- 10 Aralık 2017
- 2.086
- 8.096
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.381
Sağlıcakla kavuşursunuz inşallah canım benim, kordonla ilgili videolar izlemiştim, anneye söylemiyorlarmis bir iki tur dolanmayi çok tehlikeli saymiyorlarms, kaç tur dolndigini falan soylediler mi, merak etme sen az kaldı kavuşacaksınız stres yapmaGünaydın kızlar biz yatış yaptik dua edin bebeğin kordonu da boynuna dolanmış.
Benimde başlatır inşallah işte bugün konuşacağız son durumu, 4u geçeceği için risk almam demişti geçen hafta, bende sezeryan istemiyorum belki bı orta yol buluruZBenimki de ilaçla başlatacağım diyor
Sağolasın canım benim gelebildim şükürAy hoşgeldinnnn gözümüz yollarda kaldııııııı vaalbaracığım
Ay ağlayan bebek falan görünce bebisine baktıkça da akıyor muAy bugün sağlık ocağı dönüşü yarım saat kafeye gittik eşimle. Çocuk ağlamaya başladı onun gazını çıkar vs derken bi baktım kıyafetim su gibi olmuş sütüm akmış hepgöğüs pedi olmadan gezemeyeceğiz belli oldu
O kadar haklısın ki. Benim de eşim kalacak. Ki eşimin elinden her şey gelir. Diyorlar ki e bebeğin altının değiştirilmesi lazım olacak sen sezaryenli olacaksın yapamazsın eşin nasıl yapacak ???? Ne demek nasıl yapacak. İlk günden böyle taviz verirsek ohoooKızlar doğum gecesi yanınızda eşiniz mi kalacak yoksa anne veya kayınvalideniz mi? Benim eşim kalacak dün kayınvalidem diyor ki o kalıp ne yapacak ya annen ya ben kalırım diyor. Ben de çocuğu doğmuş eve gidip uyuyacak mı dedim. Kayınpederim ne yapacak eve gidip uyumayıp dedi hahaahhahah. Bana mı tuhaf geliyor bir tek anlamadım. Tabiki annemin yanımda kalması gibi olamaz ama çocuğun doğduğu gece eşin eve gitmesi hak mı yani bu çocuğu tek başıma mı yaptım. Öğrenecek. Dikişlerim olursa yardım etmeyi de öğrenecek haksız mıyım
Eşin ne diyor bu duruma, destekleyiciyse gayet rahat olursun, kv.de falan olunca bı rahatsizlik hissedersin de eş yani daha rahat olursun sanki, hele kv.den kusur gozetiyorsa çok sıkıntı, KV.m bana doğumda değil ama bir ara vücuduna bakmadan da aldık ama kusurun yokmuş demişti üzerimi degistirirken çat diye girip, o vakitten sonra daha dikkatliyim onun yanında görsün istemiyorum
O kadar haklısın ki. Benim de eşim kalacak. Ki eşimin elinden her şey gelir. Diyorlar ki e bebeğin altının değiştirilmesi lazım olacak sen sezaryenli olacaksın yapamazsın eşin nasıl yapacak ???? Ne demek nasıl yapacak. İlk günden böyle taviz verirsek ohooosonuçta bende 50 kere anne olmadım hayatımda. Ben ne kadar bilmiyorsam o da o kadar bilmiyor. Beraber öğreneceğiz diyorum herkese. Hem çocuğun hayattaki ilk gecesi düşünsene. 9 ay boyunca hem benim hem babasının sesini duymuş her gün her gece. İlk gününde de o bağ kurulsun istiyorum.
Allahım kalbine göre versin bize de haber ver bakalım ne diyecek merak ediyorumBenimde başlatır inşallah işte bugün konuşacağız son durumu, 4u geçeceği için risk almam demişti geçen hafta, bende sezeryan istemiyorum belki bı orta yol buluruZ
Sağolasın canım benim gelebildim şükür
Ay ağlayan bebek falan görünce bebisine baktıkça da akıyor mukontrol edilemiyor ya, olmadık yerde akıp gidiyor ped bulundur, ben öyle ilk dışarıda yakalandigimda ağız mendillerini tikmistim, tecrübesizlik tabii
Benim ilk doğumda annem gelmişti ama eşim hastanenin kafesinde ben çıkana kadar bekledi, ev de 15dk falan mesafede yani, arada duş almaya üzerini değiştirmeye bana eşya getirmeye ayrıldı, beş gün kalmıştık, isteyen bir şekilde yapıyor, oğluna kıyamamis kv.deEşim kalmak istiyor tabii bir sıkıntı yok ama bu bakış açıları beni darladı. Niye eve gidip uyusun ki. Kalmak isteyen de zaten her şekilde kalır diye düşünüyorum zaten iki kişiye izin varsa tabii annelerden birinin de olması benim için iyi olur. Annemler mesela ona rağmen gerekirse arabada yatarız gece bekleriz ihtiyacın olursa yukarı çıkarız dediler. Kayınvalidem iyi bi insan ama üç normal doğum geçirmiş ve hep çok zor bir şey olduğunu söyler. Kendi kızını zorla sezaryene ikna etmiş o sancıyı çekmesin diye. Oğlu için gidip uyumayıp napcak demesi hoş olmadı
Aynen öyle illa ki emziremiyor muyuz dünya kadar ebe var bizim için oradalar yardım isterizÖğreneceğiz bir şekilde dediğin gibi biz de bilmiyoruz kuzum onlar da öğrenecek. Anneler olmazsa hemşireler var orda ne için duruyorlar doğum katı sonuçta annelerden daha tecrübelilerdir onlar
Hoşgeldinnnn niye bamlanıyosun bamlanma yokk hadi bakalımHoş buldumm
Aman biriyle polemiğe girmeyeyim diye yorumumu silmistim, ban yemeyeyim diye bu seferde sildigim icin yemişimHoşgeldinnnn niye bamlanıyosun bamlanma yokk hadi bakalım
Canım iyi senin yine 34+3 te benim sancım vardı şu an gitsem hala çıkar 35 haftaya yeni girdik ciğer geliştirici oldum bekliyorum yorma kendini dedi ben keşke 36 yı tamamlasam diye bekliyorum umarım ikimizde tamamlarız güzelce vakştlerimiziEki Görüntüle 3614238 kızlar dün Nstye gittim sancılarım çıktı 36+3 çok korkuyorum erken gelicek diye benim haftamda olup sancısı oluyo normal zamanını beklyen var mı ?
Amin inşallah. Alttan ip seklinde birşey yerleştirdiler. Açılmam halen aynıymış 2 cm bir aydır aynı hiç ilerlememis. Ağrı vs yok. Bakalım nolcak.Hoşgeldin bacım buralar sensiz pek sessizdi
Canım hiç korkma 3 tur kordonla Doğan bebekler gördüm Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah nasıl başlattılar suni mi aliyosun şu anda
Zaten hemen sancılandığın gibi gelmiyor bebek vücut doğuma hazırlıyor kendini bu 1 hafta sonra da olabilir 3 hafta sonrada onun için şu gelmesi veya nişan gelmesini takip edebilirsin sancı 36 da bence çok normalEki Görüntüle 3614238 kızlar dün Nstye gittim sancılarım çıktı 36+3 çok korkuyorum erken gelicek diye benim haftamda olup sancısı oluyo normal zamanını beklyen var mı ?
Amin inşallah. Sormadım kaç tur diye. Kan akımı iyi dedi. Bu gidişle yarını bulur mu bilmiyorum bir saattir alttan ip gibi birşey yerleştirdiler. Ama hiç sancım falan yokSağlıcakla kavuşursunuz inşallah canım benim, kordonla ilgili videolar izlemiştim, anneye söylemiyorlarmis bir iki tur dolanmayi çok tehlikeli saymiyorlarms, kaç tur dolndigini falan soylediler mi, merak etme sen az kaldı kavuşacaksınız stres yapma
Allahın hayırlısıyla bir 36 ya geçseydim 10 gün beklesin diye bekliyorum sen ciğer geliştirici olmuş muydun 15 gün sonra gelirse prematüre olarak geçmeyecek ama 15 gün bekler mi bilmiyorumAhahahbende acaba sadece annem gelse bi de eşim olsa rahat mı olurum ki diye düşünüyordum demek çevreyle de etkisi var
Hayırlı uğurlu olsunnn Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Grubumuz yarılandı resmennnn. Bir bir dökülüyoruz
Canın benim de geceleri çok kötü geçiyor gündüzleri daha iyi oluyorum geceye nispeten bence normal sanırım
Canım bende de 36. Haftada aynı böyle sancı çıkmıştı bir daha çekelim dediler. O arada bol su içtim tekrar çektiler bi tane sancı çıktı sadece. Önemli değil diyip eve gönderdiler
Canım sende Nidilat kullanıyordun değil mi?Allahın hayırlısıyla bir 36 ya geçseydim 10 gün beklesin diye bekliyorum sen ciğer geliştirici olmuş muydun 15 gün sonra gelirse prematüre olarak geçmeyecek ama 15 gün bekler mi bilmiyorum
İyi bacım sıcaklardan bayiliyom bı oyana bı bu yana sen napiyosunAy canım napıyon
Gelir bacım yavaş isliyodur biraz bebeğin iyi şükür yaAmin inşallah. Sormadım kaç tur diye. Kan akımı iyi dedi. Bu gidişle yarını bulur mu bilmiyorum bir saattir alttan ip gibi birşey yerleştirdiler. Ama hiç sancım falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?