2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar benim göğüslerim bi anda söndü resmen bomboş kaldı sütüm kesilmiş gibi aynı napabilirim ben şimdi panik halindeyim
Doğumdan sonra vücut alışınca zaten o şekilde yumuşuyor göğüsler ilk zamanki gibi semsert kalmıyor benim de öyle şu an ama sütümde azalma yok.

Diğer oğlumu da 2 yaşına kadar emzirdim gayet yumuşaktı. Anca çok uzun zaman emzirmezsem sertleşirdi.

Böyle düşünüp kendini strese sokma o yüzden

Bu arada benimde eklemlerimden çok ses gelir

Her hamilelik her doğum kendine has aslında. O yüzden tecrübe dinlemenin de çok bir faydası olmuyor maalesef. İlk doğumum olacağı için bir de iki doğum şekline de tamamım aslında, sadece azıcık yaparsın edersin gibi gazlanmaya ihtiyacım var normal doğum için İnşallah "ben bugün vajinal doğum yaptım" yazabiliriz önümüzdeki haftalarda Çabuk toparlanmak da istiyorum çünkü bir yandan. Bakalım hayırlısı neyse onu göstersin Allah. Yeter ki sağlıkla gelsinler güzel bebişlerimiz

Kızlar benim göğüslerim bi anda söndü resmen bomboş kaldı sütüm kesilmiş gibi aynı napabilirim ben şimdi panik halindeyim
Canım memeler yumuşar zaman içinde hatta yumuşak meme iyidir süt daha yağlı oldu memeler terbiye oldu oturdu demek. İçin rahat olsun

Bursa'daydın sanırım hangi hastaneye gidiyosun canım bende 38 oldum bugün bebeğim ters pozisyonda yan yatıyomuş iki ayrı dr da sezeryan dedi bu hafta da dönmezse gün verecek ve aksi gibi çok fena grip oldum kansızlık da cabası napıcam ne edicem düşünüp duruyorum

Pazartesi yatış yapacaz bakalım neler olacak
Hadi hayırlısı kolaylıkla çabucak bı doğum olsun inşallah
Peki bir soru meme arkasında yanı sırtın memeye denk gelen kısmında ağrı yaşayan var mı ?
Bende var canım son 10 gündür bayada rahatsız ediyo arada eşim annem ovuyo yağlarla o zaman rahatliyorum

Ayy bebısmm aksam aksam aklıma geldım dedım oldumu acaba dogumukii dsha bır hafta varmıs saglıkla al kucagına ınsallah bana yaz muhakkakayy benımkının37+5 te almıslardı,dr aslında 3 gun daha dursun dedı ama ben dayanamadım,artık cok kötüydüm nefes alamıyordum,çok şükür minnoşumda saglıkla dogdu,2 saat yanıma getırmedıler sadece az bı solunum sıkıntısı varmıs maa hemen toparladı.kılosu kac suanda kuzum?kılo onemlı

Benim göğüslerim çok sertti 2 gündür yumuşadı sönükleşti ama sağdığım süt miktarı değişmedi bence sizin süt miktarı da değişmemiştir göğüslerin adaptasyon süreci sanrım

Bende var canım son 10 gündür bayada rahatsız ediyo arada eşim annem ovuyo yağlarla o zaman rahatliyorum
Amin inşallah hepimiz için. O sırt ağrısı çok oluyor bende de. Bazen kendimi yumrukluyorum o derece ağrıyor. Eşim yanımdayken ovduruyorum biraz rahatlatıyor ama yine aynı 5 dk sonra

Kuşum tam netleşmeden sana yazmak istemedim söylemiştim durumu biliyorsun zaten tıp fakültesine gittik orda da işte kaydimizi yaptik tm 38 gel dediler o gün mü alınır sonraki gün mü bilmiyorum ama ful dinlenme modundayim kanama riski var diye bakalım hayırlısı bir hafta önce 2700 çıkmıştı kilosu Dr iyi haftasıyla uyumlu dedi ama şuan erken daha en azından kuveze girmesin diye bekletti beni tabi acil durum olursa hemen gel dediler bende bişey olmasın diye çok dikkatli bir şekilde geçiriyorum günleri ama inan bende de artık pil bitmek üzere ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum nefes beni de zorluyor bir haftam kaldi bu süreci de sıkıntısız geçirsem inşallah sonrası güzel olur

Benimki de oluyor anlık rahatlıyorum ama sürekli ağrım var bu nasıl olabilir yaa sizinkiler kaç beden
Bence o sırt kaslarımız memelerimizin ağırlığını taşıyamadığından oluyor bende de var malesef
evet ya taşıyamıyorum zaten 100 beden oldu seninki kaç benimki iyice babanne memeliğine veriliyor
Amin inşallah hepimiz için. O sırt ağrısı çok oluyor bende de. Bazen kendimi yumrukluyorum o derece ağrıyor. Eşim yanımdayken ovduruyorum biraz rahatlatıyor ama yine aynı 5 dk sonra
benim de hem sırt hem bel aşağı kısımlar da bebekler soyundaki o eski rahatlığımı özledim ya oturabilmek bile ne kadar lüksmüş gerçekten insan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor

Biz seninle benzer şeyler yaşıyoruz. Benim oğluşun kilo kaybınıda beğenmedi doktorlar çok buldular aslında artışa geçti ama hala doğum kilosunun üstüne çıkmadı diye kontrolleri devam ettiriyorlar. Ayrıca sütümde aynı tarif ettiğin gibi. Bugn malt içeceği ve süt çayı aldım. Düne kadar çocuk emmesede ağzına süt aktığı için sadcee yutmak zorunda kaldığo için bugn yumuşak meme olunca emmeye çabalamk istemiyo sinirleniyo. Sütüm varmı var. Çocuk kilo almıyo bana sinir basıyo herşey yolunda gitmiyo gibi. Günde 5-6 bez net kakalı bezimiz var. Doymasa yapmaz diye düşünüyorum. Kafam çorba resmen. Bi sıkıntı bitip biri başlıyo sanki. Zaten göğüs ucumunda biri yara ekstra canım acıyo. Bugn emzirdikten sonra sağdım bu arada 40 ml civarı çıktı demekki süt var göğüs yumuşak olsada diye bi nebze rahatladım. Kızlar terbiye oluyo yazmışlar inş öyledir. Bide acaba bnm bebenin metabolizmamı hızlı? Çok bez kirletiyo gibi geliyo bana. Sizlerde durumlar nasıl?

Malesef ben de şuan 95 takmaya başladım tam oluyor emzirme döneminde 100 olur diyorlar. Büyük göğüslü olmak kötü bir şey değil ama 95 beden de değil yaniiiii bi de ben 150 yim halimi düşün

Malesef ben de şuan 95 takmaya başladım tam oluyor emzirme döneminde 100 olur diyorlar. Büyük göğüslü olmak kötü bir şey değil ama 95 beden de değil yaniiiii bi de ben 150 yim halimi düşün
Ben 168 im 80 beden olduğum halde var o bel ve sırt ağrısı. Göbekten kaynaklanıyor bence göğüsle ilgisi yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…