2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
İyide 13 günde 1 kilo alması zaten imkansız gibi , bir ayda ancak alır 1 kilo

Gözün aydın canım Sanada çok geçmiş olsun bol bol sütün olsun inşallah bundan sonrası daha da güzel

Selamm
Biz de kontrolden geldik. 38+1'deyiz. Doktorum hangi doğum şeklini istediğimi sordu. Normal için bir engel yok sanırım ama ben sezeryan düşünüyorum normal doğumdan korkuyorum dedim. Doktorum da 'bazı kadınlar vajinal doğum için çok uygundur her açıdan hazırdırlar buna güçleri vardır, ama bazı kadınlar için vajinal doğum süreci daha zorlayıcı olabilir. Kendini normal doğuma hazır hissetmiyorsan zorlamak sadece seni yıpratır, o yüzden de sezeryan istiyorsan sezeryan yapalım' dedi. Pazar günü için gün verdi, pazar günü sabah 8de hastanede olacağım, öğlene doğru sezeryana alacak Zaten bıraksak bizim kız 41'leri falan görecek sanırım, çok keyifli yatıyor gerçekten ultrasondan bile belli 39+0'da kavuşacağız kızımla
Temmuz sonu anneleri de yavaştan başlıyor bebişlerine kavuşmaya, sağlıkla gelsin hepsi

Bizimki 5 günlükken düştü ama hemen yıkamayın ben iki gün bekleyip sonra yıkamama rağmen biraz sarı sarı akıntı oldu hala devam ediyor yaktılar fln göbeğini yani tam kurumasını bekleyin bence
Ben geçen hafta pazartesi doğum yaptım perşembe günü bebeği yıkadım.
Göbek bağını iyi kurutunca bir sorun olmadı cuma günü de göbek bağı düştü.
O akıntı yıkadıktan sonra iyi kurumamasından kaynaklı olmuş olabilir
Canlar canlar.. bebeğim taburcu oldu

Eve geldik. Yıkadım. Emzirdim…
Darısı bebeğinden ayrı tum annelere
Oyy hadi gözünüz aydın
Kızlarım şu fazla kilolardan da haber verseniz kaçı gidiyor kaçı kalıyor ilk 10-15 günde tartılan var mı
Ben 5 gün sonra tartıldım 5 kg gitmişti.
10 kilo almıştım kaldı 5 kg
Ama göbeğim baya büyük hala o ne zaman iner bilmiyorum
İlk oğlumda 1 haftada inmişti

Kızlar ben 2 hafta önce daha çok doğuma yakındım her yerim ağrıyrodu ayağa kalktıkça doğurcam zannediyordum 36 ya geldik bende doğum belirtileri bitti bu normal mi ya ne oluyor
Kızlar bunu yazdıktan sonra biraz ortalığı topladım ve sancım başladı şaka gibi tekrar kasık ağrım ve baskı başladı acaba kanala giiriyor mu daha erken 1 hafta daha beklemem lazım 37 olması için bekler mi bilmiyorum nazar değdirdim resmen kendi kendime aşırı hareket ediyor acaba dedim kanala mı girmeye çalışıyor

Ay ne güzel doğum tarihin belli olmuş, plasenta da dert olmaktan çıkmış, hayırlı olsun
Canlar canlar.. bebeğim taburcu oldu

Eve geldik. Yıkadım. Emzirdim…
Darısı bebeğinden ayrı tum annelere
Gözün aydın, sonunda beklediğin gün geldi. Ne büyük mutluluk Darısı bütün bekleyenlerin başına

Bu aralar çok giremedim, her sayfayı okuyamadım. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Doğum yapacak arkadaşlar için de kolay ve sağlıklı bir doğum diliyorum ve darısı başıma diyorum

Kızlarım şu fazla kilolardan da haber verseniz kaçı gidiyor kaçı kalıyor ilk 10-15 günde tartılan var mı
65 ile hamile kaldım 78 ile doğum yaptım
Hastaneden taburcu olurken 71 dim , 10 gün kontrolde 69 çıktım.
Şuanda kaçım bilmiyorum
Doktora korseyi sordum , bu sıcak havalarda kendine eziyet etme faydası yok dedi bende inandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…