- 24 Temmuz 2024
- 2.036
- 6.069
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.301
Bebek kaç kgGecen hafta devletten kaçtık özele gittik. Bu hafta da kaçsam da degisen bişi olmicak gibi bu sancılar tek başına yeterli olmayacak. Belki doktorun dediği gibi bebek iri olduğu için ilerleyemiyordur
Benim psikolojim iyi gibi ama herkese uzağız gelen giden yok annem yanımda eşim babalık izninde kaynanam daha gelmedi o gelince lohusa gibi olabilirimDoğum yapan canlar lohusa psikolojisi diye bir şey var mı gerçekten. Psikolojileriniz ne alemde ?
Evt özele gidecem.Karar senin artık sonuna geldim bacım yarın da özele mi gidiceksin
Rabbim yardımcın olsun su gibi geçsinBenim oğlumda bir değişiklik olmamıştı ama benim desteğim vardı canım uyumayınca biraz verip dinlendim vs o çok önemli o yüzden gelen destek varsa kimse geri çevirmesin
Bakalım bu oğlumda ne olacağım bilmiyorum
Yarın sabah sezeryana gireceğim ve evdeki 20 aylık miniğim bırakıp gideceğim için çok duygusalım ya
Geçen hafta 3800 dü. Şimdi 4 olmuştur diye düşünüyorumBebek kaç kg
Hey maşallah canım ya küçük tosuncukGeçen hafta 3800 dü. Şimdi 4 olmuştur diye düşünüyorum
İnşallah sağlıkla kolaylıkla güzellikle doğumun gerçekleşir sanada bebeğinede duaciyimKızlar yarın sabah öğleden önce sezaryen ameliyatı olacağım.
Hiç uykum yok heyecandan
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız miniğimizi
Sağlıcakla mutlulukla kucağıniza alın inşallah. Bende yarın doğuma gidecem. Saatlerdir uyumaya çalışıyorum ama heyecandan korkudan uyuyamıyorumKızlar yarın sabah öğleden önce sezaryen ameliyatı olacağım.
Hiç uykum yok heyecandan
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız miniğimizi
Sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğiniziKızlar öğlen 1 de nişan geldi saat 4e kadar sancı çektim. Aralığı sıklaşınca hastaneye gittim. Hastanede 5cm açıklık ve sancı ile aldılar. İlk doğumum da normaldi şükür buda normal oldu. Saat 19.15de kuzum doğdu. 3.510 kg 51cm ile. Son kontrolde doktor kilosu için 3020 demişti. Darısı doğum bekleyen herkesin başına.
Sanırım bizimkinde de sarılık varKızlar benim kız öğleden sonra 4 ten beri uyku modunda uyandırmaya çalışıp saat başı ya da 2 saatte bir 10 15 dk emzirdim ama yok uyandıramıyorum sarılığı mı arttı acaba yayarın sabah sağlık ocağına götüreceğim
42 olacaz artık kilosuHey maşallah canım ya küçük tosuncuk
42 olduk teyzesi artıkHey maşallah canım ya küçük tosuncuk
Rabbim şifasını versin ya Şafi adının hürmetine. İnşallah hastaneye gerek kalmadan toparlanır.Sanırım bizimkinde de sarılık var
Gözünün akı sararmış. Bazen yürüne bakınca da tenini sarımtrak görüyorum. 1.5 gündür beraberiz. Bu işi nasıl becerdik acaba ?
Düzeliyor sonra yine oluyor. Yarın asm ye topuk kanı için gideceğiz. Olmasa oradan hastaneye gideriz.
Bakalım bu gece nasıl sabah olacak?
Bebiş hareket ettikçe bende de vajinada yanma oluyor sebebini bilemiyorum bu durum normal mi acaba enfeksiyon mu diye düşünüyorum 1 aydır bu şekilde canım sende de böyle uzun süredir var mıydıTemizlikten sonra Oturma banyosu yaptım sonra bir güzel keselenip banyomu da yaptım. Bebek çoooook aşırı hareketli canımı acıtıyor. İlk defa bu denli hareketli. Yoğun akıntım var beyaz kıvamlı. Kasılmalar devam ediyor. Baskı ve hareket ettikçe vajinada çok şiddetli yanma oluyor. Yarın 41 haftayı bitiriyoruz sanırım. Annem halen bekleme taraftarı bekleyelim diyor.
Canım senin de gözünaydın bu arada bebişini kucağına aldınSanırım bizimkinde de sarılık var
Gözünün akı sararmış. Bazen yürüne bakınca da tenini sarımtrak görüyorum. 1.5 gündür beraberiz. Bu işi nasıl becerdik acaba ?
Düzeliyor sonra yine oluyor. Yarın asm ye topuk kanı için gideceğiz. Olmasa oradan hastaneye gideriz.
Bakalım bu gece nasıl sabah olacak?
Hayır uzun süredir değil 39 haftadan bu yana var ama bu hafta çok şiddetlendi. İdrar yaparken yanma koku ve akıntı varsa belki enfeksiyon olabilir senin. Rahatsız edici değilse kötü koku kaşıntı yoksa doğuma yakinlastikca oluyorBebiş hareket ettikçe bende de vajinada yanma oluyor sebebini bilemiyorum bu durum normal mi acaba enfeksiyon mu diye düşünüyorum 1 aydır bu şekilde canım sende de böyle uzun süredir var mıydı
Evet evet idrar kültürüm daha çıkmadı ama testte biraz enfeksiyon vardı ilaç kullandım ama hala devam ediyor akıntıda da koku kaşıntı vs yok resmen yanma hissi idrarım az da olsa varsa daha çok oluyor bilemedim ben de şuan erken doğum riskim de yok ama bilemiyorumHayır uzun süredir değil 39 haftadan bu yana var ama bu hafta çok şiddetlendi. İdrar yaparken yanma koku ve akıntı varsa belki enfeksiyon olabilir senin. Rahatsız edici değilse kötü koku kaşıntı yoksa doğuma yakinlastikca oluyor
Anaam yarın sabah mı hadi bakalım güzel bir doğum hikayesi geçirirsin inşallahBenim oğlumda bir değişiklik olmamıştı ama benim desteğim vardı canım uyumayınca biraz verip dinlendim vs o çok önemli o yüzden gelen destek varsa kimse geri çevirmesin
Bakalım bu oğlumda ne olacağım bilmiyorum
Yarın sabah sezeryana gireceğim ve evdeki 20 aylık miniğim bırakıp gideceğim için çok duygusalım ya
Oyy maşallah ne güzel atlattın darısı bize inşallahKızlar öğlen 1 de nişan geldi saat 4e kadar sancı çektim. Aralığı sıklaşınca hastaneye gittim. Hastanede 5cm açıklık ve sancı ile aldılar. İlk doğumum da normaldi şükür buda normal oldu. Saat 19.15de kuzum doğdu. 3.510 kg 51cm ile. Son kontrolde doktor kilosu için 3020 demişti. Darısı doğum bekleyen herkesin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?