- 27 Ekim 2023
- 7.584
- 20.836
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.001
Sağol canimm, hepimizin telasi malum niye kusur olsun@gukcanVaalbara @ogretmenkls @rdrsn
Canlarım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Geriden okuyorum mesajlarınızı kendi sürecimde pek burada olamadım k.b
15 günlük oldu bugünNe kadar oldu bebeğin kaç günlük canım
Yaaaa maşallah sorun neydi tüp bebek icin bende 20 nisanda negatif aldim zeki beyde ve nasil bir yol izledin transferden önce serum nk testi vs yaptinmiEvet binlerce kez şükürler olsun
Ben almadım ama araştırmıştım ne alacağımı gerekirse. Nitekim sarılıktan ötürü gerekti aklımdakini aldık hemen eczaneden.Hastane çantasına mama aldınız mı bu arada koymalı mıyım
Evde organik zeytinyağım var onunla masaj yaptım dün. Hem cildine hem gazına iyi geldi benceBizim de göbeğinde sar sarı akıntı oldu çok erken düşmüştü kurumadı tam heralde dün doktor yakalım dedi biseyler yaptı şimdi karardı baya 2 gün yıkama dedi bakalım inşallah gecer
Gözünaydınn hayırlı olsunMerak etme ilk basta hep zor tutuyorlar memeyi ilk bebeğimde 10 gün tutturmaya uğrasmıstık çok zor uyandırırdık . Bi sekılde emmeyi öğrenicek azimle çabayla annesi
Benimkinin de derisi soyuluyor doktor losyonla nemlendir hava kuru sıcak dedi ne aldınız nemlendirici olarak
Ne kadar oldu bebeğin kaç günlük canım
Losyon ne aldın canım
15 günlükte uzamış sarılık mı oluyor Allah Allah değeri de 6 düşük aslında ama15 günlük oldu bugün
Güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kavuşunkızlar beni sezaryene alacaklar dualarımıza talibim hayırla sağlıkla doğurayım inşallah
Amin canım inşallah sürecin güzel ve sağlıklı geçecek Allahın izniylekızlar beni sezaryene alacaklar dualarımıza talibim hayırla sağlıkla doğurayım inşallah
Hayırlı olsun canım nasılsınız hastanede misiniz hala?Sağol canimm, hepimizin telasi malum niye kusur olsun
kızlar beni sezaryene alacaklar dualarımıza talibim hayırla sağlıkla doğurayım inşallah
Sağolun sizce mama vereyimöi ya cok kararsızım bana hiç doktor mama demedi direk yatış dedi ben istemedim sürekli emziriyorum ama acaba mamada versemmi diyorum emzirdikten sonra ve hangi marka alsamÇok geçmiş olsun size deher doktor ayrı yol izliyor sanırım ben anlamadım bizim kilo sabit kaldı +mama vermeme rağmen. 10 günlüğüz sarılık değeri de sabit kaldı hala 14. 3 saatte 1 en az yarım saat meme ve 45 cc mama veriyorum bir de yani. Mamayı 60a çıkardılar pazartesi tekrar gideceğiz biz de..
Bir aya kadar devam eden uzamış oluyor diye biliyorum. Değeri düşse bile bir aya kadar sarılık tehlikeli old için takip ediyorlar.15 günlükte uzamış sarılık mı oluyor Allah Allah değeri de 6 düşük aslında ama
Rabbim yar ve yardımcı olsunkızlar beni sezaryene alacaklar dualarımıza talibim hayırla sağlıkla doğurayım inşallah
Haydi hayırlı olsun.Kızlar yeni doktordan geldim pazartesi günü doğruyorum. İlaçları kestiler önceden sancı gelirse daha erken alıcak dua edin 37. Haftadayım
Canım benim, her şey olacağına varır. Bu sadece senin çabanla olacak şey de değil. Bak Dr nasıl davranmış sana. Ne hasta psikolojisi ne bi anlayış. Emin ol, diğer tüm Dr lar gibi onun da kolayına geliyor sezaryen.Zırıl zırıl ağladığım bir kontrolden çıktım. Kendime kızıyorum ya bir çatı muayenesi yapamadım. Doktorum da malesef pek gönüllü yardımcı olan, naz niyaz çeken biri olmadığı için sezeryana karar kıldık. Bebeğimin sadece başı değil normal kilosu da fazlaymış 3600 gözüküyormuş.
Sen ne düşünüyorsun dedi. Ben normal isterim ama illa şart olarak bakmıyorum dedim. Normal istiyorsan çatı muayenesi yapalım uygunsa ev ödevleri vereceğim dedi. Tamam dedim ama o andan itibaren zaten çok kasıldım, elimde değil. Zaten biraz sokunca ben kastım ‘ama böyle olmaz yapamam’ diye hafif sinirlenince ben daha da terledim sürecek mi ki daha dedim evet baskı yapacağım aşağı doğru istersen bırakayım diyince tamam bırakın dedim. Sonra ağlamaya başladım. Yani doktordan çok kendime sinirlendim bir çatı muayenesi yaptıramadım. Bana moral vermeye çalıştı bebek iri zaten yapsak da zor olurdu dedi. Ben de ilişkide de zorlanıyorum o yüzden bunda da yapamayınca kızdım kendime dedim. Bana dedi ki zaten ilişkide zorlanıp normal yapan görmedim ben diyince burdaki örnekler geldi aklıma. Hayır var işte A acemianne92 geldi aklıma.. ama uzatmadım konuyu tahlilleri yaptırdım saat 16:00da tekrar gideceğim anesteziye sonuçları verip doktora göstereceğim. Günümüzü belirleyeceğiz…
Gözün aydınnnnnAyy bir hamilelik devrinin sonuna geldikkkkk, ben çarşamba 13:46 anne oldummmm
Yavrum yoğun bakımda teyzelerii, duanıza ihtiyacı var, rabbim kimseyi bekletmesin bu kapıda.
bu arada doğuran herkese de acil şifa diliyorum
Hiçbir şey yapmayı önermedi sadece devam ettik transferlere. Öncesinde histeroskopi yapmıştı onda da sorun çıkmamıştıYaaaa maşallah sorun neydi tüp bebek icin bende 20 nisanda negatif aldim zeki beyde ve nasil bir yol izledin transferden önce serum nk testi vs yaptinmi
Solunum sıkıntısı,Bir aya kadar devam eden uzamış oluyor diye biliyorum. Değeri düşse bile bir aya kadar sarılık tehlikeli old için takip ediyorlar.
Rabbim yar ve yardımcı olsun
İns güzel haberlerini alırız
Haydi hayırlı olsun.son üç gün
Canım benim, her şey olacağına varır. Bu sadece senin çabanla olacak şey de değil. Bak Dr nasıl davranmış sana. Ne hasta psikolojisi ne bi anlayış. Emin ol, diğer tüm Dr lar gibi onun da kolayına geliyor sezaryen.
Doğumun şekline göre anne olunmuyor. Ben hep diyorum; doğum kaderdir. Şekli, saati ezelde hep belli.
Şimdi bebeğine odaklan. Donunu hazırla diyeceğim ama şunu söyleyeyim. Ben hiç don giymedimhep hasta bezi, depend. Eve gelince de onlardan devam ettim.
Gözün aydınnnnn
Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı, güzel yazılar yazsın.
Neden yoğun bakımda bebeğin ?
Ben de şimdi yoğun bakım kapısında bekliyorum bilgi almak için. Rabbim cumanın hürmetine tüm bebekleri annelerine kavuştursun
Canım her ihtimale karşı bir miktar almayı düşünüyorum ben.Hastane çantasına mama aldınız mı bu arada koymalı mıyım
Rabbim yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz kuzucumkızlar beni sezaryene alacaklar dualarımıza talibim hayırla sağlıkla doğurayım inşallah
Kendini suçlama bu sonuçta elinde olan bir şey değil ki senin. Bence bu anlamda doktorunun daha yardımcı olması gerekirdi. Sezaryen ya da normal doğum hiç farketmez yeter ki sağlıklı olsun bebişinZırıl zırıl ağladığım bir kontrolden çıktım. Kendime kızıyorum ya bir çatı muayenesi yapamadım. Doktorum da malesef pek gönüllü yardımcı olan, naz niyaz çeken biri olmadığı için sezeryana karar kıldık. Bebeğimin sadece başı değil normal kilosu da fazlaymış 3600 gözüküyormuş.
Sen ne düşünüyorsun dedi. Ben normal isterim ama illa şart olarak bakmıyorum dedim. Normal istiyorsan çatı muayenesi yapalım uygunsa ev ödevleri vereceğim dedi. Tamam dedim ama o andan itibaren zaten çok kasıldım, elimde değil. Zaten biraz sokunca ben kastım ‘ama böyle olmaz yapamam’ diye hafif sinirlenince ben daha da terledim sürecek mi ki daha dedim evet baskı yapacağım aşağı doğru istersen bırakayım diyince tamam bırakın dedim. Sonra ağlamaya başladım. Yani doktordan çok kendime sinirlendim bir çatı muayenesi yaptıramadım. Bana moral vermeye çalıştı bebek iri zaten yapsak da zor olurdu dedi. Ben de ilişkide de zorlanıyorum o yüzden bunda da yapamayınca kızdım kendime dedim. Bana dedi ki zaten ilişkide zorlanıp normal yapan görmedim ben diyince burdaki örnekler geldi aklıma. Hayır var işte A acemianne92 geldi aklıma.. ama uzatmadım konuyu tahlilleri yaptırdım saat 16:00da tekrar gideceğim anesteziye sonuçları verip doktora göstereceğim. Günümüzü belirleyeceğiz…
Hayırlı uğurlu olsunnnn. Hemencecik çıksın inşallah yoğun bakımdan. Kaç kilo doğdu kaç haftalık doğdu bebişAyy bir hamilelik devrinin sonuna geldikkkkk, ben çarşamba 13:46 anne oldummmm
Yavrum yoğun bakımda teyzelerii, duanıza ihtiyacı var, rabbim kimseyi bekletmesin bu kapıda.
bu arada doğuran herkese de acil şifa diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?