çok stres yapıyorum. Nasıl geçecek bu zaman şimdi?
Ağrılardan hareket de edemiyorum, doğuma kadar ne yer ne içeriz evi nasıl derli toplu tutar temizlerim gerçekten hiç bir fikrim yok
Ay inşAllah canım başağım ya bi de bunu taktım kafama
bende öyle diyordum sen ni de 38lerde gör Aman Allahım
Rabbim kolayca doğumunu gerçeklestırmeyı nasip etsin
kız dogsuktan sonra da alıyorlar kilo doğum kolay olması için bence az kilo olması daha iyişu an 39dayım tam 40 A kadar bekleyelim dedi çarşamba gece olmadı hapla doğumu başlatırız dedi
ay öyle de 3200 ölçülüp 3600 çıkan da var benimki de eksik çıksa inan hiç üzülmem derdim zaten kolay doğurmak
bu cevabı bi bulayım rahatlayacagım öküzler gibi rahat yatmayı özledim
Ayy bana dediğinin aynısını demiş sanada bende cuma doğuma girebilirim eğer cumaya kadar gelmezseBu arada yine parmaklandım bu da böyle bi bilgi
Evet kuzum kayıp%7-10 arası olması gerekirmiş bizimki%11 çıktı kilo kaybı o yüzdenKırmızı benım baya
10.gün doğum kilosunu yakalamasını mı bekliyolar neden kılo almamış dedıler
Bana da 38 de 3500 demıştı 39 da 3230 doğdu yani ultrason ölçümü belli olmuyor canım
Seni niye parmaklamıyorlar ya benim suçum neAyy bana dediğinin aynısını demiş sanada bende cuma doğuma girebilirim eğer cumaya kadar gelmezseaçıklığın falan varmiymis peki ben hala çatı muayenesi olmadım
Ahaha benim şansıma son konturol de ebe çıkmıştı bidada çatı muayenesi olcam diye gitmedim zaten Dr 40 bitiminde gel dedi büyük ihtimalle o zaman parmaklarlarSeni niye parmaklamıyorlar ya benim suçum neişte bakalım nasıl olacak inŞallah kendi sancısıyla gelir bebişlerimiz Rabbim
Ben bu gün geldim kontroldenAhaha benim şansıma son konturol de ebe çıkmıştı bidada çatı muayenesi olcam diye gitmedim zaten Dr 40 bitiminde gel dedi büyük ihtimalle o zaman parmaklarlarinşallah gelirler yaa artık sıcaklarda arttı bayilaazaaam bu Çarşamba mi senin kontrol
Kız Çarşamba doğumu baslatirim demisya drun bu Çarşamba mi öbür Çarşamba mi diye soruyomBen bu gün geldim kontrolden
Gözünüz aydın leydicim darısı bizim başımızaAh sağol güzel bacım
Kızımda ben de nurse harweys kullandığımı hatırlıyorum.
Bizimki pazartesi doğdu. Size 7 günlükken ilaç verildiğine göre bizim gaz sorunu da erken sayılmaz.
Masajı yapacağım.
Dün anne uyumuna kaldık hastanede. Bu sabah taburcu etti Dr.
Eve geldik duş aldık, kahvaltı ettik. Şimdi pramatüre doğum yapan arkadaşa gidicez. Yenidogan hemşiresi var yanında. Bi şeyler öğreniriz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?