2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
İyi olacak inşallah üzülme canım benim
Yanına gelecek merak etme kötü düşünme

Geçmiş olsun canım
Seni çok iyi anlıyorum. Kocaman sarılıyorum

Oksijen desteğinin kademeleri var. Entübasyon var misal, basınçlı oksijen maskesi ventilasyon maskesi var, burundan boruyla verilen var, en hafif de hood denilen oksijen başlığı. Senin bebeğin sanırım su an en hafif olanda. Benim bebeğime bir gün burundan verdiler. Ertesi gün hood başlığa geçti. Üçüncü gün kendi nefes alıyordu. İns senin bebeğin daha hızlı çıkacak

Son düzenleme:
Evet lady kimlikle alakalı tamamen. Oğlum küvözdeyken hiçbir tahlil sonucu görünmüyordu e nabızda. Tc verildiği gibi hastaneden aradılar artık tahlil sonuçlarınızı e nabızda görebilceksiniz diye. Tc den sonra oğluma küvözde adı soyadıyla barkod bile çıkarmışlardı öncesinde hep soy ismi kullanılıyordu

Anladım canım çok sağol
Benim doktorum kullanabilirsin demişti bi deneyeceğim bakalım sezaryen oldum göbeğim var biraz

Doğumdan sonra 15 gün boyunca bebek anne üzerinden bakılabiliyır muayene edilebiliyor. Oğlumda çocuk acile girdiğimizde benim adımla muayene ettiler. O başka bir durum sanırım. Ama doğum yardımı kimlik sağlık sigortası gibi şeylerde nüfustan bildirim yapmak lazım. Ebe önce gebeliği sistemden bitircez sonra kimlik alacaksınız dedi. Bilmiyorum bu şekilde bilgi verdi nüfusla alakalı

Allah bin kere razı olsun canım benim kafasının yarısı şeffaf bir şeyde inşallah hemen yanıma gelir daha kokusunu bile içime çekemedim

Bende bugün sezaryen oldum çok kötüyüm pek yürüyemedimde
Kızlar alıntıladım yazamadım uzun olacak yine hakkınızı helal edin. Çok geçmiş olsun canım öncelikle. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bir an önce toparlanman dileklerimle
Canım yazamadım bir türlü. Nasıl oldu oğlun daha iyi mi? Çok geçmiş olsun bir an önce toparlasin inşallah
Selam kızlar bu sabah 11:40 da sezeryanla doğum yaptım sütüm çok az mama takviyesi verdiler ama asıl sormak istediğim emerken zorla tutturuyoruz mama verirken de öyle ama hiç uyanmıyo hep uyuyo
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah hala aynı mi bebiş uzun uyuyor mu yoksa normale döndü mü?
Kızlar yeni doktordan geldim pazartesi günü doğruyorum. İlaçları kestiler önceden sancı gelirse daha erken alıcak dua edin 37. Haftadayım
Canım benim hayırlısı ile gelsin inşallah miniğin bir avazda insallah
Canım kıyamam ya. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bu beter bir rahatsızlık çeşidi öncelikle onu söyleyeyim. Doktorun çok anlayışsız davranmış belki bir şekilde seni rahatlatmaya çalışsa bir tık daha kolay olabilirdi. Bu halimle iki normal doğum yaptım. Tamam cocuklarim senin bebiş kadar kglu değildi ama bende zaten minyon tipli biriyim. Daha fazla kglusunu doguramazdım ki bu dogumumda çok zorlandim yalan değil. Hala toparlanamadim o da yalan değil. Ama hangi doğum kolay ki zaten? Her doğumun kendine has zorlukları var. Ben drumun sayesinde normal doğum yaptım. Hep cesaretlendirdi normal için. Hiç sezaryen düşünmedi beni de o psikolojiye sokmadı. Muayene ederken canımı yakmamak için uğrasti sabırlı davrandı. Ekibindeki ebeler de aynı. Hep sabırlı anlayışlı naziktiler. Kadın bir eliyle elimi tuttu öbür eliyle muayene yaptı sen kendin gel bak ben bekliyorum dedi sen düşün. Anlayış her şeyden önemli hele ki bir hamile insana.. hem de böyle rahatsizligi varsa. Gerçekten önemli. Hakkında hayırlısı olsun üzülme ağlama kuzum bebeğine en sağlıklı şekilde kavusmani diliyorum
Ayy bir hamilelik devrinin sonuna geldikkkkk, ben çarşamba 13:46 anne oldummmm
Yavrum yoğun bakımda teyzelerii, duanıza ihtiyacı var, rabbim kimseyi bekletmesin bu kapıda.
bu arada doğuran herkese de acil şifa diliyorum
Dualarım seninle ve bebeğinle canım inşallah bir an önce kucağına alırsın geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ya canım benim de göğüsümün biri özellikle çok yarıldı sen nasıl geçiriyorsun var mı bir çözüm?
Kızlar ben bugün kontrole gittim bebisin suyu azalmış 5 gün yeter ancak dedi 3.500 kg olmuş şükür Dr pazartesi suni sanciyla doğumu baslatacak sabah 9 da yatisim yapılacak dualarınıza talibim
Canım dualarım seninle bebeğine sağlıklı bir şekilde kavusman dileklerimle.. inşallah güzelce alacaksin kucağına

Kavuştum çok şükür 19:44 itibari ile O doktorumu sevmediğim için şansıma bugün kendisi şehir dışındaydı başka şeker gibi bir doktor yaptı doğumumu. Sezeryan oldu yine mecbur ama diğerinin dediği gibi kafası da iri değil bence gayet normal. 3280 kilo doğdu

3 gün önce doğum yaptım bende . İşitme testine ilk gün girdi bir kulak testten geçemedi haftaya da gelin teste dedi . Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda
Bizimde öle oldu , bende toksoplazma olduğu için ben ayrıca tedirgin oldum ama doktor normal dedi 10 bebeğin 8 i ilkinde kalıyor dedi .
Doğumda amniyon sıvısı kaçıyor diye açıklama yaptılar. 5 gün kontrolde geçti şükür
3 gün hastaneden eve geldik eşim direk nüfusdan randevu aldı yarım saat içinde gitti geçiçi kimlik belgesinğ aldı , 3 gün sonrada kargo ile eve geldi kimliği

Bebeğim ve refakatçi eşim(!) fosur fosur uyurken bildiriyorum 19:44te doğumum oldu sezeryan spinal anestezi ile. Her anına şahit olmak beni teselli etti zira doktoruma sinirim hala geçmemişti. Ki kalbim temizmiş ki bugün kendisi şehir dışında olduğu için başka seçtiğimiz doktor ile doğum oldu. Kontrollere de bu doktorla devam edicem. Adama hiç öncesinde söylemememe rağmen milyonların var alayım mı dedi. Alın dedim,doğum anında 6 tane miyomumu aldı sağ olsun. Biraz ağrılarım var ama bebişime bakınca acısı diniyor. Şükür ya değişik bir duygu yanımda yabancı biri yatıyor :)

Canım yazamadım bir türlü. Nasıl oldu oğlun daha iyi mi? Çok geçmiş olsun bir an önce toparlasin inşallah
Sağolasın canım da Nerdee tam iyi gibi diyoruz baştan başlıyor çocuk, eşim de aynı şekilde hasta... Bugün acile gitti, bende korkuyla elimde kaşık ksdar bebeyle birşey olmasın diye dua ediyorum başka çarem de yok gibi... Bulastiysa bulaşmıştır çıkar bikac güne kokusu

Hayırlı olsun canım brnim gözün aydın, inşallah bı an önce toparlanirsiniz bütün refakatcilar aynı sanırım sağolsun KV.m geldi on dk gözünü açıp oturamadi,, uyanık olduğu her dk da herşeyden şikayet edip çıkalım biz diye hemşireleri darlsdi durdu, hatta tekrar göz muayenesi istedim diye de çıkış süreci uzadı diye söylendi durdu

Hayırlı uğurlu olsun canım
İlk gün zor geçiyor sonrasında rahatlıyorsun tabi ağrın olur ama çabucak toparlarsın inşallah
Dediğin gibi bebeğin gayet normal doğmuş ama her şeyde vardır var hayır.
Bende pazartesi günü doğum yaptım iki üç gündür ev işi bile yapıyorum.
Perşembe günü topuk kanı vermeye gitmiştik sağlık ocağındakiler inanamadı sezeryan doğum yaptığıma ne çabuk ayaklanmışsın çok rahat görünüyorsun felan dediler
Senden de böyle çabucak ayaklanıp toparlanıp kocasının başına hemen dikilecek bir vibe alıyorum

Canım oğlun nasıl oldu?
Minik abi nasıl karşıladı kardeşini
Benim oğlum daha küçük olduğu için (20 aylık) hastanede ziyaretimize gelince anlamadı başta ne olduğunu odaya girip bize kardeşine bakmak istemedi.
Bir süre geçtikten sonra gelip baktı doktor kardeşi çıkarmış dedi sadece
Şimdi evdeyiz biz severken birlikte sevelim felan diyoeuz geliyor elini başına felan öpüyor ama sürekli kucağımıza almamızı istemiyor.Anne bebeği beşiğine koy, anne bebeği bırak, anne memeyi kapat diye sürekli beni zorluyor ama anlatıp küçük, bana ihtiyacı var vs diyince ben emzirirken kitabını alıp geliyor yanımıza kitap okuyalım diye emzirirken kitap okuyoruz
Bebeği yıkarken banyoya 3 kişi giriyoruz 1 kişi büyük oğlanı 2 kişi küçük oğlanı yıkıyor, beni de yıka beni de sev kıskançlığı az da olsa var yani
Ama bir şekilde alışacak ailecek kendi dinamiğimizi bulacağız inanıyorum

Kızlar sezaryen doğum yapalı 11 gün oldu genital bölgem pedden sanırım nokta nokta kırmızı oldu acayip kaşıntı var sıcaklardan tahriş olduğunu düşünüyorum yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…