2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bence güzel emmiş bebişin ondan. Sütün devamı gelir merak etme.
Ya inşallah bi de kilo alımı az diye iyice panikledim
Ay ne bileyim bi anda göğüsler yumuşayınca dedim naneyi yedik şimdi ama sağımda süt geliyo acaba oğluş mu içemiyo
Canım memeler yumuşar zaman içinde hatta yumuşak meme iyidir süt daha yağlı oldu memeler terbiye oldu oturdu demek. İçin rahat olsun
Çok teşekkür ederim kızlar valla içimi rahatlattınız gerçekten
Aynı arkadaşım inan yaşadıklarımız birebir aynı. Sürekli kaka çiş görüyorum ama bebek kilo almıyo ben de emzirip sağdım 35 cc de benden çıktı acaba dedim bebek küçük de ememiyo ben emdi sanıp yorgunluktan uyuyan çocuğa doydu mu diyorum
Bizimki de sürekli bez kirletiyo sarılığı atıyo diye de seviniyorum bi yandan, bi yandan da laktoz hassasiyeti mi var acaba diyorum sürekli karnı gargur çünkü ama sinirleniyo şuan yumuşak göğüste emmiyo sağıp biberonla veriyorum kolik biberonu olmasına rağmen gaz yaptı benim meme ucu büyük hiç ağızdan gaz olmuyodu

Benimkide tam 100 beden ama hamileliğin başlarında büyüdü benim göğüs ama o zaman bu kadar sırtım agrimiyodu büyük ihtimalle göbekten yatamıyoruz kalkamıyoruz ondan bu kadar agriyo

Kızlar biliyorsunuz bebeğim yoğun bakımda ona süt sağıp göndermek zorundayım
Manuel pompa ile yaptım ama bir işe yaramadı şimdi elektrikli süt sağma cihazına geçtim fakat yine de çok az miktarda çıkıyor süt dinlenmeye çalışıyorum uyuma su süt vs bir sürü şey yiyorum süt olsun diye ama gün içerisinde sağım sadece 30 ml var yok
Ama göğüslerim çok sert taş gibi sanki içerisinde varda gelmiyor
Ne yapabilirim şimdi daha fazla gelmesi için

Biz 3 gündür belli bir saatte bu moda giriyoruz süt üretmeye fırsat vermiyor sürekli meme... 40 çıksın emzik başlayacağım.

Sahi genel sorayım emzik başlayan oldu mu?
Gaz krizine girdiyse kısır döngüdeysek yada dışardaym ve o an emziremeyeceksem veriyorum ben. Devamlı değil.
Kızlar kimse doğurduktan sonra ki karnının hissinden bahsetmedi ya bi anlatın nasıl oluyor ?
Sezeryana girerkende çıkarkende karnıma dokundum. Bi daha tekmeleri hissetmeyecek olmak çk değişik bi his çıkıncada karnında bi kıpırtı yk bişey yolunda gitmiyomuş gibi. Dikiş yerinde (sezeryan) hissizlik var bende aynada berbat gözüküyo ama biliyorumki zamanla toparlıycaz. 9 ayda büyüdü 6 haftada küçülecek rahim.
Sezaryen olan kızlara bi sorum var. Biz doğumdan ne kadar zaman sonra yüz üstü yatabileceğiz gerçekten hamilelikte en özlediğim şey bu
Valla dikişlerden ötüri sorarsan 3-4 gün yeter. Ama göğüsler şiş ve sütlü daha bi süre yatamayız gibi beni sırtüstü yatmak bile çok rahatlattı. Bi sağ bi sol yetmiyordu bana belim sırtım yanlarım çk ağrıyordu hafifledim rahatladım inanki. Allah hamilelere yardım etsn ben kurtuldum sizide kurtarsın kolaylıkla sağlıkla.
Erkek bebekte gaz olayı genelde oluyor zaten. Gazını çıkartmakta bende zorlanıyorum. Sarılık olayı bizdede var. Hem AB0 uyumsuzluğumuz hemde rh uyumsuzluğumuz var bebekle. Riski daha çok arttırıyor ama çk şükür iyiye gidiyoruz gibi gözlemledim. Doğduğundan beri 2 saatte bir emziriyorum daha çabuk atsn sarılığı diye. yoruldum inanki. İnş herşey bi an önce yoluna girer. Laktoz hassasiyetini bnde düşündüm nasıl anlarızki?
Sıcak kompres yumuşatıyor daha iyi sağılıyor cnm. Allah yardımcın olsun.

3kg yu gecerse alırlar gecmezse bekletır beklkı kuzucum.3kg yu gormek ıstıyorlar cıgerlerı acısından.hadı ınsallah hayırlı haberlerını beklıyorumdualarım senınleben karın doyurma mesaısındeyımuykuyu unut artık

Canm görünce boş gecmek ıstemedım,ılk zamanlar oluyor öyle.sen sıcak suyla banyo yap goguslerıne bol masaj yap,bıde sureklı sagım yap guclu bır makıne ile.manuel pek ıse yaramaz.ılk sutler bıraz katı oldugu ıcın zor ınıyor genelde.bebegınede en kısa surede kavusmanı dılerım

Yok ya çok büyük sevmedim ben
Yok yok benim hamilelik öncesi 80-85 arasıydı. 80 iyi bence dahası yoruyor beni
Aiyyy dikişlerden ötürü sormuştum ama göğüsleri hiç hesaba katmamıştım tüh bi de onlar çıktı başımıza

Hamileliğin başında aşırı gaz problemim oluyordu ağrısından duramıyordum nerdeyse. Laktozu tamamen kestim. Laktozsuz süt yoğurt peynir hatta kefir bile satılıyor marketlerde. Tüm sorunum geçti. Özellikle doğumdan sonra da hiç laktozlu bir şey tüketmeyi düşünmüyorum bebeğe de gaz olmasın diye. Bi dene istersen kuzum. Denemeden bilemezsin

Biz 37+5 2600 doğduk kuvöze almadılar kilo ile ciğer gelişiminin pek ilgisi yok

Arkadaşlar merhaba pek bakamıyorum ama aklım burada.Doğum yapan annelerimizi tebrik eder,bekleyen annelerimize kolay doğumlar dilerim
İlk günler sütünüz var gibi olsa da kolay inmez.Elektrikli makinanız olsun.Benimki Lansinoh marka.İkinci gün 5 cc zor çıktı ama ön süt çok kıymetli kaşıkla verdim.30 cc günde iki kez mama verdim.Bezde turuncu çiş vardı Buda bebeğin vücudunda yetersiz su olduğunu gösteriyor.Sarılık olmasın diye takviye yaptım.Sonra bebek emdikçe süt gelecektir.Evirin çevirin emzirin Gak meme Guk meme Onların işi emmek bizim işimiz emzirmekMemeler süt talebine göre süt üretir çokça emzirin.Her iki memeyi boşaltsın ve en az iki saat uyusun doktor öyle dedi.Tabi bu hep böyle olmuyor.E bebekte Chicconun saydam minicik 0-3 ay arası emzik var onu tavsiye ederim.Uyudu mu çıkartırsınız.Herkese kolaylıklar diliyorum

Bizde sadece harf uyuşmazlığı var ben de gündüzleri saat başı vermeye özen gösterdim ama geceleri maalesef 2 saat civarı oluyo uyanmıyor

Hiç bilmiyorum bende var ama büyük insanla bebeğinki aynı olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…