2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bende aldım bana herhangi birşey yapmadı birde lady bin dediği bestlak aldım şuan 25 gün oldu sanırım iki göğüsten daha yeni bugune ancak 100 çıkıyor arada sagabiliyorum eller serbest mochi aldım tekli olarak onu buzluğa atmıyorum mama vereceğime arada konu veriyorum mama az vermeye çalışıyorum inşaallah bol bol sütümüz olur biran evvel amin

Çok sağol canım hemen bakayım

Canım dualarımız seninle korkma sakin ol minnoşuna kavuşacaksın onu hayal et

Nüfüs cüzdanını çıkarttınız mı? Bize enabıza bilgileri düşecek sonra gidip çıkartabilirsiniz dediler. Ama enabızda göremedim bilgileri. Daha doğrusu bakamıyorum galiba nerede yazıyor bebek bilgileri ? Bilen var mı?

Allah yardımcın olsun. Açıklık 1 cm ise genellikle doğuma daha baya vardır, ondan endişelenme yani. Kolaylıkla ve sağlıcakla kavuşmalar

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. ins sağlıklı güzel haberlerini alalım
Maşallah maşallah
Alpaslanın rızkı bol bol gelsin
Bende de sendeki cihazın aynından var. Lansinoh marka.
Kim dedi sana bunu?

Tc olmadan e nabıza düşmüyor . Su an da baktım yok. Büyük kızım var. Oğlum görünmüyor. Çünkü kimlik çıkarmadık daha. Hatta doğum yardımı için e devlete girdim. Orada da görünmüyor. Kimlik çıkarmadan ona da başvuru olmuyor.

E nabızda sağ üst köşede sondan önceki simgeye tıklayınca çocukların profiline geçiş yapılıyor.

Eklentiler

• IMG_6305.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 43
Tam tersi tc çıkmadan e nabızda bilgiler görünmüyor tc çıktığı an bilgiler e nabıza düşüyor bizim nüfus cüzdanımız geldi ama eşim halletti süreci bilmiyorum

Hastaneden verilen doğum evrağı ile aynı gün çıkardık biz canım

Canım solgarın bir takviyesi var kesinlikle tavsiye ederim süreci hızlandırıyor.

Eklentiler

• IMG_20250712_211744.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar korse kullanmaya başlayanınız var mı acaba?
Önerebileceğiniz korse varsa çok memnun kalırım
Ben kullanmıyorum doktorum da önermedi zaten hiçbir doğumda. Sezaryende sadece günlük konforu arttırmak için kullanılabilir. Yoksa göbek kalması falan gibi konulara zerre kadar faydası yok. Dikişleri sıkı tuttuğu için daha rahat edersin sadece

Çok zor ladycim bu sefer ne çok ümitlendim alacağım evime gideceğim diye olmadı Rabbim şifa versin tez iyileşin inşallah

Tedavisi sarılık için uyguluyorlardı bitmiş şükür enfeksiyonu vardı antibiyotik veriyorlardı enfeksiyonu da düşmüş ama trombosit değeri hala düşük enfeksiyondan olabilir denildi ama enfeksiyon düştükçe yükselmesi gerekirken düşmüş tekrar
Bahsetmiştim hani eşimin ailesinde genetik bir hastalık var ondan şüpheleniyorlar aplastik anami mds tanımı diye şimdilik tedavisi durduruldu sadece gözetim altında hangi sebepten kan değeri düşüyor diye onu araştırıyorlar
Bakalım pazartesi günü bir kaç doktor kan istemiş onlara bakacaklar umarım bu hastalık değildir
Sonrası zaten bize bilgilendirecekler
Rabbime bol bol dua ediyorum evladıma şifa versin biran önce annesinin kucağına gelsin evine gelsin tez iyileşsin başka bir şey istemiyorum

Gebeliği sağlık ocağı sonlandırıyormuş. Sonra e nabıza yansıyıp kimlik çıkarabiliyormuşuz. Sağlık ocağı ebesi öyle söylemişti. Haber verin doğum olunca dedi

Sanırım çoğu kişinin bebeği sarılık oldu benimki de göz içi sarı hep inşallah hastaneye yatırılacak kadar olmaz
Gözün açık olsun. Gözün akına geldiyse tenine de gelmesi muhtemel. Sakın geciktirme Dr a görün.
Gebeliği sağlık ocağı sonlandırıyormuş. Sonra e nabıza yansıyıp kimlik çıkarabiliyormuşuz. Sağlık ocağı ebesi öyle söylemişti. Haber verin doğum olunca dedi
Allah Allah ben haber verdim doğum yaptığımı. Hemşireyle yazıştık. Aile hekimine muayeneye de gittim. Hatta bebeğimin gözünde capak olmuştu. Dr damla yazacaktı. Bebeğin kimliği yok diye bana yazdı.

Hemşireler de rutin baktı. Boyuna kilosuna. Sonra dosyasını aldılar form doldurdular. Bunlar ta geçen pazartesi oldu. E nabıza bilgi düşmedi, bence kimlik çıkmadan bunlar olmuyor.

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Biz çıkarttık bebeğimin kimliğini , hastane doğum belgesi verdi nüfus müdürlüğünden randevu aldı eşim o belgeyle gitti 3 gün sonra da eve geldi kimlik çok kolay oldu. O 3 gün için Tc sinin yazılı olduğu gecıcı bir kâğıt vermışler. Ordan geldıkten sonra e nabızda kızım gözükmeye basladı şuan çocuklarım sayfasında cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…