- 8 Mayıs 2024
- 192
- 520
- 23
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.321
Çok sağol canım Allah razı olsun.Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kuzularımızı. Evet canım bende bursa yıldırımdayım ama drum nilüfer dorukta doğum yaptırıyo Gizem Yıldırım a gidiyorum bende acaba doğum ücretini öğrendin mi bana doktorum 26 bin kendim alıyorum dedi hastane temmuz ayı yeni ücreti 10 güne kadar açıkalayacak dedi bekliyorum ama büyük ihtimalle şehir hastanesinde yapıcam doğumuNilüfer Doruk hastanesine gidiyorum. Ayşenur Kaya doktorumun adı. Hamilelikten unutkanlık devasa boyuta ulaştı kusura bakma hatırlamıyorum ama Bursa'da mıydın sen de? 26. haftamda kendi doktorum düşük yapacaksın vs diyerek korkutunca bu doktoru bulmuştum ve beni rahatlatmak için detaylıca ilgilenmişti anlatmıştı içimi rahatlatmıştı çok şükür problemsiz bu haftalara geldik. Çok tatlı dilli bir doktor ve instagram hesabına bakarsan normal doğumu destekliyor çabalıyor. Bursa'daysan belki bir şekilde yardımı dokunabilir gitmeni öneririm. İnşallah gönlünden ne geçiyorsa onu yaşatsın Allah, hayırlı doğum diliyorum canım. Hastalığın için de çok geçmiş olsun, ben sezeryan düşündüğüm için çok korkuyorum hastalanmaktan. İnşallah toparlarsın bir an önce
Ne güzel bir doğum olmuş sağlıkla büyüsün inşallahKızlar öğlen 1 de nişan geldi saat 4e kadar sancı çektim. Aralığı sıklaşınca hastaneye gittim. Hastanede 5cm açıklık ve sancı ile aldılar. İlk doğumum da normaldi şükür buda normal oldu. Saat 19.15de kuzum doğdu. 3.510 kg 51cm ile. Son kontrolde doktor kilosu için 3020 demişti. Darısı doğum bekleyen herkesin başına.
Çok teşekkür ederim bende buradaki tüm gebeler için dua ediyorum gecelerin duası tutar derler hepimiz sağlıkla güzellikle kucağımıza alalım bebeklerimiziİnşallah sağlıkla kolaylıkla güzellikle doğumun gerçekleşir sanada bebeğinede duaciyimkendine gelince bizede yaz mutlaka
Kendisi annenin karnında kardeş diye biliyoAnaam yarın sabah mı hadi bakalım güzel bir doğum hikayesi geçirirsin inşallah20 aylık bebeye de süpriz yapacaksın işte öyle düşün
İnşallah sağlıkla gelir bebeğinizSağlıcakla mutlulukla kucağıniza alın inşallah. Bende yarın doğuma gidecem. Saatlerdir uyumaya çalışıyorum ama heyecandan korkudan uyuyamıyorum
Amin inşallah canım bekleyen herkesinRabbim yardımcın olsun su gibi geçsin
Amin darısı bekleyen herkeseNe güzel bir doğum olmuş sağlıkla büyüsün inşallah
Ne demek canım allah hepimizden razı olsunÇok sağol canım Allah razı olsun.Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kuzularımızı. Evet canım bende bursa yıldırımdayım ama drum nilüfer dorukta doğum yaptırıyo Gizem Yıldırım a gidiyorum bende acaba doğum ücretini öğrendin mi bana doktorum 26 bin kendim alıyorum dedi hastane temmuz ayı yeni ücreti 10 güne kadar açıkalayacak dedi bekliyorum ama büyük ihtimalle şehir hastanesinde yapıcam doğumu
Bizimkinin de yüzü sarımsı ve gözünün akında da var cumartesi doktor ölçtü 12 dedi 18 de ışık tedavisi için yatırıyorum dedi şimdilik iyi 7.güne kadar artabilir sonra azalmaya baslar dedi bugün asm ye götüreceğim orada sarılık bakarlar mı acabaSanırım bizimkinde de sarılık var
Gözünün akı sararmış. Bazen yürüne bakınca da tenini sarımtrak görüyorum. 1.5 gündür beraberiz. Bu işi nasıl becerdik acaba ?
Düzeliyor sonra yine oluyor. Yarın asm ye topuk kanı için gideceğiz. Olmasa oradan hastaneye gideriz.
Bakalım bu gece nasıl sabah olacak?
Benim de doğumdan 3 5 gün önce geceleri sancım baslar birkaç saat sürer düzene girmezdi sonra doğum oldu hazırlık asamalarıymışBu aralar her akşam sancım başlıyor benim de sabaha bir şey kalmıyor. Şimdi de iki saattir yarım saatte bir gelen sancılarım var bakalım sabaha ne olacak
Eki Görüntüle 3614238 kızlar dün Nstye gittim sancılarım çıktı 36+3 çok korkuyorum erken gelicek diye benim haftamda olup sancısı oluyo normal zamanını beklyen var mı ?
o haftalarda birçok kişide sancı çıktı canım korkma. benim de defalarca çıktı serum verdiler iyi gelmişti. 38’i geçtim gelmedi daha bebek.Eki Görüntüle 3614238 kızlar dün Nstye gittim sancılarım çıktı 36+3 çok korkuyorum erken gelicek diye benim haftamda olup sancısı oluyo normal zamanını beklyen var mı ?
Şimdi bu videoyu izliyordum Instagram daNormal doğum için şu doktorun videolarını izliyorum. İnş yapabilirim ilkinde epiduralden çok becerip ıkınamadım. İnş bu sefer yaparım. Zeynep kamilin online gebe okulundaki videoları da izlicem. Doğurabilicez inş. Amin
korkma canım sancılar düzenli olmadıkça sıkıntı yok. nişan bile geldikten sonra 2-3 gün bekleyen kızlar oldu. düzensiz sancımız oldu geçti çocuğumuz daha doğurmadık. eşekler heyecan vermeyi seviyor…..Ayyyy o kadar rahatladım kiAllah razı olsun canım
Ben sancıları hissediyorum sol kasığımda dün geçe uyumadım hiç doğurur muyum acaba diye
bu kadının videoları beni aşırı korkutuyor. doğum değil ama direkt kadın korkutuyor. bununla doğursam kızmasın diye ne derse yaparım gibi geliyorNormal doğum için şu doktorun videolarını izliyorum. İnş yapabilirim ilkinde epiduralden çok becerip ıkınamadım. İnş bu sefer yaparım. Zeynep kamilin online gebe okulundaki videoları da izlicem. Doğurabilicez inş. Amin
Bana sert hizmet lazım. Diyetisyenim de suratsızdı sırf kadının tribini yememek için listeye uyardım ve 5 kilo verebildimbu kadının videoları beni aşırı korkutuyor. doğum değil ama direkt kadın korkutuyor. bununla doğursam kızmasın diye ne derse yaparım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?