- 7 Aralık 2015
- 923
- 2.690
- 113
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.241
İnşallah kendiliğinden gelir Canim benim birbirimize dua edelimBen onu düşünmek istemiyorum kendi sancısıyla gelsin istiyorum o yüzden hiç dillendirmiyorum
ilaçla rahime konuluyormuş o başlatıyormuş
dua edinde kendi sancısıyla gelsin inş müdahale istemiyorum
Bende epidurali merak ediyorum doğum ücretine dahiil mi acaba epiduralDogum ücretine dahil mi bilgin varmı
Ay ben onuda soraym salı gününe dogurmazsamİnşallah kendiliğinden gelir Canim benim birbirimize dua edelim
Bende epidurali merak ediyorum doğum ücretine dahiil mi acaba epidural
Belden aşağı uyusuyosun galiba hiç hissetmiyorsun ama benim epiduralle ilgili çok kafam karışık kasılma ve sancı hissetmezken nasil ikinicaz bide bele koca bı iğne girme olayı biraz korkutuyo açıkçasıAy ben onuda soraym salı gününe dogurmazsamepidural fazla agrı hissetmiyorsun dimi
Epidural olan vardı grupta görürse yazsın lütfenBelden aşağı uyusuyosun galiba hiç hissetmiyorsun ama benim epiduralle ilgili çok kafam karışık kasılma ve sancı hissetmezken nasil ikinicaz bide bele koca bı iğne girme olayı biraz korkutuyo açıkçası
Evet bı bilgilendirme alırızEpidural olan vardı grupta görürse yazsın lütfen
Canım çişli bez say. Doktor kakalı sayısı değil çişli bezi önemsiyoruz dedi günde 5 tane iyi beslendi demekmiş. Bir sonraki emzirmeyi son emdiği memeden başlat solla bıraktıysa solla başlat ki kalan süt yağlı kilo yapan süt. İlk sğt sulu daha az besleyiciBiz seninle benzer şeyler yaşıyoruz. Benim oğluşun kilo kaybınıda beğenmedi doktorlar çok buldular aslında artışa geçti ama hala doğum kilosunun üstüne çıkmadı diye kontrolleri devam ettiriyorlar. Ayrıca sütümde aynı tarif ettiğin gibi. Bugn malt içeceği ve süt çayı aldım. Düne kadar çocuk emmesede ağzına süt aktığı için sadcee yutmak zorunda kaldığo için bugn yumuşak meme olunca emmeye çabalamk istemiyo sinirleniyo. Sütüm varmı var. Çocuk kilo almıyo bana sinir basıyo herşey yolunda gitmiyo gibi. Günde 5-6 bez net kakalı bezimiz var. Doymasa yapmaz diye düşünüyorum. Kafam çorba resmen. Bi sıkıntı bitip biri başlıyo sanki. Zaten göğüs ucumunda biri yara ekstra canım acıyo. Bugn emzirdikten sonra sağdım bu arada 40 ml civarı çıktı demekki süt var göğüs yumuşak olsada diye bi nebze rahatladım. Kızlar terbiye oluyo yazmışlar inş öyledir. Bide acaba bnm bebenin metabolizmamı hızlı? Çok bez kirletiyo gibi geliyo bana. Sizlerde durumlar nasıl?
Hiç haberim yok olsunda istemiyorum kendisi gelsin istiyorumDogum ücretine dahil mi bilgin varmı
Onu değil diye biliyorum epidural dahil değil galibaİnşallah kendiliğinden gelir Canim benim birbirimize dua edelim
Bende epidurali merak ediyorum doğum ücretine dahiil mi acaba epidural
Canım önce havluyu sıcak suya batırıp sık, göğsüne koy 5 dk. Elektrikli pompa masaj modunu aç 2-3 dk. Sonra sağım modunu aç sağarken bir yandan da ellerinle masaj yap sert kısımları ittir uca doğru. Memelerin tamamen boşalıp yumuşayacak. Sonra buz kompres yap en son.Kızlar biliyorsunuz bebeğim yoğun bakımda ona süt sağıp göndermek zorundayım
Manuel pompa ile yaptım ama bir işe yaramadı şimdi elektrikli süt sağma cihazına geçtim fakat yine de çok az miktarda çıkıyor süt dinlenmeye çalışıyorum uyuma su süt vs bir sürü şey yiyorum süt olsun diye ama gün içerisinde sağım sadece 30 ml var yok
Ama göğüslerim çok sert taş gibi sanki içerisinde varda gelmiyor
Ne yapabilirim şimdi daha fazla gelmesi için
Ay ben onuda soraym salı gününe dogurmazsamepidural fazla agrı hissetmiyorsun dimi
Belden aşağı uyusuyosun galiba hiç hissetmiyorsun ama benim epiduralle ilgili çok kafam karışık kasılma ve sancı hissetmezken nasil ikinicaz bide bele koca bı iğne girme olayı biraz korkutuyo açıkçası
Epidural anestezinin yapılış anında ben hiçbir ağrı hissetmemiştim kolunuzdan damar yolu açılıyor gibi düşünebilirsiniz. Hatta bazen damar yolu daha çok acıtıyor yapan kişiye mi bağlı bilmiyorum ama iğne girişini bile hissetmemiştim ağrısızdıEpidural olan vardı grupta görürse yazsın lütfen
Peki epidural ücreti ekstra mi oluyorEpidural anestezinin yapılış anında ben hiçbir ağrı hissetmemiştim kolunuzdan damar yolu açılıyor gibi düşünebilirsiniz. Hatta bazen damar yolu daha çok acıtıyor yapan kişiye mi bağlı bilmiyorum ama iğne girişini bile hissetmemiştim ağrısızdı
Onu hatırlamıyorum maalesef 5 sene önceydiPeki epidural ücreti ekstra mi oluyor
Peki önerir misiniz size kaç cm açıklıkta yapılmıştı doğum anında ıkınma nasıl oluyor biraz aydınlatır mısınızEpidural anestezinin yapılış anında ben hiçbir ağrı hissetmemiştim kolunuzdan damar yolu açılıyor gibi düşünebilirsiniz. Hatta bazen damar yolu daha çok acıtıyor yapan kişiye mi bağlı bilmiyorum ama iğne girişini bile hissetmemiştim ağrısızdı
Pardon yanlış bilgi verdimPeki önerir misiniz size kaç cm açıklıkta yapılmıştı doğum anında ıkınma nasıl oluyor biraz aydınlatır mısınız
Senin bebişte erkekti diye biliyorum tatlımHiç haberim yok olsunda istemiyorum kendisi gelsin istiyorum
Ben seni aydınlatayım guzumPeki önerir misiniz size kaç cm açıklıkta yapılmıştı doğum anında ıkınma nasıl oluyor biraz aydınlatır mısınız
Evet ama benimki biraz iri diye ben beklemek istemiyorum yoksa beklerdimSenin bebişte erkekti diye biliyorum tatlım
Çogu herkesin bana dedigi 1 hafta 10 günün var daha diyorlar cogunluk erkek bebek geç geliyormuş cuma günü doktorum bana 2 haftan daha var endişe etme dedi cuma günü de 39+2ydim yani o yüzden sabırla bekleyelim bebek dogumuda gelişi de kendi belirliyor
doğumun süresini uzatıyormuş evet ama ben ağrı hissetmedikten sonra ne önemi var kiBen seni aydınlatayım guzumbelirli bir açılmadan sonra epidural olma şansın var ama açılma çoksa epidural yapmıyor dogum basladı diye anladıgım kadarıyla 4-5cm de yapılıyor. Cok konforlu bir dogum oldugunu araştırdım. Tercih eden çok fazla ama benim doktor neden önermediacaba bir anda sancıları kesiyormus epidural herkes memnun anladıgım kadarıyla
Uzasın en fazla 7-8saat ben kabulümEvet ama benimki biraz iri diye ben beklemek istemiyorum yoksa beklerdim
doğumun süresini uzatıyormuş evet ama ben ağrı hissetmedikten sonra ne önemi var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?