- 9 Mart 2021
- 801
- 1.636
- 63
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.341
Evet doğsun poposuna vurucam onunkorkma canım sancılar düzenli olmadıkça sıkıntı yok. nişan bile geldikten sonra 2-3 gün bekleyen kızlar oldu. düzensiz sancımız oldu geçti çocuğumuz daha doğurmadık. eşekler heyecan vermeyi seviyor…..
AhahahBenim psikolojim iyi gibi ama herkese uzağız gelen giden yok annem yanımda eşim babalık izninde kaynanam daha gelmedi o gelince lohusa gibi olabilirim
Hayırlı uğurlu olsunnn Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Grubumuz yarılandı resmennnn. Bir bir dökülüyoruzKızlar öğlen 1 de nişan geldi saat 4e kadar sancı çektim. Aralığı sıklaşınca hastaneye gittim. Hastanede 5cm açıklık ve sancı ile aldılar. İlk doğumum da normaldi şükür buda normal oldu. Saat 19.15de kuzum doğdu. 3.510 kg 51cm ile. Son kontrolde doktor kilosu için 3020 demişti. Darısı doğum bekleyen herkesin başına.
Canın benim de geceleri çok kötü geçiyor gündüzleri daha iyi oluyorum geceye nispeten bence normal sanırımKızlar merhaba bugün regl sancısı ile uyandım sizde de var mı erken doğum riskim var karnım hep sert gece hep sert gündüz normale dönüyor
Canım bende de 36. Haftada aynı böyle sancı çıkmıştı bir daha çekelim dediler. O arada bol su içtim tekrar çektiler bi tane sancı çıktı sadece. Önemli değil diyip eve gönderdilerEki Görüntüle 3614238 kızlar dün Nstye gittim sancılarım çıktı 36+3 çok korkuyorum erken gelicek diye benim haftamda olup sancısı oluyo normal zamanını beklyen var mı ?
Çok var canım sakin olEki Görüntüle 3614238 kızlar dün Nstye gittim sancılarım çıktı 36+3 çok korkuyorum erken gelicek diye benim haftamda olup sancısı oluyo normal zamanını beklyen var mı ?
Bu ben akşam ve gece var sabah yokBu aralar her akşam sancım başlıyor benim de sabaha bir şey kalmıyor. Şimdi de iki saattir yarım saatte bir gelen sancılarım var bakalım sabaha ne olacak
Bu ben akşam ve gece var sabah yok
Korkma canım biz 34lerde ne sancılar gördük korktuk bugün 39. Haftaya girdim hala yerinde duruyor çocuğum arada öyle bi korkutuyor biz buradayız diyorlarEki Görüntüle 3614238 kızlar dün Nstye gittim sancılarım çıktı 36+3 çok korkuyorum erken gelicek diye benim haftamda olup sancısı oluyo normal zamanını beklyen var mı ?
Canım ikisi olsa iyi olur. Eşinde destek olur ama deneyimli biri senin yükünü hafifletir. Annen olursa sen daha rahat edersin. Doğumdan sonra değişik bir psikoloji oluyor. Tabi tercih seninKızlar doğum gecesi yanınızda eşiniz mi kalacak yoksa anne veya kayınvalideniz mi? Benim eşim kalacak dün kayınvalidem diyor ki o kalıp ne yapacak ya annen ya ben kalırım diyor. Ben de çocuğu doğmuş eve gidip uyuyacak mı dedim. Kayınpederim ne yapacak eve gidip uyumayıp dedi hahaahhahah. Bana mı tuhaf geliyor bir tek anlamadım. Tabiki annemin yanımda kalması gibi olamaz ama çocuğun doğduğu gece eşin eve gitmesi hak mı yani bu çocuğu tek başıma mı yaptım. Öğrenecek. Dikişlerim olursa yardım etmeyi de öğrenecek haksız mıyım
Valla adet olacakmışsın da olamıyormussun gibi bi ağrıMerhaba Allah kolaylaştırsın umarım sağlıkla kucağına alırsın kuzum. Nasıl bir ağrı geliyor ben de 36 haftadayım da merak ettim neye benzetirsin
Ben olsam kaynana veya anneyi isterim çünkü bebeğim ilk olacak ben bi şey bilmiyorum eşimde aynı eşim geceye kadar durur gider büyük ihtimalleKızlar doğum gecesi yanınızda eşiniz mi kalacak yoksa anne veya kayınvalideniz mi? Benim eşim kalacak dün kayınvalidem diyor ki o kalıp ne yapacak ya annen ya ben kalırım diyor. Ben de çocuğu doğmuş eve gidip uyuyacak mı dedim. Kayınpederim ne yapacak eve gidip uyumayıp dedi hahaahhahah. Bana mı tuhaf geliyor bir tek anlamadım. Tabiki annemin yanımda kalması gibi olamaz ama çocuğun doğduğu gece eşin eve gitmesi hak mı yani bu çocuğu tek başıma mı yaptım. Öğrenecek. Dikişlerim olursa yardım etmeyi de öğrenecek haksız mıyım
HoşgeldinnnnnnnnnnnBen geldimmm, dogurmadim size dönene kadar bekledim
Hoş buldummHoşgeldinnnnnnnnnnn
Güüü naay dınnn Allahım bu gece doğurayım inş amin
Benimde 35. Haftada çıktı hatta yatış verelim dediler şu an 38 artı 5 im sancı yokAhahahbende acaba sadece annem gelse bi de eşim olsa rahat mı olurum ki diye düşünüyordum demek çevreyle de etkisi var
Hayırlı uğurlu olsunnn Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Grubumuz yarılandı resmennnn. Bir bir dökülüyoruz
Canın benim de geceleri çok kötü geçiyor gündüzleri daha iyi oluyorum geceye nispeten bence normal sanırım
Canım bende de 36. Haftada aynı böyle sancı çıkmıştı bir daha çekelim dediler. O arada bol su içtim tekrar çektiler bi tane sancı çıktı sadece. Önemli değil diyip eve gönderdiler
Neler yaptın nasılsın bakalım anlat neden ceza aldınHoş buldumm
Rabbim yardımcın olsun bize de haber ver iniAllah su gibi geçsinGünaydın kızlar biz yatış yaptik dua edin bebeğin kordonu da boynuna dolanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?