- 27 Ekim 2023
- 7.576
- 20.820
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.741
Kız doğurdun muu hani tahliller perinatoloji hangi ara hallettin bu işiBen elendim
Aldım aldım şükür on dk sürdü sürmedi geldi geriHazirlan git bari hastanede dus alırsın belki
Allah'tan hemen geldi yoksa giderdim ne yapayım, aklıma gelmemisti senin mesajını gorene kadar orası ayrı daaEe napacaksın kvler yakındı galiba sana sen de onların suyunu kullan onlar kullanıyorduhem de acil durumun senin şu an
Benim de kız canimsu erken merken gelmiyor, kim diyorsa tukurucem tecrübelerine40+4 ten selam kizlar. Doktordan geldim simdi sanci yok nst de maşallah cok hareketli , suyun falan yeterli dedi. Cumartesi gel tekrar konusalim dedi. Hicbir belirtim yok kiz bebekler erken gelir derlerdi ama zorluyorum hala 41 i
Saglikla gelsin inşallah hepimizinBenim de kız canimsu erken merken gelmiyor, kim diyorsa tukurucem tecrübelerine
Yatısımı yaptılarKız doğurdun muu hani tahliller perinatoloji hangi ara hallettin bu işi
Ya ne kadınsın hadi doğur sende ben döndüm şimdi acile bakalım açılma ne durumdaYatısımı yaptılarne tahlile baktı ne perinatoloji baktı . Benı beklettıler bende yoruldum sabah beri die ortalığı ayağa kaldırınca çık yat yukarı dinlen dediler
Ay çok kötü oldum bir tane kadın geldi dört santim açılması varmış ama bebek 500 gramYa ne kadınsın hadi doğur sende ben döndüm şimdi acile bakalım açılma ne durumda
Doğumda aşağıda girmedik delik kalmıyor demekMakattan enjektörle ilaçlı bi sıvı veriyorlar. Birkaç Dk, yani durabildiğin kadar bekliyorsun. Sanki ishalmişsin gibi karnın ağrıyor. Sonra WC ye gidiyorsun. O sıvı bağırsağındaki herseyi çözüp çıkmasını sağlıyor.
Ben bir iki kez kendim yapmıştım evde. Bir kere de ameliyat olmadan önce hastanede yapıldı.
Bugün doğum yapacaklara kolaylıklar diliyorum.
Ah yaa küçücük daha Rabbim yardımcıları olsunAy çok kötü oldum bir tane kadın geldi dört santim açılması varmış ama bebek 500 gram
Hadi gözün aydın, biraz geriden geliyorum son mesaja geldiğimde umarım doğurmuş olursunGünaydın kizlarrr benim bugün lekeli akıntım var, sabah sürprizi oldu
Ekran görüntüsü aldım bunu canım sağolasın bilinçli olmak bir başkaYeni doğum yapmış gaz problemi çeken annelersize söylemek istediğim bir şey var.
Şimdi bebekler her ne kadar hamilelik sürecini tamamlayarak dogsalar da normalde dogmalari gerekenden biraz erken doguyorlar. Aslında anne karnında bir 3 aya daha ihtiyaçları var. Bağırsak gelişimi tam tamamlanmadan dünyaya geliyoruz. Yani gazın bir çözümü yok. Sen verirseniz verin, ne yaparsanız yapın bu bebisler gaz sorunu yaşayacak
Ama kolay çıkarması ve rahatlaması için şunları uygulayabilirsiniz. Karın masajı sabahları uyandıktan sonra gece uyumadan önce gibi... Bol bol ten teması. Bebek ancak kafası rahat okursa rahat gaz cikariyor. En rahat olduğu yer de tahmin edebileceğiniz gibi anne kucagi. Bebeği giymek (babywearing) çok kolaylaştırıyor pozisyondan dolayı gaz çıkarmayı aynı zamanda ten temasına da destek oluyorılık duş mesela. Ama bunlar bebekte gaz olmasın diye değil sadece rahatlatsın ve kolay çıkarsın gazını diye. Üç ay sonra rahatladigini ve gaz sorununun kalmadığını göreceksiniz hatta emmek bile daha kolay gaz cikarmasini sağlıyor bebeklerin. Anneler bazen emdiği için gaz oluyor diyip meme vermekten imtina ediyorlar. Tam tersi emdikçe rahatlar bebekler
İçinizi rahatlatmak istedim. Bazen anneler ne yapsam olmuyir diye kendini suçluyor ya da bebekte bir sorun var gibi düşünüp kaygilaniyor mutsuz oluyor. Belki bunları bilirseniz içiniz daha rahat eder. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama inanın geçiyor
Oh oh maşallah güzel ilerliyor Allahın izniyle alacağız güzel haberini5-6olmusum şükür damaryolum açıldı işlemler yapılıyor
Seninkin içerde keyfi yerinde. Gelmeye niyeti yokNstden hello annişler ve hamişler
Sessiz sedasız bazen ağlıyorum bendeAh bacım! Yanyana olsak da sarılıp ağlaşsak..
İçinin yangını ben anlarım. Konuşuyorum ama aslında susuyorum, yiyorum ama aslında tat atmıyorum, varım ama aslında yokum. Öyle bi garip hal.
Kim arasa başlıyorum anlatmaya, sonrası salya sümük ağlama..Lafını edince göğsümden süt geliyor. Burnumun direği sızlıyor. Gün sayıyorum. Bu son ayrılık olsun diye dua ediyorum. Rabbim dermansız dert vermesin
Sana bi şey dediler mi ? Tedavi ve süreci hakkında.. Pıhtılaşma için tedavi uygulanıyor sanırım, di mi ?
Kaç haftalık ki kadın 500 gr oluyorAy çok kötü oldum bir tane kadın geldi dört santim açılması varmış ama bebek 500 gram
Hemsıre tepemde bana konuşuyordu konuşmaları kaçırdım valla ama çok üzüldümKaç haftalık ki kadın 500 gr oluyor
Hadi sağlıcakla gelsin inşAllah5-6olmusum şükür damaryolum açıldı işlemler yapılıyor
Yapıyolar canım. Yani bana yapmışlardıKizlarr, özellikle normal doğum yapmış olanlar
Doğumdan önce hastanede lavman yaptılar mi size? Ilk doğumumdan kötü bir anım var diyelim debu sefer aynısını yaşamamak için sancı vb gelmeye başladığında bir lavman yapıp ihtimalleri azaltsam mı diyorum anladınız siz
kolik olabilir benim kızımda öyleydi. bizde salıncak yapmıştık sac kurutma makinesini başında çalıştırıp öyle uyutabiliyorduk ancak yada sizin gibi arabadaYaaa kizlar bu gaz gecmiyor ilac fayda etti dedim ama etmemisdun gece oyle bir agliyordu ki bi yerinde baska bir acisi var diye acile gittik. Yolda arabada sustu uyudu. Doktorda muayenede gaz sancisi var gazini cikartin dedi. Bugun yine ayni seyler ne yaptiysam cikmiyor sanki o gaz. Aslinda cikiyor ama cikan yeterli degil gibi. Biraz once arabayla dolastik sakinlesti eve girdik yine feryat figan. O agliyor ben agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?