- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.301
Canımmm hayırlı uğurlu olsunKızlar ben dün gece 11 e kadar sancı çektim suni de takıldı 1 cm acilmam hiç ilerlemedi pes edip sezeryana girdim bebişim iyi çok şükür emmeye başladı bende süt gelsin diye uğraşıyorum ağrılarım var ama geçecek inşallah sizlere haber vermek istedim
Yok neden erken olsun 3gunde de düşebilir kanma falan yoksa dert etme, kontrolde de bakarlar zaten, Yenidoğan kontrolü yok muArkadaşlar ya bebeğim bugün 6 günlük oldu. Göbeği düştü az evvel. Erken değil mi ?
Maşallah 41 i bekleyecek misiniz yoksa sezeryan mı olmak istiyorsunuzKızlar selamlar. Bugün son adet tarihine göre 37+6. Doktorun belirlediği tarihe göre 37+2 haftalık olduk. Kontrolümüz vardı. Bebişin kilo 3 kilo olmuş. Kafası artık kanala yakın olduğu için kavun gibi duruyor bpd değerini tam doğru ölçemiyoruz dedi perinatolog ama ölçümüne göre 4 hafta geride. Ancak hc yani baş çevresi haftasıyla uyumlu çıktı. Bu daha doğru bir ölçüm dedi. Önemsemedi. Yarın yine de bi özeldeki doktorumuza görüneceğiz. Haftaya Salı günü için sezaryen günü verdi. Plesentam iyice yukarı çıkmış istesek 41. Haftaya kadar vajinal doğum bile bekleyebiliriz ama gerek yok dedi. Bebeğim Salı günü sabah 10 dan önce doğarsa yengeç burcu 10 dan sonra doğarsa aslan burcu olacak
5. Günde de düşebiliyor normal diye düşünüyorumArkadaşlar ya bebeğim bugün 6 günlük oldu. Göbeği düştü az evvel. Erken değil mi ?
Bizimki 5 günlükken düştü ama hemen yıkamayın ben iki gün bekleyip sonra yıkamama rağmen biraz sarı sarı akıntı oldu hala devam ediyor yaktılar fln göbeğini yani tam kurumasını bekleyin benceArkadaşlar ya bebeğim bugün 6 günlük oldu. Göbeği düştü az evvel. Erken değil mi ?
37+5 ile ben de buralardayım, fragman gibi okuyorum doğum hikayelerini ve tecrübeleriBurda hala doğurmayı bekleyen kaç gebiş kaldı benle beraber acaba (38+2)beni gebelikten ziyade sıcaklar aşırı bunaltıyor durduğum yerden terliyorum. Normalde hiç terlemeyen ben sürekli kıyafet degıstıyorum bir yandan bian önce doğsun istiyorum bir yandan da duygusal açıdan diyorum aynı bedende biraz daha kalalım iyice duygusallaştım bu aralar hormonlar tavan
Yok canım biz doktora bıraktık uzman sizsiniz ne önerirseniz onu yapalım dedik. Pelvis kemiklerimi çok güçlü görmedi o yüzden yine sezaryen olsun dedi. 39. Haftada alacakMaşallah 41 i bekleyecek misiniz yoksa sezeryan mı olmak istiyorsunuz
Bende yarın yıkamayı düşünüyordum. Çok sıcak çünkü aşırı derecede. Bekliyim o zaman. Bizim bugün 6 gün oldu biranda baktım pijamasina düşmüş.Bizimki 5 günlükken düştü ama hemen yıkamayın ben iki gün bekleyip sonra yıkamama rağmen biraz sarı sarı akıntı oldu hala devam ediyor yaktılar fln göbeğini yani tam kurumasını bekleyin bence
Yenidoğan kontrolümüz yarindi. Yarın resmi tatil. Çarşamba günü kontrolümüz var. Bugün topuk kanına gitmiştik. ASM ye. Orda çok kivrandi temas halindeyken kopup düşmüş diye düşünüyorum. Ucunda kalmıştı çünkü.Yok neden erken olsun 3gunde de düşebilir kanma falan yoksa dert etme, kontrolde de bakarlar zaten, Yenidoğan kontrolü yok mu
Mamadan olabilir mi ki? Hiç düşünmemiştim. Hastanede sordum aptamil kullanılıyor dedikleri için ben de aptamil almıştımMamayı mı değiştirseniz acaba
Bizimkinde öle düştü sanırım sıcaktan hızlı kuruduArkadaşlar ya bebeğim bugün 6 günlük oldu. Göbeği düştü az evvel. Erken değil mi ?
32 yi bir geçsem 35 i görür müyüm oh 37 oldu derken 39 da doğum planlamakYok canım biz doktora bıraktık uzman sizsiniz ne önerirseniz onu yapalım dedik. Pelvis kemiklerimi çok güçlü görmedi o yüzden yine sezaryen olsun dedi. 39. Haftada alacak
Oh gözün aydın hayırlı olsunnKızlar ben dün gece 11 e kadar sancı çektim suni de takıldı 1 cm acilmam hiç ilerlemedi pes edip sezeryana girdim bebişim iyi çok şükür emmeye başladı bende süt gelsin diye uğraşıyorum ağrılarım var ama geçecek inşallah sizlere haber vermek istedim
Günlük ıslak bez sayısı kaç oluyorEvet canım 3720 doğdu 3300e düştü öyle kaldı sürekli mama arttırıyorlar ama kaybettiği kiloyu da almıyor
Ben ben benBurda hala doğurmayı bekleyen kaç gebiş kaldı benle beraber acaba (38+2)beni gebelikten ziyade sıcaklar aşırı bunaltıyor durduğum yerden terliyorum. Normalde hiç terlemeyen ben sürekli kıyafet degıstıyorum bir yandan bian önce doğsun istiyorum bir yandan da duygusal açıdan diyorum aynı bedende biraz daha kalalım iyice duygusallaştım bu aralar hormonlar tavan
Hiç sıkıntı değil, sen yine dikkat et bi kaç gün iyice kurusunArkadaşlar ya bebeğim bugün 6 günlük oldu. Göbeği düştü az evvel. Erken değil mi ?
Kızlar selamlar. Bugün son adet tarihine göre 37+6. Doktorun belirlediği tarihe göre 37+2 haftalık olduk. Kontrolümüz vardı. Bebişin kilo 3 kilo olmuş. Kafası artık kanala yakın olduğu için kavun gibi duruyor bpd değerini tam doğru ölçemiyoruz dedi perinatolog ama ölçümüne göre 4 hafta geride. Ancak hc yani baş çevresi haftasıyla uyumlu çıktı. Bu daha doğru bir ölçüm dedi. Önemsemedi. Yarın yine de bi özeldeki doktorumuza görüneceğiz. Haftaya Salı günü için sezaryen günü verdi. Plesentam iyice yukarı çıkmış istesek 41. Haftaya kadar vajinal doğum bile bekleyebiliriz ama gerek yok dedi. Bebeğim Salı günü sabah 10 dan önce doğarsa yengeç burcu 10 dan sonra doğarsa aslan burcu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?