- 21 Ekim 2024
- 1.997
- 4.861
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.161
Sahalar senin kuzum yavruna söyle acele etsin ben benimkiyle konuşuyorum tık yokAy ben oturamıyorum bile dört ağrısından ilk ben doğurayım ya artık çok zorlanıyorum memelerim 100 beden oldular bunların arkası öyle bi ağrıyor ki umarım küçülürler
Aşkolsun kızlar ya dualarda beni de unutmayınPeşpeşe inşallah amiiinnnn
2. Gün bebekler annelerinin karnında olmadıklarının farkına varıp çok ağlarlarmış. 2. Gün sendromu gibi bi şey bu yani, kendi rahat ortamında olmadığını farkediyorDoğumdan 2. Gece de bizim kız baya uyumadı sabaha kadar neredeyse hemsıreyi en son cagırdık bir gazını cıkarttı bebek rahatladı dedik gaz 15 gün sonra başlamaz mı doğumdan itibaren oluyor artık bebeklerde dedi.
Bizim ertesi güne 60 gr kaybetmiş doktor iyi dedi normal şimdi 5.gün 130 gr kaybetmiş olmuş doktor sorun yok kilo kaybında dedi sık sık emzir dedi normal yani sizinki de sacma sapan konusmus o
ölçümler her zaman doğru çıkmıyor, hem de normal doğum için çok çok yüksek değil bir avazda doğurursun inşKontrolden çıktım bebek 3682 ve ben bunu normal doğurcam nasıl doğurcam bu da Nst
Parmaklanmak iyidir bu haftalarda doğumu tetiklemeye yardımcı olurSeni niye parmaklamıyorlar ya benim suçum neişte bakalım nasıl olacak inŞallah kendi sancısıyla gelir bebişlerimiz Rabbim
Ben de peşine inşPeşpeşe inşallah amiiinnnn
Yemin ederim seni etiketliycektim ama kullanıcı adını çıkaramadımAşkolsun kızlar ya dualarda beni de unutmayın
Sancı çıkmadı haftasıyla uyumlu ve ciğer geliştirici olmadımNst de sancınız mı çıktı bebeğiniz haftasıyla uyumlu mu bir de ciğer geliştirme yapıldı mı
Maşallah canımKontrolden çıktım bebek 3682 ve ben bunu normal doğurcam nasıl doğurcam bu da Nst
Aynen öyleEvet onlar için de risk almak oluyor aslında onları da anlamak gerek belki sizin de açılmanız falan başlamış olsaydı o istediğiniz konuşmayı yapardı belki de yapacak onu bekliyordur erken diye düşünmüştür etkilemek için
doktoruma diyorum ben bu çocuğa cumaya kadar gelme dedim (doktor yoktu hatırlarsanız) bu hala gelmiyor haftaya cuma mı anladı acabaSahalar senin kuzum yavruna söyle acele etsin ben benimkiyle konuşuyorum tık yok
ben ediyorum sana canım inş bu gece doğurursunAşkolsun kızlar ya dualarda beni de unutmayın
evet doktorumla akraba oldum artık2. Gün bebekler annelerinin karnında olmadıklarının farkına varıp çok ağlarlarmış. 2. Gün sendromu gibi bi şey bu yani, kendi rahat ortamında olmadığını farkediyor
ölçümler her zaman doğru çıkmıyor, hem de normal doğum için çok çok yüksek değil bir avazda doğurursun inşbenimki de 36. Haftada 2900 grmdı doğuma kadar 3500 ü geçer demişlerdi bakalım ne gelecek
Parmaklanmak iyidir bu haftalarda doğumu tetiklemeye yardımcı olur
maşallah aşkomMaşallah canım
Benim 35 haftalık olduğu için sanırım çiger geliştirici yaptılar umarım bir zararı yokturSancı çıkmadı haftasıyla uyumlu ve ciğer geliştirici olmadım
Bu konuda çok bilgili değilim ama hoşaf yapıyorlardı ablama sütü bol olsun diye o işe yaramıştı bana kalırsa sütünüzün kesildiğini düşünmüyorum bol bol emzirin benimde memelerim dolgun değil ama dolgunlukla olmadığını söylüyor doktorlar belki de güzel emzirip boşaltıyorsunuzdurKızlar benim göğüslerim bi anda söndü resmen bomboş kaldı sütüm kesilmiş gibi aynı napabilirim ben şimdi panik halindeyim
Bu konuda çok bilgili değilim ama hoşaf yapıyorlardı ablama sütü bol olsun diye o işe yaramıştı bana kalırsa sütünüzün kesildiğini düşünmüyorum bol bol emzirin benimde memelerim dolgun değil ama dolgunlukla olmadığını söylüyor doktorlar belki de güzel emzirip boşaltıyorsunuzdur
Seni anlıyorum bu süreçte çok hassasız ama süt hormonu stres ve endişe anından hatta uykudan dinlenmeden çok etkilenen bir hormon o yüzden pozitif bak bebeğini emzirmeye devam et hepimizin başına bu gibi durumlar geldi ve gelecekte inşallah sağlıkla bebeğini büyütürsünBilmiyorum birkaç gündür kendime pek bakamadım ondan mı oldu bilmiyorum evde var içiyorum aslında ama fena moralim bozuldu
Teşekkür ederim umarım geçici bi şeydirSeni anlıyorum bu süreçte çok hassasız ama süt hormonu stres ve endişe anından hatta uykudan dinlenmeden çok etkilenen bir hormon o yüzden pozitif bak bebeğini emzirmeye devam et hepimizin başına bu gibi durumlar geldi ve gelecekte inşallah sağlıkla bebeğini büyütürsün
Boşalmamıştır canım biraz ihtiyaca göre terbiye olmuş olabilir sağım yapıyor musun o arttırıyor ve dut üzüm kompostoları da iyi oluyor bol su ve uyku dinlenmek en çok sütü arttıran seyler benim bildiğim , gün içinde uyumaya calıs mutlakaKızlar benim göğüslerim bi anda söndü resmen bomboş kaldı sütüm kesilmiş gibi aynı napabilirim ben şimdi panik halindeyim
Boşalmamıştır canım biraz ihtiyaca göre terbiye olmuş olabilir sağım yapıyor musun o arttırıyor ve dut üzüm kompostoları da iyi oluyor bol su ve uyku dinlenmek en çok sütü arttıran seyler benim bildiğim , gün içinde uyumaya calıs mutlaka
Destek ihtiyacı çok doğru gerçekten. Sadece bir doktorun gözünden normal ve sezeryan doğumu dinlemek istemiştim aslında. O an anlatsa normal doğumun birkaç güzel yanını söylese o beni ikna etmeye yeterdi sanırım. O gücü bulabilirdim yani. Hani zorlamak kafa karıştırmak vs değil konu, sadece doktorumdan dinlemek istemiştim. Hayırlısı neyse o olsun bu saatten sonra. Hayırlı doğumlarımız olsun inşallah.
Bence güzel emmiş bebişin ondan. Sütün devamı gelir merak etme.Kızlar benim göğüslerim bi anda söndü resmen bomboş kaldı sütüm kesilmiş gibi aynı napabilirim ben şimdi panik halindeyim
İnternette eklemlerden ya da amniyon sıvısından gelir diyor. Doktoruma sormadım ama dikkatli dinlersen diz ekleminden falan geldiğini anlayabilirsin sesin. Ben her gün 3-4 kez duyuyorum çok hoşuma gidiyor bebeğimin sesini duymakKızlar tam emin olamadığım için doktoruma soramadım sonraki kontrollerimde de unuttum sormayı benim göbeğim bebek hareket ettikçe çıt çıt sesler geliyor bu ses nedir bilmiyorum başına gelen var mı derimin çatlama sesi mi acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?