- 10 Temmuz 2021
- 385
- 1.560
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.981
Bendeki bir kaç gündür olan aynı ağrıyı tarif ediyorsun. Tam bir bıçak sağlanması hissi. Bebeğin kanala yerleşirken bacağa giden sinirler baskı yapıyormuş o yüzden oluyormuşKızlar kasıklarımda bacağıma çok yakın noktada çok şiddetli ağrıyla uyandım. Gün içinde adet ağrısı gibi oldu ama bu sefer hareket edemedim yırtılıyor gibi bir acı var hareketsiz kaldım. Bu yırtılma hissi rahim büyümesiyle mi alakalı yoksa doğumda böyle mi acı oluyor?
Al benden de o kadar sabahı ettik yine ortada bişey yok bugün doğurmadık bakalımOy valla ben her akşam doğuruyorum sanıyorum ama sabaha tık yok, bi de üzerine siyatik ağrıları tekrar başladıbunu yazarken de bebiş içeride hıçkırıyor. Gelesi yok galiba
Malesef aynı şeyleri yaşıyoruz ve gördüğüm kadarıyla da sayımız az değilYarın benim de kontrolüm var muhtemelen çatı muayenesi de yapacak bende çok korkuyorum geçen gün bi kaç arkadaş vajinusmus olduğundan bahsetti muhtemelen bende de öyle bişeyler var çünkü çok afedersiniz eşimle birlikte olurken de çok kasıyorum kendimi nasıl doğuracağım bilmiyorum
İnşAllah aminnnn hepimiz içinİnşallah kolay geçer canım bilmemek daha iyi bence ben başıma gelecekleri bildiğim için az paniğimaz kaldı umarım
Şimdi baktırmayacaksan Sancıların gelince bakarlar o zaman anlaşılır dedi szeryana yönlendirmedi benim zaten genel olarak alttan muayene korkum var tabi doktor öyle söyleyince zaten acır diye korkarken su gelir kanama olur diye dha korktumBöyle cevap vererek bilerek korkutmak istemiş galiba doktor. Yapması gerekeni yaparken seni niye korkutuyor ki normal doğurabilirsin ya da doğurmayabilirsin ama denemeden sezeryana yönlendirdi yani öyle mi ?
Günaydın MaşAllahh bebise çok akıllılar çok kGunaydin
Benim ufaklik boyundan buyuk islere giristi. 1 haftadir donme girisimi vardi bugun basardi ve yuzustu dondudaha cok erken bunun icin nasil basariyor anlamadim. Artik gozumu ustunden ayirmamam lazim hic tehlikeli oldu bu bebe
GünaydınGunaydin
Benim ufaklik boyundan buyuk islere giristi. 1 haftadir donme girisimi vardi bugun basardi ve yuzustu dondudaha cok erken bunun icin nasil basariyor anlamadim. Artik gozumu ustunden ayirmamam lazim hic tehlikeli oldu bu bebe
Evet evet sor normalde 4.ayda beklenir 3.ayda yapan bebişlere bile erken döndü denir.Hicbisey yokken evirdi cevirdi kendini top bocegi dondu vallabugun kontrolde soracagim cok erken bu hareket icin guzel ama tehlikeli ve korkutucu Satilucky
Eşime yapabilir mi diye strese girmektense kendim deniyim dedimCanım eşine yaptır kendin zor olur zaten zor hareket ediyoruz verimli olmazbir de şimdi acilman yok acıması Normal. Doğum başlayınca rahim ağzı yunusuyir jendiliginden o yüzden daha farklı oluyor
Aman beşikte çarşaf ve bebek dışında bişey bırakma. Kundak yapıyosan fermuarlı yap, dolanabilecek materyal olmasın.Hicbisey yokken evirdi cevirdi kendini top bocegi dondu vallabugun kontrolde soracagim cok erken bu hareket icin guzel ama tehlikeli ve korkutucu Satilucky
Ben koymadım. Lazım olursa alırız ya da hastanede vardır diyeHastane çantasına mama aldınız mı bu arada koymalı mıyım
Bizde de var kan uyuşmazlığı. Korkuyorum sarılıktan. Doğduğunda hemen pompa süt mama döngüsüne gireceğim kuşandım herşey hazır. Uykuya meylettikleri için damla damla süt damlatmaya bile hazırım. Sarılık zor. İnş çabucak atlatırlarKızlar sariliktan 2. Fototerapiyi alıyoruz.
Kan uyusmazligi olduğu için hızlı dusuyor sonra hızlı çıkıyor.
Beslenmesi güzel olmasına rağmen sarilikta uzayabilir..
Mutlaka farkedersiniz gözleri burnu sarıdır. Parmağınızı vücuduna bastırın parmak izi sari çıkıyor.
Emmesi iyi falan diye kendimi kandırdım başta ama sonra rahat edemeyip tekrar tekrar gidiyoruz.
Bugün 14. Günlük bizi de dualarınıza katın.
Rabbim hepimize şifa versin
Bizim de göbeğinde sar sarı akıntı oldu çok erken düşmüştü kurumadı tam heralde dün doktor yakalım dedi biseyler yaptı şimdi karardı baya 2 gün yıkama dedi bakalım inşallah gecer15. Gün kontrolümüz vardı doğum kilosunu hala yakalayamadık ama günlük kilo alımı iyi. 15. gün
İle gaz ataklari başlamış bulunmakta gaz damlası aldık bugün çok kötüydü tavan yaptı masaja asla izin vermedi. Duş aldırdım biraz sakinleşti uyudu memeyle kavga etti mama verdim aç kalmasın diye sarılığı on civarında bir ay kadar devam eder değil mi yani bir aylık olduğunda kurtuluyoruz inşallah devam etmez akşamüzeri göbeğinin kanadında fark ettim acil gittik tekrardan K vitamini yapıldı yarın genel cerrah görecek. 15 günlük hayatında benden çok hastaneye gitti evladım Allah beterinden saklasın ama sürekli bir şey çıkması beni çok yordu ağlamaktan artık gözlerim şişti onun çocuğa yetemiyorum bakamıyorum diye düşünmeye başladım Allah yardım etsin hepimize sağlık sıhhat versin. Göbeğinde en ufak bir şey fark ederseniz aklınızda olsun
Gözünaydınn hayırlı olsunSelam kızlar bu sabah 11:40 da sezeryanla doğum yaptım sütüm çok az mama takviyesi verdiler ama asıl sormak istediğim emerken zorla tutturuyoruz mama verirken de öyle ama hiç uyanmıyo hep uyuyo
Benimkinin de derisi soyuluyor doktor losyonla nemlendir hava kuru sıcak dedi ne aldınız nemlendirici olarakBiz seninle peşpeşemi doğum yaptık ya. Bizimkininde yarın 2 haftalık kontrolü var. Umarım doğum kilosunu yakalamıştır artık. Bu akşam bizdede deli bi gaz atağı vardı çıldırmış gibiydi çocuğum. Canının yandığı çok belliydi. Biraz kucakta gezdirmece sonra duş masaj yaptım rahatladı gibi. Gaz olayını yarın doktorada söyleyeyim bakalım bize ne diycek
Birde bnm bebeğimin derisi soyuluyor kızlar normalmi? Varmı yaşayan?
Yenidoğan cnm bide sezeryanla doğdu hala anne karnında hissediyor olabilir çok normal. 10 güne hayata alışıyorlar merak etmesen dedikleri saatte dedikleri kadar beslemeye devam et. Hayırlı olsn bu arada sağlıkla büyüt bebişini.
Ne kadar oldu bebeğin kaç günlük canımGözünüz aydın canım aynı durum bizde de var emzirmek için uyandırmakta zorlanıyoruz bugün kontrolü vardı doktora sordum uyuması problem değil bizim için beslenmesi önemli dedi. Üstünü çıkarın gıdıklayın su sürün gibi şeyler söyledi. Yine de beslenmiyorsa hemen acile gidin dedi. Biz dediklerini uyguluyoruz ama o kadar zor emmeye geçiyor ki. Sütü biberonla ya da kaşıkla verelim diyoruz ağzını kitliyor açamıyoruz. Hadi açtı diyelim süt ağzında kalıyor yutmuyor korkuyoruz bu sefer de ağzında süt kalcak diye. Sarılığına baktı 6 çıktı sınırda dedi. Bilmiyorum sarılığın etkisi mi huyu mu böyle.
Losyon ne aldın canım25 haziranda doğum yaptım ben 15.günden itibaren gaz atakları başlıyormuşinanılmaz zor birgün geçirdik ama gaz damlası baya fayda etti bence kesin sor kurtarıcı olur.evet benimkinin de dökülüyor derisi bol bol nemlendiriyorum losyonla ben
Ay yok bir sakatlik cikartabilir Allah korusunAman beşikte çarşaf ve bebek dışında bişey bırakma. Kundak yapıyosan fermuarlı yap, dolanabilecek materyal olmasın.
Şimdikiler folik asit bebesi ya 40ı çıkınca kımız içer at üstünde ok da atar yeni bebeler
Uyyyy!Hicbisey yokken evirdi cevirdi kendini top bocegi dondu vallabugun kontrolde soracagim cok erken bu hareket icin guzel ama tehlikeli ve korkutucu Satilucky
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?