2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Amin amin teşekkür ederim. İnşallah hepimiz de sağlıcakla kucağımıza alalım. Heyecandan ve kasılmalardan nasıl uyucam bilmiyorum
Dua ederek uyu bacım güç topla bugünden hem yorgunsundur erkenden yat dinlen sıcak bı duş iyi gelir uykuyada kolay dalarsin hem
Ay ben kendimi kendime bıraksam eşim bırakıyormu sürekli tepemde hadi yürüyüş hadi spor hadi dogdu doğacak
Yok canım yürüyüş vs devamda kafadaki düşünceyi atsak yeter kendimizi kasmadan free benim kocada sürekli yürü merdiven cik deyip duruyo da takilmiycam artık bugünde doguramadim diye

Doğru söylüyorsun canım mide bulantınız var mı pekiii

Temizlikten sonra Oturma banyosu yaptım sonra bir güzel keselenip banyomu da yaptım. Bebek çoooook aşırı hareketli canımı acıtıyor. İlk defa bu denli hareketli. Yoğun akıntım var beyaz kıvamlı. Kasılmalar devam ediyor. Baskı ve hareket ettikçe vajinada çok şiddetli yanma oluyor. Yarın 41 haftayı bitiriyoruz sanırım. Annem halen bekleme taraftarı bekleyelim diyor.

Haftasonu diye bir ayrım olması çok saçma sen herhangi biri değilsin annesisin yaa Neyse yarın güzel bir gün olacak ve Bu hafta da bebeğinizle evinize dönersiniz inşallah

Doğum yapan canlar lohusa psikolojisi diye bir şey var mı gerçekten. Psikolojileriniz ne alemde ?
Var valla bence. Biri bebeğe dokunsa etse aşırı sinir oluyorum. Emziriyo musun sütün var mı diyenlere napcan yoksa sen mi emzircen diyesim geliyo sürekli

Ohh sihhatler olsun bacım Benimde bebek vajinama baskı yapıyor hareketli ve canımı o kadar yakıyor ki sen deyince bide yanmayida hissettim acidan pek ayırt edemiyorum kafasını bastırıp duruyo ama sancı gibi de hareket gibide karışık bı his bu saatte yattım düşün benimde kaynanam bekle ben abini 10 aylık doğurdum deyip duruyo cinlerim tepeme çıkıyor suyu azalır plesantasi eskiyebilir diyorum bizim zamanımızda öyle şeyler yoktu diyo cehaletin son örneği

Doğum yapan canlar lohusa psikolojisi diye bir şey var mı gerçekten. Psikolojileriniz ne alemde ?
Benim oğlumda bir değişiklik olmamıştı ama benim desteğim vardı canım uyumayınca biraz verip dinlendim vs o çok önemli o yüzden gelen destek varsa kimse geri çevirmesin
Bakalım bu oğlumda ne olacağım bilmiyorum
Yarın sabah sezeryana gireceğim ve evdeki 20 aylık miniğim bırakıp gideceğim için çok duygusalım ya

Var valla bence. Biri bebeğe dokunsa etse aşırı sinir oluyorum. Emziriyo musun sütün var mı diyenlere napcan yoksa sen mi emzircen diyesim geliyo sürekli
Aiyyy ben de öyle olurum gibi geliyor ya
Rabbim yardımcın olsun sağlıcakla kucağına al kuzucum. Dualarım seninle inşallah bunda da hiç depresyon vs yaşamadan geçirirsin süreci

Aiyyy ben de öyle olurum gibi geliyor ya

Rabbim yardımcın olsun sağlıcakla kucağına al kuzucum. Dualarım seninle inşallah bunda da hiç depresyon vs yaşamadan geçirirsin süreci
İnşallah hepimiz rahat geçiririz bu süreçleri canım

Sorma ya. Aslında annem suni sancı almamdan korktuğu için belki kendi sancimla olur diye söylüyor. Vaktini tam bilmiyorsundur bebek vakti gelince gelir zaten her türlü diyor.

Sorma ya. Aslında annem suni sancı almamdan korktuğu için belki kendi sancimla olur diye söylüyor. Vaktini tam bilmiyorsundur bebek vakti gelince gelir zaten her türlü diyor.
Aynı cümleyi sabah annem söyledi banada yarın bı git bakalım belki açılman falan vardır suniyle süreç ilerler kararını verirsin ona göre

Aynı cümleyi sabah annem söyledi banada yarın bı git bakalım belki açılman falan vardır suniyle süreç ilerler kararını verirsin ona göre
Gecen hafta devletten kaçtık özele gittik. Bu hafta da kaçsam da degisen bişi olmicak gibi bu sancılar tek başına yeterli olmayacak. Belki doktorun dediği gibi bebek iri olduğu için ilerleyemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…