2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Canım karnına hafif hareketlerle saat yönünde masaj yapabilirsin kolik masajı olarak aratırsan çıkar.
Probiyotik damlalar var bağırsak rahatlatıcı birisi biogaia mesela ama daha bebek hem küçük hem de kolik olacaksa malesef yeterli gelmiyor.
Senin beslenme şeklinle de alakalı belki laktoz alerjisi olabilir süt ve süt ürünü olan ürünleri tüketiyosan tükmetmemeye çalış.
Biliyorum hastanede stres üzüntü zor belki beslenmene dikkat edemiyosun. Ayaklarını sıcak tut. Senin aldığın ufacık üşütme bebeği etkiler

Bu arada yine parmaklandım bu da böyle bi bilgi
Bende henüz hiç çatı muayenesi olmadım perşembe gittiğim de bakacağım dedi sonra ultrasonda kasılma sancı bişey görmedim seni strese sokmuyum durduk yere haftaya bakalım dedi yapmadı bişey

Kız Çarşamba doğumu baslatirim demisya drun bu Çarşamba mi öbür Çarşamba mi diye soruyom benimki 41. Haftada çağırdı ondan merak ettim
Aaa bilmem ki galiba haftaya ya çünkü 40 tam dolsun bekleyelim dedi 39. Dayım tam 1 haftam var bu çocuk doğdu doğdu doğmadı müdahale olucak hiç istemiyorum aslında kendi sancısıyla gelse keşke
Bende henüz hiç çatı muayenesi olmadım perşembe gittiğim de bakacağım dedi sonra ultrasonda kasılma sancı bişey görmedim seni strese sokmuyum durduk yere haftaya bakalım dedi yapmadı bişey
Allah Allah benimki bakıyor ya ama bi yandan da doğum için iyi oluyor çünkü bunu ebelerde çok yapacak

İnşallah sağlıkla bı an evvel gelirler canım ben hurmaya abanmaya başladım yürüyüş vs yapıyorum bakalım cumaya kadar geldi geldi gelmedi mecburen müdahale olucak inşallah gerek kalmaz

İnşallah sağlıkla bı an evvel gelirler canım ben hurmaya abanmaya başladım yürüyüş vs yapıyorum bakalım cumaya kadar geldi geldi gelmedi mecburen müdahale olucak inşallah gerek kalmaz
İnşAllah canım benim seninle beraber dogurcaz dedik dua saatine denk geldi herhalde ikimiz fırtlatcaz

Sen ben akgül yengem kaldık doğurmayan gibi hissediyorum yaaaa 37+1 olduk bizde kızlar hafta içi gelse bebeğim çok mutlu olucam havalar iyice ısınıyor ,geceler zaten zehir .sizde durumlar nasılll @valbara ne alemde haberi olan var mı tamda ceza vericrk zamanı buldular yani

Doktor çok önemli gerçekten ben de hiç bişey yoktu ağrı sancı vs kontrole diye gittim doğum başlamış ağlaya ağlaya ben sezaryen istiyorum galiba normal doğuramayacak gibiyim dedim ama doktorum beni ikna etti normal doğumu bekliyorum evde sancını çek gel epidural takıcam bana güven yapamazsan da hemen alıcam sezaryene dedi bence doktoru da boşverin sizi motive etmek zorunda değil keşke yapsaydı ama bunu düşünüp stres olmayın akışa bırakın o bi şekilde doğacak allahın izniyle kendisi seçecek hatta doğum şeklini ama o kadar iyi anlıyorum ki normal doğumdan korkup birinin yapabilirsin demesine ve desteğine ihtiyaç duymak.. çünkü aslında yapabiliriz sadece korkuyoruz ben ikna olmama rağmen hala korkuyorum

Aaa bilmem ki galiba haftaya ya çünkü 40 tam dolsun bekleyelim dedi 39. Dayım tam 1 haftam var bu çocuk doğdu doğdu doğmadı müdahale olucak hiç istemiyorum aslında kendi sancısıyla gelse keşke
Hepimiz o tedirginliği yaşıyoruz bebegim doğal yolla gelsin tüm tuşlara basıyorum valla eşim zaten sürekli spor yapalım diyor bakalım sizden önce dogurursam bilin ki 3 vakit spor yapmamdan

Herkesin acı eşiği herkesin dayanma gücü herkesin vucudu kendine özel biri zor dogum yapınca herkes öyle gibi anlatılıyor evet tabiki kolay degil ama gececek bitecek kendimi öyle motive ediyorum bitmeyen ne var ??

Hepimiz o tedirginliği yaşıyoruz bebegim doğal yolla gelsin tüm tuşlara basıyorum valla eşim zaten sürekli spor yapalım diyor bakalım sizden önce dogurursam bilin ki 3 vakit spor yapmamdan
Ay ben oturamıyorum bile dört ağrısından ilk ben doğurayım ya artık çok zorlanıyorum memelerim 100 beden oldular bunların arkası öyle bi ağrıyor ki umarım küçülürler

Canım herkes korkuyor sezeryana girerken de korkuyorsun aslında şöyle söyliyim biz bir anda çok acı çekiyoruz ama sonra kurtuluyoruz sezeryan da günlerce acı çekiyorsun yani birisini peşin ödüyorsun birisini taksitli gibi düşünebilirsin tabii ki herkese saygı duyuyorum ama sezeryan bir insan icadı antik Çağlar‘da soylu ailelere yapılan bir şeydi bu şekilde ortaya çıktı Sonradan günümüze uyarlandı fakat şöyle söyliyim ki sezeryan riskleri normal doğumun risklerinden çok daha fazla bence biraz araştırıp insanın öyle karar vermesi gerekiyor normal doğumu araştırdıkça pozitif doğum hikayelerini dinledikçe insanın kendine olan inancı yerine geliyor çünkü zaten Allah eğer bizim vücudumuz doğuma elverişli olmasaydı zaten Vajinal yoldan doğurmazdık ki şöyle düşünüyorum ki filler gergedanlar doğuruyor Onlar kaçar kilo doğuruyorlar biz 3 kg yani biraz cesaret biraz Allah’a güvenmek gerekiyor tabii ki kimseye illa normal doğum diye tutturmuyorum dediğin gibi bir bebek kendi seçer nasıl geleceğini hepsi doğum sonuçta hiçbiri birbirinden üstün veya düşük değil sadece sağlık açısından ve Doğallık açısından ben böyle düşünüyorum

Herkesin acı eşiği herkesin dayanma gücü herkesin vucudu kendine özel biri zor dogum yapınca herkes öyle gibi anlatılıyor evet tabiki kolay degil ama gececek bitecek kendimi öyle motive ediyorum bitmeyen ne var ??
kesinlikle öyle herkesin doğumu farklı acısı farklı şurda 1-2 haftaya zaten hepimiz bebeklerimizle ilgili sorular sormaya başlayacağız birbirimize bunlar bitecek gidecek

Destek ihtiyacı çok doğru gerçekten. Sadece bir doktorun gözünden normal ve sezeryan doğumu dinlemek istemiştim aslında. O an anlatsa normal doğumun birkaç güzel yanını söylese o beni ikna etmeye yeterdi sanırım. O gücü bulabilirdim yani. Hani zorlamak kafa karıştırmak vs değil konu, sadece doktorumdan dinlemek istemiştim. Hayırlısı neyse o olsun bu saatten sonra. Hayırlı doğumlarımız olsun inşallah.

Ben de hep böyle düşünüyorum benim vücudum buna göre yaratılmış allahın izniyle doğuracağım aylardır Pilates yoga vs kendimi hazırlıyorum ama son 1 haftada istemediğim şeyler yaşandı aile içinde psikolojik olarak hiç iyi değildim doktorumla da paylaştım gücüm yok iyi değilim dedim ne yaşandıysa yaşandı senin doğumunla ne alakası var dedi bana güveniyorsan çok güzel geçecek doğumun dedi allah razı olsun tamam gel sezaryen yapalım diyebilirdi gönderdi beni eve bakalım daha sancılanmadım bekliyorum

Yok çok şükür bugün birazcık daha iyi kurumuş gibi gerçekten teşekkür ederim

Kesinlikle yeterdi keşke de anlatsaydı sağlık olsun. Aminn

Bende korkuyorum dediğinde korkma zorunda değilsin denersin olmazsa sezeryana alırım dedi bu insanlıktır tabiki doğru ama benim doktoruma yıllardır aynı bunu her doktor yapamıyor çünkü aşırı şikayet edilme korkuları var normal doğumda bi şey olursa diye

Evet onlar için de risk almak oluyor aslında onları da anlamak gerek belki sizin de açılmanız falan başlamış olsaydı o istediğiniz konuşmayı yapardı belki de yapacak onu bekliyordur erken diye düşünmüştür etkilemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…