- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.281
Çok teşekkür ederim sizlerin bebeler de uzun sağlıklı ve güzel ömürlü olsunlar inşallahSağlıcakla büyüt
İnşallah düşmüştür. Ve bitecektir. Kan uyusmazliginiz var mıydı. Benimle bebeğim kan grubumuz farklıymış Dr bundan olmuştur dedi. Yoksa dediğin gibi beslenmeden olmayabilir.Bizim değer 19 du canım hastaneye yattık bir gece fototerapi aldık sonra taburcu olduk ama henüz hala tam bitmedi maalesef çok zor inatçı artınben hem mama hem anne sütü veriyorum aç kalması imkansız ama ona rağmen gözleri sarı. İnşallah düşmüştür değeriniz
Allah tum savaşçı bebislerimize güç kuvvet versin kızlar. En kısa zamanda kucağınızda olacaklar insallahBi arkadaşın tavsiyesiyle süt artırır diye Humana still tea aldım. İki günde toplam iki kupa içtim. Bağırsaklarımı mahvetti.
Kramplı sancılı bi ishal aldı beni. Hatta hastanede böyle iki büklüm oldum. Kıpırdayamıyorum. Bi kız yanıma geldi abla yardım edeyim dedi.
Ben yine içeyim ama ya bebeğime de bi yan etki yapıyorsa diye içime kurt düştü. Bıraktım.
Doğru biliyorsun canım grupla alakalı değil rh faktörü ile alakalı.İlk defa duydum negatif pozitif de olduğunu biliyorum da farklı kan grubu olduğunda olacağını bilmiyordum
Al benden de o kadar şimdi o kadar gözüme batıyor kiGebelikte dokunmadım ben bu adama lohusalikta bogucam az kaldı... Gözüme batmaya başladı
Hatiiiii benimde açılmam olmadıgı icin sezaryen oldummm sana kötü enerji yüklemek istememiştimKızlar ben dün gece 11 e kadar sancı çektim suni de takıldı 1 cm acilmam hiç ilerlemedi pes edip sezeryana girdim bebişim iyi çok şükür emmeye başladı bende süt gelsin diye uğraşıyorum ağrılarım var ama geçecek inşallah sizlere haber vermek istedim
Yaa canım benim ince düşüncen için teşekkür ederim inşallahHatiiiii benimde açılmam olmadıgı icin sezaryen oldummm sana kötü enerji yüklemek istememiştim
Hadi gözün aydın olsun saglıkla kolaylıkla büyüt bebişini
Amiiinnnn inşallah
Geçmiş olsun, gözün aydınKızlar ben dün gece 11 e kadar sancı çektim suni de takıldı 1 cm acilmam hiç ilerlemedi pes edip sezeryana girdim bebişim iyi çok şükür emmeye başladı bende süt gelsin diye uğraşıyorum ağrılarım var ama geçecek inşallah sizlere haber vermek istedim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bir an önce toparlarsın inşAllahKızlar ben dün gece 11 e kadar sancı çektim suni de takıldı 1 cm acilmam hiç ilerlemedi pes edip sezeryana girdim bebişim iyi çok şükür emmeye başladı bende süt gelsin diye uğraşıyorum ağrılarım var ama geçecek inşallah sizlere haber vermek istedim
Gözün aydinnn, zor oldu ama kavustunuz yani şükürKızlar ben dün gece 11 e kadar sancı çektim suni de takıldı 1 cm acilmam hiç ilerlemedi pes edip sezeryana girdim bebişim iyi çok şükür emmeye başladı bende süt gelsin diye uğraşıyorum ağrılarım var ama geçecek inşallah sizlere haber vermek istedim
Evet canım 3720 doğdu 3300e düştü öyle kaldı sürekli mama arttırıyorlar ama kaybettiği kiloyu da almıyorBenim de çok benzer belirtilerim var geceleri kaburga ağrısından uyuyamıyorum gündüzleri kasık ağrısından yürüyemiyorum, öyle bir döngüama ilk bebeğimdeki tecrübelerden de yola çıkarak daha bir hafta var gibi geliyor
Çok normal, benim kızımda önce akıntı hatta sonrasında kanama olmuştu. Daha önce de hiç duymadığım için koşa koşa doktora gitmiştim. Annenin hormonları daha vücudundan atılmadığı için adet benzeri tepki veriyormuş vücudu. Bi iki haftaya geçer demişti. Sonra azala azala bitti doktorun dediği gibi
Gerçek doğum sancısını anlıyorsun endişe etme. Bence acı miktarı veya sertleşme olarak aşırı bir farkları yok yalancı ile gerçeğin, en azından başlardaki gerçek sancıların diyeyim. Ama doğum sancıları düzenli oluyor ve gittikçe süresi azalıyor ondan endişe etme anlarsın yani.
Kolaylıkla kavuşun inş, haberlerini bekliyoruz
Oh gözün aydın. Uyandırmak için hafif topuğunu sıkabilirsin veya ayağının altına su sürebilirsin. Pasif de olsa emzirmek işe yarar bu arada sürekli dürt çeker gibi yap uyuyarak emerken rahatsız et yine emmiş oluyor
13 günlük bebeğin üstüne kilo alması çok beklenmez zaten doğum kilosuna ulaşması yeterlidir diye biliyorum. Senin hiç almamış dediğin kaybettiği kiloyu da mı almamış?
Ben de Kanadadayım günlerimiz de aynı sayılır. Burada da süreç aynı, kendiliğinden gelmezse 41 e kadar bekliyorlar sonra suni sancı veriyorlar. Salı randevum var bakalım muhtemelen açıklık kontrolü yapar, geçen hafta 2 cm di değişmemiş de olabilir ekstra bir belirtim yok çünkü
Gözün aydınn geçmiş olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahKızlar ben dün gece 11 e kadar sancı çektim suni de takıldı 1 cm acilmam hiç ilerlemedi pes edip sezeryana girdim bebişim iyi çok şükür emmeye başladı bende süt gelsin diye uğraşıyorum ağrılarım var ama geçecek inşallah sizlere haber vermek istedim
Mamayı mı değiştirseniz acabaEvet canım 3720 doğdu 3300e düştü öyle kaldı sürekli mama arttırıyorlar ama kaybettiği kiloyu da almıyor
Hayırlı uğurlu olsun hoş gelmiş bebeğin. Geçmiş olsun canım. Sağlıcakla mutlulukla büyüt bebeğiniKızlar ben dün gece 11 e kadar sancı çektim suni de takıldı 1 cm acilmam hiç ilerlemedi pes edip sezeryana girdim bebişim iyi çok şükür emmeye başladı bende süt gelsin diye uğraşıyorum ağrılarım var ama geçecek inşallah sizlere haber vermek istedim
Ben sadece anne sütü veriyorum şuan tam 1 haftalık bugun doktora götürdük doğduğunda 2600dü şimdi 2890 cıktıBen de sürekli emziriyorum hatta memede kalıyor baya ama sarılığın geçmesi için yeterli değilmiş farklı doktora da götürdüm dün aynı şeyleri söyledi. iki doktor da alanında uzman bu arada. Hatta şuan mamayı 90 mle kadar çıkardık yapacak bir şey yok 13 günlük bebek meme + mama ile 1 kilo dahi almamış bu sürede ben de delirmek üzereyim.
Sağlıklı olsunlar da, uykusuzluk çekmeye de razı olur insan dimi. İlla zordur ama annelik işteEvet canım ne yazık ki etkiliyormuş. Şu an çok şükür geçti sarılığımız. Gaz sancısı evresine girdik sancıdan uyanıyor sürekliuykusuzum onun dışında çok güzel
Beslendikçe emme refleksi güçlenir canım bizim de 3 gün besleme olmadı, beslemeye başlandığında ziyarete gittiğimde bigün emme refleksi hiç gözlemlemedim ikincide sondayı emiyordu üçüncüde parmaklarını emiyordu giderek güçleniyor bebişler. Umarım süreciniz kısa sürerAllah razı olsun canım doğduğu an girdi 2 gün oldu küvözde hatta oksijen desteğini de kaldırmışlar ama işte emme refleksi güçlü olsa ağızdan mamaya başlayacaklar onu bekliyorum ne zaman çıkar ne zaman güçlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?