2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Sarsıntılı araba yolculuğu önermişlerdi topiğin birinde.
Eğilip kalkmalı yer silmeli temizlik, paris, yürüyüş. Hadi bakalım

İyi bari ya doktorum rahatlattı beni 4kilo doğacak bu bebek orası kesin ama istemeden sezeryan olmazsın 5kiloya kadar dogurttum istiyorsan gayet dogurursun dedi
hoş geldin gözümüz yollarda kaldı ayrıca maşallah o doktora da canım inş açılman da hızla devam eder. sanki sen doğurursan arkandan hepimiz gelecek gibiyiz bütün forum bekliyoruz

Ay heyecanlandım Su gibi ilerlesin kolaylıkla doğsun inş

hoş geldin gözümüz yollarda kaldı ayrıca maşallah o doktora da canım inş açılman da hızla devam eder. sanki sen doğurursan arkandan hepimiz gelecek gibiyiz bütün forum bekliyoruz

Sağolun kızlar çok sağolun ya, inşallah yarın doğurdum diye dönerim

Hadi ya
Aksak gebe yürüyüşü ?
Hurma ?
Pelvik egzersizler ?
Göğüsleri uyarmak da mı
Tüm tuşlara bas bacım
Hepsini iki haftadır yoğun bir şekilde yaptım o kadar squat yaptım merdiven inip çıktım oturma banyosu vs. Yatış yaptik fitil verildi halen ağrı yok

Aaa günlerimiz aynıymış darısı başıma kız yasağın bittiği gün doğuma gidiyon Umutvari gelmeden doğurmaz inşallah demişti dediği oldu valla
Valla Instagram da paylaşım yapmış çocuk 2 aylık gibi

Valla doğum sadece kilo meselesi olsaydı 3 kiloluk bebekle herkes çatır çatır doğururdu
Ama işin sırrı sadece kiloda değil: bebeğin pozisyonu, annenin beden yapısı, doğumun nasıl ilerlediği… hepsi etken.
5 kilo bebek doğuran da var, minicik bebekte zorlanan da. Her doğum bambaşka bir hikâye.

Sen panik yapma, bedenin ne yapacağını biliyor. Bebeğinle birlikte çalışıyorsunuz zaten. Güven kendine

Öyle oldu cidden şimdi aşure yemeye gidecegim sonrasında adım adım yine yazarım size

Kızlar doğum sadece bedenle yapilmiyor asıl kafada başlıyor doğum. dogumun hormonları var. Oksitosin, endorfin ve adrenalin. Şimdi sürekli bekleyip adrenalin yükselirse oksitosin ve endorfini baskliliyor bu da doğumun geç başlamasına, başlamasına ya da mudehaleye sebep olabiliyor. Son günlerde doğumu düşünmemeye çalışıp gevşemeye rahatlamaya çalışın. Masaj yaptırın eşinize mesela illa birlikte olmak değil de sarılmak temas etmek, bol bol ılık duş alın, yani sadece doğum başlasın diye yapılan egzersizler eve doğumu kolaylaştırır ama başlatmaz. Doğumu başlatan tek şey bebeğin anne babasının hazır olduğu anı beklemesi ve tetikte bir anne baba hiç de hazır gibi görünmüyor bebeklere

Bebiş hareket ettikçe bende de vajinada yanma oluyor sebebini bilemiyorum bu durum normal mi acaba enfeksiyon mu diye düşünüyorum 1 aydır bu şekilde canım sende de böyle uzun süredir var mıydı
Ayy ben de sadece ben sanıyordum. Bugün 38+1’im ben de son 2 haftadır bebek hareket ettikçe yanma hissediyorum, bu arada idrar bakıldı enfeksiyon yok. Acaba sancı böyle bir şey mi

Off ben kayınvalide cümlelerine katlanamıyorum artık. Yeminle aradığında açasım gelmiyo. En son vukuatımız hastanede yanımda eltim kalcakmış.Benim annem küçükken vefat etti. Ablam var o da ayın 18inde memlekete gidecek 22sünde dönecek. Ablam gelecekti eşimle normalde. Önce doğurursam eltim gelcekmiş.kayınvalidemin annesi hasta ona bakıyo ondan bişey beklemiyorum. Eltimede kayınvqlidem sen git demişEmrivaki gelcek diyo bide bana. Güzelce dedimki gerek yok anne ablam burda olmazsa ben eşimle giderim öyle daha rahat olurum. Nasıl ısrar nasıl saçma cümleler. En son dedim. İstemiyorum ben daha önce normal doğum yaptım insanın her hali var. Eşimden çekinmem ablamdan bile çekinirim yeri gelir eltimle rahat edemem. Yok hala ısrar. En son istemiyorum dedim iyi tamam dedi küstü kapadı. Sanki ben değil bunlar hamile bide trip atıyo. Ya eltimle bi samimiyetim yok eşim varken eltimle niye doğuma gideyim ben Allahım sen bana sabır ver yarabbim.cahil cahil işler.

Ben sordum ek ücret alıyolarmış 3 bine yakın epidurale
Bende bugün sordum benim hastane 10 bin dedi
Emrivakiyle gelecekse niye gelsin çok gelmek istiyorsa kayınvaliden yerine o arayıp canım bana ihtiyacın varsa ben geleyim der sana araya kayinvalideni sokmaz benim annem taa konyalardan geldi nitekim ablamda doğuma yetişmeye çalışacak oda Konya'da çünkü KV dede tutturmuş eltimde bizimle kalacakmış hastaneden eve dönünce anneme guvenmiyormus çocuk dogurali çok olmusmus ne münasebet dedim hem benim evimde yerim yok eşimde rahat edemez eltimde oda aynı seninki gibi bozuldu sustu tek bı oda var evim 2+1 yatacak yer yok diye onun düşünmesi lazım herşeyden önce lohusa halimle evde o kadar kalabalığı çekemem hastanede kalsın çok istiyorsa eltimle aramda iyidir bu arada ablam kadar Nazım geçer nazlar beni dost gibiyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…