2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Benim komşu da geçen hafta doğurdu ona da bebegın kafası büyük olarak ölçtüler sezaryan yaptılar megersem öyle bişey de çıkmadı bebegın pozisyonundan ötürü boynuyla beraber mi ne ölçülmüş küçücük bişey çıkmış oysaki . Ama tabi insan o an düşünemiyor ve herseyi kabul ediyor . Çok dikkat etmek lazım hata payı oluyor ultrasonlarda. Bebegıniz en saglıklısı hangisi olacaksa öyle gelsin inşallah

Aa evet ya öyleymiş az önce sordum ebeme hepatit aşısını da yapıyorlar şu an sesi geliyor yavrum yaa Çok cahilim bu konularda bomba sorular soruyorum zaten hastaneye geldiğimden beri
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin nasılsınız?

İncianın göğüs ucu kremini kullandım malesef ne ilerledi ne geriledi ebebekten kendi markası olan avokadolu bi krem aldım bi tık daha iyileşti sanki iyileşme yolunda gibi yani bi anda geçmiyo malesef devamlı vakumlandığı için. Gümüş kapakta kapatıyorum. Şu an biraz daha iyi sadece gümüş kapakla devam ediyorum açık yara hali geçti gibi bişey.
Bnmkiler 9-10 yaşlarındalar. Kabullenme okey ama bi merak onlarda bakmak kucaklamak istiyorlar gelen misafirler ellemesin istiyorlar fazla sahiplenme var bizdede. Ben hariç herkesten kıskanıyorlar sabah 10 yaşındaki kucağına almış evde kaos çıktı. İyi niyetle yapıyor ama daha dikkatli kucaklayabilcek yaşta değil. Çok aceleci davranıyorlar. Oynamak kucaklamak ellemek öpmek istiyorlar. Israrla elini yüzünü öpmeyin dememe rağmen devam ediyorlar. Velhasıl gözümü kulağımı ayıramıyorum büyük abiler olmalarına rağmen.

Merhaba ben İngiltere’de yasıyorum. Sizle günümüz birebir aynı. Benim de herhangi bir belirtim/sancım/ bebeği sıkıntıya sokan bir durum yok. 22 temmuza tekrar randevu verdiler, doğum yapmazsam gideceğim. Ondan sonra tekrar 30’u gibi randevu verip suni sancı verecekler, sezaryen ile ilgili konusmadık. Bebek icin risk olmadıkça bekliyorlar.

evet ben de alelacele karar verip sonra neden böyle yaptım diye kendime kızmak, denemediğim için pişman olmak istemiyorum çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin
benim doktorum suni sancı vermek de istemedi eğer büyükse boşuna strese girer bebek de sen de suni sancıyla diyerek. ancak denemeden de nasıl, nereden bileceğim. işte bizim doktorların çoğu biraz garantici geliyor bu konuda. sizin süreciniz bence de doğru olan

Kızlar herhangi bir tecrübem yok ama bu sarılık konusu kafamı kurcalamaya başladı. Çoğunuzun bebeği sarılık geçirdi son zamanlarda. Diyorum ki acaba havalar sıcak olduğu için ve tamamen sıvı beslendikleri için sıcaktan terden dolayı aldıkları sütü-mamayı vücut tutamıyor ve ondan mı sarılık artıyor acaba? Bugün 2 saat iş yaptım durduk yere terle yarım kilo atmışım resmen. Minicik bebekleri hiç düşünemiyorum. Ama yapacak bir şey de yok maalesef. Allah şifa versin her birinizin bebeğine inşallah. Çok üzülüyorum sarılık sebebiyle bebeğinden ayrı kalanlara, endişe yaşayanlara... Dualarım sizinle

Benim de çok benzer belirtilerim var geceleri kaburga ağrısından uyuyamıyorum gündüzleri kasık ağrısından yürüyemiyorum, öyle bir döngü ama ilk bebeğimdeki tecrübelerden de yola çıkarak daha bir hafta var gibi geliyor

Kız bebişi olan analar bebişte genital akıntı gözlemleyen var miii??
Çok normal, benim kızımda önce akıntı hatta sonrasında kanama olmuştu. Daha önce de hiç duymadığım için koşa koşa doktora gitmiştim. Annenin hormonları daha vücudundan atılmadığı için adet benzeri tepki veriyormuş vücudu. Bi iki haftaya geçer demişti. Sonra azala azala bitti doktorun dediği gibi
Gerçek doğum sancısını anlıyorsun endişe etme. Bence acı miktarı veya sertleşme olarak aşırı bir farkları yok yalancı ile gerçeğin, en azından başlardaki gerçek sancıların diyeyim. Ama doğum sancıları düzenli oluyor ve gittikçe süresi azalıyor ondan endişe etme anlarsın yani.
Sabah 1 cm açıklığım vardı şuan sancıların düzene girmesini bekliyorum hastaneye geçmek için biraz ağrım var sancılar geldikçe zorluyo
Kolaylıkla kavuşun inş, haberlerini bekliyoruz

Oh gözün aydın. Uyandırmak için hafif topuğunu sıkabilirsin veya ayağının altına su sürebilirsin. Pasif de olsa emzirmek işe yarar bu arada sürekli dürt çeker gibi yap uyuyarak emerken rahatsız et yine emmiş oluyor
13 günlük bebeğin üstüne kilo alması çok beklenmez zaten doğum kilosuna ulaşması yeterlidir diye biliyorum. Senin hiç almamış dediğin kaybettiği kiloyu da mı almamış?
Ben de Kanadadayım günlerimiz de aynı sayılır. Burada da süreç aynı, kendiliğinden gelmezse 41 e kadar bekliyorlar sonra suni sancı veriyorlar. Salı randevum var bakalım muhtemelen açıklık kontrolü yapar, geçen hafta 2 cm di değişmemiş de olabilir ekstra bir belirtim yok çünkü

Durtmek şuan için uyandirmiyor. Bakalım inşallah uyanır

Al benden de o kadar ben 20 dk sağıyorum ilk 5 dk masaj modunda sağım yapıyorum dediğin gibi daha çok geliyor. Birde ben elimle sıkınca baya gelşyor ama sağım yaptığımda iki göğüsten 20 ml anca çıkıyor gerçi emiyor da ondan mı acaba bu kadar az oluyor. Hani emdkçe ve sağdıkça artardı

Aaa hemen bakıyorum canım çok sağol

Onu denemedim. Ama naptiysam uyanmiyo. Uykuda pasif emiyor.
Dene ben öyle uyandırdım. Bizim de sarılık var hala 16. Günde 8 di değer doktor 1 ay sonunda hala varsa ona göre tetkik isteyeceğiz dedi o yüzden sürekli beslemeye çalışıyorum travma oldu bende bu durum. 3 saati geçecek diye elim ayağım dolaşıyor eğer uyandırma uzun sürüyorsa geceleri özellikle 2 saate alarm kuruyorum. Uyandırmak ve aktif emzirmek çok önemli

Kızlar bebeği solunum sıkıntısından yoğunbakıma giren oldu mu, ne zaman çıkar acaba bu süreçte hiç sütüm de yok ne yapsam bilemiyorum çok moralim bozuluyor
Bizimki solunum sıkıntısından dolayı girdi canım hatta inleyerek nefes alıyormuş ilk doğduğunda. Sadece solunum sıkıntısı ise çok kalmaz gün gün azaltıyorlar solunum desteğini, süt veriyorlar ağızdan her gün onun da miktarını artırıyorlar. Kaç gündür küvözde sizin bebiş? Sağlıkla en yakın zamanda kavuşun inşallah

Bende aynısını düşündüm büyük ihtimalle ondan kaynaklı bence de.

Bizim 10 du değer. 8 temmuz doğdu. 11 de yatırdık. Salıya Dr gelin dedi ama meğer 15 temmuza denk geliyormuş. Çarşambaya kalacak artik

Rabbim şifa versin tüm kuzularimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…