- 2 Şubat 2023
- 1.042
- 2.451
- 63
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.441
Sarsıntılı araba yolculuğu önermişlerdi topiğin birinde.Kızlar ya benden sonra da 4 kişi yatış yaptı hiç birinde açılma da sancı da yok. Nolcak bakalım. Niye kimsede açılma ve sancı yok ki.Bayan diyor ya ben o kadar hareket yaptım yürüyüş yaptım nasıl olmaz diye
hoş geldin gözümüz yollarda kaldıİyi bari ya doktorum rahatlattı beni 4kilo doğacak bu bebek orası kesin ama istemeden sezeryan olmazsın 5kiloya kadar dogurttum istiyorsan gayet dogurursun dedi
Hepsini denedimSarsıntılı araba yolculuğu önermişlerdi topiğin birinde.
Eğilip kalkmalı yer silmeli temizlik, paris, yürüyüş. Hadi bakalım
Hadi yaHepsini denedim
Ay heyecanlandımSu gibi ilerlesin kolaylıkla doğsun inş
Ya 5 kilo iyi de omuz takılması riski yok mu? Sanki 3 kiloyu geçince doğuramayacakmışım gibi geliyor. Gerçekten doğabiliyor yani helal olsun. Kendimi panik yaptırtmiyim 5 kilo doğabiliyor yani. Şaşırtıcı
hoş geldin gözümüz yollarda kaldıayrıca maşallah o doktora da canım inş açılman da hızla devam eder. sanki sen doğurursan arkandan hepimiz gelecek gibiyiz bütün forum bekliyoruz
Hepsini iki haftadır yoğun bir şekilde yaptım o kadar squat yaptım merdiven inip çıktım oturma banyosu vs. Yatış yaptik fitil verildi halen ağrı yokHadi ya
Aksak gebe yürüyüşü ?
Hurma ?
Pelvik egzersizler ?
Göğüsleri uyarmak da mı
Tüm tuşlara bas bacım
Bende aynı düşüncelerdeyim 14 gün sonra gelirse mutlu olurumBugün de doğurmadım…
Fitil herkeste aynı sürede etki etmiyor canımHepsini iki haftadır yoğun bir şekilde yaptım o kadar squat yaptım merdiven inip çıktım oturma banyosu vs. Yatış yaptik fitil verildi halen ağrı yok
Aaaaa öylemiiiFitil herkeste aynı sürede etki etmiyor canım
Aaa günlerimiz aynıymış darısı başımaÇok sağolasın canım.benim, evde olayım daha iyi sağolsun git bekleyip stres yapma dedi, ılık bı duş al rahatla keyfine bak akşam gel olmazsa sabah tekrar gel dedi kafam da rahatladi yatırıp o hengamede daha çok yormadi
39+4 canım, şükür ya bakalım az kaldı
Valla Instagram da paylaşım yapmış çocuk 2 aylık gibiYa 5 kilo iyi de omuz takılması riski yok mu? Sanki 3 kiloyu geçince doğuramayacakmışım gibi geliyor. Gerçekten doğabiliyor yani helal olsun. Kendimi panik yaptırtmiyim 5 kilo doğabiliyor yani. Şaşırtıcı
Valla doğum sadece kilo meselesi olsaydı 3 kiloluk bebekle herkes çatır çatır doğururduYa 5 kilo iyi de omuz takılması riski yok mu? Sanki 3 kiloyu geçince doğuramayacakmışım gibi geliyor. Gerçekten doğabiliyor yani helal olsun. Kendimi panik yaptırtmiyim 5 kilo doğabiliyor yani. Şaşırtıcı
Öyle oldu cidden şimdi aşure yemeye gidecegim sonrasında adım adım yine yazarım sizeAaa günlerimiz aynıymış darısı başımakız yasağın bittiği gün doğuma gidiyon Umutvari gelmeden doğurmaz inşallah demişti dediği oldu valla
Valla Instagram da paylaşım yapmış çocuk 2 aylık gibi
Ben sordum ek ücret alıyolarmış 3 bine yakın epiduraleİnşallah kendiliğinden gelir Canim benim birbirimize dua edelim
Bende epidurali merak ediyorum doğum ücretine dahiil mi acaba epidural
Ayy ben de sadece ben sanıyordum. Bugün 38+1’im ben de son 2 haftadır bebek hareket ettikçe yanma hissediyorum, bu arada idrar bakıldı enfeksiyon yok. Acaba sancı böyle bir şey miBebiş hareket ettikçe bende de vajinada yanma oluyor sebebini bilemiyorum bu durum normal mi acaba enfeksiyon mu diye düşünüyorum 1 aydır bu şekilde canım sende de böyle uzun süredir var mıydı
Off ben kayınvalide cümlelerine katlanamıyorum artık. Yeminle aradığında açasım gelmiyo. En son vukuatımız hastanede yanımda eltim kalcakmış.Ohh sihhatler olsun bacımBenimde bebek vajinama baskı yapıyor hareketli ve canımı o kadar yakıyor ki sen deyince bide yanmayida hissettim acidan pek ayırt edemiyorum kafasını bastırıp duruyo ama sancı gibi de hareket gibide karışık bı his bu saatte yattım düşün benimde kaynanam bekle ben abini 10 aylık doğurdum deyip duruyo cinlerim tepeme çıkıyor suyu azalır plesantasi eskiyebilir diyorum bizim zamanımızda öyle şeyler yoktu diyo cehaletin son örneği
Bende bugün sordum benim hastane 10 bin dediBen sordum ek ücret alıyolarmış 3 bine yakın epidurale
Emrivakiyle gelecekse niye gelsin çok gelmek istiyorsa kayınvaliden yerine o arayıp canım bana ihtiyacın varsa ben geleyim der sana araya kayinvalideni sokmaz benim annem taa konyalardan geldi nitekim ablamda doğuma yetişmeye çalışacak oda Konya'da çünkü KV dede tutturmuş eltimde bizimle kalacakmış hastaneden eve dönünce anneme guvenmiyormus çocuk dogurali çok olmusmus ne münasebet dedim hem benim evimde yerim yok eşimde rahat edemez eltimde oda aynı seninki gibi bozuldu sustu tek bı oda var evim 2+1 yatacak yer yok diye onun düşünmesi lazım herşeyden önce lohusa halimle evde o kadar kalabalığı çekemem hastanede kalsın çok istiyorsa eltimle aramda iyidir bu arada ablam kadar Nazım geçer nazlar beni dost gibiyizdirOff ben kayınvalide cümlelerine katlanamıyorum artık. Yeminle aradığında açasım gelmiyo. En son vukuatımız hastanede yanımda eltim kalcakmış.Benim annem küçükken vefat etti. Ablam var o da ayın 18inde memlekete gidecek 22sünde dönecek. Ablam gelecekti eşimle normalde. Önce doğurursam eltim gelcekmiş.kayınvalidemin annesi hasta ona bakıyo ondan bişey beklemiyorum. Eltimede kayınvqlidem sen git demiş Emrivaki gelcek diyo bide bana. Güzelce dedimki gerek yok anne ablam burda olmazsa ben eşimle giderim öyle daha rahat olurum. Nasıl ısrar nasıl saçma cümleler. En son dedim. İstemiyorum ben daha önce normal doğum yaptım insanın her hali var. Eşimden çekinmem ablamdan bile çekinirim yeri gelir eltimle rahat edemem. Yok hala ısrar. En son istemiyorum dedim iyi tamam dedi küstü kapadı. Sanki ben değil bunlar hamile bide trip atıyo. Ya eltimle bi samimiyetim yok eşim varken eltimle niye doğuma gideyim ben Allahım sen bana sabır ver yarabbim.cahil cahil işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?