2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
2. Gün bebekler annelerinin karnında olmadıklarının farkına varıp çok ağlarlarmış. 2. Gün sendromu gibi bi şey bu yani, kendi rahat ortamında olmadığını farkediyor

Kontrolden çıktım bebek 3682 ve ben bunu normal doğurcam nasıl doğurcam bu da Nst
ölçümler her zaman doğru çıkmıyor, hem de normal doğum için çok çok yüksek değil bir avazda doğurursun inş benimki de 36. Haftada 2900 grmdı doğuma kadar 3500 ü geçer demişlerdi bakalım ne gelecek
Seni niye parmaklamıyorlar ya benim suçum ne işte bakalım nasıl olacak inŞallah kendi sancısıyla gelir bebişlerimiz Rabbim
Parmaklanmak iyidir bu haftalarda doğumu tetiklemeye yardımcı olur

Aynen öyle
Sahalar senin kuzum yavruna söyle acele etsin ben benimkiyle konuşuyorum tık yok
doktoruma diyorum ben bu çocuğa cumaya kadar gelme dedim (doktor yoktu hatırlarsanız) bu hala gelmiyor haftaya cuma mı anladı acaba
Aşkolsun kızlar ya dualarda beni de unutmayın
ben ediyorum sana canım inş bu gece doğurursun
evet doktorumla akraba oldum artık
Maşallah canım
maşallah aşkom

Kızlar benim göğüslerim bi anda söndü resmen bomboş kaldı sütüm kesilmiş gibi aynı napabilirim ben şimdi panik halindeyim
Bu konuda çok bilgili değilim ama hoşaf yapıyorlardı ablama sütü bol olsun diye o işe yaramıştı bana kalırsa sütünüzün kesildiğini düşünmüyorum bol bol emzirin benimde memelerim dolgun değil ama dolgunlukla olmadığını söylüyor doktorlar belki de güzel emzirip boşaltıyorsunuzdur

Kızlar tam emin olamadığım için doktoruma soramadım sonraki kontrollerimde de unuttum sormayı benim göbeğim bebek hareket ettikçe çıt çıt sesler geliyor bu ses nedir bilmiyorum başına gelen var mı derimin çatlama sesi mi acaba ya

Bilmiyorum birkaç gündür kendime pek bakamadım ondan mı oldu bilmiyorum evde var içiyorum aslında ama fena moralim bozuldu

Bilmiyorum birkaç gündür kendime pek bakamadım ondan mı oldu bilmiyorum evde var içiyorum aslında ama fena moralim bozuldu
Seni anlıyorum bu süreçte çok hassasız ama süt hormonu stres ve endişe anından hatta uykudan dinlenmeden çok etkilenen bir hormon o yüzden pozitif bak bebeğini emzirmeye devam et hepimizin başına bu gibi durumlar geldi ve gelecekte inşallah sağlıkla bebeğini büyütürsün

Teşekkür ederim umarım geçici bi şeydir

Kızlar benim göğüslerim bi anda söndü resmen bomboş kaldı sütüm kesilmiş gibi aynı napabilirim ben şimdi panik halindeyim
Boşalmamıştır canım biraz ihtiyaca göre terbiye olmuş olabilir sağım yapıyor musun o arttırıyor ve dut üzüm kompostoları da iyi oluyor bol su ve uyku dinlenmek en çok sütü arttıran seyler benim bildiğim , gün içinde uyumaya calıs mutlaka

Bugün başladım yapmaya bi anda oldu ama hani böyle azalma falan değil sertti bi anda bomboş oldu nasıl oldu bilmiyorum

İnternette bir çok doktorun vajinal doğumla ilgili olumlu yorumları var. Yalnız benim de şüphelerim yok değil. O videoların altında yapılan yorumlarda bazı normal doğum yapan annelerin pişmanlıkları da var. Bu yüzden en doğrusu sizin ne istediğiniz ve doktorunuzun buna bakışı

İnternette eklemlerden ya da amniyon sıvısından gelir diyor. Doktoruma sormadım ama dikkatli dinlersen diz ekleminden falan geldiğini anlayabilirsin sesin. Ben her gün 3-4 kez duyuyorum çok hoşuma gidiyor bebeğimin sesini duymak Bu arada benim de eklemlerimden çok çıt sesi gelir, heralde bana çekmiş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…