2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
2360 doğdu 2270 düştü şu an, 34 hafta doğdu
Aminnn inşallahhhh

İnşallah canim ilki 3. Gün tazeydi umarım bu seferki tutar cok cok yoruldum bu insanalrin sürekli çocuk demelerinden

Ne güzel yazmışsın çok amin, kalpten gönülden amin…

İnşallah canim ilki 3. Gün tazeydi umarım bu seferki tutar cok cok yoruldum bu insanalrin sürekli çocuk demelerinden
Ah bilmez miyim psikolojim bozulmuştu benim de… pes etme, sürekli dene maddi olarak zorlamayacaksa. Eninde sonunda olacak iyi düşün canım en kısa zamanda güzel haberlerini yazarsın inşallah

Şekerim çok kontrolden çıkmıştı. 400 civarında geziyordu hem o artık bebeğe zarsr dediler, hem suyum artık çok artmıştı derken sonuç bu..
O zaman en hayırlısı buymuş canım şekerin baya yüksek seyretmiş. Bebeğin küvözde gelişimini tamamlar haftası gayet iyi hadi bakalım en kısa zamanda evinize dönersiniz inşallah

Kizlar selam guncelleme yapiyorum benim
gibi olan varsa 40+6 haftalikta sifir acilma
, nstler cok okey bebek hareketli ve basi tamamen yukarda hicbir dogum belirtisi yoktu. İstersen bekleyelim pazarda nobetciyim ama cok zor normal dogum hic belirti yok dedi.Artik daha fazla beklemek istemedim ve yarın icin sezaryende karar kildik bakalim sağlıkla aliriz hepimiz bebislerimizi inşallah kucagimiza

kızlar beni sezaryene alacaklar dualarımıza talibim hayırla sağlıkla doğurayım inşallah
Sağlıcakla kavuşun inş
Kızlar yeni doktordan geldim pazartesi günü doğruyorum. İlaçları kestiler önceden sancı gelirse daha erken alıcak dua edin 37. Haftadayım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Sen hiç kendini üzme, hayırlısı böyleymiş. Ayrıca doktorun tavrına da gıcık oldum. Az biraz empati yani. Neyse önemli olan sağlıkla gelmesi, ikinizin de sağlıkla olması, neticesi güzel olsun inş sen kendine hiç yüklenme, bu aşamaya kadar gelmişsin bunların hiç biri kolay değildi. Şimdi sadece bebişinle kavuşacağın zamana odaklan
Ayy bir hamilelik devrinin sonuna geldikkkkk, ben çarşamba 13:46 anne oldummmm
Yavrum yoğun bakımda teyzelerii, duanıza ihtiyacı var, rabbim kimseyi bekletmesin bu kapıda.
bu arada doğuran herkese de acil şifa diliyorum
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Tes zamanda kucağına al inş
Sağlıkla ve kolayca kavuşun inş
Amin, sağlıkla ve kolaylıkla olsun

Çok teşekkür ederim amin hepimizin inşallah saglikla huzurla mutlulukla

Sağolun sizce mama vereyimöi ya cok kararsızım bana hiç doktor mama demedi direk yatış dedi ben istemedim sürekli emziriyorum ama acaba mamada versemmi diyorum emzirdikten sonra ve hangi marka alsam
Ne kadar çok çiş kaka yaparsa o kadar hızlı atılıyormuş bilirubin. O sebeple 2 saatte bir mutlaka 20 dk emzir dediler bana. İlk günler çk yoğun süt gelmiyorsa verilebilir bence. Hipp organik combıotıc kullandık biz. Kaşık biberon kullandık. Normal biberona alışırsa meme reddi olabiliyormuş.
Doğum öncesi göğüsler için herhangi bir şey yapmaya gerek var mı acaba doğum sonrası göğüslerin yara olmaması için
Bana göğüs uçlarını liflemeyi ve gümüş kapağı önerdiler. Ama bnm biri gömülü malesef ona bi çözüm olamadı. Diğerinin hassasiyeti gümüş kapak ve göğüs ucu kremiyle çabucak geçti çk şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…