2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ay olur mu canım acele etme ne demekk bebek mi diyceksiniz hem kulağına isminin okunması lazım derler o yüzden hemen okunur bizde
Ay benim adam denüşük
Anlatılmaazzz…
Allah bin kere razı olsun canım benim kafasının yarısı şeffaf bir şeyde inşallah hemen yanıma gelir daha kokusunu bile içime çekemedim
“Koku öpülür mü? Öpülür, öptüm çünkü..”

Tamam hood başlık o. En hafif destek.. Bugün belki de gideceksin o da çıkmış; kendi nefes alıyor. İns. İns.

Ah inşallah allahım inşallah öyle olur canım dokunamadım bile bebeğime temasımız bile olmadı Rabbim duysun sesimi kimseye yaşatmasın beni de unutmasın inşallah kucağıma alırım

Keşke bir zahmet o kalmasaydı çünkü işe yarayan insana ihtiyaç var şu an gerçekten eşim eve gitti kv kalıyor. Kadın oturmadı sürekli bebeği kontrolde

Dualarım seninle ve bebeğini bekleyen tüm annelerle tez zamanda sağlıkla kavuşun inş
Ay sağolsun, iyi ve merhametli birilerine denk gelmek çok güzel oluyor bu dönemde bebiş de hayırlı olsun, analı babalı sağlıcakla büyüsün

Hey maşallah sana da. Zaten toparlanmak zorunda bırakılıyoruz biraz da :))
Topuk kanını 3 gün sonra mı yaptınız? Bizim birazdan hemşire gelip topuk kanı alacak derin uykuya geçmesini bekliyorlar. İşitme testi de yarına. Erken mi bunlar için bilmiyorum ama yapıyorlar

Kızlar ben de elendiimm bugün birde oglum yanımdaydı. 40+3 te dogdu Rabbim kolaylık versin geride kalan hamişlere
Gözün aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıklı ömürler versin inşallah miniğe
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün çok güzel bir ömrü olsun inşallah

Kızlar ben de elendiimm bugün birde oglum yanımdaydı. 40+3 te dogdu Rabbim kolaylık versin geride kalan hamişlere
Hayırlı olsun analı babalı sağlıcakla inşallah

Benden önce kaldı mı kimse, sırada ben varım herhalde ay havalar çok sıcak ve hareketlerim de iyice kısıtlandı artık benimki de gelebilirr

Bizim ki daha büyük ya dört olacak Ekim'de zaten anlattık sürece hep dahildi bekliyordu, şükür çok iyi karşıladı, başında bekliyor, ben tuvalete de gitsem anne kos gokceye süt ver acıktı ağlamasın diye kiziyor bana, herkese arayıp göstermek istiyor, gökçe biraz büyü koşarız oynarız anlatıyor, olumsuzluk yaşamadık şükür, çocuktur belli olmaz anlamaz takipteyiz, izliyoruz dokunmuyor canı acimasin diye hafif başını öpüyor hep acımadı dimi acitmadim dimi öyle dikkatli davranıyor, senin ki kuzucum 20aylik kabullenmesi alışması biraz daha vakit alır, kıyamam imparatorlukları sarsılıyor ne yapsınlar

Benimki de benzer yaş aralığı, 3.5 yaş olacak inş. Çok heyecanlı şu an kardeşi için bakalım en merak ettiğim konulardan biri şu an nasıl karşılayacak sonrası nasıl olacak vs

Keşke bir zahmet o kalmasaydı çünkü işe yarayan insana ihtiyaç var şu an gerçekten eşim eve gitti kv kalıyor. Kadın oturmadı sürekli bebeği kontrolde
Zaten eşim falan birşey demiştir yoksa geleceği yoktu, sevmez bu işleri anlatmıştım daha öncede, kanamam başlangıçta coktu doğumdan yeni çıkmıştım kontrole gelen ebe kalkma su iç kompostonu ye dinlen dedi KV.me bunları yedirin beklesin geleceğim yine dedi o dedi diye bı onları yedirdi sağolsun verdi bana sonra odaya geçince full yat kalk modundaydi, Perşembe çıktık cuma beş dk uğradı altı değil bak hemen kalkti eve gidip yemek yapacakmış, dün falan gelmedi zaten, görümcem iş çıkışı geliyor iki gündür o işte evi toparlıyor sağolsun, yapma yorgunsun dedim yapıyor o daha hassas bu durumlarda kıyamıyor, böyle işte, beklentim yoktu zaten, kimseye güvenip birşey bekleyecek halim yok, güvenim de yok, iyice pekişti

Benimki de benzer yaş aralığı, 3.5 yaş olacak inş. Çok heyecanlı şu an kardeşi için bakalım en merak ettiğim konulardan biri şu an nasıl karşılayacak sonrası nasıl olacak vs
İnşallah güzel karşılar, yoksa oda bı külfet oluyor odada bırakıp su bile icemezsin, bizim ki öylece başını beklediği halde bırakamıyoruz tutar, bir şey verir eder diye, anlatıyoruz ama çocuk anlamaz belki belli mi olur

Kesinlikle toparlanmak zorunda bırakılıyoruz
Kuzum topuk kanı bi hastanedeyken bir de sana da bilgi verirler bebek 4-5 günlük olduğunda alınıyor.
4-5 günlükken çok şükür evde olduğumuz için asmdeki ebe alıyor.
İşitme testi bizim de 2.gün sabah olmuştu genelde öyle yapıyorlar zaten

Hayret bir şey ya tamam hiç gelme beş dk durup gideceksen.. böyle yapınca gölge etme başka ihsan eylemem der geçersin. Sinirleri bozunca olan yine bize olur çünkü. Dediğin gibi kimseden beklenti içinde olmayınca kafa rahat oluyor. Ben de hep diyorum sorun mu var tamam ben hallederim. Haa teklif kendiliğinden gelirse amenna, sağolsunlar derim.

Aa evet ya öyleymiş az önce sordum ebeme hepatit aşısını da yapıyorlar şu an sesi geliyor yavrum yaa Çok cahilim bu konularda bomba sorular soruyorum zaten hastaneye geldiğimden beri

Canım çok sağol inşallah saatler kaldı
Rabbim yar ve yardımcın olsunnn canım darısı başına
Amiiinnnn bacım inşallah seninkide hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim size bağışlasın yavrunu

Oyy maşallah ona gönlü büyük abi
Evet yaşı itibari ile tam kardeşe hazırlamışsınız çok da güzel kabullenmiş Ama dediğiniz gibi belli olmaz çocuk bu yine de dikkat etmek lazım
Bizde gebelikte hep anlattık annenin karnında minik bebek var o senin kardeşin olacak dedik, hep kardeş kitapları okuduk, senin de kardeşin olacak dedik o da sevinip karnımı seviyordu hatta usg fotoğrafını çerçeveye koyduk bak bu kardeşinin resmi dedik hoşgeldin kardeşim filan dedi öptü ama tabi o zaman onun için soyut bir şeydi şimdi minicik somut halini görünce biraz kıskandı.
Tabi o da minicik birden ilgi kardeşine bölündü özellikle benim ilgim blününce istemedi.Önceden anne dediği an bir şeyler yapıp vakit geçiriyorduk şimdi oyun oynamak isterken bebek emiyor istemiyor ya da parka annem götürsün diyor bir kaç gündür ama anne uyusub dinlensin diyorlar o da anne bebekle kalıyor diye sürekli bebeği ikinci plana atıyor
Yani boyundan büyük bir şeye alışmaya çalışıyor aslında ama biraz bocalayacak
Senin dediğin gibi bizim ilk göz ağrımız iki tarafın da tek torunu haliyle saltanat baya sallandı

Aynen inşallah, bi de bebekten sonra ilk çocuk çok büyük gelirmiş insana, onlar da küçücük aslında daha

Sizlere günaydınlar kızlar, ben yatmaya kaçayım Bugünü de sancısız doğumsuz bitirdim bakalım
hati hati sana da güzel doğumlar diliyorum, sağlıcakla kolaylıkla kavuşun inş

Ya bide şeye sinir oluyorum arayip birşey lazım olursa ararsin deyip kapatıyorlar olur gerek olursa ararım tmm, ne güzel yardım teklifi etmiş oluyorlar
Herkese ben büyüdüm Gökçe'min abisi oldum o benim bebeğim diyor kim ararsa sorarsa anlatıyor, hastanede önüne gelene anlatıyor "annem gokceyi evimize getirdi o benim kardesimdir"
Aynen inşallah, bi de bebekten sonra ilk çocuk çok büyük gelirmiş insana, onlar da küçücük aslında daha
Gerçekten öyle görünüyor oğlum ne kadar boy atmis ne kadar etli kemikliymis, büyümüş dillenmis acayip fark attı sanki bu günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…