- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.181
Doğumdan sonra vücut alışınca zaten o şekilde yumuşuyor göğüsler ilk zamanki gibi semsert kalmıyor benim de öyle şu an ama sütümde azalma yok.Kızlar benim göğüslerim bi anda söndü resmen bomboş kaldı sütüm kesilmiş gibi aynı napabilirim ben şimdi panik halindeyim
Bu arada benimde eklemlerimden çok ses gelirİnternette eklemlerden ya da amniyon sıvısından gelir diyor. Doktoruma sormadım ama dikkatli dinlersen diz ekleminden falan geldiğini anlayabilirsin sesin. Ben her gün 3-4 kez duyuyorum çok hoşuma gidiyor bebeğimin sesini duymakBu arada benim de eklemlerimden çok çıt sesi gelir, heralde bana çekmiş diyorum
Her hamilelik her doğum kendine has aslında. O yüzden tecrübe dinlemenin de çok bir faydası olmuyor maalesef. İlk doğumum olacağı için bir de iki doğum şekline de tamamım aslında, sadece azıcık yaparsın edersin gibi gazlanmaya ihtiyacım var normal doğum içinİnternette bir çok doktorun vajinal doğumla ilgili olumlu yorumları var. Yalnız benim de şüphelerim yok değil. O videoların altında yapılan yorumlarda bazı normal doğum yapan annelerin pişmanlıkları da var. Bu yüzden en doğrusu sizin ne istediğiniz ve doktorunuzun buna bakışı
Canım memeler yumuşar zaman içinde hatta yumuşak meme iyidir süt daha yağlı oldu memeler terbiye oldu oturdu demek. İçin rahat olsunKızlar benim göğüslerim bi anda söndü resmen bomboş kaldı sütüm kesilmiş gibi aynı napabilirim ben şimdi panik halindeyim
Pazartesi yatış yapacaz bakalım neler olacakYemin ederim seni etiketliycektim ama kullanıcı adını çıkaramadımhatta sıramı sana vereyim sen 41 olmuşsun
Bursa'daydın sanırım hangi hastaneye gidiyosun canım bende 38 oldum bugün bebeğim ters pozisyonda yan yatıyomuş iki ayrı dr da sezeryan dedi bu hafta da dönmezse gün verecek ve aksi gibi çok fena grip oldum kansızlık da cabası napıcam ne edicem düşünüp duruyorumDestek ihtiyacı çok doğru gerçekten. Sadece bir doktorun gözünden normal ve sezeryan doğumu dinlemek istemiştim aslında. O an anlatsa normal doğumun birkaç güzel yanını söylese o beni ikna etmeye yeterdi sanırım. O gücü bulabilirdim yani. Hani zorlamak kafa karıştırmak vs değil konu, sadece doktorumdan dinlemek istemiştim. Hayırlısı neyse o olsun bu saatten sonra. Hayırlı doğumlarımız olsun inşallah.
Hadi hayırlısı kolaylıkla çabucak bı doğum olsun inşallahPazartesi yatış yapacaz bakalım neler olacak
Bende var canım son 10 gündür bayada rahatsız ediyo arada eşim annem ovuyo yağlarla o zaman rahatliyorumPeki bir soru meme arkasında yanı sırtın memeye denk gelen kısmında ağrı yaşayan var mı ?
Ayy bebısmm aksam aksam aklıma geldım dedım oldumu acaba dogumuKuzum benimde tam 38+0 da alacaklar eğer bı sorun olmazsa inşallah olmaz bir haftam kaldı bişey olmasın diye dua ediyorum çünkü doktor her ne kadar plesanta sorunu varsa bile ne kadar geç alırsak o kadar bebegin gelişimi için iyi dedi
Benim göğüslerim çok sertti 2 gündür yumuşadı sönükleşti ama sağdığım süt miktarı değişmedi bence sizin süt miktarı da değişmemiştir göğüslerin adaptasyon süreci sanrımKızlar benim göğüslerim bi anda söndü resmen bomboş kaldı sütüm kesilmiş gibi aynı napabilirim ben şimdi panik halindeyim
Bence o sırt kaslarımız memelerimizin ağırlığını taşıyamadığından oluyorPeki bir soru meme arkasında yanı sırtın memeye denk gelen kısmında ağrı yaşayan var mı ?
Amin inşallah hepimiz için. O sırt ağrısı çok oluyor bende de. Bazen kendimi yumrukluyorum o derece ağrıyor. Eşim yanımdayken ovduruyorum biraz rahatlatıyor ama yine aynı 5 dk sonraHadi hayırlısı kolaylıkla çabucak bı doğum olsun inşallah
Bende var canım son 10 gündür bayada rahatsız ediyo arada eşim annem ovuyo yağlarla o zaman rahatliyorum
Kuşum tam netleşmeden sana yazmak istemedim söylemiştim durumu biliyorsun zaten tıp fakültesine gittik orda da işte kaydimizi yaptik tm 38 gel dediler o gün mü alınır sonraki gün mü bilmiyorum ama ful dinlenme modundayim kanama riski var diye bakalım hayırlısı bir hafta önce 2700 çıkmıştı kilosu Dr iyi haftasıyla uyumlu dedi ama şuan erken daha en azından kuveze girmesin diye bekletti beni tabi acil durum olursa hemen gel dediler bende bişey olmasın diye çok dikkatli bir şekilde geçiriyorum günleri ama inan bende de artık pil bitmek üzere ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum nefes beni de zorluyor bir haftam kaldi bu süreci de sıkıntısız geçirsem inşallah sonrası güzel olurAyy bebısmm aksam aksam aklıma geldım dedım oldumu acaba dogumukii dsha bır hafta varmıs saglıkla al kucagına ınsallah bana yaz muhakkak ayy benımkının37+5 te almıslardı,dr aslında 3 gun daha dursun dedı ama ben dayanamadım,artık cok kötüydüm nefes alamıyordum,çok şükür minnoşumda saglıkla dogdu,2 saat yanıma getırmedıler sadece az bı solunum sıkıntısı varmıs maa hemen toparladı.kılosu kac suanda kuzum?kılo onemlı
Benimki de oluyor anlık rahatlıyorum ama sürekli ağrım var bu nasıl olabilir yaa sizinkiler kaç bedenHadi hayırlısı kolaylıkla çabucak bı doğum olsun inşallah
Bende var canım son 10 gündür bayada rahatsız ediyo arada eşim annem ovuyo yağlarla o zaman rahatliyorum
evet ya taşıyamıyorum zaten 100 beden oldu seninki kaç benimki iyice babanne memeliğine veriliyorBence o sırt kaslarımız memelerimizin ağırlığını taşıyamadığından oluyorbende de var malesef
benim de hem sırt hem bel aşağı kısımlar da bebekler soyundaki o eski rahatlığımı özledim ya oturabilmek bile ne kadar lüksmüş gerçekten insan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyorAmin inşallah hepimiz için. O sırt ağrısı çok oluyor bende de. Bazen kendimi yumrukluyorum o derece ağrıyor. Eşim yanımdayken ovduruyorum biraz rahatlatıyor ama yine aynı 5 dk sonra
ben zararı var mı diye sormuştum, yok sadece 15 gün içinde doğmadığında yapmanın anlamı da yok, etkisi geçiyor ama zararı yok demiştiBenim 35 haftalık olduğu için sanırım çiger geliştirici yaptılar umarım bir zararı yoktur
İnşallah öyle olur demek ki 15 gün içinde doğacağını ön görmüş doktorumuz bazen onlara güvenmek lazımben zararı var mı diye sormuştum, yok sadece 15 gün içinde doğmadığında yapmanın anlamı da yok, etkisi geçiyor ama zararı yok demişti
Biz seninle benzer şeyler yaşıyoruz. Benim oğluşun kilo kaybınıda beğenmedi doktorlar çok buldular aslında artışa geçti ama hala doğum kilosunun üstüne çıkmadı diye kontrolleri devam ettiriyorlar. Ayrıca sütümde aynı tarif ettiğin gibi. Bugn malt içeceği ve süt çayı aldım. Düne kadar çocuk emmesede ağzına süt aktığı için sadcee yutmak zorunda kaldığo için bugn yumuşak meme olunca emmeye çabalamk istemiyo sinirleniyo. Sütüm varmı var. Çocuk kilo almıyo bana sinir basıyo herşey yolunda gitmiyo gibi. Günde 5-6 bez net kakalı bezimiz var. Doymasa yapmaz diye düşünüyorum. Kafam çorba resmen. Bi sıkıntı bitip biri başlıyo sanki. Zaten göğüs ucumunda biri yara ekstra canım acıyo. Bugn emzirdikten sonra sağdım bu arada 40 ml civarı çıktı demekki süt var göğüs yumuşak olsada diye bi nebze rahatladım. Kızlar terbiye oluyo yazmışlar inş öyledir. Bide acaba bnm bebenin metabolizmamı hızlı? Çok bez kirletiyo gibi geliyo bana. Sizlerde durumlar nasıl?Kızlar benim göğüslerim bi anda söndü resmen bomboş kaldı sütüm kesilmiş gibi aynı napabilirim ben şimdi panik halindeyim
Malesef ben de şuan 95 takmaya başladım tam oluyorBenimki de oluyor anlık rahatlıyorum ama sürekli ağrım var bu nasıl olabilir yaa sizinkiler kaç beden
evet ya taşıyamıyorum zaten 100 beden oldu seninki kaç benimki iyice babanne memeliğine veriliyor
benim de hem sırt hem bel aşağı kısımlar da bebekler soyundaki o eski rahatlığımı özledim ya oturabilmek bile ne kadar lüksmüş gerçekten insan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor
Ben 168 im 80 beden olduğum halde var o bel ve sırt ağrısı. Göbekten kaynaklanıyor bence göğüsle ilgisi yok gibi.Malesef ben de şuan 95 takmaya başladım tam oluyoremzirme döneminde 100 olur diyorlar. Büyük göğüslü olmak kötü bir şey değil ama 95 beden de değil yaniiiii bi de ben 150 yim halimi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?