2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Sağlıcakla gelsin inşallah şuana kadar açıklık bakmadılar bende, arada ağrılarım oluyor ama düzenli bir sancım yok. Bebişin kilosunu da bilmiyorum. Karambole doğacak gibi geliyor

Bizimki kan grubu uyuşmazlığından oldu, benimki 0 bebeğimin B

Allah razı olsun canım doğduğu an girdi 2 gün oldu küvözde hatta oksijen desteğini de kaldırmışlar ama işte emme refleksi güçlü olsa ağızdan mamaya başlayacaklar onu bekliyorum ne zaman çıkar ne zaman güçlenir

O da mı etkiliyormuş? Şimdi nasıl bebeğin canım, sen nasılsın? Nasıl gidiyor annelik güzel bebeğinle
Evet canım ne yazık ki etkiliyormuş. Şu an çok şükür geçti sarılığımız. Gaz sancısı evresine girdik sancıdan uyanıyor sürekli uykusuzum onun dışında çok güzel

Evet canım ne yazık ki etkiliyormuş. Şu an çok şükür geçti sarılığımız. Gaz sancısı evresine girdik sancıdan uyanıyor sürekli uykusuzum onun dışında çok güzel
Gaz için damla verdi mş doktor bizimde gaz başladı damla ile çözüm bulduk birde herkesin önerdiği bir gaz masajı için rol on var ondan aldık daha gelmedi deneyeceğim bakalım. Bu arada bizimde kan tam tersi Benşm b oğlanın 0 ama bana doktor bundan kaynaklı bir şey demedi acaba negatif pozitif olmasına göre mi oluyor

Bizim 10 du değer. 8 temmuz doğdu. 11 de yatırdık. Salıya Dr gelin dedi ama meğer 15 temmuza denk geliyormuş. Çarşambaya kalacak artik
Bizim değer 19 du canım hastaneye yattık bir gece fototerapi aldık sonra taburcu olduk ama henüz hala tam bitmedi maalesef çok zor inatçı artınben hem mama hem anne sütü veriyorum aç kalması imkansız ama ona rağmen gözleri sarı. İnşallah düşmüştür değeriniz

Sağlıcakla gelsin inşallah şuana kadar açıklık bakmadılar bende, arada ağrılarım oluyor ama düzenli bir sancım yok. Bebişin kilosunu da bilmiyorum. Karambole doğacak gibi geliyor
Ay seni çok iyi anlıyorum, burda da aynısağlıka gelsinler Ben doktora baya ısrar ettim de 36 da bi ultrasona girip kilosunu öğrenmiştim. Açıklık için burada foktor isteyince perine masajı yapıyor 38 den sonra, o sırada kontrol etmişti

Hastanede hemşireler klimayı açtılar hep ve bebeği çok giydirmememi söylediler. Çünkü sıcakta hızlı kg kaybı yapıyormuş. Elleri ayakları soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyor göğsüne karnına bakacaksın dediler.
Her ikisindende oluyor. Bizde iki türlü uyuşmazlıkta var ben 0 rh(-) bebeğim A(+) hemşireler ikiside risk faktörü sarılık için dediler.

En az yarım saat sağım yapıyorum canım
15 dakika bir göğüs 15 dakika diğer göğüsten
Ve üç saate bir yapmaya çalışıyorum
Bazen biraz uzuyor ama aksatmamaya çalışıyorum b
Bende öyle yapıyorum 15 yada 20 dk sağıyorum ama düzenli sağamıyorum ya çünkü her an memede olabilir beyefendi bu sefer yarım kalıyor

İlk defa duydum negatif pozitif de olduğunu biliyorum da farklı kan grubu olduğunda olacağını bilmiyordum

Ağızdan beslenme sondası ile besliyorlar di mi ?

Bak bizde de aynısı oldu. İki gün oksijen destegi. O sırada dediğim gibi eds ile besleniyordu. Sonra eşim dedi ki emzirsen, Dr a sorduk. Zor kabul etti. Satürasyon düşüyor. Emerken nefesini ayarlayamıyor diye. Bir iki kez emzirmeden sonra ona da antrenman oldu, nefesi düzeldi. Ben arada emzirdim. Arada süt sağdım. Çoğunu mama verdiler o sırada.

Evet evet canım ağızdan sonda… inşallah ben de alırım kucağıma ama 2 gün oldu hala tık süt yok ne yapacağım bilmiyorum

Canım benim bebeğim içinde kafası büyük normal zor olur demişti iki doktorumda(biri perinatolog) ve 38+4 de sezaryen oldum. Cidden bebeğimin başı bi tık büyüktü ve doktorum doğurunca asla normal yoldan doğuramazdın dedi.
İlk doğum olması da etkiliyor galiba. Bi de kafası büyük olduğu için kanala girmekte zorlanmış bebeğim ve tam girmemişti zaten.

Ölçüm yanlış da olabilir bilemiyorum arkadaşın biri yazmış ölçüm yanlış çıkmıştı diye seni yanlış yönlendirmek istemem iyi düşün karar ver :)

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin nasılsınız?
2 gündür 2 saatlik uyku ile durmam dışında başka problem yok şükürler olsun. Sarılık değeri yüksek çıkmış bebişin o yüzden 1 gece daha burdayız yarın tekrar kontrol edilecek

Ayağa kalkmak, yatmak, ayak uzatmak, sağa sola dönmek zorluyor benide

teşekkürler canım benim. benim de ilk doğumum olacak. ben perinatoloğa da gideyim en iyisi. öyle bir durum varsa ve netse hiç gerek yok riske, doktorumu dinlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…