2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Hazirlan git bari hastanede dus alırsın belki
Aldım aldım şükür on dk sürdü sürmedi geldi geri
Ee napacaksın kvler yakındı galiba sana sen de onların suyunu kullan onlar kullanıyordu hem de acil durumun senin şu an
Allah'tan hemen geldi yoksa giderdim ne yapayım, aklıma gelmemisti senin mesajını gorene kadar orası ayrı daa
40+4 ten selam kizlar. Doktordan geldim simdi sanci yok nst de maşallah cok hareketli , suyun falan yeterli dedi. Cumartesi gel tekrar konusalim dedi. Hicbir belirtim yok kiz bebekler erken gelir derlerdi ama zorluyorum hala 41 i
Benim de kız canimsu erken merken gelmiyor, kim diyorsa tukurucem tecrübelerine

Doğumda aşağıda girmedik delik kalmıyor demek

Ekran görüntüsü aldım bunu canım sağolasın bilinçli olmak bir başka

Sessiz sedasız bazen ağlıyorum bende
Yine de şükürler olsun her halimize bol bol dua edelim Rabbim dualarımızı kabul eylesin bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde çıksın hastaneden (Amin)
Tedavisine başladılar antibiyotik veriliyor enfeksiyon değeri hastane de 33 dü iki gün önce 21 bügün de 11 de düşmüştü
Trombosit (plt ) değerleri ise hastane de 19 du iç kanama geçirir diye acil alındı zaten yoğun bakıma iki gün önce 44 dün 88 e yükselmişti ama bugün 77 E düştü tekrar
Şimdi aile de eşimin ailesinde aplastik anemi tanısı var ablasının kızı geç tedavi edilde ve hastalığı ilerlemişti diye hayata tutunamadı
Abisinin oğlu ise erken teşhis konuldu ve tedavi edildi ilik nakli oldu şuan iyi
Ben bunları doktora söylerken oda bizde taburcu ettikten sonra kontrole çağıracağız bir kaç kez kontrol edilecek eğer ki değerleri iyiyse bu hastalıktan şüphe etmeye gerek kalmayacak dedi ama değerler düşerse tekrar bu bahsettiğim trombosit kan değeri bu sefer sizi hemotoloji bölümüne yönlendireceğim dedi
Bende bol bol dua ediyorum sizlerde dualarınızda eksik etmeyin bebeğimi taburcu olduktan sonra bir sorun çıkmasın bu hastalık oğlumda da olmasın
Rabbim büyüktür açılan elleri geri çevirmesin mevlam

Yapıyolar canım. Yani bana yapmışlardı

kolik olabilir benim kızımda öyleydi. bizde salıncak yapmıştık sac kurutma makinesini başında çalıştırıp öyle uyutabiliyorduk ancak yada sizin gibi arabada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…