- 21 Ekim 2024
- 1.997
- 4.861
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.421
Bence hıçkırıyorKalp atışını bu denli hissedebilir miyim böyle bilgisi olan var mı? Korkmaya başladım bir sorun mu var acaba hiç durmadan bebek nefes alıp veriyor gibi hissettiriyor
Hıçkırığını biliyorum her gün 2-3 kez 10-15 dk hıçkırdığı için ayırt edebiliyorum. Bu sallantı gibi nefes gibi. Koşarsın da nefes nefese kalırsın ya hani aynı o hızda kalkıp iniyor karnım. Ben sakinleşince sakinleşti çok şükür şimdi. Ama çok merak ediyorum ne olduğunu nasıl öğrenicemBence hıçkırıyor1-2dakika sürüyor mu peki
Kontrol ün ne zaman canımHıçkırığını biliyorum her gün 2-3 kez 10-15 dk hıçkırdığı için ayırt edebiliyorum. Bu sallantı gibi nefes gibi. Koşarsın da nefes nefese kalırsın ya hani aynı o hızda kalkıp iniyor karnım. Ben sakinleşince sakinleşti çok şükür şimdi. Ama çok merak ediyorum ne olduğunu nasıl öğrenicem
Sağlıcakla, kolaylıkla kavuşun inşallahKızlarrrr Çarşamba sabah doğum planlandı
Anam banın kalkmış..ve hala dogurmamissinnnnnSağlıcakla, kolaylıkla kavuşun inşallah
Ayyyyyy hadi gözün aydın kız. Evde geçirmek en güzeli yaaaa… sevindim hadi bakalım. İnşallah şu gibi akar. Meryemana otu varsa koy suyaKızlar nst.den sonra doktorcugum doğumun başlamış bu sancı doğum sancısı dedi, burada bekleyip stres yapmani istemem akşam gel açıklığına bakılsın dedi kendisi baktı Çarşamba 1cm demişti bugün 2dedi, akşam doğum ilerlememis olursa gidersin yatirmazlarsa sabah geri gelirsin dedi
Sezeryan istememe rağmen doktorum çok rahat, haftaya gelirsin dedi. Bence arada normal doğum yapayım da bebekle gideyim istiyorKontrol ün ne zaman canım
Kız daha geçen hafta benim dr 5 kg cocuk dogurrttu normal doğum hemde hiç bişey olmaz 2. Doğum kolay gecerİyi bari ya doktorum rahatlattı beni 4kilo doğacak bu bebek orası kesin ama istemeden sezeryan olmazsın 5kiloya kadar dogurttum istiyorsan gayet dogurursun dedi
Ohh ne ulkecek rahat bir nefes alabilirizKızlar nst.den sonra doktorcugum doğumun başlamış bu sancı doğum sancısı dedi, burada bekleyip stres yapmani istemem akşam gel açıklığına bakılsın dedi kendisi baktı Çarşamba 1cm demişti bugün 2dedi, akşam doğum ilerlememis olursa gidersin yatirmazlarsa sabah geri gelirsin dedi
Çok sağolasın canım.benim, evde olayım daha iyi sağolsun git bekleyip stres yapma dedi, ılık bı duş al rahatla keyfine bak akşam gel olmazsa sabah tekrar gel dedi kafam da rahatladi yatırıp o hengamede daha çok yormadiAyyyyyy hadi gözün aydın kız. Evde geçirmek en güzeli yaaaa… sevindim hadi bakalım. İnşallah şu gibi akar. Meryemana otu varsa koy suya
39+4 canım, şükür ya bakalım az kaldıKız daha geçen hafta benim dr 5 kg cocuk dogurrttu normal doğum hemde hiç bişey olmaz 2. Doğum kolay gecer
Ohh ne ulkecek rahat bir nefes alabilirizçok sevindim bacım kolaylıkla sağlıkla cabucak gelsin bebisin artık sen önümüzü açarsan hepimiz doguracakmisiz gibi geliyor bugün tam kaç haftalık oldun
Kız siz bi durun zaten baksana bize 39 40lae hava da uçuşuyorBugün de doğurmadım…
Sana tam olarak ne işlem uygulanıyor canjmKızlar ya benden sonra da 4 kişi yatış yaptı hiç birinde açılma da sancı da yok. Nolcak bakalım. Niye kimsede açılma ve sancı yok ki.Bayan diyor ya ben o kadar hareket yaptım yürüyüş yaptım nasıl olmaz diye
O halde bugün doğum yapmış olmalısınız. Umarım çarçabuk toparlarsınız. 20 aylık olması şansınız olabilir 2 yaş civarı başlıyor kıskançlık belki kabul etmesi daha kolay olur. Tavsiyem geç kalmadıysanız tanıştırırken siz çekirdek aile olarak odada beklerken kardeşini hemşirelerin getirmesi. Bu şekilde o ortama sonradan katılan değil kardeşi öyle olacak. Maalesef ki ben bu şekilde yapamadım ama yapmak isterdimÇok geçmiş olsun çok üzüldüm abla ve abiler gerçekten çok zor kabulleniyorlar
Benim de 7 temmuz günü planlandı doğumum oğlum 20 aylık ve aşırı anneci şu an bile her şeyini bana yaptırıyor baba babaanne desteğini kabul etmiyor 39.haftadayım hala kucağımda sallayarak ben uyutuyorum benden başkasında ne uyuyor ne yemek yiyor duş alt değişim vs bütün bakımları bende üstelik evde sürekli anne gel oyna anne gel kitap oku gibi her etkinliği birlikte yapıyoruz bende yoruldum şu son hafta
Özellikle doğum sonrası ne yapacağımı düşünüyorum ben evdeyken hayatta başkasında uyumaz krize girer o sezeryan halimle nasıl alıp uyutacağım tam toparlanmadan onunla ilgileneceğim bilmiyorum
Şu an sembolik olarak karnımda bir bebek olduğunu onun kardeşi olduğunu biliyor yani 20 aylık bir bebek aklında ne kadar canladırabilirse işte
Bu hafta kontrol sonrası eve gelince bak doktor teyze kardeşinin fotoğrafını verdi bir süre sonra onu karnımdan çıkarıp bize verecek minicik bir bebek onunla birlikte döneceğiz eve gibi konuşma yaptık o da hemen hoşgeldinn diyip sevindiama tabi daha farkında değil bende korkuyorum doğumdan sonra ne olur diye yaşayıp göreceğiz artık
Yatis yapıldığında ip gibi bir fitil yerleştirdiler. O kadar 2 saate bir nst yapilacak denildi.Sana tam olarak ne işlem uygulanıyor canjm
Ay heyecanlandımKızlar nst.den sonra doktorcugum doğumun başlamış bu sancı doğum sancısı dedi, burada bekleyip stres yapmani istemem akşam gel açıklığına bakılsın dedi kendisi baktı Çarşamba 1cm demişti bugün 2dedi, akşam doğum ilerlememis olursa gidersin yatirmazlarsa sabah geri gelirsin dedi
Ya 5 kilo iyi de omuz takılması riski yok mu? Sanki 3 kiloyu geçince doğuramayacakmışım gibi geliyor. Gerçekten doğabiliyor yani helal olsun. Kendimi panik yaptırtmiyim 5 kilo doğabiliyor yani. ŞaşırtıcıKız daha geçen hafta benim dr 5 kg cocuk dogurrttu normal doğum hemde hiç bişey olmaz 2. Doğum kolay gecer
Ohh ne ulkecek rahat bir nefes alabilirizçok sevindim bacım kolaylıkla sağlıkla cabucak gelsin bebisin artık sen önümüzü açarsan hepimiz doguracakmisiz gibi geliyor bugün tam kaç haftalık oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?