- 8 Temmuz 2017
- 697
- 2.176
- 113
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.121
Bende aldım bana herhangi birşey yapmadı birde lady bin dediği bestlak aldım şuan 25 gün oldu sanırım iki göğüsten daha yeni bugune ancak 100 çıkıyor arada sagabiliyorum eller serbest mochi aldım tekli olarak onu buzluğa atmıyorum mama vereceğime arada konu veriyorum mama az vermeye çalışıyorum inşaallah bol bol sütümüz olur biran evvel aminAyyy bende bugün almıştımsütüm artsın diye ama mesajını yeni gördüm umarım bende de ishal yapmaz
Benimde bir arkadaş tavsiye etmişti e bebeğe uğradım görünce alayım dedim ama daha başlamadım bu gece içeyim dedim bakalım bende nasıl etki olacak
Çok sağol canım hemen bakayımBen beslenme saatlerine çk dikkat ettiğim halde zor toparladık 15.günde doğum kilosunu yakaladık. Diğerlerinde böyle bi takip olmamıştı o sebeple bilemiyorum ama ay sonunda biri 500 biri 1700 gr almıştı. Çok fazla uyandırdığımıda hatırlamıyorum ağladıkça emziriyordum. Velhasıl ne kadar beslersen besle birazda metabolizmayla alakalı sıkma canını. Annelik hep bi vicdan azabı. Bende az önce iki numaramı kucağımda tutamadım pek diye ağladım. İlki hep kucağımdaydı ilk günler ama ikinci doğdu 17 aylık abi var mecbur emzirip emzirip salıncağa koyuyordum öpüp koklayamadım bile çok fazla. Şimdi buda sonuncu çkta bi meşgalem yok bolbol kucağımda öpüp kokluyorum. Ortanca harcanmış gibi oldu sankihormonlarım bana oyun ediyor ağlamaya yer arıyorum belkide.
Dikişlerimin sağ tarafında ara ara sızı hissediyorum birde rüzgar alırsam genel bi sızlama var. Ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum ama. Çok ayakta kalırsamda bi süre sonra ağrıyo sanki. Ama gün günden iyi oluyor daha az hissediyorum diyebilirim.
Aurafix medikal korse kullanıyorum ben. Doktorum cırtlı korse öneriyorum dedi.
Canım dualarımız seninle korkma sakin ol minnoşuna kavuşacaksın onu hayal etAy yatışım yapılıyor şansıma doktorum bugün yok başka doktor alacak beni sezeryana. Allahım hayatımda bu kadar heyecan yapmadım. Açlık beklenecek karpuz falan yemiştim 2 saat önce. Suyum geliyor açıklık 1 cm . Lütfen dua edin bana tamam mı
Allah yardımcın olsun. Açıklık 1 cm ise genellikle doğuma daha baya vardır, ondan endişelenme yani. Kolaylıkla ve sağlıcakla kavuşmalarAy yatışım yapılıyor şansıma doktorum bugün yok başka doktor alacak beni sezeryana. Allahım hayatımda bu kadar heyecan yapmadım. Açlık beklenecek karpuz falan yemiştim 2 saat önce. Suyum geliyor açıklık 1 cm . Lütfen dua edin bana tamam mı
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.Ay yatışım yapılıyor şansıma doktorum bugün yok başka doktor alacak beni sezeryana. Allahım hayatımda bu kadar heyecan yapmadım. Açlık beklenecek karpuz falan yemiştim 2 saat önce. Suyum geliyor açıklık 1 cm . Lütfen dua edin bana tamam mı
Maşallah maşallahBende aldım bana herhangi birşey yapmadı birde lady bin dediği bestlak aldım şuan 25 gün oldu sanırım iki göğüsten daha yeni bugune ancak 100 çıkıyor arada sagabiliyorum eller serbest mochi aldım tekli olarak onu buzluğa atmıyorum mama vereceğime arada konu veriyorum mama az vermeye çalışıyorum inşaallah bol bol sütümüz olur biran evvel amin
Kim dedi sana bunu?Nüfüs cüzdanını çıkarttınız mı? Bize enabıza bilgileri düşecek sonra gidip çıkartabilirsiniz dediler. Ama enabızda göremedim bilgileri. Daha doğrusu bakamıyorum galiba nerede yazıyor bebek bilgileri ? Bilen var mı?
Tam tersi tc çıkmadan e nabızda bilgiler görünmüyor tc çıktığı an bilgiler e nabıza düşüyor bizim nüfus cüzdanımız geldi ama eşim halletti süreci bilmiyorumNüfüs cüzdanını çıkarttınız mı? Bize enabıza bilgileri düşecek sonra gidip çıkartabilirsiniz dediler. Ama enabızda göremedim bilgileri. Daha doğrusu bakamıyorum galiba nerede yazıyor bebek bilgileri ? Bilen var mı?
Hastaneden verilen doğum evrağı ile aynı gün çıkardık biz canımNüfüs cüzdanını çıkarttınız mı? Bize enabıza bilgileri düşecek sonra gidip çıkartabilirsiniz dediler. Ama enabızda göremedim bilgileri. Daha doğrusu bakamıyorum galiba nerede yazıyor bebek bilgileri ? Bilen var mı?
Canım solgarın bir takviyesi var kesinlikle tavsiye ederim süreci hızlandırıyor.Kızlar sezeryanle doğum yapanlar sütünüz hemen geldi mi ? Benim daha ilk defa bugün damla damla geldi sabahtan akşama 3 cc anca topladım. 1 cc bile olsa kolestrum sütü o mutlaka getir dediler diye utana sıkıla götürüyoeum valla ama asla çoğalmadı sütüm. Ne yaptınız ne ettiniz acil üstüme taktik atın ya
Kızlar sezeryanle doğum yapanlar sütünüz hemen geldi mi ? Benim daha ilk defa bugün damla damla geldi sabahtan akşama 3 cc anca topladım. 1 cc bile olsa kolestrum sütü o mutlaka getir dediler diye utana sıkıla götürüyoeum valla ama asla çoğalmadı sütüm. Ne yaptınız ne ettiniz acil üstüme taktik atın ya
Ben kullanmıyorum doktorum da önermedi zaten hiçbir doğumda. Sezaryende sadece günlük konforu arttırmak için kullanılabilir. Yoksa göbek kalması falan gibi konulara zerre kadar faydası yok. Dikişleri sıkı tuttuğu için daha rahat edersin sadeceKızlar korse kullanmaya başlayanınız var mı acaba?
Önerebileceğiniz korse varsa çok memnun kalırım
Çok zor ladycim bu sefer ne çok ümitlendim alacağım evime gideceğim diye olmadı Rabbim şifa versin tez iyileşin inşallahAh canım yaaa
Beklentiyle gidip eli boş dönmek, normal zamanda beklemekten daha zor.
Ama geç olsun güç olmasın.
Tamamen iyileşip çıksın ins. Gerçekten bak.. Bebeğim yoğun bakımdan çıktı. İki gün sonra tekrar girdi. Her ne kadar farklı bi sebepten yatmış olsa da, ikinci kez giysilerini elime alıp hastaneden kucağı boş çıkmak daha acı.
Orada ne tedavisi uyguluyorlar acaba ?
Ah Allah kolaylık versin. Anne olunca böyle bin parçayla bölünüyorsun işte. Safi vicdan
Bana doktor zaman zaman dikiş üstünde böyle hat boyu yada lokal olarak bazı yerlerde kabarıklık olabilir. Korkma demişti. Ama yine de kendine dikkat et bacım. Kocaman bi kesi. Dıştan bi şey görünmese de içten kaynaması günler haftalar alır.
Mamayı ne zamandır veriyorsun bilmiyorum ama hem anne sütü hem mamayla belki birkaç gün içinde beklediğin eşiği geçebilir. Sonra aşamalı bırakırsın. Şu an bölüm geçmek için her tuşa basmamız normal.
Gebeliği sağlık ocağı sonlandırıyormuş. Sonra e nabıza yansıyıp kimlik çıkarabiliyormuşuz. Sağlık ocağı ebesi öyle söylemişti. Haber verin doğum olunca dediNüfüs cüzdanını çıkarttınız mı? Bize enabıza bilgileri düşecek sonra gidip çıkartabilirsiniz dediler. Ama enabızda göremedim bilgileri. Daha doğrusu bakamıyorum galiba nerede yazıyor bebek bilgileri ? Bilen var mı?
Alayım hemen inşallah işe yarar ya perişan oldum gerçektenCanım solgarın bir takviyesi var kesinlikle tavsiye ederim süreci hızlandırıyor.
Gözün açık olsun. Gözün akına geldiyse tenine de gelmesi muhtemel. Sakın geciktirme Dr a görün.Sanırım çoğu kişinin bebeği sarılık oldu benimki de göz içi sarı hep inşallah hastaneye yatırılacak kadar olmaz
Allah AllahGebeliği sağlık ocağı sonlandırıyormuş. Sonra e nabıza yansıyıp kimlik çıkarabiliyormuşuz. Sağlık ocağı ebesi öyle söylemişti. Haber verin doğum olunca dedi
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahAy yatışım yapılıyor şansıma doktorum bugün yok başka doktor alacak beni sezeryana. Allahım hayatımda bu kadar heyecan yapmadım. Açlık beklenecek karpuz falan yemiştim 2 saat önce. Suyum geliyor açıklık 1 cm . Lütfen dua edin bana tamam mı
Biz çıkarttık bebeğimin kimliğini , hastane doğum belgesi verdi nüfus müdürlüğünden randevu aldı eşim o belgeyle gitti 3 gün sonra da eve geldi kimlik çok kolay oldu. O 3 gün için Tc sinin yazılı olduğu gecıcı bir kâğıt vermışler. Ordan geldıkten sonra e nabızda kızım gözükmeye basladı şuan çocuklarım sayfasında cıkıyorNüfüs cüzdanını çıkarttınız mı? Bize enabıza bilgileri düşecek sonra gidip çıkartabilirsiniz dediler. Ama enabızda göremedim bilgileri. Daha doğrusu bakamıyorum galiba nerede yazıyor bebek bilgileri ? Bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?