- 26 Mayıs 2025
- 52
- 103
- 8
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.401
Canım benim de 29+ 4 ilk sancılarım çıktı 100lere kadar vuran 2 gün yattım 2 doz ciğer geliştirici oldum. Çok şükür durdu. Nidilat ve progestanla taburcu oldum. Geçen hafta nidilat yetmemeye başladı adalata geçtim o da yan etki çok yaptı . Doktorum bırak kullanma dedi. İşte 2 doz içmedim sancılarım çıktı. Doktorum tatilde olmasaydı başlatmazdı sanırım şimdi tekrar günde 3 kez nidilata başladım. Demem o ki Nidilat candırCanım iyi senin yine 34+3 te benim sancım vardı şu an gitsem hala çıkar 35 haftaya yeni girdik ciğer geliştirici oldum bekliyorum yorma kendini dedi ben keşke 36 yı tamamlasam diye bekliyorum umarım ikimizde tamamlarız güzelce vakştlerimizi
Nasıl nasıl ohaa yanlış mı okudum diye tekrar baktım kusur var mı diye meraktan üstüne bakıp bi de bunu söyledi mi? Kocanın bakması yetmiyor galibaEşin ne diyor bu duruma, destekleyiciyse gayet rahat olursun, kv.de falan olunca bı rahatsizlik hissedersin de eş yani daha rahat olursun sanki, hele kv.den kusur gozetiyorsa çok sıkıntı, KV.m bana doğumda değil ama bir ara vücuduna bakmadan da aldık ama kusurun yokmuş demişti üzerimi degistirirken çat diye girip, o vakitten sonra daha dikkatliyim onun yanında görsün istemiyorum
Kesinlikle haklısın ben her halükarda babaların kalması taraftarıyım bebek bakımına dahil olsunlar biz de sıfırdan öğreniyoruz onlar da öğrensin. Çocukla bağ kurmalarına sahiplenmelerine çok faydası oluyor sonuçta biz karnımızda canımızda büyütüyoruz aylarca onlar ise dünyaya gelince yakın bir bağ kurabiliyorlar bence fırsat verilse babalar da çok güzel her seyi becerirler.Kızlar doğum gecesi yanınızda eşiniz mi kalacak yoksa anne veya kayınvalideniz mi? Benim eşim kalacak dün kayınvalidem diyor ki o kalıp ne yapacak ya annen ya ben kalırım diyor. Ben de çocuğu doğmuş eve gidip uyuyacak mı dedim. Kayınpederim ne yapacak eve gidip uyumayıp dedi hahaahhahah. Bana mı tuhaf geliyor bir tek anlamadım. Tabiki annemin yanımda kalması gibi olamaz ama çocuğun doğduğu gece eşin eve gitmesi hak mı yani bu çocuğu tek başıma mı yaptım. Öğrenecek. Dikişlerim olursa yardım etmeyi de öğrenecek haksız mıyım
Ay benden de 5 6 kilo gitmiş sadece daha çok beklerdimBugun dogumu olan arkadaslar kolaylikla , saglikla bebeklerinize kavusun insallah
Vaalbara canim hoosgeldin sensiz buralar pek hareketsiz kaldi
Dogum yapan arkadaslarim kanamaniz ne durumda ? Benim bir gun nerdeyse hic gelmiyor. Ertesi gun sular seller
Birde kilolar ne durumda52 yle girdim doguma suan 46 ya dusmusum
Buralarda durmaliyim artik daha vermeyeyim.
Ben de 2 saatte uyanıyordum da bazen 3 saati de buluyor emzirirken kafam düşüyor hep ya emzirip eşime veriyorum gaz diye anında uyumaya geri dönüyormuşum öyle diyor eşimKızlar, gece uyanık kalmakta çoook zorlanıyorum. 2 saate 1 emzirmek için alarm kuruyorum normalde, gece kapatıp uyumuşumçocuk ağlayınca uyandım 3 saat olmuş tam. Bir de emzirirken gözüm kapanıyor düşürürüm diye korkuyorum video falan izliyorum ama daha çok uykumu getiriyor. Çözümü olan var mı neler yapıyorsunuz?
Nasıl nasıl ohaa yanlış mı okudum diye tekrar baktım kusur var mı diye meraktan üstüne bakıp bi de bunu söyledi mi? Kocanın bakması yetmiyor galibaEşin ne diyor bu duruma, destekleyiciyse gayet rahat olursun, kv.de falan olunca bı rahatsizlik hissedersin de eş yani daha rahat olursun sanki, hele kv.den kusur gozetiyorsa çok sıkıntı, KV.m bana doğumda değil ama bir ara vücuduna bakmadan da aldık ama kusurun yokmuş demişti üzerimi degistirirken çat diye girip, o vakitten sonra daha dikkatliyim onun yanında görsün istemiyorum
Burda yorum silebiliyor muyuz ki ben onu becerememiştim bi keresinde yanlış yazmıştım sileyim dedim olmadıAman biriyle polemiğe girmeyeyim diye yorumumu silmistim, ban yemeyeyim diye bu seferde sildigim icin yemişim
Hosbuldummm
Yok canım oğlunun göz zevki bozulmasınNasıl nasıl ohaa yanlış mı okudum diye tekrar baktım kusur var mı diye meraktan üstüne bakıp bi de bunu söyledi mi? Kocanın bakması yetmiyor galiba
Yorumu silip nokta koymuştum hepten silinmiyorBurda yorum silebiliyor muyuz ki ben onu becerememiştim bi keresinde yanlış yazmıştım sileyim dedim olmadıkv de hataya yer yok kurallar sert
Canım sende Nidilat kullanıyordun değil mi?
Ben kesince geldi sancılarım merak etme o yüzden ilacın altında rahatsın. O yüzden doktorum 37ye kadar kullan dedi bana
Doktor bana yazdı ama kasılmaların çok şiddetlenirse içersin dedi çok şiddetli kasılma hissetmedim karnım hep sert ama beni rahatsız etmediği için içmedim henüz şu an 35 e girdik zaten ilaç 36 da kesiliyormuş ben çok ilaç kullanma taraftarı değilim zaten taşikardim var ve o ilaçta taşikardi yapıyor ama rahatsız ederse tabi kullanırım doktor da o şekilde rahatsız olursan kullan dediCanım sende Nidilat kullanıyordun değil mi?
Ben kesince geldi sancılarım merak etme o yüzden ilacın altında rahatsın. O yüzden doktorum 37ye kadar kullan dedi bana
Ay 100 lere vuran sancı nedir Allah yardım etsin aslında çok güzel sancı olması ama haftamız erken ne yapalım allahtan hayırlısı bu sancılar 38 de olsa bizim için avantajdı benim 34+3 te sancılarım 50 lere çıktı 2 defa ama ben hiç hissetmemiştim doktor da o yüzden bana ciğer geliştirici verdi ama benim suyum fazla ve bebek haftasına göre ileri kilo da baskı yapar ani doğum olur diye aslında yaptırdıCanım benim de 29+ 4 ilk sancılarım çıktı 100lere kadar vuran 2 gün yattım 2 doz ciğer geliştirici oldum. Çok şükür durdu. Nidilat ve progestanla taburcu oldum. Geçen hafta nidilat yetmemeye başladı adalata geçtim o da yan etki çok yaptı . Doktorum bırak kullanma dedi. İşte 2 doz içmedim sancılarım çıktı. Doktorum tatilde olmasaydı başlatmazdı sanırım şimdi tekrar günde 3 kez nidilata başladım. Demem o ki Nidilat candırçok seviyoruz kendisini
Tabii anneye çok yan etkisi var ilacın. Bebeğe de vardır ama zzarar ve yarar bakımından erken doğmasındansa kullanıyorum ben. Çok sancın yoksa kullanma tabii ki canım.Ay 100 lere vuran sancı nedir Allah yardım etsin aslında çok güzel sancı olması ama haftamız erken ne yapalım allahtan hayırlısı bu sancılar 38 de olsa bizim için avantajdı benim 34+3 te sancılarım 50 lere çıktı 2 defa ama ben hiç hissetmemiştim doktor da o yüzden bana ciğer geliştirici verdi ama benim suyum fazla ve bebek haftasına göre ileri kilo da baskı yapar ani doğum olur diye aslında yaptırdı
Evet ben 35 haftalığım ama o 37 haftalık duruyor ama bu avantaj mı değil mi bilmiyorum kiloya bakmıyor gelişim öyle olsa doktor içimi rahatlatırdı 39 haftaya kadar doğum olmazsa iri bebekten dolayı sezeryan dedi bana ama Allah bilir ne zaman doğacağınıTabii anneye çok yan etkisi var ilacın. Bebeğe de vardır ama zzarar ve yarar bakımından erken doğmasındansa kullanıyorum ben. Çok sancın yoksa kullanma tabii ki canım.
Benim rahmimde şekil bozukluğundan şüpheleniyor dar biraz ondan sancım oluyor .
Senin bebiş büyük haftasına göre o yüzden sanırım . Allah ikimize de 38 leri görmeyi nasip etsin . Cuma yine bırakıcam ilacı bakalım sonrasında nasıl olacak
Bekliyorum aşkımİyi bacım sıcaklardan bayiliyom bı oyana bı bu yana sen napiyosun
Evet önceden özel sigorta yaptırmadığıma şimdi çok pişman oldum hayırlısı olsun diyorum. Artık ama bugün de kontrole şehir hastanesine gittim şimdi sonuç bekliyorumNe demek canım allah hepimizden razı olsun
Eşimin iş yerinin özel tamamlayıcı sigortası var herhangi bir ücret vermiyoruz çok şükür. Fiyatlardan haberim yok o yüzden. Keşke baştan özel sigorta yaptırıp doğum teminatı başlatsaydın. Doktor kendine ayrı 26 bin alıyor, bir de hastanenin ücreti eklenecek yani? Pahalıymış çok. Allah yardımcınız olsun inşallah. Eğer farklı bir doktor daha görsün istersen normal doğum amaçlı bir Ayşenur hanıma görünmeni öneririm canım. Doğum yapılacak hastane aynı hastane nasıl olsa. İnşallah kolaylıkla atlatırız bu günleri bakalım
BendeBugün de doğurmadım…
Çevrede vs tecrübeli insan olmayınca insan bilemiyor tabi bu tür şeyleri. İkinci bebişe kısmet artık inşallahEvet önceden özel sigorta yaptırmadığıma şimdi çok pişman oldum hayırlısı olsun diyorum. Artık ama bugün de kontrole şehir hastanesine gittim şimdi sonuç bekliyorum
Valla uykusuz geceler geciriyoruzSağolasın canım benimsen nasılsın ne durumdasın, kimler doğuruyor, çok sayfa birikmiş daha bitiremedim ne olup bitiyor uzak kaldım
Kilon mu var kız senin biraz büyüsün beben senin kilonu geçecek zaten bu nasıl kilo(maşallah )
Bunada sukur canimKesinlikle haklısın ben her halükarda babaların kalması taraftarıyım bebek bakımına dahil olsunlar biz de sıfırdan öğreniyoruz onlar da öğrensin. Çocukla bağ kurmalarına sahiplenmelerine çok faydası oluyor sonuçta biz karnımızda canımızda büyütüyoruz aylarca onlar ise dünyaya gelince yakın bir bağ kurabiliyorlar bence fırsat verilse babalar da çok güzel her seyi becerirler.
Ay benden de 5 6 kilo gitmiş sadece daha çok beklerdim
Ben de 2 saatte uyanıyordum da bazen 3 saati de buluyor emzirirken kafam düşüyor hep ya emzirip eşime veriyorum gaz diye anında uyumaya geri dönüyormuşum öyle diyor eşim
Bir şişkoda bende var 38. Haftasında 3900 demişti doktor bu cuma tekrar kontrolüm bar bakalım ne diyecekGeçen hafta 3982 grm dedi
Sağolasın hoşbuldumBir şişkoda bende var 38. Haftasında 3900 demişti doktor bu cuma tekrar kontrolüm bar bakalım ne diyecekbu arada hoşgeldin canım
Kalp atışını bu denli hissedebilir miyim böyle bilgisi olan var mı? Korkmaya başladım bir sorun mu var acaba hiç durmadan bebek nefes alıp veriyor gibi hissettiriyorKızlar, 2 gündür stres halindeyim ve her stresim yoğunlaştığında bebeğim kafa kısmını sallıyor sürekli. Kafası aşağıda ve tam kafanın olduğu kısım sürekli nefes alır gibi kalkıyor iniyor kalkıyor iniyor. Herhangi bir ağrı sancı vs yok. Acaba ne yapıyor olabilir böyle, kendini mi sallıyor elini mi sallıyor kalp atışı mı hızlanıyor onu mu hissediyorum? Dışarıdan da net gözüküyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?