- 27 Ekim 2023
- 7.568
- 20.788
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.321
Bi süre sonra alisiliyor ya çok düşünme, olup bitiyor, el mahkum kuzu kuzu duruyoruzçatı muayenesi olcam haftaya biraz çekiniyorum açıkçası
Bi süre sonra alisiliyor ya çok düşünme, olup bitiyor, el mahkum kuzu kuzu duruyoruz
Hepimizin başına gelmiştir de baslangicta bu stres, işte sonunda en son düşündüğün şey bile çatı olmuyordüşünmeden edilmiyor inan
İyide 13 günde 1 kilo alması zaten imkansız gibi , bir ayda ancak alır 1 kiloBen de sürekli emziriyorum hatta memede kalıyor baya ama sarılığın geçmesi için yeterli değilmiş farklı doktora da götürdüm dün aynı şeyleri söyledi. iki doktor da alanında uzman bu arada. Hatta şuan mamayı 90 mle kadar çıkardık yapacak bir şey yok 13 günlük bebek meme + mama ile 1 kilo dahi almamış bu sürede ben de delirmek üzereyim.
Gözün aydın canım Sanada çok geçmiş olsun bol bol sütün olsun inşallah bundan sonrası daha da güzelKızlar ben dün gece 11 e kadar sancı çektim suni de takıldı 1 cm acilmam hiç ilerlemedi pes edip sezeryana girdim bebişim iyi çok şükür emmeye başladı bende süt gelsin diye uğraşıyorum ağrılarım var ama geçecek inşallah sizlere haber vermek istedim
SelammKızlar selamlar. Bugün son adet tarihine göre 37+6. Doktorun belirlediği tarihe göre 37+2 haftalık olduk. Kontrolümüz vardı. Bebişin kilo 3 kilo olmuş. Kafası artık kanala yakın olduğu için kavun gibi duruyor bpd değerini tam doğru ölçemiyoruz dedi perinatolog ama ölçümüne göre 4 hafta geride. Ancak hc yani baş çevresi haftasıyla uyumlu çıktı. Bu daha doğru bir ölçüm dedi. Önemsemedi. Yarın yine de bi özeldeki doktorumuza görüneceğiz. Haftaya Salı günü için sezaryen günü verdi. Plesentam iyice yukarı çıkmış istesek 41. Haftaya kadar vajinal doğum bile bekleyebiliriz ama gerek yok dedi. Bebeğim Salı günü sabah 10 dan önce doğarsa yengeç burcu 10 dan sonra doğarsa aslan burcu olacak
Merhaba benimde bebeğim sarılık oldu göz içi sarı sizin değer kaç çıktıSanırım çoğu kişinin bebeği sarılık oldu benimki de göz içi sarı hep inşallah hastaneye yatırılacak kadar olmaz
Gözünüz aydın çok sevindim darısı bekleyenlerin başına inşallahCanlar canlar.. bebeğim taburcu oldu
Eve geldik. Yıkadım. Emzirdim…
Darısı bebeğinden ayrı tum annelere
Bana da normal gelmezse 39 da yapacak sezeryan bakalım hayırlısıYok canım biz doktora bıraktık uzman sizsiniz ne önerirseniz onu yapalım dedik. Pelvis kemiklerimi çok güçlü görmedi o yüzden yine sezaryen olsun dedi. 39. Haftada alacak
Gözün aydın, hep sağlıklı olsun inşCanlar canlar.. bebeğim taburcu oldu
Bende seni merak etmiştim çok şükür çokCanlar canlar.. bebeğim taburcu oldu
Ben geçen hafta pazartesi doğum yaptım perşembe günü bebeği yıkadım.Bizimki 5 günlükken düştü ama hemen yıkamayın ben iki gün bekleyip sonra yıkamama rağmen biraz sarı sarı akıntı oldu hala devam ediyor yaktılar fln göbeğini yani tam kurumasını bekleyin bence
Oyy hadi gözünüz aydınCanlar canlar.. bebeğim taburcu oldu
Ben 5 gün sonra tartıldım 5 kg gitmişti.Kızlarım şu fazla kilolardan da haber verseniz kaçı gidiyor kaçı kalıyor ilk 10-15 günde tartılan var mı
Bizimde kan uyuşmazlığından açlıktan değil. Hatta beslenmesi iyi olmasına rağmen atamadı uzadiBizimki kan grubu uyuşmazlığından oldu, benimki 0 bebeğimin B
Kızlar bunu yazdıktan sonra biraz ortalığı topladım ve sancım başladı şaka gibi tekrar kasık ağrım ve baskı başladı acaba kanala giiriyor mu daha erken 1 hafta daha beklemem lazım 37 olması için bekler mi bilmiyorum nazar değdirdim resmen kendi kendime aşırı hareket ediyor acaba dedim kanala mı girmeye çalışıyorKızlar ben 2 hafta önce daha çok doğuma yakındım her yerim ağrıyrodu ayağa kalktıkça doğurcam zannediyordum 36 ya geldik bende doğum belirtileri bitti bu normal mi ya ne oluyor
Ay ne güzel doğum tarihin belli olmuş, plasenta da dert olmaktan çıkmış, hayırlı olsunKızlar selamlar. Bugün son adet tarihine göre 37+6. Doktorun belirlediği tarihe göre 37+2 haftalık olduk. Kontrolümüz vardı. Bebişin kilo 3 kilo olmuş. Kafası artık kanala yakın olduğu için kavun gibi duruyor bpd değerini tam doğru ölçemiyoruz dedi perinatolog ama ölçümüne göre 4 hafta geride. Ancak hc yani baş çevresi haftasıyla uyumlu çıktı. Bu daha doğru bir ölçüm dedi. Önemsemedi. Yarın yine de bi özeldeki doktorumuza görüneceğiz. Haftaya Salı günü için sezaryen günü verdi. Plesentam iyice yukarı çıkmış istesek 41. Haftaya kadar vajinal doğum bile bekleyebiliriz ama gerek yok dedi. Bebeğim Salı günü sabah 10 dan önce doğarsa yengeç burcu 10 dan sonra doğarsa aslan burcu olacak
Gözün aydın, sonunda beklediğin gün geldi. Ne büyük mutlulukCanlar canlar.. bebeğim taburcu oldu
65 ile hamile kaldım 78 ile doğum yaptımKızlarım şu fazla kilolardan da haber verseniz kaçı gidiyor kaçı kalıyor ilk 10-15 günde tartılan var mı
Gözünüz aydın Rabbım evlatlarımızı korusun bir ömürCanlar canlar.. bebeğim taburcu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?