2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
İnşallah düşmüştür. Ve bitecektir. Kan uyusmazliginiz var mıydı. Benimle bebeğim kan grubumuz farklıymış Dr bundan olmuştur dedi. Yoksa dediğin gibi beslenmeden olmayabilir.

Allah tum savaşçı bebislerimize güç kuvvet versin kızlar. En kısa zamanda kucağınızda olacaklar insallah

Süt için bol su/sivi alımı ve dereotu, yeşillik:) inek gibi düşünün. Ozelllikle dereotu ve koyu yeşil yapraklı yeşillikler çok fayda ediyor. Günde bir demet yiyordum ilk hamileligimde.

İlk defa duydum negatif pozitif de olduğunu biliyorum da farklı kan grubu olduğunda olacağını bilmiyordum
Doğru biliyorsun canım grupla alakalı değil rh faktörü ile alakalı.
Anne negatif bebek pozitif ise kan grubu uyuşmazlığı oluyor.
Annenin vücudu bebeği yabancı bir madde gibi algılayıp ona göre antikor üretir, genelde ilk çocukta sorun olmaz ama onun bi iğnesi var yaptırmak lazım çünkü ikinci çocukta bebek pozitif ise vücut ürettiği antikoru bebek için kullanır ve ona saldırır basit tabiri ile böyle

Hatiiiii benimde açılmam olmadıgı icin sezaryen oldummm sana kötü enerji yüklemek istememiştim
Hadi gözün aydın olsun saglıkla kolaylıkla büyüt bebişini

Hatiiiii benimde açılmam olmadıgı icin sezaryen oldummm sana kötü enerji yüklemek istememiştim
Hadi gözün aydın olsun saglıkla kolaylıkla büyüt bebişini
Yaa canım benim ince düşüncen için teşekkür ederim inşallah
hati hati gözün aydın canım benim
Çok geçmiş olsun
Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amiiinnnn inşallah çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun, gözün aydın
Bebeğin ve sen iyiysen, gerisi mühim değil..
ins sağlıkla huzurla büyüt yavrunu.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bir an önce toparlarsın inşAllah

Gözün aydinnn, zor oldu ama kavustunuz yani şükür

Evet canım 3720 doğdu 3300e düştü öyle kaldı sürekli mama arttırıyorlar ama kaybettiği kiloyu da almıyor

Gözün aydınn geçmiş olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

Hayırlı uğurlu olsun hoş gelmiş bebeğin. Geçmiş olsun canım. Sağlıcakla mutlulukla büyüt bebeğini

Ben sadece anne sütü veriyorum şuan tam 1 haftalık bugun doktora götürdük doğduğunda 2600dü şimdi 2890 cıktı

Evet canım ne yazık ki etkiliyormuş. Şu an çok şükür geçti sarılığımız. Gaz sancısı evresine girdik sancıdan uyanıyor sürekli uykusuzum onun dışında çok güzel
Sağlıklı olsunlar da, uykusuzluk çekmeye de razı olur insan dimi. İlla zordur ama annelik işte İnşallah bizler de aranıza katılırız bir an önce

Beslendikçe emme refleksi güçlenir canım bizim de 3 gün besleme olmadı, beslemeye başlandığında ziyarete gittiğimde bigün emme refleksi hiç gözlemlemedim ikincide sondayı emiyordu üçüncüde parmaklarını emiyordu giderek güçleniyor bebişler. Umarım süreciniz kısa sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…