2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Benimkide tam 100 beden ama hamileliğin başlarında büyüdü benim göğüs ama o zaman bu kadar sırtım agrimiyodu büyük ihtimalle göbekten yatamıyoruz kalkamıyoruz ondan bu kadar agriyo
Bel de sırtta ama bebek belde meme arkası ne alaka bilmiyorum inşAllah öyledir
İlk doğumun mu olacak seninde
ivetttt inş öyle olcak olmasını bekliyorum
tek istediğim küçülmesi ben zaten dolu bi 85tim 100 babaanneye kayıyor
çok güzel anlatmışsın
beni de yoruyor ayrıca 100 bebek için büyük değilmi kafasına gelse ağrır

Ilık duş ve masaj diye okumuştum canım Rabbim yardımcın olsun

Belki süt alerjisi falan vardır. Bazı bebeklerde annenin yediği içtiği süt ürünlerinden alerji olabiliyor o zaman da çok ve mukuslu kaka yapıyorlar. Ama 5-6 bez kakalı çok da değil. Sürekli ıkındıkları için kaka çıkıyo
Sezaryen olan kızlara bi sorum var. Biz doğumdan ne kadar zaman sonra yüz üstü yatabileceğiz gerçekten hamilelikte en özlediğim şey bu
Ben daha yeni yeni yatıyorum ama eskisi gibi rahat olmuyor hiç

Aynen göğüslerden dolayı daha bir süre yüzüstü yatamıyor insan

Yıkıldım şu an

Teşekkür ederim canım
Makinam çekiyor aslında güçlü iki saatte bir sağım yapıyorum ama az geliyor süt
Devam edeceğim sürekli umarım kısa sürede artar
Ilık duş ve masaj diye okumuştum canım Rabbim yardımcın olsun
Teşekkür ederim kızlar
Hergün duş alıyorum elimle arada masaj da yapıyorum
Başka ne yapacağımı bilemedim

Canım bebeğin nasıl bir gelişme var mı

Canim arkadaslarim soylemis ama bende ayni seyi yasadim tas gibi oldu goguslerim. Mastit olcam diye korktum hatta. Dusta masaj yaptim. Sonrada lahana yapragini dolaba koyup soguttuktan sonra gogsume koydum. Odemi alsin diye. Sagim yaparkende hazirlik modunda once biraz baslattim. Gelmeye baslayinca sagim moduna aldim. O siradada goguslerime masaja devam ettim. Sonra gelmeye basladi. Hangisinden fayda gordum bilmiyorum ama dene sende bi.
Kızlar sezaryenden sonra lamasız ne zaman tuvalete çıkabildiniz zeytinyağı içtim kayısı yedim ama yinede olmadı bugün 3.gün
Ayyy hic bekleme bende oyle bekledim kefir kayisi yesil cay rezene falan. 5. Gunde evde yaptigim fitil ise yaramadi hastanede lavman yaptilar oyle rahatladim. Bir an once ya fitil ya lavman al evde yap bekledikce gelmiyor daha kotu oluyor.

Bu arada kizlar dun doktorun verdigi damla cok ise yaradi. Rahat rahat uyudu benide uyuttu
Doktorlariniza bir danisin gaz sorunu yasayanlar belki sizede yarar

İlk günler pompa ile gelmesi zor oluyor zaten. Damla damla bile gelse normal. Süt artırıcı olarak en çok bilinen şey su içmek, ve sık sık sağım, haricinde zaten masaj, duş vs onlar yazılmış. Bunların dışında kendine iyi gelen bir şeyler yapmaya çalışabilirsin. Bebişinin kıyafetlerini falan sev, videoları falan varsa izleyebilirsin geleceği zaman neler yapacağınızı düşün. Bebek ağlama sesi de süt oluşumunu tetiklermiş bu arada. İnş en kısa sürede de kavuşursunuz.

herkes bebişine kavuşmuş hayata adapte olmuşken doguramayan kaderdaşlarım sizede Günaydın
Günaydınlar, bu sıcaklarda hamile olan arkadaşlarım dün bir iki saat dışarıda zaman geçirdim kendime gelemedim bütün akşam

Bende istemiyorum bende hiç istemiyorum zaten gelmezse çarşamba gecesi ilaçla baslatıcam dedi
Ay hadi bakalım öyle ya da böyle son zamanlar inş

Kız dünden beri merak konusu senin hangi gün gideceğin nasıl bilmezsin
Ben onu düşünmek istemiyorum kendi sancısıyla gelsin istiyorum o yüzden hiç dillendirmiyorum
Hahahahhahaha suni sancı ile dimi başlatayacak
ilaçla rahime konuluyormuş o başlatıyormuş
dua edinde kendi sancısıyla gelsin inş müdahale istemiyorum

Benim ilk günlerde böyle olduğunda sıcak suyun altında göğüslere masaj yapıp yumuşatmıştım. Yukardan uçlara doğru sıkarak ittir sütü çıkınca da makinanın masaj ayarıyla başlayıp sağıma geçtim sonra elle de sağdım biraz uzun sürmüştü 2 meme ama bu şekilde yumuşatmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…