- 2 Mayıs 2017
- 1.308
- 3.012
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.221
Benim kızımdada olduKız bebişi olan analar bebişte genital akıntı gözlemleyen var miii??
Gözün aydınKızlar çok şükür biz bugün taburcu olduk. Sarılık değeri 17 den 10 a düşünce evde takip dedi yolladı. Darısı tüm bebeklerin anneleryle eve dönmesine amin Ya Rabbim. Lakin bir sorun var ki oğlum hastanede o kadar guzel uyanırken eve geldigimden bu yana uyanmadı evine gelmenin huzuru mudur nedir bilmiyorum naptiysam mizmizlanip uyanmadı. Ne yapsam ki
Baktıracağım canımBaktirdiniz mi degerlerine
Günü yakın biri olarak senden bunları duymak iyi geldi biraz. Normal olduğunu bilmek içimi rahatlattı açıkçası. Tabiiki zaten çok çok az zaman kaldı ama insan yine de merak ediyor işte.Canımm selamlar. Ben de bugün 37+5 im. Yaşadıklarının hepsini birebir yaşıyorum. En son 9 gün önce kontrole gittiğim zaman nst de düzensiz sancılar çıkmıştı, tekrar nst çektiler bu sefer sadece bir tane sancı çıkınca eve göndermişlerdi. İki nst arasında sadece su içtim farklı olarak. Artık karnımız çok büyüdü o yüzden vajina ile bacak arasında olan ağrı rahim kasları gerildiği için oluyormuş yani hepimizde var bu durum. Yatsam yatamıyorum, kalksam kalkamıyorum. Yere bir şey düşüyor alamıyorum. Bazen bebeğin pozisyonuna göre tuvalete gidiyorum çıkar çıkmaz daha oturmadan tekrar gidesim geliyor. Kaç gündür gece 3e 4 e kadar uykuya dalamıyorum dalsam da hemen tuvalete kalkıyorum. İnan hepsini biz de yaşıyoruz. Ev haftalardır sürekli temizleniyor bi abla geldi temizledi bi kayınvalidem temizledi bi de annem temizledi ama tabi her gün tekrar tekrar pisleniyor. Yemekleri genelde eşim yapıyor o yapınca mutfak sürekli batıyorben yapınca ağrım oluyor. Bugün artık geniş çaplı bir temizlik yaptık eşimle beraber. Yarın kontrolümüz var. Duruma göre bu hafta sezaryene alabilir çünkü 38 de alırız demişti. Az daha sabret bitecek bu günler
Canımcımm evet günlerimiz çok yakın. HattaGünü yakın biri olarak senden bunları duymak iyi geldi biraz. Normal olduğunu bilmek içimi rahatlattı açıkçası. Tabiiki zaten çok çok az zaman kaldı ama insan yine de merak ediyor işte.
Temizlik konusunda yardım eden kimsem yok sadece annem geldi camlarımı sildi sağolsun, ama kalanı tamamen eşim ve bende. Eşim de hem işe gidiyor hem sıcaklar derken yapası da yok ben de uğraştırmak istemiyorum ama benim de gücüm yok. Mecburen yine kendim yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş. Yarın benim de kontrolüm var bakalım, doktorum sezeryana almak için sancı bekliyor o yüzden de ne söyleyecek süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum. Ama fazla uzamasını istemiyorum artık, bir an önce bebişimize kavuşup sonraki aşamaya geçsek keşke
Haberlerini bekliyorum yarın, günümüz çok yakın olduğu için aklım sende kalıyor. Bakalım ne diyecek doktorun, hayırlı doğum diliyorum canım
Gözün aydınnnnKızlar çok şükür biz bugün taburcu olduk. Sarılık değeri 17 den 10 a düşünce evde takip dedi yolladı. Darısı tüm bebeklerin anneleryle eve dönmesine amin Ya Rabbim. Lakin bir sorun var ki oğlum hastanede o kadar guzel uyanırken eve geldigimden bu yana uyanmadı evine gelmenin huzuru mudur nedir bilmiyorum naptiysam mizmizlanip uyanmadı. Ne yapsam ki
Valla 20-25er dk sağıyorum.Süt sağan arkadaşlar kaç dk sağım yapıyorsunuz?
Onu denemedim. Ama naptiysam uyanmiyo. Uykuda pasif emiyor.Pamuğu ıslat vücuda sür rahatsız et mutlaka uyandır 2/3 saati geçmesin beslenmesi. Dün gece bende öyle uyandırdım çok zor ama travma oldu bende sarılık o yüzden. Dikkat etmekte fayda var
Yatağın baş kısmına biraz yükseklik verecek şekilde altına bi şey koyabilrsin. Fazla değil şöyle 8-10 derece kadar. Reflü yatağı diye arat Google da ne demek istediğimi anlayacaksın.merhaba kızlar takip edemiyorum çok uykusuzum hiç böyle hayal etmemiştim çok zormuş bu süreç bebek uyusa da uyuyamıyorum ya ben uyurken kussa ciğerine kaçarsa ya burnu kapansa diye korkularım yüzünden benim kızım kusarken burnundan da çıkıyor deli olacam sizin bebeklerde var mı böyle durum
Süt sağan arkadaşlar kaç dk sağım yapıyorsunuz?
Kızlar instagramda bir sayfa var ben ordan faydalandım ilkimbüyükbostancı kadının hesabı , bebeği meme reddi yapıp emmemiş o da sağarak besliyor ve süt arttırma yöntemleri pompa teknıkleri var sayfasında bir bakın derim .Gözün aydınnnn
Darısı başımıza ins.
Mecbur uyanacak. Soy gerekse. Az üşüsün. Ama bir güne normal haline döner bence
Valla 20-25er dk sağıyorum.
Benim merak ettiğim; pompanın masaj modunda güzel süt geliyor. 5-10 dk sonra sağım moduna alıyorum. O modda daha az süt geliyor. Hatta o yüzden süreyi tamamlamadan diğerine geçiyorum. Sonra bi tur daha 5 dk falan yine masaj modunda açıyorum. Bir miktar daha süt geliyor.
Bu işin ilmîni hikmetini bilen varsa, bana dan öğretsin
Altını değişirken ıslak pamukla sil benimki o zaman uyanıyor yoksa zor uyanıyordu ama bugün artık kendi kalkmaya başladı 2 3 saatte birOnu denemedim. Ama naptiysam uyanmiyo. Uykuda pasif emiyor.
Çok acemiyim. Göğsümde beş dakika emip uyuyunca doydu uyudu saniyordum. Meğer yavrum güçsüz olduğu için yorulup uyuyormuş doymadan. Bu yüzden 3 günde 300 gram kaybetmişti. Çok üzüldüm vicdan yaptım. Meğer her iki göğsü de vermek gerekiyormuş. Dr 20 şer dakika mutlaka emsin ikisini de dedi. Çok şükür biraz daha iyi uyanıp emse daha iyi olacak. Kiyamiyoruz evet.Gözün aydınAllah birdaha ayırmasın
İlk kızımda doktor doğum kilosunu yakaladıktan sonra uyandırma demişti ama bu kızımda sarılıkla uğraştığımız için kaldırıyoruz
Emzirmeden önce alt değiştirmesi yapıyoruz uyanıyor yada ıslak pamukla ayaklarını fln siliyoruz
Ama uyuyan bebeği uyandırmaya insan kıyamıyordoktor kıyın acımayın dedi
dün doktor da öyle dedi yani o burundan çıkması normalmiYatağın baş kısmına biraz yükseklik verecek şekilde altına bi şey koyabilrsin. Fazla değil şöyle 8-10 derece kadar. Reflü yatağı diye arat Google da ne demek istediğimi anlayacaksın.
Ben de sürekli emziriyorum hatta memede kalıyor baya ama sarılığın geçmesi için yeterli değilmiş farklı doktora da götürdüm dün aynı şeyleri söyledi. iki doktor da alanında uzman bu arada. Hatta şuan mamayı 90 mle kadar çıkardık yapacak bir şey yok 13 günlük bebek meme + mama ile 1 kilo dahi almamış bu sürede ben de delirmek üzereyim.Sağolun sizce mama vereyimöi ya cok kararsızım bana hiç doktor mama demedi direk yatış dedi ben istemedim sürekli emziriyorum ama acaba mamada versemmi diyorum emzirdikten sonra ve hangi marka alsam
Sağlıcakla büyüt31 yaşındayım ilk çocuk ve cinsiyete erkek dediler. Henüz detaylıya girmedik o yüzden belli olmaz. Kocaelideyim.
AY TEMMUZMUŞ ARALIK OKUDUM PARDON
Çeneleri güçsüz olduğu için çok güçlüde ememiyor minnoşlarÇok acemiyim. Göğsümde beş dakika emip uyuyunca doydu uyudu saniyordum. Meğer yavrum güçsüz olduğu için yorulup uyuyormuş doymadan. Bu yüzden 3 günde 300 gram kaybetmişti. Çok üzüldüm vicdan yaptım. Meğer her iki göğsü de vermek gerekiyormuş. Dr 20 şer dakika mutlaka emsin ikisini de dedi. Çok şükür biraz daha iyi uyanıp emse daha iyi olacak. Kiyamiyoruz evet.
Allah kolaylık versin canım aynı durum bizde de var ben de tedirgin oluyorum bebeği emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkart hatta emmeyi bitirmeden gazını çıkartmasını sağla sonra tekrar emizrmeye devam et. Diğer memeye geçmeden önce yine gazını çıkart sonra diğer memeye geç. Aralarda da gazını çıkartmasını sağla yani. Ben ne zaman gazını çıkartmadan yatırsam ya da bezini değiştirsem burnundan kusuyormerhaba kızlar takip edemiyorum çok uykusuzum hiç böyle hayal etmemiştim çok zormuş bu süreç bebek uyusa da uyuyamıyorum ya ben uyurken kussa ciğerine kaçarsa ya burnu kapansa diye korkularım yüzünden benim kızım kusarken burnundan da çıkıyor deli olacam sizin bebeklerde var mı böyle durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?