- 21 Ekim 2024
- 1.997
- 4.861
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.361
Bizim ortak kararımız kimse kalmasın yanımızda keza eşimde zaten kalmak istiyor hem ten teması kurar vs diye düşündük açıkcası benim yanımda eşim olunca kimseye ihtiyacım kalmıyorKızlar doğum gecesi yanınızda eşiniz mi kalacak yoksa anne veya kayınvalideniz mi? Benim eşim kalacak dün kayınvalidem diyor ki o kalıp ne yapacak ya annen ya ben kalırım diyor. Ben de çocuğu doğmuş eve gidip uyuyacak mı dedim. Kayınpederim ne yapacak eve gidip uyumayıp dedi hahaahhahah. Bana mı tuhaf geliyor bir tek anlamadım. Tabiki annemin yanımda kalması gibi olamaz ama çocuğun doğduğu gece eşin eve gitmesi hak mı yani bu çocuğu tek başıma mı yaptım. Öğrenecek. Dikişlerim olursa yardım etmeyi de öğrenecek haksız mıyım
Yorum silmisim diye almışımNeler yaptın nasılsın bakalım anlat neden ceza aldın
Sağolasın canım benimBugun dogumu olan arkadaslar kolaylikla , saglikla bebeklerinize kavusun insallah
Vaalbara canim hoosgeldin sensiz buralar pek hareketsiz kaldi
Dogum yapan arkadaslarim kanamaniz ne durumda ? Benim bir gun nerdeyse hic gelmiyor. Ertesi gun sular seller
Birde kilolar ne durumda52 yle girdim doguma suan 46 ya dusmusum
Buralarda durmaliyim artik daha vermeyeyim.
Hosgeldin gül yüzlü bacım sensiz buraların hiç tadı yoktuBen geldimmm, dogurmadim size dönene kadar bekledim
Sagolasinn sagolasinn, inanın sizsiz bende çok sıkıldım ceza bitsin diye dk saydımHosgeldin gül yüzlü bacım sensiz buraların hiç tadı yoktu
Kilo ne kadar bebeğinYorum silmisim diye almışımne yapayım temizlik ütü, pasta börek, bol yürüyüş spor, rutin devam ettim, bugün de kontrole gideceğim, Çarşamba kilo-su fazla sezeryane dönersin bikac gune kadar gelmezse demişti, ikinci bı görüş için gideceğim, hem alternatifim var mı onu soracağım, aynı bildiğiniz gibiyim yani çok sayfa birikmiş bitiremedim doğuran falan var mı millet ne alemde, sen nasılsın bakalim
Eşin ne diyor bu duruma, destekleyiciyse gayet rahat olursun, kv.de falan olunca bı rahatsizlik hissedersin de eş yani daha rahat olursun sanki, hele kv.den kusur gozetiyorsa çok sıkıntı, KV.m bana doğumda değil ama bir ara vücuduna bakmadan da aldık ama kusurun yokmuş demişti üzerimi degistirirken çat diye girip, o vakitten sonra daha dikkatliyim onun yanında görsün istemiyorumKızlar doğum gecesi yanınızda eşiniz mi kalacak yoksa anne veya kayınvalideniz mi? Benim eşim kalacak dün kayınvalidem diyor ki o kalıp ne yapacak ya annen ya ben kalırım diyor. Ben de çocuğu doğmuş eve gidip uyuyacak mı dedim. Kayınpederim ne yapacak eve gidip uyumayıp dedi hahaahhahah. Bana mı tuhaf geliyor bir tek anlamadım. Tabiki annemin yanımda kalması gibi olamaz ama çocuğun doğduğu gece eşin eve gitmesi hak mı yani bu çocuğu tek başıma mı yaptım. Öğrenecek. Dikişlerim olursa yardım etmeyi de öğrenecek haksız mıyım
Geçen hafta 3982 grm dediKilo ne kadar bebeğin
Kız bizimkiler şişko maşallahGeçen hafta 3982 grm dedi
Sağlıkla gelsin miniğinKızlar yarın sabah öğleden önce sezaryen ameliyatı olacağım.
Hiç uykum yok heyecandan
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız miniğimizi
Bacım ne durumdasınız? Bol emzirme gerekirse mama takviyesi ile inşallah kısa sürede atlatır yavrun. Bizimkinin yüzü epey açıldı gözü daha geçmedi ama kilo almaya başlamış atıyor sarılığıSanırım bizimkinde de sarılık var
Gözünün akı sararmış. Bazen yürüne bakınca da tenini sarımtrak görüyorum. 1.5 gündür beraberiz. Bu işi nasıl becerdik acaba ?
Düzeliyor sonra yine oluyor. Yarın asm ye topuk kanı için gideceğiz. Olmasa oradan hastaneye gideriz.
Bakalım bu gece nasıl sabah olacak?
Ya nasılda bildiğim bı sahne... Yorgunluğunu nasıl da hissediyorum.. bı süre daha sabır emzirme aralığını açmaya başlarsın biraz daha rahat edersin o vakte kadar gerekirse yerde oturup emzir pozisyon değiştir sürekliKızlar, gece uyanık kalmakta çoook zorlanıyorum. 2 saate 1 emzirmek için alarm kuruyorum normalde, gece kapatıp uyumuşumçocuk ağlayınca uyandım 3 saat olmuş tam. Bir de emzirirken gözüm kapanıyor düşürürüm diye korkuyorum video falan izliyorum ama daha çok uykumu getiriyor. Çözümü olan var mı neler yapıyorsunuz?
Maşallah kuzulara, dogum şeklini degistirirm demese sıkıntı yokta işte bugün göreceğiz bakalım son durum ne olacak, hayırlısı olur inşallahKız bizimkiler şişko maşallahbenimki de 3700 napacagım bilmiyorum
Hoşgeldin bacım buralar sensiz pek sessizdiBen geldimmm, dogurmadim size dönene kadar bekledim
Canım hiç korkma 3 tur kordonla Doğan bebekler gördüm Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah nasıl başlattılar suni mi aliyosun şu andaGünaydın kızlar biz yatış yaptik dua edin bebeğin kordonu da boynuna dolanmış.
Hoşbulduk sağolasın canım benimHoşgeldin bacım buralar sensiz pek sessizdi
Benimki de ilaçla başlatacağım diyorMaşallah kuzulara, dogum şeklini degistirirm demese sıkıntı yokta işte bugün göreceğiz bakalım son durum ne olacak, hayırlısı olur inşallah
Ay hoşgeldinnnn gözümüz yollarda kaldııııııı vaalbaracığımBen geldimmm, dogurmadim size dönene kadar bekledim
Ay canım napıyonHoşgeldin bacım buralar sensiz pek sessizdi
Canım hiç korkma 3 tur kordonla Doğan bebekler gördüm Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah nasıl başlattılar suni mi aliyosun şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?