2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Benim psikolojim iyi gibi ama herkese uzağız gelen giden yok annem yanımda eşim babalık izninde kaynanam daha gelmedi o gelince lohusa gibi olabilirim
Ahahah bende acaba sadece annem gelse bi de eşim olsa rahat mı olurum ki diye düşünüyordum demek çevreyle de etkisi var
Hayırlı uğurlu olsunnn Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Grubumuz yarılandı resmennnn. Bir bir dökülüyoruz
Kızlar merhaba bugün regl sancısı ile uyandım sizde de var mı erken doğum riskim var karnım hep sert gece hep sert gündüz normale dönüyor
Canın benim de geceleri çok kötü geçiyor gündüzleri daha iyi oluyorum geceye nispeten bence normal sanırım
Eki Görüntüle 3614238 kızlar dün Nstye gittim sancılarım çıktı 36+3 çok korkuyorum erken gelicek diye benim haftamda olup sancısı oluyo normal zamanını beklyen var mı ?
Canım bende de 36. Haftada aynı böyle sancı çıkmıştı bir daha çekelim dediler. O arada bol su içtim tekrar çektiler bi tane sancı çıktı sadece. Önemli değil diyip eve gönderdiler

Kızlar doğum gecesi yanınızda eşiniz mi kalacak yoksa anne veya kayınvalideniz mi? Benim eşim kalacak dün kayınvalidem diyor ki o kalıp ne yapacak ya annen ya ben kalırım diyor. Ben de çocuğu doğmuş eve gidip uyuyacak mı dedim. Kayınpederim ne yapacak eve gidip uyumayıp dedi hahaahhahah. Bana mı tuhaf geliyor bir tek anlamadım. Tabiki annemin yanımda kalması gibi olamaz ama çocuğun doğduğu gece eşin eve gitmesi hak mı yani bu çocuğu tek başıma mı yaptım. Öğrenecek. Dikişlerim olursa yardım etmeyi de öğrenecek haksız mıyım

Eki Görüntüle 3614238 kızlar dün Nstye gittim sancılarım çıktı 36+3 çok korkuyorum erken gelicek diye benim haftamda olup sancısı oluyo normal zamanını beklyen var mı ?
Korkma canım biz 34lerde ne sancılar gördük korktuk bugün 39. Haftaya girdim hala yerinde duruyor çocuğum arada öyle bi korkutuyor biz buradayız diyorlar

Canım ikisi olsa iyi olur. Eşinde destek olur ama deneyimli biri senin yükünü hafifletir. Annen olursa sen daha rahat edersin. Doğumdan sonra değişik bir psikoloji oluyor. Tabi tercih senin

Ben olsam kaynana veya anneyi isterim çünkü bebeğim ilk olacak ben bi şey bilmiyorum eşimde aynı eşim geceye kadar durur gider büyük ihtimalle

Benimde 35. Haftada çıktı hatta yatış verelim dediler şu an 38 artı 5 im sancı yok

Bugun dogumu olan arkadaslar kolaylikla , saglikla bebeklerinize kavusun insallah

Vaalbara canim hoosgeldin sensiz buralar pek hareketsiz kaldi

Dogum yapan arkadaslarim kanamaniz ne durumda ? Benim bir gun nerdeyse hic gelmiyor. Ertesi gun sular seller
Birde kilolar ne durumda 52 yle girdim doguma suan 46 ya dusmusum
Buralarda durmaliyim artik daha vermeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…