2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Hastane çantasına mama aldınız mı bu arada koymalı mıyım
Ben almadım ama araştırmıştım ne alacağımı gerekirse. Nitekim sarılıktan ötürü gerekti aklımdakini aldık hemen eczaneden.
Evde organik zeytinyağım var onunla masaj yaptım dün. Hem cildine hem gazına iyi geldi bence

Zırıl zırıl ağladığım bir kontrolden çıktım. Kendime kızıyorum ya bir çatı muayenesi yapamadım. Doktorum da malesef pek gönüllü yardımcı olan, naz niyaz çeken biri olmadığı için sezeryana karar kıldık. Bebeğimin sadece başı değil normal kilosu da fazlaymış 3600 gözüküyormuş.
Sen ne düşünüyorsun dedi. Ben normal isterim ama illa şart olarak bakmıyorum dedim. Normal istiyorsan çatı muayenesi yapalım uygunsa ev ödevleri vereceğim dedi. Tamam dedim ama o andan itibaren zaten çok kasıldım, elimde değil. Zaten biraz sokunca ben kastım ‘ama böyle olmaz yapamam’ diye hafif sinirlenince ben daha da terledim sürecek mi ki daha dedim evet baskı yapacağım aşağı doğru istersen bırakayım diyince tamam bırakın dedim. Sonra ağlamaya başladım. Yani doktordan çok kendime sinirlendim bir çatı muayenesi yaptıramadım. Bana moral vermeye çalıştı bebek iri zaten yapsak da zor olurdu dedi. Ben de ilişkide de zorlanıyorum o yüzden bunda da yapamayınca kızdım kendime dedim. Bana dedi ki zaten ilişkide zorlanıp normal yapan görmedim ben diyince burdaki örnekler geldi aklıma. Hayır var işte A acemianne92 geldi aklıma.. ama uzatmadım konuyu tahlilleri yaptırdım saat 16:00da tekrar gideceğim anesteziye sonuçları verip doktora göstereceğim. Günümüzü belirleyeceğiz…

Sağolun sizce mama vereyimöi ya cok kararsızım bana hiç doktor mama demedi direk yatış dedi ben istemedim sürekli emziriyorum ama acaba mamada versemmi diyorum emzirdikten sonra ve hangi marka alsam

15 günlükte uzamış sarılık mı oluyor Allah Allah değeri de 6 düşük aslında ama
Bir aya kadar devam eden uzamış oluyor diye biliyorum. Değeri düşse bile bir aya kadar sarılık tehlikeli old için takip ediyorlar.
kızlar beni sezaryene alacaklar dualarımıza talibim hayırla sağlıkla doğurayım inşallah
Rabbim yar ve yardımcı olsun
İns güzel haberlerini alırız

Kızlar yeni doktordan geldim pazartesi günü doğruyorum. İlaçları kestiler önceden sancı gelirse daha erken alıcak dua edin 37. Haftadayım
Haydi hayırlı olsun. son üç gün
Canım benim, her şey olacağına varır. Bu sadece senin çabanla olacak şey de değil. Bak Dr nasıl davranmış sana. Ne hasta psikolojisi ne bi anlayış. Emin ol, diğer tüm Dr lar gibi onun da kolayına geliyor sezaryen.

Doğumun şekline göre anne olunmuyor. Ben hep diyorum; doğum kaderdir. Şekli, saati ezelde hep belli.

Şimdi bebeğine odaklan. Donunu hazırla diyeceğim ama şunu söyleyeyim. Ben hiç don giymedim hep hasta bezi, depend. Eve gelince de onlardan devam ettim.
Ayy bir hamilelik devrinin sonuna geldikkkkk, ben çarşamba 13:46 anne oldummmm
Yavrum yoğun bakımda teyzelerii, duanıza ihtiyacı var, rabbim kimseyi bekletmesin bu kapıda.
bu arada doğuran herkese de acil şifa diliyorum
Gözün aydınnnnn
Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı, güzel yazılar yazsın.

Neden yoğun bakımda bebeğin ?
Ben de şimdi yoğun bakım kapısında bekliyorum bilgi almak için. Rabbim cumanın hürmetine tüm bebekleri annelerine kavuştursun

Yaaaa maşallah sorun neydi tüp bebek icin bende 20 nisanda negatif aldim zeki beyde ve nasil bir yol izledin transferden önce serum nk testi vs yaptinmi
Hiçbir şey yapmayı önermedi sadece devam ettik transferlere. Öncesinde histeroskopi yapmıştı onda da sorun çıkmamıştı embriyolarına güven benim 3.denememde anca tuttu ve bizim görünen bir sorunumuz yoktu ona rağmen bebeğimiz olmuyordu ben embriyoların enerjisine inanıyorum rahim ve diğer değerlerin normalse iyi embriyoyu henüz bulamamışsındır onu bulduğunda sana sımsıkı tutunacak o yüzden denemekten vazgeçme

Solunum sıkıntısı, sizinkinin nesi var aminnn inşallah

Kızlar ben de sezeryan olacağım, hamile kalmadan önce doğumdan hep korksam da bebeğim olmadığı zamanlarda normal bile yaparım diyordum ama son zamanlara yaklaştıkça normal doğum uzun bir süreç olduğu için doktorum şekerden bebek etkilenebilir dedi ben de en ufak bir riski göze alamazdım öylece sezeryanda karar kaldık aynı bedende son 5-6 günümüz kaldı. Düşündükçe ona kavuşacağım için öyle mutluyum ki bir yandan da bedenimden ayrılacağı için bir o kadar hüzünlü… 3.denememde zorla bulduğum mutluluktan günlerdir ağladığım, sonrasında sürekli kanamalarla hastanelere koştuğum, ağladığım, kaybetme korkusunu sonuna kadar yaşadığım yavruma şuan kavuşmama bir haftadan az kaldı resmen… allahım bu süreçte hepimizin bebeğini korusun anne olmak ne güzel bir şeymiş aynı bedende olmak onunla var olmak. Ben hamileliği sevemedim sürekli kaybetme korkusuyla sürekli kötü şeyler yaşadım ama bebeğim beni şükür ki hiç bırakmadı. Doğum yapmış olan ve yapacak olan tüüüüüm arkadaşlarıma musmutlu bebekleriyle birlikte uzun sağlıklı ömür diliyorum umarım Her şey gönlümüzce olur sorunsuz atlatırız şu doğum sonrasını da… Allahım olmayan ve isteyen her kadına, her aileye nasip etsin bu yolda emek veren herkese hayırlı sağlıklı bebek versin. Bebeği doğup yoğun bakıma alınan herkese tüm kalbimle dua ediyorum her şey yoluna çabucak girecek…çokça Amin

Hastane çantasına mama aldınız mı bu arada koymalı mıyım
Canım her ihtimale karşı bir miktar almayı düşünüyorum ben.
kızlar beni sezaryene alacaklar dualarımıza talibim hayırla sağlıkla doğurayım inşallah
Rabbim yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz kuzucum
Kendini suçlama bu sonuçta elinde olan bir şey değil ki senin. Bence bu anlamda doktorunun daha yardımcı olması gerekirdi. Sezaryen ya da normal doğum hiç farketmez yeter ki sağlıklı olsun bebişin
Ayy bir hamilelik devrinin sonuna geldikkkkk, ben çarşamba 13:46 anne oldummmm
Yavrum yoğun bakımda teyzelerii, duanıza ihtiyacı var, rabbim kimseyi bekletmesin bu kapıda.
bu arada doğuran herkese de acil şifa diliyorum
Hayırlı uğurlu olsunnnn. Hemencecik çıksın inşallah yoğun bakımdan. Kaç kilo doğdu kaç haftalık doğdu bebiş

Doğum öncesi göğüsler için herhangi bir şey yapmaya gerek var mı acaba doğum sonrası göğüslerin yara olmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…