2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Nilüfer Doruk hastanesine gidiyorum. Ayşenur Kaya doktorumun adı. Hamilelikten unutkanlık devasa boyuta ulaştı kusura bakma hatırlamıyorum ama Bursa'da mıydın sen de? 26. haftamda kendi doktorum düşük yapacaksın vs diyerek korkutunca bu doktoru bulmuştum ve beni rahatlatmak için detaylıca ilgilenmişti anlatmıştı içimi rahatlatmıştı çok şükür problemsiz bu haftalara geldik. Çok tatlı dilli bir doktor ve instagram hesabına bakarsan normal doğumu destekliyor çabalıyor. Bursa'daysan belki bir şekilde yardımı dokunabilir gitmeni öneririm. İnşallah gönlünden ne geçiyorsa onu yaşatsın Allah, hayırlı doğum diliyorum canım. Hastalığın için de çok geçmiş olsun, ben sezeryan düşündüğüm için çok korkuyorum hastalanmaktan. İnşallah toparlarsın bir an önce

Demek bunların bi aktif modu var. O saat gelince çıldırıyorlar.
Kızlar kanamanız ne durumda? Benim birkaç gündür hafif pembe açık renkliydi bugün biraz yoğun kırmızı renkte endişelenmeli miyim?
Benim bugün 6. Gün. İlk günler bordo kırmızı geldi. Dün bugün dediğin gibi sanki suyla karışık seyreltilmiş acık kırmızı-pembe gibi. Bu demek değil ki kanama bitiyor.

Lohusalık uzun. Rahmin tam olarak sökülmesi zaman alır. Tekrar kırmızıya dönmesi normal.

Benim önceki doğumumda böyle düzensiz sürdü. Bi azaldı bi cogaldı. Bi kesildi bi başladı. Sanırım 20 güne gibi tamamen bitti.
Gel bacım sarılayım
Dün gece 10dan sabah ezan okunana kadar bu tempoda idi. Gözlerim yapanıyor. Emzirirken başım düşüyor. Bu sefer ayağa kalktım yürüyorum ayakta emziriyorum. Bu sefer dizlerimin bağı çözüldü iki kez. Çok korktum. Bebeğin başına bi kaza gelecek diye.Demek araba sürerken birden uyuyakalanlar bunu yaşıyor. Sabahı nasıl edeceğim dedim. Zerre takatim yok. Ama sabaha erdim.

Kapıları da kapattım eşime kızıma ses gitmesin diye. Buna rağmen kızım duymuş. Geldi yardım edeyim diyor. Dedim ki, annem sen git yat. Eşimse ta sabah namazda geldi yanıma. Nasıl geçti gece dedi. Kapıyı neden örttün dedi. Dilimin ucuyla cevap verdim. Sızmışım artık 🫩
Sadece peynir yoğurt yiyorum. Süt sevmem bile. Ama onlar da etki ediyorsa keseyim
Kızlar benim göğüslerim bi anda söndü resmen bomboş kaldı sütüm kesilmiş gibi aynı napabilirim ben şimdi panik halindeyim
Bebeğim hastanede iken benim göğüslerim acayip sis ve sertti. İki gündür beraberiz, yumuşak ve sönük. Ama sıkıyorum süt var.
Kızlar sezaryenden sonra lamasız ne zaman tuvalete çıkabildiniz zeytinyağı içtim kayısı yedim ama yinede olmadı bugün 3.gün
İlk doğumda aynı günün gecesi, bu doğumda ertesi gün akşam gazla beraber WC ye çıktım

Sezaryende özellikle kabız olmaktan Allah korusun, henüz yeni yara yerleri. Dikişlere bi zarar gelebilir.

Dr taburcu reçetesine bi ilaç yazmış. Kabızlık hissedersen iç dedi.

Ah canım benim
Elle sağımda sıcak uygulama iyi gelmişti bana. Isıtılmış bi havlu yada sıcak su torbasıyla bi 5-10 dk göğsüne kompres yapabilirsin. Kanallar yumuşasın, açılsın.

O kadar özledim ki tek bir gün kaldı o günde çektiğim fotoğraflara bakıp duruyorum
söylediklerinizi yapıyorum umarım biran önce artar sütüm
Sağol Laydcim hemen sıcak su torbası doldurdum verdim göğüslerimin üstüne
Hadi inşallah bunlar işe yarar bebeğime sütümü gönderebilirim
Annesinden mahrum şuan bari anne sütünden eksik kalmasın

Teşekkür ederim canım deniyorum her sağmada masaj yapıyorum umarım her denediğim işe yarar kısa sürede
Canım bebeğin nasıl bir gelişme var mı
Bugün göremedim onu haftasonu yasak yarın görmeye gideceğiz inşallah doktordan bilgi alacağız bize herhangi bir bilgi verilmiyor hafta içi gelip bilgi alabilirsiniz denildi
İki gün önce ağır antibiyotik ile başlanmış tedavisine çünkü bütün değerler çok düşük olduğu için bekletip riske atmak istememişler
Yarına güzel haberler alayım inşallah tek duam o

Tez vakitte sağlıcakla kavuşun.Allahım o güzel günü tez getirsin amin…

Biz 37+5 2600 doğduk kuvöze almadılar kilo ile ciğer gelişiminin pek ilgisi yok
Maşallah kuzuya.bana doktor kuvöze alınma rıskının azalması ıcın 3kg gecerse iyi olur demıstı.vede 3 gun daha durursa demıstı ama 37+5te dogdu benımkıde sezeryanla.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin bize inan bende merak ettim arada bakıyorum haber varmı diye canim bu hastane özel mi devlet mi

Ben onu düşünmek istemiyorum kendi sancısıyla gelsin istiyorum o yüzden hiç dillendirmiyorum

ilaçla rahime konuluyormuş o başlatıyormuş

dua edinde kendi sancısıyla gelsin inş müdahale istemiyorum
İnş istediğin gibi, sağlıcakla ve kolaylıkla gelir benim doğumumda açılma ilerlemediği için suni sancı vermişlerdi ve 2 saat içinde doğmuştu. Epidural de olduğu için sancıları hissetmedim o yüzden doğal ve suni sancının farkını söylemeyeceğim
Benim ilk doğumum epiduralliydi bu da öyle olacak inş. Sanırım kasılmaları hissetmek epidural miktarıyla alakalı ben hepsini hissetmiştim ve üç ıkınmada doğmuştu bebek. Doğmasını beklerken bi ara sancıları hissetmeye başlamıştım. Hemşire elime bir kumanda gibi bir şey vermişti dozu az geldi diye, basınca ilacın dozunu artıran. Yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşım var. İlk doğumunda o kumandayı hiç kullanmamış kasılmaları hissetmiştim doğumdan sonra da hemen ayağa kalmıştım dedi. bu doğumunda o kumandayı kullanmış bi kaç kere hem sancıları hiç hissetmedim hem de doğumda sonra beş altı saat bacaklarımın uyuşukluğu geçmedi diye bahsetti. Dediğim gibi ilacın dozu ile alakalı sanırım. Bu arada sancıları sen hissetmesen bile nst de görünüyor ve oradakiler ne zaman ıkınmam gerektiğin söylüyor. Arkadaş ikinci doğumunun daha çabuk ve kolay olduğunu söyledi yani epidural, doğum zorluğunu kasılmayı ve ıkınmayı etkilemiyor demek istediğim

İnşallah güzel haberlerle gelirsin bize inan bende merak ettim arada bakıyorum haber varmı diye canim bu hastane özel mi devlet mi
İnşallah kuzum
Devlet hastanesinde doğumum oldu canım orada alındı yoğun bakıma ama akşamına ambulans ile özel hastaneye kaldırdılar diğer hastane yetersiz kalmış cihaz ve küvez bakımından dolayı

Tesekkur ederim

İnanıyorum çok güzel haberler ile yavrun karşılayacak seni

Kızlar tüm gün temizlik yapmaktan girmeye fırsat bulamadım. İki gecedir sabah 5 e kadar kasılmalarim oluyor ama sonrasında duruyor. Düzene girip sanciya donusmedigi için hastaneye gitmedim. Gün içerisinde de kasılmalar devam etti. Yarın sabah hastaneye yatış yapacaz. Dua eder dua isterim. Dualarinizda bize de yer verin

Canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim yarın süreci bizede haber ver dualarım seninle

Kızlar benim kız öğleden sonra 4 ten beri uyku modunda uyandırmaya çalışıp saat başı ya da 2 saatte bir 10 15 dk emzirdim ama yok uyandıramıyorum sarılığı mı arttı acaba ya yarın sabah sağlık ocağına götüreceğim

Ay ben kendimi kendime bıraksam eşim bırakıyormu sürekli tepemde hadi yürüyüş hadi spor hadi dogdu doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…