2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Gelir o artık eli kulağında hafif evde hareket et o zaman ama sancinda değişiklik olursa hastaneye yakın ol, hastane önünde falan yürü gerekirse, nasıl ilerleyeceğini bilemezsin canciyla yollarda kalma
Hastaneye 15 dkk mesafedeyim bacım sancı olmadiginda yürümeye çalışıyorum
Elinden geldiğince yürü kuzum açılman ne kadar çok olursa doğum masasında o kadar az kalırsın sancıyla yürümek çok zor ama dayan minnoş bugun gelicek gibi onu düşün
Sancı olmadiginda yürüyorum çok teşekkür ederim

Tüm bunlara ek afersiniz ama ayağa kalkınca büyük tuvalet varmış gibi baskı oluyor çok. Oturunca geçiyor. Az önce de sağ bacağım komple karıncalandı 5-10 saniye kadar. Alt karnım taş gibi. Düzenli sancı vs bişey diyemiyorum çünkü sürekli geçmeyen ağrım var. Belki yaşayan vardır diye anlatmak istiyorum, rahat mı olmalıyım yoksa doğumum başlıyor olabilir mi strese sokuyor insanı bu ikilem. Her doğumda illaki zaman tutulabilecek kadar keskin sancılar ve sertleşmeler mi olur?

Kız bebişi olan analar bebişte genital akıntı gözlemleyen var miii??
Doğumdan sonra lekelenme görülebilirmiş bizim vücudumuzdan maruz kaldığı östrojenden dolayı oluyormuş. Ama akıntı rengi önemli tabi. Vajinal yapışıklık olmaması için de pamukla silinmeli ıslak mendille değil dediler

Canımm selamlar. Ben de bugün 37+5 im. Yaşadıklarının hepsini birebir yaşıyorum. En son 9 gün önce kontrole gittiğim zaman nst de düzensiz sancılar çıkmıştı, tekrar nst çektiler bu sefer sadece bir tane sancı çıkınca eve göndermişlerdi. İki nst arasında sadece su içtim farklı olarak. Artık karnımız çok büyüdü o yüzden vajina ile bacak arasında olan ağrı rahim kasları gerildiği için oluyormuş yani hepimizde var bu durum. Yatsam yatamıyorum, kalksam kalkamıyorum. Yere bir şey düşüyor alamıyorum. Bazen bebeğin pozisyonuna göre tuvalete gidiyorum çıkar çıkmaz daha oturmadan tekrar gidesim geliyor. Kaç gündür gece 3e 4 e kadar uykuya dalamıyorum dalsam da hemen tuvalete kalkıyorum. İnan hepsini biz de yaşıyoruz. Ev haftalardır sürekli temizleniyor bi abla geldi temizledi bi kayınvalidem temizledi bi de annem temizledi ama tabi her gün tekrar tekrar pisleniyor. Yemekleri genelde eşim yapıyor o yapınca mutfak sürekli batıyor ben yapınca ağrım oluyor. Bugün artık geniş çaplı bir temizlik yaptık eşimle beraber. Yarın kontrolümüz var. Duruma göre bu hafta sezaryene alabilir çünkü 38 de alırız demişti. Az daha sabret bitecek bu günler

Evet bizimkinde oldu doktor anneden gecen hormonlardan oluyor normal dedi canım göğüsleri hafif şişik olur bastırmayın hormonel onlar zamanla gecer dedi

Sağolun kızlar ya teşekkürler

Kızlar çok şükür biz bugün taburcu olduk. Sarılık değeri 17 den 10 a düşünce evde takip dedi yolladı. Darısı tüm bebeklerin anneleryle eve dönmesine amin Ya Rabbim. Lakin bir sorun var ki oğlum hastanede o kadar guzel uyanırken eve geldigimden bu yana uyanmadı evine gelmenin huzuru mudur nedir bilmiyorum naptiysam mizmizlanip uyanmadı. Ne yapsam ki

Çünkü fototerapide şu kaybı oluyormuş o yuzden sık sık kalkabiliyorlar

Pamuğu ıslat vücuda sür rahatsız et mutlaka uyandır 2/3 saati geçmesin beslenmesi. Dün gece bende öyle uyandırdım çok zor ama travma oldu bende sarılık o yüzden. Dikkat etmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…