2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Demek ki genel bir şey var ben onu anladım çoğu bebişimiz ya sınırda sarılık yada yüksek çıkmış ve meme de kalma istekleri çok fazla. Evet aç değil bende mama veriyorum desteklemek için bizde hastanede yattık bir gece o yüzden travma oldu ve ne zaman isterse meme veriyordum ama bu artık oyuna döndü göğüslerim ateş gibi yanıyor artı emmeden sonra bazen sağımda yapıyorum ona rağmen böyle. Geceler çok zor geçiyor gerçekten birde krize giriyor katılıyor aklım çıkıyor rabbim sağlık versin hepsi iyi olsunda bir şekilde bu günlerde geçecek inşallah

Bende kaşık biberon ile veriyordum ama son 2 3 gündür mamayı dışarı fışkırtıyor akıtıyor direniyor almıyor aç kalmasın diye phılıps avent biberon ile veriyorum ama meme reddi yaşamaktan da korkuyorum evet anne sütünü bende kaşık biberon ile veriyorum. O zaman yavaş yavaş yeniden kaşık biberona döndüreyim

Resmen bizde aynısını yaşıyoruz oğlum doğum kilosunun altında henüz çıkamadık üstüne perşembe günü 15. Gün doktor doğum kilosunu yakalaması lazım dedi sarılık oldu, kafam senin gibi çorba benimde doyuyor mu doymasa kaka yapmaz işemez sağıyorum sütüm var demek ki ama ona mı yetmiyor mama ver mama içti kusuyor bazen. Göğüslerim felaket kötü durumda yani durumlar seninle aynı

Yok kiiii bulundugum yerde yoktu diğer aktara falan gidince bakayım dedim nasılsa geldiği yok diye rahattım.unuttum.gitti
Cumartesi günü açılma var diye suya koydum hala suda tık yok boşver işe yaramıyo zaten ot açılmaktan ağaca dönüştü ben hala doğuramadım

Hadi inşallah bu sefer dogur hepimiz bı rahat nefes alalım darısı başıma
Yok kiiii bulundugum yerde yoktu diğer aktara falan gidince bakayım dedim nasılsa geldiği yok diye rahattım.unuttum.gitti
Ayy biri temin etse sana ne iyi olur summes sebile yesserah ayetini çok oku doğumu kolaylaştırır bacım bende dua ediyorum sana inşallah çabucak bı doğum olsun sağ sağlim al kucağına

O ayeti haftalardır tesbih yaptim, inşallah yolum kolaylasir

Tek tek etiket yapmayı beceremedim. Dua eden tebrik eden herkesten Allah razı olsun. Zor bir doğum yaşadık bebeğim de bende çok yorulduk. Gittiğimde halen 2 cm açıklık vardi bebek kanala tam inmemişti. 11 de fitil verdiler. 3 gibi sancılarım siddetlenmeye başladı ama açılma ilerlemiyor ve bebek aşağı inmiyordu. Koridorda yürüyüş yaptık vs şiddetlenince 4 cm oldu halen bebek inmemisti. O ağrı ve kasılma şiddetine rağmen suni sancı verildi ben orda bittim ölecem sandım hastane çığlıklarım ile yankılanıyordu. Gece 12 oldu ben artık bittim bayilacam bayilamiyorum olecem olemiyorum gibi bir şeydi. Nst bağladı durabilene aşk olsun. Söküp attım. Muayene edelim bakalım açıklığa dedi muayene esnasında suyum patlayınca doğum basladi güya eşim de gelecekti ben o an o aklıma bile gelmedi kimin umurunda ki. Bebek doğduğunda saate baktığımda 12.30 u geçiyordu. Çok dikişlerim oldu bacılar. O da yetmezmiş gibi ikinmaktan basurlar dışarı hortladı. Sesim halen kısık. O anlar aklıma geldikçe ağlıyorum çok kötüydü. Bebeğim 3.800 doğdu. Son hafta hiç gelişmemiş. Doğumdan sonra titreme tuttu beni saatlerce geçmedi sabaha kadar titredim. Ben çok zor atlattim sizlerin insallah çok çok kolay olur. Annelerin hakkı ödenmez derlerdi bundan tek kalsa ödenmez. Bebeğim şimdiye kadar iki defa kakasını yaptı. Dün 10 dan bu yana yapmadı. Dün gece her saat başı uyandı emzirdim ama daha sütüm çok az belki bir iki çay kaşığı kadardir. Ne yapsam bilemedim. Gazlı bir bebeğe benziyor çünkü kendini geriyor karnını çekiyor. Önerilerinizi bekliyorum. Her anlamda

Amaaan bende bişe yaptın sandım daha 13 dk sancı. Beni birazdan alcaklar yine başaramadın O kadar avans verdim sana

Kızlarım mukus tıkacı parça parça gelip doğumu başlayan veya parça parça gelip başlamayıp sonra tek parça halinde atılıp doğuran var mı
Benim nişanım doğumdan neredeyse bir hafta önce geldi ara ara gelmeye devam etti doğum 6 gün sonra oldu

Geçmiş olsun öncelikle canım senin boyuna kilona göre belki iri bir bebek olabilir 3800 maşallah kilosuna. Epidural neden takılmadı uzun süreceği tahmin edilebilir su gelince takılsaydı keske. Benim de ilk doğumumda çok dikişim olmuştu çok hızlı doğmuştu oğlum ve kontrolsüz ıkınmadan sanırım ama merak etme hızlı iyileşiyor. Senin sağdığın süt ile bebeğin çektiği süt aynı değilmiş yani daha fazla olabilir sütün ve memede durdukça artacaktır. Bol bol su komposto uyku ve bebişle ten tene temas sütünü artıracaktır. Yavrun sağlıkla kucağında ikinizde iyisiniz önemli olan bunlar
Ya ben de 3 4 cm le kaç gün gezmişim sonra bir anda suyum geldi 1 saat sonra bebişim doğdu belki senin de böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…