- 27 Nisan 2020
- 731
- 2.539
- 113
- 31
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.021
Rabbim cuma vaktinin hürmetine sağlıkla hızlıca çıkmayı nasip etsin hemen kucağınıza gelsin inşallahSolunum sıkıntısı,sizinkinin nesi var aminnn inşallah
2360 doğdu 2270 düştü şu an, 34 hafta doğduCanım her ihtimale karşı bir miktar almayı düşünüyorum ben.
Rabbim yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz kuzucum
Kendini suçlama bu sonuçta elinde olan bir şey değil ki senin. Bence bu anlamda doktorunun daha yardımcı olması gerekirdi. Sezaryen ya da normal doğum hiç farketmez yeter ki sağlıklı olsun bebişin
Hayırlı uğurlu olsunnnn. Hemencecik çıksın inşallah yoğun bakımdan. Kaç kilo doğdu kaç haftalık doğdu bebiş
Yok canım dün akşam çıktık evdeyiz şükür, sağolasın iyiyizHayırlı olsun canım nasılsınız hastanede misiniz hala?
Bı an önce toparlanirsiniz inşallah canım benim, rabbim şifa versin beslendikce kilosu düzelir bı an önce inşallah stres yapma2360 doğdu 2270 düştü şu an, 34 hafta doğdu
Aminnn inşallahhhh
Sen ne yaptın okuyamadım sonn durumları iyimiisiniz bebiş nasıl kaç kg doğduBı an önce toparlanirsiniz inşallah canım benim, rabbim şifa versin beslendikce kilosu düzelir bı an önce inşallah stres yapma
Aiyy maşallah bence 34. Haftaya göre gayet iyi doğmuş hemen toparlanacaktır2360 doğdu 2270 düştü şu an, 34 hafta doğdu
Aminnn inşallahhhh
Evet şeker yüzünden kilosu iyiydi, ama ciğerler işte. İnşallahhhh hemencecik çıkarAiyy maşallah bence 34. Haftaya göre gayet iyi doğmuş hemen toparlanacaktır
Canım neden erken doğum oldu suyun mu fazlaydı şekerden dolayı, umarım hemençıkar kavuşursunuzEvet şeker yüzünden kilosu iyiydi, ama ciğerler işte. İnşallahhhh hemencecik çıkar
İnşallah canim ilki 3. Gün tazeydi umarım bu seferki tutar cok cok yoruldum bu insanalrin sürekli çocuk demelerindenHiçbir şey yapmayı önermedi sadece devam ettik transferlere. Öncesinde histeroskopi yapmıştı onda da sorun çıkmamıştıembriyolarına güven benim 3.denememde anca tuttu ve bizim görünen bir sorunumuz yoktu ona rağmen bebeğimiz olmuyordu ben embriyoların enerjisine inanıyorum rahim ve diğer değerlerin normalse iyi embriyoyu henüz bulamamışsındır onu bulduğunda sana sımsıkı tutunacak o yüzden denemekten vazgeçme
Ne güzel yazmışsın çok amin, kalpten gönülden amin…Kızlar ben de sezeryan olacağım, hamile kalmadan önce doğumdan hep korksam da bebeğim olmadığı zamanlarda normal bile yaparım diyordum ama son zamanlara yaklaştıkça normal doğum uzun bir süreç olduğu için doktorum şekerden bebek etkilenebilir dedi ben de en ufak bir riski göze alamazdım öylece sezeryanda karar kaldıkaynı bedende son 5-6 günümüz kaldı. Düşündükçe ona kavuşacağım için öyle mutluyum ki bir yandan da bedenimden ayrılacağı için bir o kadar hüzünlü… 3.denememde zorla bulduğum mutluluktan günlerdir ağladığım, sonrasında sürekli kanamalarla hastanelere koştuğum, ağladığım, kaybetme korkusunu sonuna kadar yaşadığım yavruma şuan kavuşmama bir haftadan az kaldı resmen… allahım bu süreçte hepimizin bebeğini korusun anne olmak ne güzel bir şeymiş aynı bedende olmak onunla var olmak. Ben hamileliği sevemedim sürekli kaybetme korkusuyla sürekli kötü şeyler yaşadım ama bebeğim beni şükür ki hiç bırakmadı. Doğum yapmış olan ve yapacak olan tüüüüüm arkadaşlarıma musmutlu bebekleriyle birlikte uzun sağlıklı ömür diliyorum umarım Her şey gönlümüzce olur sorunsuz atlatırız şu doğum sonrasını da… Allahım olmayan ve isteyen her kadına, her aileye nasip etsin bu yolda emek veren herkese hayırlı sağlıklı bebek versin. Bebeği doğup yoğun bakıma alınan herkese tüm kalbimle dua ediyorum her şey yoluna çabucak girecek…çokça Amin
Ah bilmez miyim psikolojim bozulmuştu benim de…İnşallah canim ilki 3. Gün tazeydi umarım bu seferki tutar cok cok yoruldum bu insanalrin sürekli çocuk demelerinden
Gözün aydın canım erkenci kuşumuz sağlıklı olsunda herşey yoluna girer2360 doğdu 2270 düştü şu an, 34 hafta doğdu
Aminnn inşallahhhh
Şekerim çok kontrolden çıkmıştı. 400 civarında geziyordu hem o artık bebeğe zarsr dediler, hem suyum artık çok artmıştı derken sonuç bu..Canım neden erken doğum oldu suyun mu fazlaydı şekerden dolayı, umarım hemençıkar kavuşursunuz
Amin canım allah razı olsun hepimizin yavrusuna sağlık versinGözün aydın canım erkenci kuşumuz sağlıklı olsunda herşey yoluna girer
O zaman en hayırlısı buymuş canım şekerin baya yüksek seyretmiş. Bebeğin küvözde gelişimini tamamlar haftası gayet iyi hadi bakalım en kısa zamanda evinize dönersiniz inşallahŞekerim çok kontrolden çıkmıştı. 400 civarında geziyordu hem o artık bebeğe zarsr dediler, hem suyum artık çok artmıştı derken sonuç bu..
Sağlıcakla kavuşun inşkızlar beni sezaryene alacaklar dualarımıza talibim hayırla sağlıkla doğurayım inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar yeni doktordan geldim pazartesi günü doğruyorum. İlaçları kestiler önceden sancı gelirse daha erken alıcak dua edin 37. Haftadayım
Sen hiç kendini üzme, hayırlısı böyleymiş. Ayrıca doktorun tavrına da gıcık oldum. Az biraz empati yani. Neyse önemli olan sağlıkla gelmesi, ikinizin de sağlıkla olması, neticesi güzel olsun inş sen kendine hiç yüklenme, bu aşamaya kadar gelmişsin bunların hiç biri kolay değildi. Şimdi sadece bebişinle kavuşacağın zamana odaklanZırıl zırıl ağladığım bir kontrolden çıktım. Kendime kızıyorum ya bir çatı muayenesi yapamadım. Doktorum da malesef pek gönüllü yardımcı olan, naz niyaz çeken biri olmadığı için sezeryana karar kıldık. Bebeğimin sadece başı değil normal kilosu da fazlaymış 3600 gözüküyormuş.
Sen ne düşünüyorsun dedi. Ben normal isterim ama illa şart olarak bakmıyorum dedim. Normal istiyorsan çatı muayenesi yapalım uygunsa ev ödevleri vereceğim dedi. Tamam dedim ama o andan itibaren zaten çok kasıldım, elimde değil. Zaten biraz sokunca ben kastım ‘ama böyle olmaz yapamam’ diye hafif sinirlenince ben daha da terledim sürecek mi ki daha dedim evet baskı yapacağım aşağı doğru istersen bırakayım diyince tamam bırakın dedim. Sonra ağlamaya başladım. Yani doktordan çok kendime sinirlendim bir çatı muayenesi yaptıramadım. Bana moral vermeye çalıştı bebek iri zaten yapsak da zor olurdu dedi. Ben de ilişkide de zorlanıyorum o yüzden bunda da yapamayınca kızdım kendime dedim. Bana dedi ki zaten ilişkide zorlanıp normal yapan görmedim ben diyince burdaki örnekler geldi aklıma. Hayır var işte @acemianne92 geldi aklıma.. ama uzatmadım konuyu tahlilleri yaptırdım saat 16:00da tekrar gideceğim anesteziye sonuçları verip doktora göstereceğim. Günümüzü belirleyeceğiz…
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Tes zamanda kucağına al inşAyy bir hamilelik devrinin sonuna geldikkkkk, ben çarşamba 13:46 anne oldummmm
Yavrum yoğun bakımda teyzelerii, duanıza ihtiyacı var, rabbim kimseyi bekletmesin bu kapıda.
bu arada doğuran herkese de acil şifa diliyorum
Kızlar ben de sezeryan olacağım, hamile kalmadan önce doğumdan hep korksam da bebeğim olmadığı zamanlarda normal bile yaparım diyordum ama son zamanlara yaklaştıkça normal doğum uzun bir süreç olduğu için doktorum şekerden bebek etkilenebilir dedi ben de en ufak bir riski göze alamazdım öylece sezeryanda karar kaldıkaynı bedende son 5-6 günümüz kaldı. Düşündükçe ona kavuşacağım için öyle mutluyum ki bir yandan da bedenimden ayrılacağı için bir o kadar hüzünlü… 3.denememde zorla bulduğum mutluluktan günlerdir ağladığım, sonrasında sürekli kanamalarla hastanelere koştuğum, ağladığım, kaybetme korkusunu sonuna kadar yaşadığım yavruma şuan kavuşmama bir haftadan az kaldı resmen… allahım bu süreçte hepimizin bebeğini korusun anne olmak ne güzel bir şeymiş aynı bedende olmak onunla var olmak. Ben hamileliği sevemedim sürekli kaybetme korkusuyla sürekli kötü şeyler yaşadım ama bebeğim beni şükür ki hiç bırakmadı. Doğum yapmış olan ve yapacak olan tüüüüüm arkadaşlarıma musmutlu bebekleriyle birlikte uzun sağlıklı ömür diliyorum umarım Her şey gönlümüzce olur sorunsuz atlatırız şu doğum sonrasını da… Allahım olmayan ve isteyen her kadına, her aileye nasip etsin bu yolda emek veren herkese hayırlı sağlıklı bebek versin. Bebeği doğup yoğun bakıma alınan herkese tüm kalbimle dua ediyorum her şey yoluna çabucak girecek…çokça Amin
Amin, sağlıkla ve kolaylıkla olsunKizlar selam guncelleme yapiyorum benim
gibi olan varsa 40+6 haftalikta sifir acilma
, nstler cok okey bebek hareketli ve basi tamamen yukarda hicbir dogum belirtisi yoktu. İstersen bekleyelim pazarda nobetciyim ama cok zor normal dogum hic belirti yok dedi.Artik daha fazla beklemek istemedim ve yarın icin sezaryende karar kildik bakalim sağlıkla aliriz hepimiz bebislerimizi inşallah kucagimiza
Çok teşekkür ederim amin hepimizin inşallah saglikla huzurla mutluluklaSağlıcakla kavuşun inş
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Sen hiç kendini üzme, hayırlısı böyleymiş. Ayrıca doktorun tavrına da gıcık oldum. Az biraz empati yani. Neyse önemli olan sağlıkla gelmesi, ikinizin de sağlıkla olması, neticesi güzel olsun inş sen kendine hiç yüklenme, bu aşamaya kadar gelmişsin bunların hiç biri kolay değildi. Şimdi sadece bebişinle kavuşacağın zamana odaklan
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Tes zamanda kucağına al inş
Sağlıkla ve kolayca kavuşun inş
Amin, sağlıkla ve kolaylıkla olsun
Ne kadar çok çiş kaka yaparsa o kadar hızlı atılıyormuş bilirubin. O sebeple 2 saatte bir mutlaka 20 dk emzir dediler bana. İlk günler çk yoğun süt gelmiyorsa verilebilir bence. Hipp organik combıotıc kullandık biz. Kaşık biberon kullandık. Normal biberona alışırsa meme reddi olabiliyormuş.Sağolun sizce mama vereyimöi ya cok kararsızım bana hiç doktor mama demedi direk yatış dedi ben istemedim sürekli emziriyorum ama acaba mamada versemmi diyorum emzirdikten sonra ve hangi marka alsam
Bana göğüs uçlarını liflemeyi ve gümüş kapağı önerdiler. Ama bnm biri gömülü malesef ona bi çözüm olamadı. Diğerinin hassasiyeti gümüş kapak ve göğüs ucu kremiyle çabucak geçti çk şükür.Doğum öncesi göğüsler için herhangi bir şey yapmaya gerek var mı acabadoğum sonrası göğüslerin yara olmaması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?