2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Çok sağol canım Allah razı olsun.Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kuzularımızı. Evet canım bende bursa yıldırımdayım ama drum nilüfer dorukta doğum yaptırıyo Gizem Yıldırım a gidiyorum bende acaba doğum ücretini öğrendin mi bana doktorum 26 bin kendim alıyorum dedi hastane temmuz ayı yeni ücreti 10 güne kadar açıkalayacak dedi bekliyorum ama büyük ihtimalle şehir hastanesinde yapıcam doğumu

Ne güzel bir doğum olmuş sağlıkla büyüsün inşallah

İnşallah sağlıkla kolaylıkla güzellikle doğumun gerçekleşir sanada bebeğinede duaciyim kendine gelince bizede yaz mutlaka
Çok teşekkür ederim bende buradaki tüm gebeler için dua ediyorum gecelerin duası tutar derler hepimiz sağlıkla güzellikle kucağımıza alalım bebeklerimizi
Anaam yarın sabah mı hadi bakalım güzel bir doğum hikayesi geçirirsin inşallah 20 aylık bebeye de süpriz yapacaksın işte öyle düşün
Kendisi annenin karnında kardeş diye biliyo
Bir kaç haftadır kardeşin büyüyor yakında doktor onu karnımdan çıkarıp bize verecek kucağımızda eve geleceğiz dedik şimdi evdeki usg fotosuna bakıp bakıp hoşgeldin kardeşim diyo
Yani minik ama kalbi büyük oğluşuma da oğlan bir bebek tam bir sürpriz hediye

Sağlıcakla mutlulukla kucağıniza alın inşallah. Bende yarın doğuma gidecem. Saatlerdir uyumaya çalışıyorum ama heyecandan korkudan uyuyamıyorum
İnşallah sağlıkla gelir bebeğiniz
Heyecan bitti uyumak istedim benim diğer ufaklık uyandı gece bensiz uyuyamıyor
Velhasıl kelam annelik zor iş

Ne demek canım allah hepimizden razı olsun
Eşimin iş yerinin özel tamamlayıcı sigortası var herhangi bir ücret vermiyoruz çok şükür. Fiyatlardan haberim yok o yüzden. Keşke baştan özel sigorta yaptırıp doğum teminatı başlatsaydın. Doktor kendine ayrı 26 bin alıyor, bir de hastanenin ücreti eklenecek yani? Pahalıymış çok. Allah yardımcınız olsun inşallah. Eğer farklı bir doktor daha görsün istersen normal doğum amaçlı bir Ayşenur hanıma görünmeni öneririm canım. Doğum yapılacak hastane aynı hastane nasıl olsa. İnşallah kolaylıkla atlatırız bu günleri bakalım

Bizimkinin de yüzü sarımsı ve gözünün akında da var cumartesi doktor ölçtü 12 dedi 18 de ışık tedavisi için yatırıyorum dedi şimdilik iyi 7.güne kadar artabilir sonra azalmaya baslar dedi bugün asm ye götüreceğim orada sarılık bakarlar mı acaba
Bu aralar her akşam sancım başlıyor benim de sabaha bir şey kalmıyor. Şimdi de iki saattir yarım saatte bir gelen sancılarım var bakalım sabaha ne olacak
Benim de doğumdan 3 5 gün önce geceleri sancım baslar birkaç saat sürer düzene girmezdi sonra doğum oldu hazırlık asamalarıymış

Şimdi bu videoyu izliyordum Instagram da

Ayyyy o kadar rahatladım ki Allah razı olsun canım
Ben sancıları hissediyorum sol kasığımda dün geçe uyumadım hiç doğurur muyum acaba diye
korkma canım sancılar düzenli olmadıkça sıkıntı yok. nişan bile geldikten sonra 2-3 gün bekleyen kızlar oldu. düzensiz sancımız oldu geçti çocuğumuz daha doğurmadık. eşekler heyecan vermeyi seviyor…..

bu kadının videoları beni aşırı korkutuyor. doğum değil ama direkt kadın korkutuyor. bununla doğursam kızmasın diye ne derse yaparım gibi geliyor

bu kadının videoları beni aşırı korkutuyor. doğum değil ama direkt kadın korkutuyor. bununla doğursam kızmasın diye ne derse yaparım gibi geliyor
Bana sert hizmet lazım. Diyetisyenim de suratsızdı sırf kadının tribini yememek için listeye uyardım ve 5 kilo verebildim
Bana insanlık yaramıyor bacım. Kadın vursun kırbacı sorun değil, cesaret disiplin lazım yoksa nazlanır koyuveririm djjdjf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…