2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bizim ortak kararımız kimse kalmasın yanımızda keza eşimde zaten kalmak istiyor hem ten teması kurar vs diye düşündük açıkcası benim yanımda eşim olunca kimseye ihtiyacım kalmıyor

Neler yaptın nasılsın bakalım anlat neden ceza aldın
Yorum silmisim diye almışım ne yapayım temizlik ütü, pasta börek, bol yürüyüş spor, rutin devam ettim, bugün de kontrole gideceğim, Çarşamba kilo-su fazla sezeryane dönersin bikac gune kadar gelmezse demişti, ikinci bı görüş için gideceğim, hem alternatifim var mı onu soracağım, aynı bildiğiniz gibiyim yani çok sayfa birikmiş bitiremedim doğuran falan var mı millet ne alemde, sen nasılsın bakalim

Sağolasın canım benim sen nasılsın ne durumdasın, kimler doğuruyor, çok sayfa birikmiş daha bitiremedim ne olup bitiyor uzak kaldım

Kilon mu var kız senin biraz büyüsün beben senin kilonu geçecek zaten bu nasıl kilo (maşallah )

Kilo ne kadar bebeğin

Eşin ne diyor bu duruma, destekleyiciyse gayet rahat olursun, kv.de falan olunca bı rahatsizlik hissedersin de eş yani daha rahat olursun sanki, hele kv.den kusur gozetiyorsa çok sıkıntı, KV.m bana doğumda değil ama bir ara vücuduna bakmadan da aldık ama kusurun yokmuş demişti üzerimi degistirirken çat diye girip, o vakitten sonra daha dikkatliyim onun yanında görsün istemiyorum

Kızlar, gece uyanık kalmakta çoook zorlanıyorum. 2 saate 1 emzirmek için alarm kuruyorum normalde, gece kapatıp uyumuşum çocuk ağlayınca uyandım 3 saat olmuş tam. Bir de emzirirken gözüm kapanıyor düşürürüm diye korkuyorum video falan izliyorum ama daha çok uykumu getiriyor. Çözümü olan var mı neler yapıyorsunuz?

Bacım ne durumdasınız? Bol emzirme gerekirse mama takviyesi ile inşallah kısa sürede atlatır yavrun. Bizimkinin yüzü epey açıldı gözü daha geçmedi ama kilo almaya başlamış atıyor sarılığı

Ya nasılda bildiğim bı sahne... Yorgunluğunu nasıl da hissediyorum.. bı süre daha sabır emzirme aralığını açmaya başlarsın biraz daha rahat edersin o vakte kadar gerekirse yerde oturup emzir pozisyon değiştir sürekli

Ben geldimmm, dogurmadim size dönene kadar bekledim
Hoşgeldin bacım buralar sensiz pek sessizdi
Günaydın kızlar biz yatış yaptik dua edin bebeğin kordonu da boynuna dolanmış.
Canım hiç korkma 3 tur kordonla Doğan bebekler gördüm Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah nasıl başlattılar suni mi aliyosun şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…