2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
günaydınnn kızlar. Az önce regl ağrısına benzer bir ağrı ile uyandım 36+3üm bugün korkuyorum açıkçası neden olabilir

Son 3 gündür kasık bölgemde yoğunlaşan ve çoğu zaman hareketsiz bıraktıran zor dayandığım yırtılma-bıçak kesme hissi var. Kasıktan bacağa doğru bir bölge var boşluk gibi, o kısma dokununca bile içim yırtılıyor sanki. Hiç durmuyor hep adet sancısı gibi devam ediyor ama ara ara adet sancısını da geçiyor dayanılmaz oluyor. Genelde akşamları 45 dkda 1 düzenli olarak karnım taş gibi oluyor saatlerce devam ettikten sonra yatmaya yakın geçiyor kasılma. Bacak ağrısı da mahvediyor, yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum yatarken dönemiyorum. Belimde sürekli ağrı var bazen zonklamaya başlıyor. Aşırı halsizim kolumu kaldıracak gücüm yok. Bebeğim aşırı hareketli yer değiştirmeye çalışıyor sürekli ve başarıyor da... ama o yer değiştirirken canımdan can gidiyor sanki.
Nereden bileceğim ben bu doğumun zaman aralağını Bu daha başlangıç mıdır yoksa daha 1 haftam mı var mesela?

Sezeryan istiyorum ama doktor sancı bekliyor. Yarın 38+1'de kontrolüm var ya git 1 hafta sonra kontrole geldiğinde bakarız derse ben bu bilinmezlikle ne yapacağım? Ev işi yapamaz hale geldim evi şimdi toplasam temizlesem yine dağılıp kirleniyor sonuçta insan yaşıyor. Yemek deseniz mutfakta ocak başında bekleyecek eğil kalk yapacak gücüm yok ne yiyip ne içeceğiz Nasıl baş ediyorsunuz sona kalan anne adaylarım birkaç taktik verin

Canım bende aynıyım 38+2 yim bende dün bildiğin 5 dakikada bire düştü kasılmam sonra birden geçti.kalçamın içine bıçak sokuyorlarmış gibi bir his var arada bacağımın teki kemik bölgemde vajinaya yakın elektrik veriyorlarmış gibi 5 saniyelik ağrılar oluyor .diğer doğumlarımda böyle olduğunu hatıalamıyorum hergün doğuracak gibi olur doğurmuyorum arkadaşımda inşallah açılmaların oluyor doğumun kolay olucak ondan diyip teselli veriyor bende ona inanmak istiyorum yoksa sandalyeye oturduğumda bile mahvediyor beni.doktorunda beneğinin kendi isteğiyle dünyaya geleceği günü bekliyor bence çok mantıklı bir hareket

Şuanda doğum evresinde olduğumu varsayarsak bunlar doğumun yaklastiginin belirtileri çok sık sancıların geldiğinde anliyorsun zaten gerçek doğum sancıları baya şiddetli bı adet sancısı gibi geliyo bacım dinlene dinlene ufak ufak yapmaya çalış işlerini

Kızlar şimdi kontrole gittim nstde sancım çıktı ama düzenli değil rahimde yumuşama başlamış 1cm açıklığım var eve gidip 1 saat düzenli 5 dkklik sancida gel dedi
Açılmam azmış canım acele etme gitmek için yoksa gelip gidip kontrol ederler mahvolursun evde kendin hızlandırmaya çalış

Gümüş nitratla yakalım dediler aynen bizede öyle yaptılar şimdi Batikon ile temizledim ara ara kontrol ediyorum bakalım inş geçer.

Ecowell in losyonu canım

Kızlar bu oğlan hep meme de durmak istiyor. E hep memede duruyor ama hep emmiyor ki süt ağzının kenarından akıyooor gidiyor. E böyle olunca memede sütte birikmiyor. Ben mamayı azaltmaya çalıştıkça artmak zorunda kalıyor böyle. 3 çeşit emzik aldım var gücüyle tükürüyor emzikleri.kısır döngüye girdim

Kızlar ben de elendiimm bugün birde oglum yanımdaydı. 40+3 te dogdu Rabbim kolaylık versin geride kalan hamişlere

Gözünüz aydın kızlar, hayırlı olsun bebişler Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Sancılarım sıklaştı bacım dua edin
İnşallah kolaylıkla hızlıca sağlıkla kucağınıza gelir bebiş

Bende yaşamıştım ya aynısını üç saaat yürüdüm evi toparladım sancı bariz düzene girdi gittigimde 6,olmuştu direkt doğumhaneye aldılar suyum geldi tam bir saat sonra bebişim geldi çok hızlı oldu, yürüme durumun varsa yürü çok iyi geliyor canım benim
Evet açıklığım az bacım ama sancılar biraz sık geliyo ebede eve yolladı sancilarim düzene girince gideceğim evdeyim şuan

Benimde aklıma sen geldin biliyomusun valborada böyle olmustu dedim ama şuan çok şiddetli sancı çekiyorum belim kopuyo sanki yürüyecek dermanim yok gibi ebe kontrol ettikten sonra 2 damlada kan geldi

Benimde aklıma sen geldin biliyomusun valborada böyle olmustu dedim ama şuan çok şiddetli sancı çekiyorum belim kopuyo sanki yürüyecek dermanim yok gibi ebe kontrol ettikten sonra 2 damlada kan geldi
Gelir o artık eli kulağında hafif evde hareket et o zaman ama sancinda değişiklik olursa hastaneye yakın ol, hastane önünde falan yürü gerekirse, nasıl ilerleyeceğini bilemezsin canciyla yollarda kalma

Elinden geldiğince yürü kuzum açılman ne kadar çok olursa doğum masasında o kadar az kalırsın sancıyla yürümek çok zor ama dayan minnoş bugun gelicek gibi onu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…